![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? II
Te usta są śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1166868768
Mnie się ostatnio bardzo zaczęła podobać jasna cera i do tego takie białe wręcz włosy ![]() Chyba się przefarbuję ![]()
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygląda, jakby rozbiła się na bezludnej wyspie w okolicach równika bez żadnego filtra pod ręką ![]() a tak przy okazji ciemnych fluidów, zauważyłyście, że jak któryś nazywa się brzoskwinia - czy peach - to zawsze jest ze trzy tony ciemniejszy niż naturalny kolor brzoskwinii..... ciekawe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt faktem wygląda paskudnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
ostatnio mi się podoba taki skandynawski typ urody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
ehhh gdybym tylko tak wyglądała
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
^,^ koniec nadziś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
"Skandynawski", to on jest tylko z nazwy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agniesko, czy dobrze zrozumialam, ze masz Lumene w spray'u kolor "matt vanilla"? Jesli tak, to moze potrafisz stwierdzic, czy jest on jasniejszy, czy moze ciemniejszy, od LP 100? Ja nigdy nie widzialam LP100 i trudno mi porownac te dwa kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
filtry zazwyczaj kupuje przez internet, wrocilam do siebie (male miasteczko) na swieta i stwierdzialm ze moze kupie filtr iwostinu 50+ w aptece(w koncu polski, niedrogi, powinien byc, we wroclawiu widzialam nawet w malych aptekach)
pytam czy sa filtry przeciwsloneczne z iwostinu babka: co???(niemilym tonem) ja: no filtry przeciwsloneczne, takie w KREMIE z iwostinu ona: a do czego???(patrzy na mnie jak na wariatke z wredna mina) ja: no do twarzy ona: nie ma! moglam powiedziec ze chce filtr do kawy ![]() kobieta ktora pracuje w zawodzie od kilkudziesieciu lat, nie spotkala sie nigdy z wysokimi filtrami przeciwslonecznymi? przeciez tyle osob przyjmuje leki, leczy sie dermatologicznie nawet w zimie no i znowu ze swoja bladoscia czulam sie jak wariatka... Kattarino, zaskoczylas mnie z ta Szwecja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
E, z Vodianową nie jest tak żle - przerobili ją na Murzynkę na potrzeby sesji i gdyby naturalnie była ciemna zazwałybyśmy ją piękną
![]() ![]() ![]() Z tym skandynawskim typem to jeszcze ujdzie, bo ludzie naturalnie tacy są, później się dopier zmieniają przy pomocy z zewnątrz ![]() ![]()
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://allegro.pl/item149601105_max_...6_kolorow.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Szwedki uwielbiaja spalenizne, bo tego nie mozna nazwac: opalenizna ![]() ![]() Co do jasnych podkladow, mozna kupic tylko: Lumene i kompakt IsaDora. Inne firmy nie sprowadzaja na szwedzki rynek najjasniejszych odcieni, ktore sa dostepne w ich ofercie, w innych krajach. Dziekuje za infoAgniesko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sama myslalam ze charakteryzuje go blada cera i jasne włosy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
wystarczy obejrzec w tv jakies zawody
![]() ![]()
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...ct&prod_id=207 http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...t&prod_id=2497 http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...ct&prod_id=221 http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...ct&prod_id=226 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
hmmmmmm.... widze ze nie tylko ja ostnio mam obsesje , zeby wybielic sobie twarz :P tez sie zakochalam w "skandynawskim" typie urody...
![]()
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze myslalam , ze jako jasnooka, naturalna blondyna, o wysmuklej budowie i wzroscie 181cm, moge uchodzic za Skandynawke. Gdzie tam- juz z daleka widac, ze jestem inna, tak jak i moj TZ ![]() Wiekszosc Skandynawow wyglada jak rodzenstwo: maja ten sam owal twarzy, gleboko osadzone oczy, dosc waskie usta i sliczne, proste male nosy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Lipsy to bardziej mi się kojarzy z typem celtyckim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Zamieszane te typy strasznie
![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Słowianki rude? Hmm ...
