|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór.. ja tylko tak na chwilkę.. chyba
Dziękuję że się o mnie marwiliście.. chyba mnie już nie boli.. dzisiaj znowu brykałam ![]() Cytat:
![]() obeszło sie na szczęście.. a jak Twoje ramię? Ja o ramiona se nie boję czasem jak wyskoczy, wskoczy, przeskoczy mi w nodzę to mnie oblewa zimny pot ale odpukac już dawno nic nie prysło
|
|
#2284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja teraz nie mam możliwości ćwiczyć codziennie i wg grafiku więc po prostu ćwiczę kiedy mogę/kiedy mi się chcę.. ostatnio też z braku innej możliwości musiałam jeść dużo niefajnego jedzenia i aż się bałam wejść na wagę dziś rano, bo czuje się znów grubasem ale o dziwo, waga nadal trochę spada, więc nic tylko się brać za ćwiczenia! woda jest, ręcznik jest, to odpalam filmik i lecę ćwiczyć!Trzymajcie się! |
|
|
|
|
#2285 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Fajnie, że na wiosnę wątek znów ożył, ja udzielałam się tu w tamtym roku w sezonie i z efektów jakie osiągnęłam z insanity jestem dumna do teraz, kiedyś nie ćwiczyłam nic a po programie staram się 3-4x w tygodniu zawsze znaleźć czas na trening. Od kwietnia planuję znów zacząć insanity, za pierwszym razem zrobiłam tylko 1. miesiąc, chciałabym tym razem zrobić cały program Niedługo się odezwę, być może ktoś jeszcze planuje zacząć w pierwszy poniedziałek kwietnia?
|
#2286 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i dziś ledwo zipałam przy ćwiczeniach- na pompkach poległam totalnie i musiałam robić sobie dodatkowe przerwy kilkusekundowe, bo jestem cała osłabiona. Ale właśnie zjadłam wątróbkę z cebulką, ziemniaki i buraczki, więc trochę sił odzyskałam. :d Muszę sobie zafundować zaraz jakąś szybką kurację z witaminą C, coby wrócić do lepszej formy. ![]() Cytat:
![]() Jakie efekty po miesiącu?
|
|
|
#2287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem tak zalatana na uczelni chwilowo, że sobie odpusciłam codzienne ćwiczenia, ale ćwiczę ok 3x na tydzień (no, zazwyczaj staram się więcej) i efekty dalej są tyle, że nie jadę wg harmonogramu teraz![]() dzisiaj już poćwiczone, a jak tam u Was?
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam dziś pisać pracę lic., a złapałam całodniowego lenia, w efekcie czego nie skończyłam rozdziału.
|
|
|
#2290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A miało być tak pięknie... niestety muszę odłożyć ćwiczenia jeszcze o tydzień, bo dopadł mnie @ i od dziś mam conajmniej 3 dni wycięte z życiorysu. Jestem na silnych prochach przeciwbólowych, bo musiałam iść do pracy, ale o jakikolwiek ruchu nie ma w moim przypadku mowy... modlę się o koniec "dniówki" i o łóżko... |
|
|
|
|
#2292 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie.. Tu ja
ta co zeżarła dzisiaj pół zupki chińskiej bo zimno rano było o..Cytat:
Czy to ma sens.. hmm.. niektóre dziewczyny które znam twierdzą że nie.. ale to Twój ORG musi wiedzieć czy da radę czy nie.. spróbuj.. zawsze możesz powtórzyć.. jest wiele dziewczyn które zaczęło I. z marszu Cytat:
Cytat:
rewelacja.. a to dopiero początek![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przecież masz jeszcze noc Cytat:
![]() ja myślałam że nigdy ich sie nie nauczę a teraz robie wyzdrowiałaś? Cytat:
![]() Cytat:
ciesze sie że waga spadła ![]() Cytat:
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-26 o 15:11 |
||||||||||
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
Dobrenka, nie żebym tu wazeliniarstwo uprawiała, ale wystarczyło Cię trochę poczytać i od razu mi głupio, że jęczę, że coś boli
|
|
|
|
#2294 |
|
Przyczajenie
|
jak wy cwiczycie? ja mam filmiki z youtube ponumerowane i bierzecie w 6 dni 6 cwiczen czyli 6 filmikow po kolei czy jak??? ja juz cwicze tydzien i to uwielbiam!! super sie czuje jestem cala mokra ale mam satysfakcje!!
