|
Notka |
|
Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
codzienny niezbędnik
Jakie kosmetyki są niezbędne w mojej kosmetyczce
Może najpierw o tym co przez "niezbędne kosmetyki" rozumiem ![]() ![]() A moim niezbędnikiem są: - podkład Bourjois healthy mix, odcień 52 - Vanilla - puder matujący Jadwiga - róż do policzków - tu są dwie ulubione opcje, jeden to firmy Alverde odcień apricot, drugi to próbka Everyday Minerals odcień Dusty Miller, ma delikatny różowy kolor idealny na wiosnę ![]() - tusz do rzęs Max Factor 2000 Calorie - kredka do brwi Max Factor, bo lubię mieć wyraziste brwi zwłaszcza, że jestem oszukiwaną brunetką :P - szminka, ale żadna kolorowa, a nawilżająca i tu mam 3 ulubieńców, używane w zależności od tego co mi pierwsze w łapki wpadnie: szminka Eos różowa, Nivea pearly shine oraz szminka Palmer's I tak "wyszykowana" ruszam do całodziennego boju, a muszę dodać, że w zupełności wystarcza mi to też do zakrycia czasami totalnego niewyspania i udaję tak "rześką i świeżą" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.