|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: od dziś (xx.xx.2006) tydzień bez słodyczy
I mój 6 dzień
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej wytrzymałam chyba 24 dni i miałam 3 dniową przerwę (ale wtedy i tak dużo tych słodyczy nie jadłam). a ostatnio zaczęłam na skakance skakać nie, mama nie żartowała.. jakiś czas temu pisałam do czego jest zdolna żeby mnie zmotywować do odchudzania, a raczej mnie zdołować.. a teraz mi się udaje, bo odchudzam się z własnej, nieprzymuszonej woli i dzisiaj jest 18. dzień bez słodyczy
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
cmoksia oby tak dalej
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1145 |
|
♥
|
90 dzien
|
|
|
|
#1147 |
|
Rozeznanie
|
ojjjj to jak zamierzasz skusic sie w święta to Ci tak niewiele do setki braknie
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
howgh lasencje
!trenuje silna wole i 3 tygodnie bez wiekszych problemow chociaz nie mam co sie porownywac z waszymi wynikami . wszystko co slodkie wyeliminowalam,nawet ukochane jogurty. od czasu do czasu troche miodu, rodzynki do owsianki i owoce,nie jest zle... chociaz jedyna rzecza na ktora bym sie skusila sa jakies pyszne aromatyczne i kruche domowe pierniczki.. ale ktos musialby je najpierw zmajstrowac, a chetnych nie ma :/wklejam goscia jako maskotke watku, wyglada prawie jak kate moss )
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
Witam..!
Cmoksiu tak czytałam wątek o mamie Twojej .Więc tym bardziej się cieszę,że się nie dajesz i robisz to z własnej,nieprzymuszonej woli...A powiem Ci,że masz ją naprawdę silną tą wolę.Tak trzymaj!aniu gratuluję! A u mnie już 7 dzień! Nie podejrzewałam,że tyle wytrzymam,a co najważniejsze wcale mnie do nich nie ciągnie... |
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
7 dzień
|
|
|
|
#1151 |
|
Rozeznanie
|
7 dzien
|
|
|
|
#1152 |
|
♥
|
ulala dzisiaj ide na urodziny do przyjaciółki i moze byc cięzko... obawiam się ze skoncze na 90 dniu...
choc zobaczymy... powiem wam wieczorem
|
|
|
|
#1153 |
|
Rozeznanie
|
to znowu ja
przede mną próba ostateczna do tej pory wytrzymywalam kilka dni, teraz - uwaga - mam zamiar przetrzymać ... wigilie xD i caaałe święta to kara za wcześniejszy brak samodyscypliny
|
#1154 |
|
Rozeznanie
|
p.s. za to Wam gratuluje wytrzymałość
![]() wydaje mi sie ze to tez zalezy od tego w jakim stopniu kto lubi słodycze bo ja je po prostu kocham od urodzenia chyba :P
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
Mój 4 dzien sie zaczął...
nawet nie wiedziałam, ze tyle wytrzymam ^^ swoją drogą... słodzicie herbate, bo ja nawet tego nie robie
|
|
|
|
#1156 |
|
Rozeznanie
|
wydaje mi sie ze mala ilosc przejdzie, ale moze niech sie weteranki tego wątku wypowiedzą
![]() ja stopniowo obniżałam dawke cukru do herbaty i tym sposobem od roku jej nie słodze [dawniej to nawet 2 lyzeczki byly ]
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
cmoksia każda wparcie tutaj otrzyma
![]() anniaa trzymam kciuki, abyś wytrwała, ale i tak dużo wytrzymałaś, więc nic się nie stanie, jeśli na dzisiejszym dniu zakończysz lipsy na pewno dasz radę ![]() nietak no cukier jest słodki, więc raczej odpada ![]() halucynka lynn anett234 oby tak dalej kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
aha i mój 43 dzionek
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
Lynn,halucynko serdecznie Wam gratuluję,i cieszę się,że nie "wymiękłyście" i nadal mamy taki sam licznik
.aniu trzymaj się,90 dni to i tak dużo! Nawet jak byś uległa ,to będziesz rozgrzeszona...o tylu dniach to ja mogę tylko pomarzyc..lipsy ! Normalnie to w szoku jestem!Co Ty za zadanie Sobie postawiłaś nietak serdecznie gratuluję! Ja kiedyś słodziłam herbatę ponad 4 łyżeczki ,a teraz zmniejszyłam do 1,5 co jest dla mnie tragiczne,ale jakos się trzymam i próbuję to jeszcze obniżyc..agness gratuluję! |
|
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
|
wiem wiem- masochistka jestem xD
dzisiejszy dzien licze jako pierwszy bo mi się udało
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
ja stopniowo z 2 łyżek curku przeszłam do 0,5
ale szczerze mówiąc wcale nie zamierzam z tej połówki rezygnować swój cel osiągnęłam
|
#1162 |
|
♥
|
wytrzymałam normalnie cud
![]() musiaąłm juz wrócic bo jutro o5.00 pobudka :/ buuu czyli 91 dni ide spac dobranoc c
|
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
Ojej bardzo gratuluje tylu dni!!!
Moge sie dolączyć?? |
|
|
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
Djapira - Pewnie ze tak
Im więcej tym raźniej
|
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
lipsy serdecznie gratuluję,jak również gratuluję postanowienia.Odważna jesteś...bardzo!Jeśli Ci się uda będziesz moim...wzorem .aniu no tylko Cię podziwiac!Gratuluję również,że się nie dałaś! Djapira jasne,że możesz się przyłączyc,a nawet musisz jeśli Twoja silna wola nie jest taka silna .My tu ją "wycwiczymy"U mnie dzisiaj 8 dzień. Mój TŻ kupił wczoraj pierniczki i ptasie mleczko i położył mi tutaj koło nosa...Myślał,że się złamię ale niestety nic z tego,pozostaję niewzruszona Pozdrawiam... |
|
|
|
#1166 |
|
Rozeznanie
|
to ja od teraz z wami zaczynam
Wczesniej tydzien wytrzymałam a teraz ? Zobaczymy
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
8 dzien
|
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
aneeciu bardzo fajnie,że chcesz z nami byc i zacząc "dietkę".Tydzień to jest naprawdę dużo...Najważniejsze,że chcesz..
Lynn gratuluję serdecznie,u mnie również dzisiaj taka liczba .Zdrówko Moja Droga |
|
|
|
#1170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nasz 8 dzien |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

.Dzisiaj mój 6 dzień!

wcześniej wytrzymałam chyba 24 dni i miałam 3 dniową przerwę (ale wtedy i tak dużo tych słodyczy nie jadłam). a ostatnio zaczęłam na skakance skakać 

. wszystko co slodkie wyeliminowalam,nawet ukochane jogurty. od czasu do czasu troche miodu, rodzynki do owsianki i owoce,nie jest zle...
.Więc tym bardziej się cieszę,że się nie dajesz i robisz to z własnej,nieprzymuszonej

! Normalnie to w szoku jestem!Co Ty za zadanie Sobie postawiłaś
,a teraz zmniejszyłam do 1,5 co jest dla mnie tragiczne,ale jakos się trzymam i próbuję to jeszcze obniżyc..