|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
.. ale w ogole to fajnie, ze beda krecic dalej.
|
|
|
#3032 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3033 |
|
Zadomowienie
|
własnie oglądam duże dzieci i gościem jest Brodzikowa ale fajnie wygląda
nie poznałam jej
|
|
#3034 |
|
Raczkowanie
|
nie no ja sobie nie wyobrażam 4 serii bez Piotra Małaszyńskiego
normalnie wnerw tak to być nie może że nie bedzie happy-endu
|
|
|
|
|
#3035 |
|
Raczkowanie
|
Jest odc 46 w internecie? Bo ja regularnie place za nowe odc bo nigdy nie pasuje mi godzina zeby obejrzec w tv, a przy okazji jestem do przodu
No a teraz 45 odc juz byl, a 46 nie ma na magdam.onet.pl
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
|
przeciez seria sie skonczyla to nie ma
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, dopiero sie teraz zorientowalam.. Troche mnie to zdziwilo bo zakonczenie bylo BEZNADZIEJNE.
Rozumiem ze chca zachecic do nastepnej serii, ale jednak jest taka ilosc widzow ktorzy od wyjazdu Piotra (poczatek tej boskiej III serii :/) czekaja tylko i wylacznie na to czy w koncu Magda mu wybaczy, a tutaj zostawiaja to tak.. Ble :P |
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Rozeznanie
|
Umieszczam tutaj link do Programu Pożegnanie z Magdą M -Odwołane dla tych co nie widzieli a powtórki też nie mogą zobaczyc, link został umieszczony przez użytkowniczkę forum o serialach w temacie o Magdzie M, no i się wyjaśni odrazu co tam dokładnie zostało powiedziane;]
http://www.sharebigfile.com/file/393...lane.rmvb.html
|
|
#3040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, Sandersik, ze dla nas, Wizazanek, wcale nie jestes zerem... ? |
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie skończyłam oglądać powtórkę tego "Pożegnania z Magdą M." i nic takiego nie słyszałam. Program oglądałam 2 razy, słuch wytężałam i nic. Może Ty widziałas inną wersję? Producentka na sam koniec powiedziała, że 4 seria skończy sie szczęśliwie, A O Pawle Małaszyńskim nie było ani słowa, więc nie wiem skąd Ci się wzieły takie wiadomości, że ma niby nie grać
|
|
|
|
|
|
#3042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
??
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
na dole jest kod który trzeba wpisać i nacisnąć submit
|
|
#3044 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zapewne chodzi o tą sytuacje na wątku z przejęzyczeniami etc ?
|
|
|
#3046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wlasnie obejrzalam film, i zastanawiam sie, czemu nie ma wiecej takich relacji z planu mnie takie relacje baaardzo ciekawia.A widzieliscie to? http://www.lemontv.pl/pokaz.php?id=268&cat=17# |
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoją drogą już się nie mogę 4 serii doczekac jak to się wszystko wyjaśni mam tylko nadzieję,że zabardzo nie zagmatwają![]() Tak,tak moje przejęzyczenie wtedy było wspaniałe
|
|
|
#3048 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz jestes na wizazu slawna
Widzialas ten wywiad na lemon TV? (moze wszyscy juz to tu widzieli, tylko ja wyskoczylam z tym dopiero teraz )
|
|
|
|
|
#3049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nie nie widziałam muszę zaraz poszukac, a masz może link ? Bo znając mnie to nie wiem czy znajdę![]() PS> To ten ? http://www.lemontv.pl/pokaz.php?id=268&cat=17
|
|
|
#3050 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, to ten. Link zamiescilam w poscie o 15.59, tzn. nad Twoim poprzednim postem.
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam sobie pożegnanie z magdą M i wiecie co wkurza mnie w takich programach to, że mówią że zrobią 4 serie że nie mogą tego zrobić widzą,ze tak bardzo się do siebie przywiązali itp... a najważniejsze jest to że mają z tego kase, gdyby tak nie było to nic by ich nie obchodziło czy widzowie chcą 4 serie czy nie
takie dokładanie jakieś misji do serialu
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie poradzimy...
|
|
|
#3053 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
nie no pewnie ze oni maja z tego kase i dlatego powstaje 4 seria ale cos musieli powiedziec, zeby było miło. Jakby wprost powiedzieli ze robia to dla kasy to chyba byłby inny efekt jak w rzeczywistosci.
Mam pomysł zróbmy protest ze nam sie serial nie podoba to moze sie nad nami ulituja i czwarta seria bedzie ostatnia z happy endem. ![]() a propo tego wywiadu w lemon tv to fajny...ale Brodzik była nadzwyczaj spokojna i mało sie usmiechała. Ja ją raczej kojarze z zywiołowych wywiadów, ale albo ja trafiałm na takie, albo ona tutaj nie miała dnia, albo jej ten gosciu nie przypasował
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy skończyła się druga seria, w nocy z wtorku na środę (pierwszy wtorkowy wieczór bez Magdy M.) śnili mi się Magda i Piotr.
![]() Zastanawiałam się, czy tym razem będzie tak samo... Uwaga, uwaga! Teraz bohaterowie odwiedzili mnie noc wcześniej W moim śnie Agata panikowała przed ślubem, nie chciała założyć sukni ślubnej, Magdą ją uspokajała, namawiała. (Nie wiedziałam, że tak to wszystko przeżywam )
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Przyczajenie
|
Magda M. odc 46 ???
szukam i znalesc nie moge, co sie dzieje z Magdą M. ? bedzie odc 46? bo dzis nie ma i sie zastanawaiam czy przegapiłam czy dopiero bedzie?
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Magda M. odc 46 ???
Przed założeniem wątku proszę skorzystać z wyszukiwarki.
Istnieje już bardzo długi wątek o Magdzie M. Łączę
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Magda M. odc 46 ???
Jest już watek na temat tego serialu, radziłabym dam zadac to pytanie.
Seria sie juz chyba skonczyła. Proszę o to link:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...26#post3277326
|
|
|
#3059 | |
|
Gość
|
Cytat:
J. Brodzik ciekawie mówiła o tej symulacji jazdy samochodem. Heh, wcześniej nie zdawałam sobie sprawy z tego i nie przyszło mi do głowy, że poruszanie się samochodem może sprawiac taki problem.... Fajnie jest się dowiedzieć czegoś nowego ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, również obejrzałam pożegnanie z Magdą M. i też mówili ze pod koniec będzie happy end i ani słowa o Pawle Małaszyńskim. Co prawda zdziwiłam sie że Pawła o nic nie zapytali (nie zauważyłyście?) Innych aktorów pytali, a jego o nic...? |
|
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo Scarlett ściamniała tu i zamieszanie wprowadziła A Pawła o nic nie pytali, bo może nie było go wtedy na planie. On taki zajęty był (dlatego tak mało grał w 3 serii), że pewnie z jednego planu na drugi uciekał i nie miał czasu na wywiadziki
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

po prostu mowie, ze nie slyszalam nic takiego, a jak bedzie to sie przekonamy w przyszlosci
nie ma co spekulowac
nie poznałam jej

No a teraz 45 odc juz byl, a 46 nie ma na magdam.onet.pl

Własnie skończyłam oglądać powtórkę tego "Pożegnania z Magdą M." i nic takiego nie słyszałam. Program oglądałam 2 razy, słuch wytężałam i nic. Może Ty widziałas inną wersję?

zapewne chodzi o tą sytuacje na wątku z przejęzyczeniami etc ?
mnie takie relacje baaardzo ciekawia.