Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 13:55   #1681
anna99302
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

)[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Ja mam 3 bodziaki i to w rozmiarze 68

U mnie też a w ogóle dzisiaj pogoda za oknem. Rano śnieżyca, potem słońce, następnie grad i do tego pizga jak nie z tej ziemi.
Ja byłam zanieść mamie słoiki i szłam na darmo, bo zapomniała mi przez telefon powiedzieć, że wychodzi z domu ale zła wracałam.
oj moge sie tylko domyślac ja sie wkurzyłaś

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
hej

ja dzisiaj dopiero znalazłam chwilkę.. ugotowałam pyszną cebulową z grzankami
:
oooo a zapiekasz ją od góry serem??

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Jesli Cie stac, to moze Jelp.
Ja mialam Lovele. 1 paczka do bialego i 1 do kolorow wystarczy, pozniej mozesz eksperymentowac ze zwyklymi proszkami, najlepiej sensitive I pozniej juz zwykle.
ok ale jelp 2 kg za 40 zł... troche drogo!

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
kocyk. Cudownie miękki, mięsisty i lekki, nie wiadomo tylko, jak się będzie zachowywał w praniu. I na pewno będę go musiała trzymać z dala od kota - pozaciąga mi go pazurkami w 3 sekundy.
Ale musiałam go mieć, bo ma taką niedzieciową formę i kolor

Ale jestem głodna. Małż miał dziś robić obiad, ale ostatecznie zabrał się za malowanie sypialni, ja z kolei - licząc na niego - nawet nic nie rozmroziłam. Zaraz tak się skończy, że wyjdziemy na kebaba
A własnie a propos kotecków, dajesz im do obwąchania rzeczy maleństwa??
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 13:56   #1682
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zobaczcie to:
http://dziecisawazne.pl/10-dziwnych-...amy-i-dziecka/

nr 3, 9 i 10 to moi faworyci
9 i 10 Muszę mieć:P haha dobre
Stary 2012-03-31, 13:57   #1683
anna99302
Zadomowienie

hhaha no dziecko na wieszaku w domu to dopiero widok. obawiam się jednak, ze jak pokaże to TŻ to mu się spodoba
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 13:57   #1684
karmeelek
Zadomowienie

Dzień dobry!
Jak chyba większość dzisiaj jestem totalnie niewyspana - w nocy tak wiało i lało, ze nie szło spać.
ewurka gratuluję zdrowego chłopca
Paula przeczytałam opis porodu... brak mi słów...
ajka co do lapka to nie koniecznie musi to być matryca tylko taśma - to raz, po drugie jeśli faktycznie lapek Ci padnie to napisz PW - sprawdzę Ci ceny matryc, możesz nawet podesłać lapka do wymiany matrycy i nawet z przesyłkami pewnie będzie poniżej 500zł (to zależy od rodzaju i wielkości matrycy). Pamiętak, że jak siądzie matryca zawsze możesz podpiąć laptopa pod normalny monitor i przekopiować to co potrzeba i trochę popracować. Jak już padnie grafika to gorzej ale też udaje się coś z tym zrobić. Ogólnie w sprawach komputerowych i serwisowych pytajcie mnie to coś Wam podpowiem - w końcu 10 lat w tej branży no i do tego przyszły mąż serwisant na coś się przyda hihi
U nas wczoraj po moich nerwach przez mamę i mojego przez klientkę przyszedł czas na relaks - włączyliśmy sobie fajną muzykę, zapaliliśmy świeczki i daliśmy się ponieść pożądaniu a że jakoś dziś rano pogoda nie nastrajała do opuszczenia łóżka to nic innego nam nie pozostało jak kontynuowanie zabawy Teraz kochanie pracuje a ja zrobiłam porządek ze swoją szanowną (w końcu wizyta we wtorek), ogarnęłam kuchnię i upiekłam ciasto - a za chwilę kawa
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 13:58   #1685
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
no ja tez tak za pepko nie przepadam - maja tanio ale jakosciowo srednio, i czesto zle uszyte. Moim raz spodnie kupilam, to jedne sie od razu sprały a drugie spadaly bo za niski stan byl (nie wpadli na to ze jeszcze pielucha tam wchodzic powinna)
Tak ze teraz kupuje tam glownie spinki do wlosow, bo sa duzo taniej a mala gubi na potege.