|
|
|
|
#2295 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko przesunie delikatnie w czasie Cytat:
teraz zastanawiam się co zrobię jak mnie złapieCytat:
jest jeszcze wersja.. nie boli ale przecieka zbyt intensywnie i tez boję się wtedy cokolwiek robić.. Spokojnie ciocia odjedzie to Ty nadrobiszCytat:
ale mamy się tutaj motywować prawda więc Ty sobie wypoczywaj a jak minie @ to
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-26 o 16:01 |
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niestety nie wyzdrowiałam, jakieś problemy żołądkowe mnie dopadły i nie chcą odejść. Mimo to postaram się zrobić fit test, najwyżej przerwę, jak mi się zrobi niedobrze. Mam nadzieję, że nie ma tam aż tyle skakania. |
|
|
|
|
#2301 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, poddałam się
Skończyłam 5 tydzień i miałam wejść w 2 miesiąc, ale jak zobaczyłam, że to już godzina ćwiczeń to poległam...Tłumacze sobie, że to ćwiczenia na mięśnie, a teraz może bardziej bym się zajęła brzuchem typowo i spalaniem z niego tłuszczu - dlatego przechodzę na Hip Hop abs - z tym samym prowadzącym ;P Życzę wam powodzenia i obyście się nie poddały tak jak ja - po prostu mam słabą wolę ;(
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
Xzora, to może poczekaj na mnie do poniedziałku?
lepiej nie paskudzić podłogi ![]() Jussa, ale spróbuj chociaż, przerwać możesz w każdej chwili, a szkoda takich fajnych efektów! Nie sprzedawaj tanio skóry!! Trzymam kciuki!!!
Edytowane przez Pinsleepee Czas edycji: 2012-03-26 o 19:57 |
|
|
|
#2303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najwięcej spadło w talii ale pamiętam że z ud też zleciało aż 2cm - wczesniej ćwiczyłam dużo innych rzeczy i byłam na diecie ale uda pozostawały niewzruszone, dopiero insanity pomogło.Ja zrobiłam cały pierwszy miesiąc - zgodnie z planem. Później miałam obronę licencjata i nie dałam rady ćwiczyć codziennie, jednak przyzwyczajenie do wysiłku zostało: 3-4x w tygodniu to podstawa. To do usłyszenia niedługo po moim pierwszym fitteście
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie to nie było mądre, że zaczęłam ćwiczyć, ale tak mi brakuje ruchu. Mam najdłuższą przerwę w ćwiczeniach od września. 1) 50 x 2 = 100 (na początku podnosiłam wysoko nogi, ale potem coraz niżej i niżej...) 2) 34 3) 56 |
|
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście w nieszczęściu, że nie zemdlałaś ani nic takiego. Ja postanowiłam zacząć w niedzielę, będę wyspana i wypoczęta, a w poniedziałek będzie większa motywacja, że jak już się powiedziało "a", to nie ma zmiłuj. Tym bardziej, że przy @ obżeram się jak opętana i już czuję po spodniach, że robi się niebezpiecznie...
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zadomowienie
|
ale sobie wczoraj poszalałam na Plyometric.. masakra.. pompki ładnie sżły dlatego mam taką radochę..
o kurcze.. kup sobie Taninal http://www.herbapol.pl/pl/Rejon-orga...e/Taninal.html to bardzo delikatny preparacik na pewno nie zaszkodzi mi pomógł.. że w ogóle dałas radę zrobić fit test i to tyle.. podziwiam.. jak Ci przejdzie to nas wymieciesz Cytat:
Po drugie co ma 1 godzina do 23 z doby.. to tylko jedna maluteńka godzinka
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-27 o 17:15 |
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle ciekawe jest to, że każdy rodzaj ćwiczeń to inna sprawność i mimo, że od listopada biegam regularnie, że jestem w stanie biec 40min bez żadnej zadyszki (tempo konwersacyjne), że nogi mam umięśnione, to w insanity jestem poziom 0, totalnie nie daję rady A mogłabyś coś polecić na wzdęcia/odbijanie? Żołądkowo już u mnie ok (leczyłam się colą), ale nadmiar gazów został Miałam sobie kupić przed pracą activię i węgiel leczniczy, ale nie zdążyłam. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2012-03-27 o 16:42 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko Piotrek ma dobrze![]() Cytat:
Cytat:
ale minie Ci szybciutko zbaczyszCytat:
to posyp sobie kminkiem.. nie wiem co jeszcze..
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, dzięki Ci dobra kobieto! muszę kupić tą herbatę z kopru, zieloną piję, a kminek powinnam mieć w domu. Kurację colą już zakończyłam, niby piłam wygazowaną. Oby udało się jak najszybciej wyzdrowieć, nie mogę się doczekać kolejnego podejścia do fit testu
|
|
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno dasz czadu (tak się jeszcze mówi?
)ps. wzdęcie to moje czwarte imię, a jak sobie nie mogę poradzić, to na zmianę podskakuję i masuję brzuch - pomaga ![]() a ja się znowu objadłam...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

więc po prostu ćwiczę kiedy mogę/kiedy mi się chcę.. ostatnio też z braku innej możliwości musiałam jeść dużo niefajnego jedzenia i aż się bałam wejść na wagę dziś rano, bo czuje się znów grubasem 

ciesze sie że waga spadła
Skończyłam 5 tydzień i miałam wejść w 2 miesiąc, ale jak zobaczyłam, że to już godzina ćwiczeń to poległam...