|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Kinia-gratuluję 10 m-cy
![]() a ja padam cały dzień sprzatania i do tego idę jeszcze prasować bo moja mama się uparła warto obejrzeć i posłuchać ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0dHzs-INfxk |
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tekst zaraz przeczytam, bo włączyłam sobie i to nie mój styl.
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż musiałam Tżtowi pokazać i jego reakcja była taka sama Kacha miałam Ci mówić, masz śliczny makijaż na tym zdjęciu co dodałaś ostatnio na fb
|
|
#4295 |
|
Konto usunięte
|
ejj dzieki :d nudzilo mi sie
![]() jutro pobudka o 4.oo wiec bede szykowac sie spac niedlugo ![]() ale po pracy sopotkam sie z kolega P. prawdopodobnie
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaaa angol czy polak?
|
#4297 |
|
Konto usunięte
|
polak
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- z mojej poprzedniej pracy [sprzed 2 lat] , spiknelismy sie na fejsie poprzez 2 wspolnych znajomych |
|
|
|
#4298 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się namęczyłam, chciałam pozbyć się lakieru z paznokci a nie miałam zmywacza i spiłowałam drobnym pilniczkiem, da radę tylko trzeba uważać żeby sobie paznokcia za bardzo nie spiłować, teraz pomalowałam odżywką. Kolorki lubię ale raz na dwa tygodnie przez jeden dzień, później mnie denerwuje
![]() W ogóle muszę Wam napisać że dzisiaj oglądałam filmiki na YT dziewczyn które pokazywały swoje kolekcje kosmetyków itp to maskara niektóre jakby sklep w pokoju miały, po kilka pudrów, kremów, fluidów, bronzerów, kilkanaście lakierów, cieni, błyszczyków. Oglądałam i sobie porównałam do swojego skromnej, bardzo skromnej kolekcji tego co właściwie najpotrzebniejsze.
Edytowane przez EarlGrey Czas edycji: 2012-04-05 o 23:26 |
|
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
hej
vicky-nie moja mama sie nie uprała xD ale kochana ja zaczynam sie martwic o Ciebie a co do tej piosenki to bardziej chodziło mi o sam teledysk bo jest cudowny ![]() EarlGrey-też widziałam kilka takich filmików,moj apierwsza myśl to skad one biorą na to kase , przecież kosmetyki kosztuja i to dżo a już w ogóle w takiej ilości , zastanawiam sie ile one na to wydaja , podejrzewam ze mi byłoby szkoda wydawać tyle kasy na kosmetyki ![]() a ja dzisiaj cały dzień z mamą w kuchni, pieczemy ciasta , dobrze że juz posprzątane wszystko bo drugi dzieńz rzędu bym tego nie zniosła ![]()
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
hejkkkaa
![]() wstałam już o 8 jak zwykle.... wrrrra jutro wstaję przed 6 mam na 7 do pracy... do 21 jak dobrze pójdzie ![]() od dzisiaj, czyli piątku aż do poniedziałku mój TŻ ma wolne dopiero we wtorek idzie do pracy więc trochę ze sobą pobędziemy, jedynie w weekend ja zabiegana, ale poniedziałek razem spędzimy
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, duży biust to też nie same przyjemności, wierzcie mi
![]() Ja mam 70FF, TŻ go uwielbia Ale jednak utrudnia to troszkę życie. Spróbujcie sobie podbiec do autobusu z takim biustem, poskakać na skakance.Biustonosze na mój biust kosztują +/- 150zł i więcej. Żeby uprawiać sport musiałam sobie kupić specjalny sportowy biustonosz, bo bym nie dała rady. Koszt 220zł. Na szczęście zamówiłam na ebayu za 110. Ciężko kupić bluzkę, bo np. w talii jest dobra, w cyckach za mała. To samo z sukienką: biodra ok, w cyckach pęka w szwach. Każda bluzka koszulowa 'otwiera' mi się na biuście, wobec czego spinam je zawsze agrafką od wewnątrz. Mam JEDNĄ bluzkę koszulową, która ma na tyle dobry rozstaw guzików, że nie wszyscy muszą oglądać jaki mam dziś biustonosz. A co do Waszych rozmiarów (typu 75A, 75C itd) to ja polecam udać się do sklepu, który ma pełną rozmiarówkę i brafitterkę. Naprawdę, wierzcie mi, że mało która dziewczyna wie, jaki ma rozmiar biustonosza, tylko kupują taki 'bo chyba jest ok'. Jak widzę bardzo szczupłe dziewczyny, które mówią, że mają np. 75B, to się za głowę łapię. JAKIM CUDEM? ![]() 75 to obwód pod biustem. Skoro JA noszę biustonosze 70, a szczupła nie jestem, to jakim cudem taka chudzinka nosi 75 i potem ma cały biustonosz na karku, bo jej podjeżdża? ![]() I nie każda dziewczyna wie, że rozmiarówka biustonoszy nie kończy się na miseczce D Poza tym: rozmiar 65D, a 85D to zupełnie dwa różne biusty ![]() No i co najlepsze, zwłaszcza do tych mało-biuściastych, albo z mało jędrnym biustem: dobry stanik działa CUDA, wierzcie mi Trzeba mieć dobry rozmiar, dobry model i naprawdę biust może wyglądać bajecznie, nawet jak nie jest duży, czy super jędrny ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- http://www.zeberka.pl/art.php?id=6133 |
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam, że stanik jak się założy to w obwodzie nie powinno się włożyć palca, że ma być na tyle ciasno, ale z drugiej strony na tyle luźno aby można było oddychać. Ja kupowałam biustonosze w h&m ale zaczynają mnie wkurzać bo bardzo spadła ich jakość i chyba się po prostu przejdę do Triumph'a moja mama ma tam zniżkę to ją wykorzystam trochę
Co do tych kosmetyków tą sa filmiki na youtubie jak dziewczyny malują się na lalki... To jest dopiero straszne, poszukam jakiegoś i wam pokażę ... ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=FILWD...eature=related mniej więcej coś takiego. |
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie polecam triumpha
Mają koszmarne staniki, zupełnie niedopasowane, nie robią dobrego kształtu, są drogie i nieładne. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Morelciu, w Wawie masz sporo dobrych sklepów: Cytat:
![]() http://stanikowamapa.prv.pl/ |
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka i mi tam od razu dopasują ?
