|  2006-12-21, 15:00 | #1 | 
| Zadomowienie | opium,puder revlon,podkład vichy,mary cohr,diorliner,jil sander..Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2007-01-10 o 15:18 | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 15:24 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: opium,puder revlon,podkład vichy,mary cohr,diorliner,jil sander..

Interesuje mnie to: CLARINS-SHIMMER VEIL-baza perłowa pod podkład JIL SANDER-konturówka do ust w kolorze cielistego,naturalnego rózu,z 1 strony zakonczona pedzelkiem z naturalnego włosia.nowa. GUERLAIN-TERRACOTA-GLOSS &SHINE-błyszczyk w kolorze starego złota-pozostało ok.80%   Zerknij do mojego uzupełnionego kramiku. Mam nową Lycrę i mogę dorzucić nieujęty w wątku Liner parfait czarny Bourjois z cieniutkim pędzelkiem. Użyłam go parę razy, ma termin 30 miesięcy od daty produkcji, której nie mogę znależć, otwarty i wypróbowany niecały rok temu. Pęta się po kosmetyczce, bo ja tak się przyzwyczaiłam do cieniutkich flamastrów, że nie potrafię się już nim malować. Obejrzyj kramik   | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 15:27 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj, Interesuje mnie Opium oraz zel do mycia twarzy Mary Kohr. Oferuje tusz Estee Lauder Magna Scopic (piekna gleboka czern, uzywany niecale 3 tyg.), kasetke Estee Lauder do makkijazu tak zwnaych "przydymionych oczu" (4 ceinie-jasny, ciemny bez, braz oraz grafit, znikome zuzycie) | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 15:37 | #4 | 
| Zadomowienie | 

Może coś u mnie?

| 
|     |   | 
|  2006-12-21, 15:55 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Interesuje mnie: 8)VICHY AERA TEINT-podkład matujacy,kolor 23 clair ivory-pozostało ok.70% 11)JIL SANDER-konturówka do ust - czy mozna zobaczyc lepiej kolor? 
				__________________ MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 16:18 | #6 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-12-21, 16:21 | #7 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 ta nowa lycra-oczywiscie i ew.shiseido szminka-ale przede wszystkim te 3 pierwsze rzeczy. | |
|     |   | 
|  2006-12-21, 16:22 | #8 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  2006-12-21, 16:26 | #9 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 u ciebie podoba mi sie: zel perfect slim,dior bronze-a ty jaki kolor masz rozu jil sander? | |
|     |   | 
|  2006-12-21, 17:07 | #10 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Jestem skłonna się zamienić nawet ze szminką, ale zastanów się mad tym eye linerem, bo był starannie zakręcony, sprawdzałam go przed chwilą i jest mokrutki, świeży, czarny i bardzo trwały, a pędzelek jest bardzo precyzyjny. Jeśli będziesz chciała, zrobię fotkę. Co prawda na renee mam ciekawą ofertę ( bardzo potrzebny jest ni dobry tonik), ale wchodzi w grę. W tajemnicy  po świętach zakładam nowy kramik, w którym znajdzie się m. in. depitator philipsa satinelle vitesse kupiony jakiś czas temu, ale używany przeze mnie 10(?) razy - (wolę golenie)  ładowana z sieci i ma akumulatorki Czekam na odpowiedź   Jak się zdecydujesz, wyślij PW z namiarami to jutro wysyłam Gdybyśmy szybko wysłały, na Sylwka mamy jak znalazł (i to po wypróbowaniu)   Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-21 o 17:27 | |
|     |   | 
|  2006-12-21, 17:13 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Perfect Slim jest w rezerwacji w tej chwili. Dior Bronze jest wolny - pamiętaj, że to krem, a nie samoopalacz  Wklejam fotkę różu: Czekam na fotkę kredki - szukam właśnie czegoś w naturalnym kolorze. Co do podkładu - lubię ten odcień, ktory posiadaz   
				__________________ MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 17:27 | #12 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 jesli tak to chetna bym była na ten eyeliner-wtedy miałabym spokoj z szukaniem. | |
|     |   | 
|  2006-12-21, 17:32 | #13 | 
| Zadomowienie | 

wstawie fotke jutro przy normalnym swietle bo teraz zupełnie mi to nie wychodzi.jesli wyjasniłoby sie cos z slimem-byłabym chetna.

