![]() |
#1441 |
Zadomowienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Asia, a nie mówiłam? To ty już kurcze w trzecim miesiącu jestś dziewczyno
![]() adatka, wile czytałam o cudach i zaprzeczeniach teorii, także nie ma co zapeszać... jukol, ja (jeśli nie przyjdzie głupia @) też chciałam zrobić test w Wigilię...nie byłoby lepszego prezentu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Raczkowanie
|
WITAM WSZYSTKIE PRZYSZłE MAMUSIE!!!
![]() DOłąCZAM SIę DO WASZEGO GRONA STARAJąCYCH SIę O DZIDZIę!!! ![]() żYCZę WSZYSTKIM STARAJąCYM SIę OWOCNEJ PRACY!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Raczkowanie
|
ILE TRUłAM (O DZIDZIE) TO POMINE
![]() ![]() ![]() PLUS MINUS 4-5 MIESIęCY - NIE PODDAJEMY SIę, BO WIEM JAK TERAZ JEST CIężKO ZAJśC W CIążę! CZASAMI PO RAZMOWACH Z BLISKIMI MI OSOBAMI (OCZYWIśCIE NIE KAżDY TAK UWAżA, GłóWNIE OSOBY, KTORE SIę O MNIE BOJA ![]() ![]() MóJ LEKARZ NIE MA PRZECIWSKAZAń - TYM BARDZIEJ JA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() znam to mój piesek potrafił, jak spaliśmy iśc do pokoju i ściąnąc sobie pierniczka albo cukierka i wszamac w takim tempie, że nie zdążyliśmy sie zorientowac, co sie dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czas cyklu np.30 dni/akcja świeca to są dni w których bedziecie sie starać a po nich mamy taki zwyczaj że trzymamy nogi w górze około 5 minut ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() postaram się wpisac, ale to może potrwac - dopiero zaczynam chodzenie po wizażu i zanim coś wyśle to 10 razy sprawdze, czy wsio jest dobrze ![]() dziękuję, że mnie tak miło przyjęłas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() my jeszcze w tym roku nie ubraliśmy, ale nie wierzę, że zachowanie mojego pieska (ok 40kg bokser ![]() ![]() ![]() ![]() w tamtym roku poznawałam, że już buszuje przy choince po rumotaniu bombek - cała choinka z nim chodziła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem co to będzie, ja jednak mam nadzieje Może kupie dziś jeszcze jeden test i zrobie jutro -sama nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Witam cieplutko nową koleżankę na naszym bocianim
![]() ![]() ![]()
#1454 |
Zakorzenienie
|
Złosnica ja tez cie serdecznie witam.
Ja staram sie od lipca i nie trace nadziei, mozecie mnie dopisac do akcji drogowskaz dla bociana, |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
adatka słońce moje z tego co piszesz to poprostu Twoje pęcherzyki nie pękają tak?? więc wydaje mi sie, ze Twoje pęcherzyki powinny być stymulowane.
![]() ![]() długo starasz sie o dzidziusia?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym sie dopisac do drogowskazu dla bociana, ale mam pytanko co znaczy akcja świeca?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Akcja świeca - to nogi w górę po przytulanku, aby ułatwić żonierzykom drogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
to dopiszcie mnie do drogowskazu dla bociana
Nikita_wawa/2/ 19 grudnia/ testowanie 24-02.01.07. |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Rozeznanie
|
Tak sobie Was czytam i zastanawiam się, czy nie ogłosić grudnia Miesiącem Spóźnionych @
Co chwile któraś z Was pisze, ze @ miała przyjść i jej nie ma, dwóch kresek też. Wyglada na to, że mi się zdarzyło coś podobnego. Od poniedziałku czekam (z utęsknieniem ![]() ![]() Teraz nie wiem co myśleć: @ ni ma, sny podobno się sprawdzają na opak a lekarz kazał poczekać ze staraniami do stycznia. No i jeszcze nie wiem, kiedy tak naprawdę powinna przyjść @. Poprzedni cykl trwał 25 dni, więc gdyby ten miał trwać tak samo, wypadłoby dwa dni temu. A tu echo. Wam oczywiście życzę, żeby ten brak @ zamienił się w dwie kreski. Ja jestem gotowa na wszystko. Co ma być to będzie. ![]() P.S. A może te @ jednak pojechały na wycieczkę dookoła świata i same nie wiedza co robić - jechać dalej czy wracać? Stąd ta nasza niepewność?
#1463 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie nowe Staraczki!!
A ja właśnie ubrałam choinke jest śliczna, ale płakać mi się chciało tata wniósł mi dzrewko do mieszkania postawił i poszedł a ja pomyślałam, że to 1 święta w moim i Tz mieszkaniu a ja sama choinke ubieram przez chwilę zwątpiłam i miałam ochotę wyrzucić ją za okno alefinalnie stwierdziłam, że jest śliczna i dobrze zrobiłam! W końcu nie mogę udawać, że świąt nie ma. Jutro będę sprzątać, sobota gotowanko i wigilia a TZ wraca dopiero pod koniec stycznia, ale serio ciesze się że nie ma go teraz kiedy tak żle się czuje. Wczoraj wzięłam pierwszą ćwiartkę bromergonu...bleee fatalnie się po tym czułam ale wszystko w imie wyższych celów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zadomowienie
|
Co do spóźnionych @ to moja cholera powinna przyjść w zeszłą niedziele i się dotąd nie pojawiła, w ciąży na bank nie jestem bo TZ w morzu, no chyba że telepatycznie hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zadomowienie
|
Wiam serdecznie nowe staraczki. Kurcze, nas przybywa, a fasolki się tak ociągają...jak wystrzelą wszystkie jednoczesnie, dopiero będzie radocha
![]() Myśłałam, że nigdy z tej kuchni nie wyjdę. Miałam pierogowy dzień. Z kapustką i grzybkami. Pychotaka, ale lepienie..blee Jutro ciastowy dzień. Pierniczki i sernik na tapecie. A w domu czekac będzie Tiramisu, mniamuśne! Sytuacja na froncie bez zmian. W nocy sie męczyłam, bolał mnie brzuch na dole i już mi się rano wyć chciało, bo byłam pewna, ze jak pójde do toalety, to spotkam obłąkaną i złośliwą @. Ale nie! Aż dziwne. Kiszki mi się popsuły chcwilowo i bardzo delikatnie (nie wiem od czego?), a byłam pewna, że to @...ucieszyłam się, ale nie wiem, jak długo potrwa moja radocha. Jutro 28 dc. Zazwyczaj tego dnia przyłaziła...zobaczymy. Sutki nadal wrażliwe (choć już nie tak wariacko jak wczoraj np) i bol przy złapaniu, czasem coś mi posmyra w brzuchu, śluz bez zmian, temp także. Ale testu nie mam...boję się go kupić, mam kiepskie przeczucia... U nas z choinkami walczą koty. Efekt ten sam - słcyhać bobmki jak zwierzaki buszują w gałęziach, tylko cukierków nie wyżerają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Rozeznanie
|
Mi czas starań też przypadł na święta, ale teraz mam nowe podejście i przytulamy sie jak najczęściej nie zwarzając uwagi czy to płode czy nie. Natura lubi płatać figle więc pobawię się razem z nią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to wysyłam wam fluidki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Witam kolejną staraczkę
![]() ![]() Kurcze coś mnie bolą te jajniki jejku ja już chcę koniec leczenia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.