|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Branzoletka
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Hej wam. Mam do nadrobienia 1.5 dnia ale najpierw sie przywitam i pożale. No więc ja też muszę zmienić gin prowadzącą moją ciążę
![]() ![]() Pokrótce relacja z wizyty: Weszłam, dzień dobry, który rocznik, proszę się rozebrać, weszłam na fotel, wymacała bez słowa, proszę się ubrać. Ubrana podeszłam do stołu cos poczytała w papierach w ciszy, wypisała na badania, podała po czym powiedziała:"to wszystko może pani juz iść" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam rano taki cudny humor, myślałam, ze posłucham serduszka a tu zonk jak cholera. Cały dzień przeryczany, nawet nie miałam siły wejść na wątek i się wam poskarżyć. Ale dziś jest nowy dzień czuje już tylko złość i tylko teraz muszę znaleźć jakiegoś innego gin który będzie człowiekiem a nie wiecznie sfochowaną starą babą, która dawno chłopa nie miała i się wyżywa. To się wygadałam teraz mogę powolutku nadrobić wątek. Dzięki dziewczynki za "wysłuchanie" ![]()
![]() Edytowane przez branzoletka Czas edycji: 2012-03-16 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmień ją koniecznie, szkoda Twoich nerwów, na pewno trafisz na kogoś lepszego ![]() Dotka ![]()
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |||
Zadomowienie
|
Hey mamcie!
Cytat:
![]() ![]() straszne!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wlasnie moje kolezan ka powiedziała mi, że okazało się ze jednak będzie miec chlopca...a juz zaczela zakupy na dziewczynke... nieźle! Podobno pomylili się na pierwszym USG. Wtf? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
100zł za 10min - ładnie, też bym tak chciała zarabiać. ![]()
![]() |
#1177 |
Rozeznanie
|
O matko co za lekarka.... kuźwa aż żal. I pomyśleć, że to jeden z zawodów zaufania społecznego, gdzie wydawałoby się znajdują pracę ludzie z powołaniem
![]() ![]() I właśnie dlatego postanowiliśmy z mężem odżałować kasę i w ciąży chodzić prywatnie ![]() Niektórzy lekarze nie zasługują na to miano... trzeba było napisać może skargę na tą lekarkę?
![]() |
#1178 |
Zadomowienie
|
Ubrania ciążowe na DDTVN
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() jestem już po glukozie,dało się przeżyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć Misiaki
![]() Oglądałam fajne... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziałam i nic mnie tam nie zachwyciło. Wszystko już wiem...i te szpile, co ona na końcu pokazywała w tych zestawianiach ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Prince, śliczna ta Twoja córcia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zadomowienie
|
No z tymi szpilami przegięła. ALe zestawienia całkiem fajne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja po tych wczorajszych kuleczkach mięsnych nie mogłam spać, tak mnie cały czas brzuch bolał ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Wczoraj wieczorem już nie miałam siły do Was zajrzeć-byliśmy u znajomych, koleżanka lada dzień urodzi to wpadliśmy do nich jeszcze tak na spokojnie ![]() Ważyłam się u niej i jeśli ta waga nie kłamie, to od grudnia przytyłam 2,9 kg ![]() Cytat:
Cudo ![]() Branzoletka-zmieniaj od razu tego lekarza. A to na NFZ czy prywatnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pierwsze USG kiedy było robione? Bo uznaje się, że tak przed 20 tyg to łatwo o pomyłkę (zwłaszcza do 14 tyg chyba) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1188 |
Zadomowienie
|
A w ogóle od kilku dni mam wrażenie, że dzidziuś zmienia pozycje bo nagle czuje jak przy pępku mam takie wybrzuszenie i jak dotykam to czuję, że tam jest. Jakby przesuwał się z lewej strony na prawą. Dzisiaj aż się obudziłam. Możliwe, to???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- AAA w ogóle nie odpuszczę sobie! PRosze wybic nasze zdrowie! Wchodzimy w 5 miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad.2 ![]()
![]() |
#1192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zmień ją, jak masz się tak stresować za każdym razem to bez sensu. Niestety niektórzy traktują prace jak odrabianie pańszczyzny i takie są skutki ![]() Też nie jestem do końca zadowolona z mojego, po pierwsze masakryczne ceny, po drugi wiecznie sie spóźnia i nawet słowem nie przeprosi. Mi jeśli sie wyjatkowo zdarzy spóźnić do moich pacjentów to zawsze przepraszam i tłumaczę dlaczego tak sie stało, a on nie, jeszcze ma czas spokojnie wypić kawę i dopiero zaczyna przyjmować ![]() Dotrwam u niego, bo ma dobry sprzęt i blisko gabinet, ale po tej ciąży koniec. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziękuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ciekawe co u Asi i na jakim etapie przeprowadzka? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie ostatnio wpisała położna w karte 17+2 ![]() W ogóle tak się jakoś dziwnie czuje, dzidziol się nie daje wyłapać na dopplera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |||
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny Kochane !
