|
|
#1111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
A szkoda gadać. Już od początku było wiadomo, że za dużo to mnie ta szkoła nie nauczy i chodzą tam w większości hmm no niezbyt błyskotliwi ludzie że tak powiem, teraz jak odeszłam to zostało 6 osób w mojej klasie. Sesja to była jakaś parodia (moja średnia 5,2), ale najgorsza jest baba od rachunkowości (to wiodący przedmiot i najwięcej godzin z nią), która traktuje nas jak nieuków i dzieci na dodatek
Dyktuje nam notatki, zresztą kilka razy to samo bo jest tak zakręcona, często z błędami, ale nikt nie ma odwagi jej tego powiedzieć. W ogóle cały materiał powiedzmy z 3 godzin dałoby się skondensować w pół godziny, ale nieee bo babsztyl jest tak rozlazły, że szok. Na fajkę chodzi i pół godziny jej nie ma, kiedy my robimy jakieś proste zadanie zajmujące 5 minut. wczoraj delikatnie zwróciłam jej uwagę na coś, co w zeszłym sem źle nam podała i wczoraj to wyszło jak koleżanka odpowiadała, w związku z czym wstawiłam się za nią i jeszcze jedna dziewczyna to potwierdziła (bo reszta cykorów siedzi jak trusie wiecznie znosząc wszystko), baba takiego wk***wa załapała, że szok jak my jej wkładamy w usta coś czego nie powiedziała!! Do końca nas przetrzymała, czyli do 16., gdzie zwykle max 15. konczą się zajęcia w całej szkole (woźna dzwoni dzwonkiem, że dyra już poszła i "droga wolna" dla nauczycieli) dyktując notatkę z książki. Robiliśmy jakieś zadanie, spytałam się o coś w nim to mnie opieprzyła, że nie przeczytałam - dlatego nie wiem. dziś zrobiła sprawdzian, pytania oczywiście takie, że ni chu nie wiadomo o co chodzi w niektórych, podstawiła jedną tróję, dwie banie i reszta dwój i kazała nam zapisać zdanie, że od tej pory z każdego przeczytanego rozdziału mamy robić notatkę, bo jak nie to ndst i darła japę, że nic do niej nie mówimy (a po wczorajszym to już każdy się boi). I zadała do przeczytania 50 stron (+oczywiście notatka ) Uznałam, że do poziomu przedszkola to ja się zniżać nie będzie i pieprzę taki interes. Jednak szkoła policealna to nie był dobry pomysł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja dzis jadłam tortillę z maca i też była pyszna, uwielbiam ![]() Cytat:
maju ale fajnie, moja mama też dziś była w Kołobrzegu na wycieczce )) a ta kawiarnia to musiał być wypas
|
|||
|
|
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
claris, masakra
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
claris czy to szkoła policealna czy jakaś inna to nieważne, bo babsko powinno uczyć i prowadzić zajęcia tak by każdy zrozumiał i umiał to później praktycznie wykorzystać..jak ja nie cierpię takich tępych istot, które tylko się pastwić nad sobą potrafią..
![]() ja się zastanawiam nad podyplomówką, ale nie wiem czy wybrać Uniwerek czy jakąś szkołę jak WSB..a wiem, że dobrze by było zacząć od października.. |
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Wczoraj był paskudny deszczowy dzień. Byliśmy na urodzinach i było spoko Po 22 byliśmy TŻ. Pokłóciliśmy się i nie było nic fajnego w nocy Pospaliśmy do 12. Potem TŻ napalił w kominku i tak siedzieliśmy. A potem TŻ przeprosił mnie bardzo ładnie i było w końcu bzzz i już nie mogę się doczekać 17.03
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
majeczko na szczęście 1. rok jest darmowy, także wiele nie straciłam, a książkę opchnęłam koleżance, która jeszcze nie kupiła. Może też mi się uda odłożyć na podyplomówkę tylko nie mam pomysłu co by to miało być, bo mam poczucie że i tak to gó**o da
|
|
|
|
#1118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Cz. w domu jest i na początku naszego związku jak tam jeszcze bywałam bardzo często siedzieliśmy do nocy tylko przy kominku i trzaskającym drewnie..takie miłe wspomnienia z tym mam..ehhh---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
i jestem mocno zmotywowana..muszę tylko prześledzić programy nauczania pod kątem przydatności w obecnej pracy..no i nazbierać kasę do października..to mnie najbardziej przeraża, bo ten kierunek co chcę kosztuje 5500 zł
|
||
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Maju kominek ekstra sprawa
TŻ pali w nim tylko wtedy kiedy nie palą w piecu,a jest zimno Ale tak ciepło od niego i ten trzaskający ogień bosko
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Maja no u TŻ mojego to kominek jest tylko na jeden pokój największy
i też mi się marzy w przyszłości kominek w domu![]() no niestety dom to drogi inwestycja
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej chce w to wierzyć, że nowe umiejętności otwierają jakieś drzwi..---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- mi raczej nie jest dane wygrać, ale może kiedyś się dorobimy
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
wyrzygałam się w klubie
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę Claris przykro mi ale tak to już jest, oni się tam muszą dostosować nawet do ludzi bez matury :/ lepiej iść na coś lepszego i równać do wyższych poziomem od siebie
|
|
|
|
#1127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam ![]() Wiadomo, że Frezi a tak na serio to też nie mogę się doczekać.I wyników z odkurzaczem ![]() Zazdraszczam opowiadaj ![]() Cytat:
to już niedługo A w środę spotykam się z Mają i Britni ![]() Właśnie wróciłam od TŻta. Wiadomo, musiała być dzisiaj kłótnia Pokrzyczeliśmy na siebie ale i tak jak wyjeżdżałam to dostałam buzi. Także mam nadzieję, że to chwilowe.W ogóle wczoraj TŻ naprawił mi laptopa Zdjął ją (nawet nie wiedziałam, że klawiatura w lapkach ma 4 warstwy ), wyczyścił. I działa włącza się normalnie.
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
patuska, a miałabyś czas iść ze mną w tym tygodniu na siłownię?
potrzebuję kompana
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Już mnie znajomi chcieli wmanewrować w wyjście do klubu w sobotę,ale się nie dałam
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poniedziałek i wtorek cały zawalony. A w czwartek wyjeżdżam do Wawy, także odpada. Ale w razie co następny tydzień raczej bym miała czas (no chyba, że znajdę pracę to nie wiadomo).Właśnie ja też muszę iść z kimś, bo samej to mi się
|
|
|
#1131 |
|
Wtajemniczenie
|
tadam
![]() Patka a jak ten TŻ poprawił sie co?? |
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Brit dobrze zrobiłaś że olałaś tę pseudouczelnię.
Spędziłam cudowny weekend z moim Ukochanym, mimo, że prawie cały czas siedzieliśmy w domu A jutro mam kilka spotkań w pracy i nie wiem, czy dam radę do Was zajrzeć. Poza tym w środę jadę w delegację pociągiem do Gdańska, prawie 10 godzin, masakra... Do Kanady krócej leciałam.No i trochę mi dziwnie, bo jak tylko dowiedziałam się, że będę w Gdańsku na kilka dni, to zadzwoniłam do mojej dobrej koleżanki ze studiów, bo ona tam mieszka od jakiegoś roku. Ucieszyła się strasznie, non stop dzwoniła, jarała się w smsach itp. i prosiła, żebym podała jej szczegóły, a jak napisałam kiedy dokładnie będę i w jakim hotelu się zatrzymuję, to od tej pory cisza. I teraz nie wiem czy się do niej odzywać, żebyśmy wyskoczyły gdzieś razem, czy olać temat... |
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
zdolna jesteś!patka dziękuję, że we mnie wierzysz ![]() claris - kretynka
|
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
carmi - myślę, że nie zaszkodzi do niej napisać
|
|
|
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
Wróciliśmy od dziadków tż- jestem padnięta.
|
|
|
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, różnie. Ciężko za nim nadążyć. Czasami czuję się jakby miał PMS
![]() Cytat:
a masz coś upatrzone? Galeria?Cytat:
zacznij grać w totka to potem TŻtowi powiem "ta co wygrała szóstkę w totka to mój ziom "
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