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
Tak przynajmniej piszą w podręcznikach do historii
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agniesko- jako fanka Lumene i wieczny "poszukiwacz czegos nowego" rzeczywiscie obadalam wszystkie podklady tej firmy ![]() B. jasny jest jedynie, w podkladach Matt Touch,odcien "Matt Vanilla"- w obu wersjach: ze spray'em i w tubce. W Twoim linku niestety, nie maja w ofercie tego odcienia: http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...ct&prod_id=221 Wersja w tubce jest mniej zolta od tej w sprayu- (ma bardziej neutralny odcien, ale nie rozowawy) i podklad wydaje sie przez to jasniejszy. Ten w sprayu jest bardziej "suchy"-matowy, chociaz niby powinny byc identyczne- bo to rzekomo ten sam podklad,tylko w innym opakowaniu ![]() Hydra drops- najjasniejszy 010-jest rozowy i dla mnie b.ciemny Double stay- w ogole nie ma jasnych odcieni- wszystko wyglada jak marchewka, na mojej dloni Skin supporter- 10 i 20 sa dosc jasne, ale i tak o ton,dwa ciemniejsze od matt vanilla. Ten podklad ma swietna, jedwabista konsystencje, ale nie nadaje sie do cery mieszanej i tlustej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
dziękuje Kattarino
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Kawuska-z tego co widzialm na MSD to wlasnie tak wygladasz-sliczna porcelanowa cera
![]() Wklejam troche Azjatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Ja z historii pamiętam coś innego. Idę poszukać na googlach, bo mnie to zastanowiło.
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Kolor_w%C5%82os%C3%B3w Hehe, co znalazłam ![]() "Liczne media przypomniały przy tej okazji analizę Światowej Organizacji Zdrowia z 2002 r., zgodnie z którą nosicieli genów jasnych włosów jest za mało, aby mogli przetrwać, blondwłosi i błękitnoocy są więc skazani na wymarcie. Ostatnia naturalna blondynka przypuszczalnie urodzi się w Finlandii w 2202 r. Ale WHO już w październiku 2002 r. wydała oficjalne dementi w tej sprawie: „Organizacja nie ogłaszała żadnego takiego raportu, nie wie, skąd pojawiły się o nim informacje i w ogóle nie zajmuje żadnego stanowiska na temat przyszłości blondynów”. "
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() Edytowane przez Przezlosliwa Czas edycji: 2006-12-23 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
http://72.14.221.104/search?q=cache:...l&ct=clnk&cd=1
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93101 Prosze uprzejmie ![]() Edit: nie pasuje do zadnego typu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Włosy: bardzo jasny blond lub rude Oczy: jasnoniebieskie, przezroczyste bądź w odcieniu zielonym Informacje dodatkowe: duża ilość piegów Reakcja na opalanie: już nieduża dawka słońca wywołuje poparzenia. Bez względu na długość seansu - brak pigmentacji skóry. Jest to oznaką, że osoby o tym fototypie nigdy nie będą brązowe, a więc nie powinny korzystać z kąpieli słonecznej w celu uzyskania opalenizny. wszystko sie zgadza ![]() Dobrze wiedzieć ![]()
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
u mnie jest nieco inaczej:
Cera: biała karnacja Włosy: ciemny lub średni złoty blond (w zależności od pory roku ![]() Teraz moje włosy są rudo brązowe ![]() ![]() ![]() Oczy: piwne, miodowo-orzechowe, coś takiego ![]() Informacje dodatkowe: złote piegi na nosie i policzkach Reakcja na opalanie: Opalam sie bardzo powoli ale od razu na brąz ![]() .. i kto tu powie, czym ja jestem? Na pewno jakimś mieszanym typem ![]() Edit: a tu dodaje dla jasności fotke mojego naturalnego koloru ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.