Edytowane przez Moorelcia Czas edycji: 2012-04-06 o 10:21 |
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, to zależy od konkretnego sklepu.
W niektórych jest tak, że brafitterka ma dyżury np. 2 razy w tygodniu, w innych jest cały czas, a w innych jest na tyle uświadomiona ekspedientka, że też pomoże. Poczytaj sobie opinie o sklepach na forach, ja akurat nie orientuję się w warszawskich sklepach, które mają dobre opinie, a gdzie nie warto iść
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od siebie dodam, że zanim zostałam uświadomiona o rozmiarach biustonoszy, to kupowałam w H&M biustonosze w rozmiarze np. 85D
Jezu, jak sobie to przypomnę to mi słabo ![]() Dlatego 85D, bo tylko w takim rozmiarze miseczka mieściła mój biust. A gdzie ja miałam 85 pod biustem, jak wtedy też 70tkę powinnam nosić ![]() Skutkiem czego miałam obwód na karku, biust nie był w ogóle trzymany (no bo jak). A teraz mam takie biustonosze, że TŻ się nie może napatrzyć na mój biust w bluzkach (zresztą bez też, może nawet bardziej )
|
|
|
|
#4308 |
|
zuy mod
|
Dotka - zgadzam się z Tobą co do tych rozmiarów. Sama noszę 70DD i od kiedy kupiłam taki stanik czuję się duuużo lepiej niż kiedy nosiłam bazarkowe. Fakt, koszt nieporównywalnie większy, ale jeden taki dobry stanik i człowiek lepiej się czuje. Teraz chyba sobie kupię jeszcze jeden, poszukam na allegro skoro już mi dobrali rozmiar
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też teraz kupuję głównie na allegro
![]() Znam rozmiar, wiem w które firmy celować, to zamawiam ![]() A jak któryś jest zły, to wtedy wystawiam znowu na allegro i kupuję inny ![]() No i dobrze dobrany biustonosz pozwala cieszyć się i chwalić własnym biustem, nawet niewielkim (!), a nie garbić i chować własne piersi
Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2012-04-06 o 10:50 |
|
|
|
#4310 |
|
zuy mod
|
ja w ogóle chyba kupię 70E zamiast DD bo ten zaczął być za mały
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam cały czas F, ale też maławy się zrobił, teraz mam Freyę Darcy 70FF i to mój najlepszy stanik
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc dziewczyny od tej pory co urodziłam dziecko już nie wiem jaki dokładnie mam rozmiar
niby kupuję 80C, albo coś w tym stylu (bo tu inaczej trochę z rozmiarówką) teraz zmierzyłam obwód pod cycolami i wychodzi mi z 85... ale fakt faktem - raz zamówiłam stanik i mi wypadały cycki przy nawet głupim podbiegnięciem do autobusu ...
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się przyznaję, że nie wiem jaki powinnam nosić rozmiar biustonosza i zawsze kupuję na oko
Zawsze mi się wydawało ze takie profesjonalne brafiterki dobiorą mi taki stanik na który nie będzie mnie stać Chociaż niebawem będę się musiała wybrać po nowe egzemplarze bo mi chyba cycki urosły i miseczki stawają się powoli za małe
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam około 15 staników które noszę i większość to 75 A, parę 70A bo to też zależy od firmy, najwięcej mam z h&m. Ale pewnie niektóre dziecięce też by były dobre
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Ja piorę w pralce, ale wsadzam np. w skarpetę
mniej się niszczą :P
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawy pomysł z tą skarpetą
wiem że są takie specjalne siateczki do prania bielizny, ale po pierwsze ja nie mam nie wiadomo jak drogiej bielizny a dwa, że nie piorę ich często, więc raz na miesiąc przeprać recznie kilka biustonoszy to nie problem.
|
|
#4317 |
|
zuy mod
|
http://moda.allegro.pl/la-senza-70-d...247749841.html
co sądzicie? obserwuję aukcję i chyba sobie kupię
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
Mojwa odcięte metki mogą świadczyć o tym, że ktoś kupił w lumpeksie i sprzedaje na all. ale to tylko moje domysły. Ogólnie biustonosz nie w moim stylu, ale La Senza to dobra firma, mam kilka biustonoszy z tej firmy i nic się z nimi nie dzieje. Fajne jest to że ramiączka nie są odpinane, a stan widać że dobry
|
|
#4319 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
![]() nawet nie wiedziałam że dobra firma, to w takim razie plus dla stanika
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
La senza jest o tyle dobra, że ma rozmiar 32 do każdej miseczki. Ja kupiłam sobie jeden biustonosz u nich, bardzo ładny czarny z koronką. Ale niestety przy zapięciu zaczęły mi wyłazić takie gumowate nitki. nie wiem może było to spowodowane tym, że prałam normalnie w pralce, ale nie dało się już w nim chodzić bo wyglądał nie atrakcyjnie. Mojwa co do tego stanika ogólnie bardzo ładny ja tylko nie przepadam za czerwoną bielizną. Jedyne co to bałabym się, że jest jednak używany.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

jak zwykle.... wrrrr

Jezu, jak sobie to przypomnę to mi słabo