Zgadzam sie -tesco ma super rzeczy, i C&A tez dostepne
H&M ma fajne ale juz dosc drogo
To tak pod katem jakosci, kolorow i wytrzymalosci

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Mam maszynke - chcesz?

Zapomnialam napisac, ze wlasnie czesto sa zle uszyte.

nie chce, pewnie zle bym obciela

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:00   #1686
karolka110
Wtajemniczenie

Witam się z Wami weekendowo Mamusie Kochane
wczoraj mój Małżuś wrócił szybciej z pracy i byliśmy na zakupkach, ale tym razem dla niego, co by miał się w co ubrać na te Święta, bo ostatnio był poszkodowany-więc hurtowo kupił spodnie, koszulę, buty i sweter
no i dla Maluszka pajacyk z welurku z kapturkiem i komplecik na 56...jak zrobię fotki to wrzucę

teraz Małż odbywa popołudniową drzemkę, ja Was nadrobiłam i jak Go obudzę to sobie gdzieś wyjdziemy....może coś wszamać do chińczyka

miłego dzionka Kochane
Stary 2012-03-31, 14:03   #1687
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
o rany, śnieg, grad - co to się u was dzieje, dziewczyny?
U mnie na szczęście nic z nieba nie leci, ale też wieje tak, że mało łba nie urwie.
No - prezentuję zakupy (pieluchy sobie odpuszczam, bo kupowałam gładkie)
super zakupy,otulaczek śliczny
Cytat:
Dziewczyny zobaczcie to:

o rany!

ja też planuje śpiworek słyszałam dużo dobrych opinii
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 14:04   #1688
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:

ok ale jelp 2 kg za 40 zł... troche drogo!
Dlatego lepiej Lovele Razem z plynem do plukania.

Soleilka pisala, ze jeszcze jest dzidzius Slyszalam o nim pozytywne opinie.
Mozna tez prac w Bialym Jeleniu (niektore noworodki/niemowlecia maja wysypki po wszystkich proszkach i dopiero bialy jelen dziala. Tak prznajmniej slyszalam)

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-31, 14:05   #1689
prince_polo
Zakorzenienie

dobrze wiedzieć z tym pepko. ja nigdy wcześniej z tym sklepem styczności nie miałam nawet nie wiedzialam że Taki istnieje a że jestem uprzedzona do tak niskich cen i od razu mam podejrzenia to dlatego wolalam spytać. a nie powiem rzeczy ładne niektóre

ale pada u nas snieg z deszczem zimno jak nie wiem . czekam na powtórki Juli

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:07   #1690
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Mozna tez prac w Bialym Jeleniu (niektore noworodki/niemowlecia maja wysypki po wszystkich proszkach i dopiero bialy jelen dziala. Tak prznajmniej slyszalam)
Tylko Biały Jeleń ma to do siebie, że niektóre ich produkty są ciężko dostępne. Ja ich proszku jeszcze nie widziałam

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:09   #1691
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Tylko Biały Jeleń ma to do siebie, że niektóre ich produkty są ciężko dostępne. Ja ich proszku jeszcze nie widziałam
Niektorzy piora jeszcze w platkach mydlanych

Nasze Drugie Dziecko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 14:11   #1692
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Niektorzy piora jeszcze w platkach mydlanych
U nas mama TŻ rozgląda się w Niemczech za proszkami dla dzieciaków, więc póki co ona coś kupi, ale ja planuję właśnie kupować Lovelę lub Dzidziusia

Bloguję
Stary 2012-03-31, 14:14   #1693
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
U nas mama TŻ rozgląda się w Niemczech za proszkami dla dzieciaków, więc póki co ona coś kupi, ale ja planuję właśnie kupować Lovelę lub Dzidziusia
My tez kupimy Lovele Wiem, ze Kaufland ma czasami promocje na proszki lovela, trzeba sie bedzie niedlugo zaczac rozgladac.

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-31, 14:17   #1694
depoison
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
otulaczek śliczny drogi pewnie???
kocyk też nieziemski(zdradź cenę), ale u mnie tego spiele maxxa nie ma
otulaczek - 13€,
kocyk (chyba, nie dam głowy, a już go schowałam do kartonu) -12€
Natomiast w Spiele Maxie to ja kupiłam te szczotę, butelki, pieluchy i smoczki - a kocyk i otulaczek w TK Maxxie

Cytat:
Dziewczyny zobaczcie to:
9 - rewelacja Muszę to mieć!! Jak nie dostanę - przymocuję małą na drzwi taką srebrną taśmą izolacyjną - może też da radę

Cytat:
A własnie a propos kotecków, dajesz im do obwąchania rzeczy maleństwa??
daję, daję, choć czasami aż zębami zgrzytam, go skubana tak straszne traci teraz włosy, że wszędzie zostają...