| 
|     |   | 
|  2006-12-21, 17:33 | #14 | 
| Rozeznanie | 

Ma "pędzielek" , cieniutki, precyzyjny i w sumie bardzo bardzo.    Nie ujęłam go w wątku, bo cały czas myślę o tym, by go używać, ale mój TŻ uwielbia mnie au naturelle, a ja lubiłabym robić nim "kociaki"   Odpisz ( w mojej ofercie zmieniłam niedawno treść. Przeczytaj, może zmienisz listę wymagań) Bużka | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 17:59 | #15 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   na pierwszym miejscu-bardzoo bym chciała pianke i serum do włoskow. chetnia byłabym tez własnie na tusz,eyeliner i szminke. jesli jestes chetna na pozbycie sie wszystkiego-czekam na twoja liste   | |
|     |   | 
|  2006-12-21, 18:16 | #16 | 
| Rozeznanie | 

Dobra. Co powiesz, na dołożenie do mojej listy oczekiwań NOA- CACHAREL-miniaturka 7 ml-kartonik,nowe i PUPA-POLVERE DI LUCE-cienie sypkie-kolory-biały brokatowy i gołebi.  Jeśli tak, to mamy CLARINS-SHIMMER VEIL-baza perłowa pod podkład JIL SANDER-konturówka do ust w kolorze cielistego,naturalnego rózu,z 1 strony zakonczona pedzelkiem z naturalnego włosia.nowa. GUERLAIN-TERRACOTA-GLOSS &SHINE-błyszczyk w kolorze starego złota-pozostało ok.80% oraz z mojej strony pianka renee thicker fuller serum. lycra shiseido szminka Liner parfait czarny Bourjois i już możemy pisać PW Będziemy MIKOŁAJAMI!!!!!!   | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 18:21 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

Hej   Więc interesuje mnie puder revlon oraz miniaturka Noa.Ale widzę,że jest w negocjacji-poczekam,w razie czego zostaje sam puder  . 
				__________________   Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2006-12-21 o 18:42 | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 19:24 | #18 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-12-21, 19:30 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

Czy tylko Perfect Slim Cie interesuje? Mam jeszcze inne specyfiki na cellulit, m. in. emulsję Apotheker Scheller. 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2006-12-21, 19:53 | #20 | 
| spin doctor | 

Hej  nie wiem czy dostałaś ode mnie pw-paczuszka od Ciebie doszła, a moja? Przepraszam za off topa   | 
|     |   | 
|  2006-12-21, 20:37 | #21 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  zapach piekny.. | |
|     |   | 
|  2006-12-21, 20:38 | #22 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-12-21, 22:17 | #23 | 
| Zadomowienie | 

To znowu ja   Nadal jestem chętna na wymianę na którą umawiałyśmy się w Twoim poprzednim wątku. Napisz co byś ewentualnie chciała dobrać do maseczki to poszperam  Pozdrawiam. 
				__________________ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-12-21, 22:35 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

Czekam na fotkę kredki. A specyfików na biust i inne partie ciała trochę mam: - Koncentrat do powiększania i ujędrniania biustu DAX - zostało sporo - Emulsja antycellulitowa APOTHKER SCHELLER - nowa - Balsam ujędrniający do ciała ORIFLAME, nowy (ten w fioletowej wersji) 
|     |   | 
|  2006-12-22, 00:57 | #25 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 jesli jestes skłonna wymienic powyzsze rzeczy hurtowo-lub chociaz pierwsze 4-to pisz co chcesz w zamian  aaaa...jutro strzele foteczke. | |
|     |   | 
|  2006-12-22, 01:13 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

Mnie interesuje głównie: nr 8, 11, 15 oraz to: - spodnie jeansowe ,,BLEND SHE,,-rozmiar 30/34,oryginalnie poprzecierane kieszenie.stan bdb - 3),,ZARA,,-rybaczki moro Jeśli można prosić, to chcialabym zobaczyć, jak te spodnie leżą na kimś. 
|     |   | 
|  2006-12-22, 14:37 | #28 | 
| Zadomowienie | 

opolanko z twojego wateczku podobaja mi sie: pianka tec.ni.art,błyszczyk chanel,próbki vichy,tusz clinique.. masz cos z tych rzeczy aktualne i nie w negocjacji? | 
|     |   | 
|  2006-12-22, 18:08 | #30 | 
| Zadomowienie | 

a co z tych rzeczy skłonna bys była wymienic za opium?

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.