Dyktuje nam notatki, zresztą kilka razy to samo bo jest tak zakręcona, często z błędami, ale nikt nie ma odwagi jej tego powiedzieć. W ogóle cały materiał powiedzmy z 3 godzin dałoby się skondensować w pół godziny, ale nieee bo babsztyl jest tak rozlazły, że szok. Na fajkę chodzi i pół godziny jej nie ma, kiedy my robimy jakieś proste zadanie zajmujące 5 minut. wczoraj delikatnie zwróciłam jej uwagę na coś, co w zeszłym sem źle nam podała i wczoraj to wyszło jak koleżanka odpowiadała, w związku z czym wstawiłam się za nią i jeszcze jedna dziewczyna to potwierdziła (bo reszta cykorów siedzi jak trusie wiecznie znosząc wszystko), baba takiego wk***wa załapała, że szok jak my jej wkładamy w usta coś czego nie powiedziała!! Do końca nas przetrzymała, czyli do 16., gdzie zwykle max 15. konczą się zajęcia w całej szkole (woźna dzwoni dzwonkiem, że dyra już poszła i "droga wolna" dla nauczycieli) dyktując notatkę z książki. Robiliśmy jakieś zadanie, spytałam się o coś w nim to mnie opieprzyła, że nie przeczytałam - dlatego nie wiem. dziś zrobiła sprawdzian, pytania oczywiście takie, że ni chu nie wiadomo o co chodzi w niektórych, podstawiła jedną tróję, dwie banie i reszta dwój i kazała nam zapisać zdanie, że od tej pory z każdego przeczytanego rozdziału mamy robić notatkę, bo jak nie to ndst
i darła japę, że nic do niej nie mówimy (a po wczorajszym to już każdy się boi). I zadała do przeczytania 50 stron (+oczywiście notatka 
i trochę pieczonych talarków ziemniaczanych 

01.08.2013
15.08.2014

13.03.2008
trzymam 

), wyczyścił. I działa
potrzebuję kompana 
zdolna jesteś!