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:17   #1695
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość

Hmm myślę, że to gdzie pracuje lekarz nie powinno uzależniać tego gdzie będziemy rodzić. Moja gin nie pracuje w tym szpitalu, a chcę w nim rodzić. Zresztą mieszkam od niego 5 min drogi na piechotę, więc nie wyobrażam sobie jechać do sąsiedniego miasta bo tam pracuje moja lekarka. Zresztą teraz można sobie wybrać placówkę w której będziemy leczone czy w której odbędzie się poród.
niby tak, ale pierwotnie myślałam o innym szpitalu i tam zwyczajowo aby dostać się do porodu trzeba iść na kilka wizyt do ich lekarza. 'Z ulicy' też podobno przyjmują ale pacjentki ich lekarzy mają większą pewność że przyjmą je a nie odeślą do innej placówki i jest to lepiej widziane. Pewnie też są inaczej traktowane
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:19   #1696
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
My tez kupimy Lovele Wiem, ze Kaufland ma czasami promocje na proszki lovela, trzeba sie bedzie niedlugo zaczac rozgladac.
Ostatnio jak patrzyłam to takie chyba 1 kg były za 19.99 w Kauflandzie. No ale to by wychodziło wtedy to samo co Jelp Chyba, że tam było 2 kg w opakowaniu, a ja jakoś źle zerknęłam

Bloguję
Stary 2012-03-31, 14:21   #1697
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio jak patrzyłam to takie chyba 1 kg były za 19.99 w Kauflandzie. No ale to by wychodziło wtedy to samo co Jelp Chyba, że tam było 2 kg w opakowaniu, a ja jakoś źle zerknęłam
Teraz juz nie pamietam ile kosztuje Lovela, ale na pewno wyjdzie taniej niz Jelp Nawet bez promocji.

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-31, 14:21   #1698
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Jak chyba większość dzisiaj jestem totalnie niewyspana - w nocy tak wiało i lało, ze nie szło spać.
ewurka gratuluję zdrowego chłopca
Paula przeczytałam opis porodu... brak mi słów...
ajka co do lapka to nie koniecznie musi to być matryca tylko taśma - to raz, po drugie jeśli faktycznie lapek Ci padnie to napisz PW - sprawdzę Ci ceny matryc, możesz nawet podesłać lapka do wymiany matrycy i nawet z przesyłkami pewnie będzie poniżej 500zł (to zależy od rodzaju i wielkości matrycy). Pamiętak, że jak siądzie matryca zawsze możesz podpiąć laptopa pod normalny monitor i przekopiować to co potrzeba i trochę popracować. Jak już padnie grafika to gorzej ale też udaje się coś z tym zrobić. Ogólnie w sprawach komputerowych i serwisowych pytajcie mnie to coś Wam podpowiem - w końcu 10 lat w tej branży no i do tego przyszły mąż serwisant na coś się przyda hihi
U nas wczoraj po moich nerwach przez mamę i mojego przez klientkę przyszedł czas na relaks - włączyliśmy sobie fajną muzykę, zapaliliśmy świeczki i daliśmy się ponieść pożądaniu a że jakoś dziś rano pogoda nie nastrajała do opuszczenia łóżka to nic innego nam nie pozostało jak kontynuowanie zabawy Teraz kochanie pracuje a ja zrobiłam porządek ze swoją szanowną (w końcu wizyta we wtorek), ogarnęłam kuchnię i upiekłam ciasto - a za chwilę kawa
oo..będę pamiętać na razie to się nie powtórzyło, ale podejrzewam, że kwestia czasu
Cytat:
Ja jakoś nie przepadam za Kauflandem, chociaż słyszałam, że jest tam dość tanio
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:32   #1699
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz juz nie pamietam ile kosztuje Lovela, ale na pewno wyjdzie taniej niz Jelp Nawet bez promocji.
Będę w Kauflandzie, to zerknę Ale w Kauflandzie widziałam tylko Dzidziuś i Lovela

Bloguję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 14:33   #1700
branzoletka
Branzoletka