za oknem taka pogoda że aż się żyć chce dzisiaj na obiadek robię ziemniaczki , kotlety jajeczne i surówkę z białej ![]() jutro ide na polowanie płaszczyka mam nadzieję że jakiś ładny znajde ! a właśnie wczoraj rozmawiałam z kuzynką i mówiłam jej że tak juz w kwietniu chcę zacząć zakupy dla maluszka typu pieluszki, buteleczki, itd a Ona do mnie ,a to nie za szybko" ze ona miesiąć przed porodem kupowala a mi się wydaje że lepiej stopniowo po troszku kupowac niz wszystko na raz a wy co o tym myslicie ? jeszcze musze kupic posciel do lozeczka , kocyk , ssporo tego jak narazie to mam fotelik , łozeczko , ciuszki pełno, dwa smoki , wkładki laktacyjne , gaciory do szpitala , laktator , koszule i szlafrok do szpitala no i nie chwaliłam wam się ale wczoraj mama pokazała mi zdj wózka taki ładny czerwony i zapytala czy mi sie podoba a ja ze tak , to powiedziala ze kupi go takze mam juz zamowiony ![]() ![]() Cytat:
widać chyba też ekspresowo przyjmuje jak moja rodzinna nie dziwię się że się wkurzyłaś Cytat:
a ja w 22 tc też mam6,5kg na plusie ciekawa jestem ile na plusie będę miała na koniec ciąży ale mi tylko w brzuszek idzie naszczęście i oby tak zostało to po ciąży wejde we wszystkie spodnie ![]() teraz też wchodze śmiało ale nie noszę bo nie chce dzidzi gumkami od spodni uciskać i noszę tylko ciążówki Cytat:
i tak kazsy wie że to ONA ;D bezsens ! ![]()
![]() |
#1197 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() teochę sobie postałam, ale czuję, ze cos mnie gardło boli... chyba TZ mnie zaraził, bo od 2 dni ma straszny katar. Mam nadzieje, ze szybko nam przejdzie, bo nie potrzebujemy zarazy zadnej w domu Cytat:
![]() Cytat:
poszukaj sobie innej lekarki, w koncu kazda mama chce wiedziec jak rozwija sie jej dziecko ![]()
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Przepraszam,że wczoraj nie dałam znać,ale tak mnie wnerwił ten lekarz,że jak wróciłam po 16.00 to szybko zrobiłam obiadek TŻ wrócił, przytulił i zasnęłam w pół zapłakana ![]() Z malutką chyba wszystko dobrze, serduszko bije, zbadał mnie.Wyniki niby ok ,ale żelazo mam brać.Dał skierowanie na glukozę i się zaczęło... Nie dał mi zwolnienia mam przyjść za tydzień i czekać w mega kolejce , bo mnie wprowadził w błąd na poprzedniej wizycie. ![]() Mam L4 do 19 marca i jak byłam 3 tygodnie temu to powiedział,że mam przyjść 15 marca bo wtedy przedłużymy zwolnienie, a wczoraj wrzasną na mnie ,zę musi anulować w połowie wypisane zwolnienie i mam sobie przyjść za tydzień ![]() ![]() Kuźwa tak mu sie ostatnio spieszyło że pokręcił daty!!!Bosze gdybym miała kasę to bym nie chodziła na kasę chorych bo to jest jakaś paranoja ![]() ![]() Zachowywał się jakby wielka łaskę robił. |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() ja tylko na chwilke ![]() czeka mnie 3dniowy zjazd w tym egz i zaliczenie ![]() niestety slabo to widze ![]() ![]() dziewczyny mozna brac cos na bol glowy? 3majcie kciuki i milego weekendu
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() dobrze, że chociaż serducho słyszałaś Sas na ból głowy tylko paracetamol. Trzymaj się, będzie dobrze, a jak będziesz czuła, że to ponad Twoje siły to po prostu sobie odpuść ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-03-16 o 10:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.