|
|
#181 |
|
xxyy
|
Dot.: Co rodzina dostanie od Was pod choinkę?
ja kupilam:
TŻ-towi sweterek tacie atlas grzybow siostrze kosmetyki i swieczke zapachowa siostrzenicy ksiazke i dwie czekolady siostrzencowi puzzle wszystko ladnie zapakuje i zrobie do kazdego prezentu kartke swiateczna z zyczeniami
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie na bluze nie bardzo mnie stac...
Bo jak juz napisalam to od 150zl wzwyz jak dla niego, zreszta co zrobie jak mu sie nie spodoba? Myslalam tez zeby kupic mu Pen Drive, ale ja to sie w sumie nie znam, taki 1 GB do 80zl bym moze znalazla, a tak orientacyjnie wiecie ile sie na tym zmiesci? Bo TŻ czesto "nosi" filmy z kompa na komp i wiecznie te plyty nagrywa, to by mial, tylko czy na tym sie zmiesci cos konkretnego?
|
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Oj Papiszynko,ja sie nie znam kompletnie-ale jak chcesz spytam mojego TZ.
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
No i tak poza tym to:
dla babci: zestaw kosmetykow Dove i figurka aniolka ![]() dla siostry: wisiorek H&M dla mamy: zestaw krem porzeciwmzarszczkowy+krem pod oczy dla rodzicow TŻ mam czekoladki :P no i prezenty wspolne od nas czyli: dla taty TŻ jeszcze nie mamy :/ dla mamy TŻ ksiazke o Papiezu ![]() dla siostry TŻ plyta U2 :} dla meza siostry TŻ zestaw kosmetykow Gilette. No i zostalismy bankrutami |
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
1 GB to juz filmy przeniesie;p z tego co dobrze pamietam;p a moj chlopak studiuje informatyke;p a dla chlopaka to git prezent
|
|
|
|
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
Papiszynko
spytałam TZta.Powiedzial,że 1GB pomiesci z jeden film-moze 1,5 filmu. Najlepiej,gdybys kupła Kingstone(jakos tak) poniewaz mają dozywotnią gwarancje i cos tam. Generalnie mowi ze ok-prezent byłby dobry
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Moja mama- kwiatową wodę toaletową
Mój tata- wodę po goleniu . Jemu to raczej nie będę podbierać .Mój brat- kubek z żabą ![]() Moi dziadkowie- płytę z kolędami
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
jutro sie przejde po sklepach, zobacze ile to kosztuje,a moze wpadne na cos lepszego....
|
|
|
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
Papiszynko,a moooże,moooże...
![]() Trzymam kciuki. daj znać co kupiłaś
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ dostanie zegarek (tylko nie pisać, że nie wolno zegarka bo będzie czas odliczał do odejścia
mama 2 paski skórzane bo tylko to chciała, dziadek zestaw do golenia, babci jeszcze nie wiem (???) mojego TŻ bratanica Wicia dostanie samochód dla barbie, a bratanki- Patryk, Kuba & Mateusz - bracia, Action Men czy jakoś tak no i samochodzik sterowany na pilota którym już TŻ dzisiaj sie bawił ![]() Ech no cóż...
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
mama ksiazke, tata pudlo z akcesoriami do winka, brat nic
narzeczony perfumki i niesmiertelniki, pies podstawki z miskami do jedzenia
|
|
|
|
|
#192 |
|
*sportaddict*
|
Judo, moj TŻ dostał ode mnie zegarek jakieś 2 lata temu i poki co.... -> patrz podpis
< od pukać >
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Jak na razie mam tylko prezent dla mamy...no i problem z tatą bo nie wiem co mu kupić może jakoś mi pomożecie, jego pasją są samoloty, i jak ja mam coś wymyślić...
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Mama-wazon ręcznie malowany (na szczescie nie przeze mnie
),portfel skórzany,zapalniczke zdobioną Tata-jeszcze nie wiem ![]() Brat- herbate sypaną Liptona Orange Jaipur TZ-juz dostał koszulkę Cropp'a,miernik elektryczny (nie ma to jak romantycznosc ),mydło dove w płynie (Przyjaciółka :skarpety miluskie z główkami koników ( oraz błyszczyk
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
mama- ulubioną pomadke i korektor rozświetlający
tata- wode po goleniu oraz jege ulubione gorzkie czekolady Lindtta tż-golarke philipsa brat- jakieś głośniczki do samochodu( tż wie co i jak) przyszła bratowa- ulubiony podkład babcia- krem przeciwzmarszczkowy |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
heh a ja jeszcze nie mam pomysłu
|
|
|
|
|
#197 | |
|
xxyy
|
Cytat:
taki takturowy. nie wiem gdzie taki mozna kupic ale tata mojego TŻ-ta ma tego bardzo duzo, bardzo lubi takie rzeczy.
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
mama - torebke
![]() tata - 2xkoszula ![]() brat - radio do smochodu babcia & dziadzio - ? dziś ide na miasto TŻ - jeszcze nic nie mam jestem załamana widzielismy sliczny sweterek Divers-a... pojechalismy w sobote do gdansku tam tez on byl, ale madra marta powiedziala "zobaczymy kochanie jeszcze dalej".. no i tak zobaczylismy ze wrocilismy bez prezentu dla TZ-ta wczoraj poszlismy na miasto, a tak juz tylko XL zostalo Ehhhh.. jutro ide na miasto a jak nic nie kupie to nie wiem co zrobie ;( załamka
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
a my:
TŻ - jeansy i bokserki i marcepan mama- ksiażka i rajstopy grube tata - swetr brat - woda adidas babcia- dwie książeczki o papieżu dziadek - wełniany rogal na szyje/kark i wełniane wkładki do butów mama 2 i tata 2 - chyba komplet garnków i jeszcze siedmioro rodzeństwa Teżeta dla których kupiliśmy zestawy kosmertyków; jeszcze nigdy się tak nie wykosztowaliśmy, uff |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
No i kupiam golarke elektryczna Philipsa za 79zl
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Tż wodę Imperfect
Tacie kołowrotek Mamie zestaw kremów antystarzeniowych Chrześnicy maskotkę, dezodorant senses divine time, jakąś czekoladę siostrze chrześnicy podobnie. |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
to są takie tanie?
ja widziałam takie za ponad 200, 300 stuwy, też bym kupiła jakbym wiedziała że są tańsze, a dobra będzie? A czym się różni od tych drogich?ediit - chyba mówisz o golarkach dla facetów, tak? |
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie gdzie schowałam prezent dla TŻeta? w piwnicy
, bo dziadzinek by szukał za wcześnie
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
moj TŻ dostanie- telefon Nokie 6260
moja coreczka -odkurzacz tesciowa-torbe do laptopa i myszke babcia- portfel chrzesniaczka mojego TŻ- maszyne do szycia a jej siostra- czepek kapielowy
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
rety!!! ale odstrzelilas Prezenty!
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra - Kolczyki + pierscionek
Brat - Fajny portwel bo stary sie 'zużył'
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Elmoska- patrząc na twoją rodzinę to jest orginalna - bo córka musi mieć pewnie przynajmniej z 20 lat jeżeli jej odkurzacz, tesiowa liczę że ma z 60 lat - i laptop?
- to się żadko zdarza, a babcia z 80 i portfel - moja babcia w tym wieku juz by pewnie się nie interesowała takimi rzeczam - mówię że po prostu orginalna rodzina, nie mniej mi za złe
|
|
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Mama - telefon komorowy oraz zestaw Dermedic
Tata - golarke elektryczna pies - hmm.... pewnie jakies przysmaczki dla psiakow A swoja droga ciekawe co mi kupia |
|
|
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
mam przygotowane prezenty dla mamy, brata, jego narzeczonej, sąsiadki-przyjaciółki, jej narzeczonego, przyjaciółki nr 1 nr 2 i nr 3, a dla pozostałych mam kartki zrobione własnoręcznie, albo ładnie przyozdobione
![]() mamie mam : płyn dwufaza do demakijażu (z olejkiem i tonikiem), takie serce wypełnione czerwonym olejkiem do kąpieli- nieziemski zapach, zestaw kolorowych mydełek do kąpieli -w tym roku postawiłam na kosmetyki, a nie fartuszki i garnki ![]() bratu- płyta Moniki Brodki (bo ją kocha), poduszka z Rumcajsem (bo go kocha) i obraz własnoręcznie stworzony- z jego twarzą i twarzą tego chłopca z Zaczarowanego Ołówka (którego uwielbia) narzeczonej brata- zestaw do kąpieli- gabeczki, rękawice, mydełka i inne... skarpetki pięciopalczaste i takze obraz moj własny tym razem z jej twarza i Misia Colargola (którego uwielbia:P)-przyjaciolce sasiadce mam maskę żelową na oczy (co sie wkłada do lodówki) -jej narzeczonemu mam płytę Davida Hasselhofa hehehe tego od Słonecznego Patrolu ![]() -przyjaciolka nr 1 ma ode mnie podróżną poduszkę, którą mozna zabrac w podroz - jest malenka, bo na miejscu się ją nadmuchuje :P pasuje do kazdego karku - jest bardzo funkcjonalna -przyjaciolka nr 2 zestaw zapachowy do butow skarpetki-przyjaciółka nr 3 świeczki zapachowe, olejek do kąpieli wieszaczki przenośne do tego mnóstwo kartek i innych badziewi, o ktorych zapomnialam ![]() generalnie postawiłam na zaskoczenie
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), tyle ze one maja 2 glowice a nie 3, pewnie jakies strasze typy. Mam nadzieje ze bedzie dobra ale dobra firma i gwarancja na 2 lata.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

i zrobie do kazdego prezentu kartke swiateczna z zyczeniami

Bo jak juz napisalam to od 150zl wzwyz jak dla niego, zreszta co zrobie jak mu sie nie spodoba? Myslalam tez zeby kupic mu Pen Drive, ale ja to sie w sumie nie znam, taki 1 GB do 80zl bym moze znalazla, a tak orientacyjnie wiecie ile sie na tym zmiesci? Bo TŻ czesto "nosi" filmy z kompa na komp i wiecznie te plyty nagrywa, to by mial, tylko czy na tym sie zmiesci cos konkretnego?

. Jemu to raczej nie będę podbierać 

jutro sie przejde po sklepach, zobacze ile to kosztuje,a moze wpadne na cos lepszego.... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

oraz błyszczyk 
rodzeństwa Teżeta dla których kupiliśmy zestawy kosmertyków;