Dzień dobry choć mógłby być lepszy bez tego wariactwa za oknem...
Gołąbki wyszły supcio tylko lekko niedosolone no ale ja nie ryzykuje próbowaniem surowego mięsa Cieszę się, bo w ciąży gotowanie mi nie wychodzi

agunia i sas gratuluje 27tci pije Wasze zdrówko

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Tak w dziecięcym albo allegro . Ja polecam jednak wczesniej "pomacać" i nie kupowac tych najtańszych bo pózniej robią sie takie strasznie sztywne
A chyba każde tetrowe pieluchy są sztywne po praniu Trzeba je naciągnąć gdy wyschną i są znowu miękkie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Witajcie z rana
Wstałam dzisiaj po 7, jakoś tak, mój facet ma dziś urodziny, więc było dobre śniadanko i takie tam (...), a potem albo imprezka u nas dla przyjaciół, albo zakupy meblowe, sama nie wiem
Ale masz fajny dzień, to baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
pochwale sie- wąże się co sobote i od 2 tygodni mam wage w miejscu
Ja się boje mojej nast.wagi, bo od urodzin ciągle coś słodkiego wpingalam Wcześniej słodycze mogły dla mnie nie istnieć a jak miałam ochotę na coś słodkiego to chlebek z miodkiem albo naleśniki a teraz czekoladki

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość

Wiecie co wymyśliłam wczoraj, olśniło mnie. że nie będę kupować specjalnie wysokiej komody pod przewijanie dziecka, tylko kupię ten usztywniany przewijak, zakładany na łóżeczko, a komodę kupię normalną taką, jaka mi się faktycznie podoba, a nie pod konkretną wysokość.
Ja też niedawno na to wpadłam a to z powodu oszczędności miejsca, bo wolę zamiast komody mieć fotel do karmienia

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
1 pajacyk i 1 rampers. koniec
Hehe ja też mam tylko kombinezon na zimę w rozm.12 i dwie pary bucików/kapci, które dostaliśmy. Cyknęłam fotki ale kabla nie umiem znaleźć
Niestety nawet gdybyśmy chcieli, to musimy czekać z zakupami dla dzidziolka do czasu zbudowania szafy zabudowanej w sypialni, bo tak ciasno mamy, że i tak kupe naszych rzeczy/ciuchów leży w kartonach i workach w piwnicy Niby mieszkanie ma 37m2 ale tż jako kawaler nie widział potrzeby posiadania pojemnej szafy i żył dniem dzisiejszym, kasę wydając na męskie zabawki łacznie ze zmienianiem aut kilka razy w roku... Nie inwestując nic w to mieszkanie i tak jak zostało po babci tak stało(a raczej się sypie) Masakra cała chata w zasadzie do remontu łącznie z podłogami gdzie leży linoleum też w rozsypce Mieliśmy nazbierać na remont w NL ale trzeba było najpierw spłacić długi jakie tż miał... Faceci całe życie jak duże dzieci, dopiero my nadajemy ich życiu inny wymiar Szkoda, że ja już nie miałam czasu na poczekanie z dzieckiem aż staniemy na nogi, no cóż trzeba mieć nadzieje, że damy radę

Kurcze chyba minęłam się z powołaniem i powinnam pisarką zostać, bo jak się rozpiszę to końca nie widać Spoko, nie musicie czytać wszystkiego ja się nie obrażę a się wygadam troszkę

Ide pomyć gary i podłogi

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:36   #1701
Soleilka
Zakorzenienie

branzoletko dacie radę Kawałek po kawałku i mieszkanie będzie cud miód i orzeszki U nas jeżeli będziemy musieli tutaj zostać, to wszystko w pokoju do zmiany: okna do wymiany, do zrobienia podłoga, meble, malowanie ścian
A gołąbkiem mogłabyś się podzielić

Bloguję
Stary 2012-03-31, 14:36   #1702
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

hej
Mój Oskarek od wczoraj tak szaleje że śmieję się sama do siebie jak widzę ten ruszający się brzuch poza tym dziś sobota więc ogarniamy chatę,tzn. mąż właśnie odkurza a ja leżę i nadrabiam wątek później na zakupy jedziemy

chciałam Wam napisać że w tesco są wyprzedaże ciuszków i ceny nawet -70% więc warto się się wybrać, wczoraj kupiłam właśnie śpiworek do spania za 22zł przeceniony z 65zł, strasznie mi się zawsze podobał a teraz go dorwałam
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:43   #1703
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
branzoletko dacie radę Kawałek po kawałku i mieszkanie będzie cud miód i orzeszki U nas jeżeli będziemy musieli tutaj zostać, to wszystko w pokoju do zmiany: okna do wymiany, do zrobienia podłoga, meble, malowanie ścian
A gołąbkiem mogłabyś się podzielić
Jak dobrze, ze ja takie bardziej generalne prace remontowe mam zrobione. Więcej na mieszkaniu nie mamy nawet zamiaru robić, bo je wynajmujemy. Co innego gdyby było nasze. W sumie to może lepiej, bo tak to już bym myślała o remoncie łazienki i się głowiła skąd kasę wytarzasnąć
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
hej
Mój Oskarek od wczoraj tak szaleje że śmieję się sama do siebie jak widzę ten ruszający się brzuch poza tym dziś sobota więc ogarniamy chatę,tzn. mąż właśnie odkurza a ja leżę i nadrabiam wątek później na zakupy jedziemy

chciałam Wam napisać że w tesco są wyprzedaże ciuszków i ceny nawet -70% więc warto się się wybrać, wczoraj kupiłam właśnie śpiworek do spania za 22zł przeceniony z 65zł, strasznie mi się zawsze podobał a teraz go dorwałam
O, to Ci się udało Takie sprzątanie sobotnie jak Ty to ja mogłabym robić co tydzień
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 14:44   #1704
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
otulaczek - 13€,
kocyk (chyba, nie dam głowy, a już go schowałam do kartonu) -12€
Natomiast w Spiele Maxie to ja kupiłam te szczotę, butelki, pieluchy i smoczki - a kocyk i otulaczek w TK Maxxie
wrr takie śliczne rzeczy w TK Maxx też daleko ode mnie
Stary 2012-03-31, 14:48   #1705
agunia82
Zakorzenienie

A ja znowu na all buszuje tym razem zamówiłam sobie jeszcze 2 koszulki do szpitala, teraz jakieś tańsze byle by były, w tym jedna na ramiączkach jakby miały być duże upały, pas ciążowy i majtki siateczkowe. Tym samym mi do szpitala braknie już chyba tylko kapci

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:49   #1706
natee
Zakorzenienie

Witam sobotnio
Sąsiad mnie obudził o 9tej, ze zabieraja mnie do sąsiedniego miasta pochodzić po sklepach a o obiad nie mam sie martwic, bo dzis zapraszaja do siebie
Tak wiec zakupki dziś zaliczone, ciuszkowe i spożywcze, tylko jutro jeszcze skoczymy z TŻtem do polskiego sklepu po zakwas na żurek, białą kiełbase i inne świąteczne zakupki
Za 10 min idziemy na obiadek piętro wyżej a potem leniuchujemy

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:52   #1707
Soleilka
Zakorzenienie

A miałam Wam się pochwalić Mój maluch rano się... przeciągał. Przedziwne uczucie

Bloguję
Stary 2012-03-31, 14:54   #1708
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
A miałam Wam się pochwalić Mój maluch rano się... przeciągał. Przedziwne uczucie
hehe, no ale jakie fajne moja też się przeciąga, wyciąga, kopie, dupkę wystawia i jakieś inne dziwne figury akrobatyczne robi najbardziej mi się śmiać chcę, jak czuję najpierw przeciąganie, a za chwilę kopa dostaje hehe

Stary 2012-03-31, 14:56   #1709
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
hehe, no ale jakie fajne moja też się przeciąga, wyciąga, kopie, dupkę wystawia i jakieś inne dziwne figury akrobatyczne robi najbardziej mi się śmiać chcę, jak czuję najpierw przeciąganie, a za chwilę kopa dostaje hehe
U mnie najpierw rano jest kopnięcie w brzuch, później oparcie się o pęcherz oznajmiające "mamo idź sikać, bo mi ciasno" a później się przeciąga Ostatnio nawet oparł się nogami o brzuch i czułam, że to stópki Albo łokcia mu złapałam kiedyś

Bloguję
Stary 2012-03-31, 14:58   #1710
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie najpierw rano jest kopnięcie w brzuch, później oparcie się o pęcherz oznajmiające "mamo idź sikać, bo mi ciasno" a później się przeciąga Ostatnio nawet oparł się nogami o brzuch i czułam, że to stópki Albo łokcia mu złapałam kiedyś
hehe, ja tak dobrze nie mam, łożysko amortyzuje wszystko i tylko mogę się zastanawiać, czym właśnie oberwałam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości