|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Spokojnych i pogodnych
Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny życzę wam i waszym przyszłym mężom
Zdrowych i Wesołych Świąt oraz mokrego dyngusa
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny życzę wam wesołych zdrowych świąt i mokrego dyngusa a teraz zmykam bo jeszcze muszę babkę cytrynową zrobic będę wieczorkiem
**
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamy zaproszenia
po świętach zaczynamy zapraszać Radosnych i spokojnych Świąt
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę
![]() Na nadchodzące Święta Wielkanocne: humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. |
|
|
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki moje najwspanialsze, najukochańsze, najśliczniejsze na świecie...
Z okazji świąt Wielkanocnych dużo radości, której moc przesłoni troski codzienności. Miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam wam się tylko pochwali jaki sobie mały prezencik sprawiłam
te kolczyki i wisiorek idealnie będą pasowac do mojej sukienki w której idę na wesele naszej MagdziS
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
Zdrowych, spokojnych, w rodzinnej atmosferze Świąt Wielkanocnych !
![]() A dziś 3 miesiące i 3 tygodnie do ślubu
|
#551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się świątecznie
![]() Padam na ryjek Od rana na nogach...ciągle coś robię, sprzątam.... W dodatku przyplątało się do mnie jakieś przeziębienie bo kicham, z nosa mi leci, jestem osłabiona.... Dziś wieczorem idziemy do kościoła. Potem prosto z TŻ jedziemy do mnie. Zjemy świąteczną kolację i TŻ będzie u mnie spał Jutro zjemy razem wielkanocne śniadanko i będziemy szukać zajączka po krzakach (a co, tradycja musi być!), obiad też u mnie zjemy... i tak do wieczora ![]() A w Lany Poniedziałek jadę do TŻ na obiad, więc znów cały dzień spędzimy razem Dziewczyny, chciałabym Wam życzyć: zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!!!!!!! |
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Zdrowych, Spokojnych i pełnych ciepła Świąt Wielkiej Nocy P.S.obiecuję, że wieczorkiem napiszę gdzie byłam, jak mnie ostatnio tyyyyyyle czasu nie było
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
trochę rozczochrany bo nie wyczesany
|
|
#555 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zdrowych wesołych świąt mężatki i panny |
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Kupilam bieliznę ale tyle sie naszukalam... znalazłam ją w ostatnim sklepie z bielizną... ![]() z butami dalej nic.. masakra totalna.. ja również chcialabym Wam życzyc szcześliwych świąt, smacznego jajeczka i zeby zajączek do Was przykicał
|
|
|
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
Kochaniutkie !!!
Ja tylko na momencik wpadlam zebyscie nie pomyslaly ze o was zapomnialam ![]() To juz ostatnie Wasze panienskie Swieta Wielkanocne dlatego zycze Wam aby byly one niesamowite, cudowne, pachnace i pelne milosci kazde nastepne beda jeszcze piekniejsze bo bedziecie juz mialy swoje male, wlasne rodzinki moze niektore z was beda je juz spedzac w trojke wszystkim ktore maja takie marzenia, zycze aby sie spelnily!!!Buziaczki Wielkanoscme Wam zostawiam A po Swietach bede miec dla was niespodzianke Myslalm ze sie wczesniej wyrobie, ale okazalo sie ze jest z nia wiecej pracy niz myslalam...
|
|
|
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkiego dobrego dziewczyny
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spokojnych Świąt Szalone Lachoniki! Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2012-04-07 o 18:23 |
|
|
|
|
#562 | |
|
Zadomowienie
|
Witam świątecznie... U Nas zapachy na całe mieszkanko i na korytarz się rozchodzą
![]() Mamy: - ciasto "Pijak" - ciasto z jabłkami - ciasto z kruszonką - rolady - galaretkę - dwie sałatki: z pory i drugą ziemniaczaną - śledzie - żurek na prawdziwym, domowym zakwasie - nie wiem, co jeszcze, ale na pewno o czymś zapomniałam ![]() Cytat:
Do spowiedzi nie poszłam - Justynko ja też nie żałuję swoich grzechów, więc zostaje spowiedź przedślubna ![]() Dziewczynki spadam się upiększać - jutro i w poniedziałek rozdajemy zaproszenia... Masakra, bo w święta to wiadomo, jak jest i jaki każdy gościnny
|
|
|
|
|
#563 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam Was troszke z wczoraj ale nie do knca bo pada mi bateria w lapku a nie chce mi sie isc na gore po zasilacz:P widze, ze znowu Niusia sie czepia pierdółek i robi z igly widly. na dole moja bielizna normalnie kupowalam rozmiar 75C, a to jest 65E hehe firma Dalia, stanik i gacioszki kosztowaly ponad 120zł. Wiem, ze zaraz moge dostać baty odnośnie stringów, ale ja tylko takie nosze:PCytat:
nie jest szeroka.. to taki typ sukienki Moja też jest tiulowa i na Ciebie też poczekamy az zostaniesz zonką dopiero wtedy zakladamy wątek żonki 2012![]() Cytat:
ja o Tobie też nie zapomne ![]() Cytat:
mocne :kcuki: |
|||
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych radosnych świąt Wielkanocnych. Dużo miłości i słońca w te pochmurne dni....
Aby te święta były niezapomniane, ponieważ spędzimy je ostatni raz jako Panienki :P
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka, możesz ze mnie zejść?
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Niusia, peace&love, są świeta. Pojechałaś po mnie, Audrey, Paulinka nic nie napisała niewiadomo jak. Forum jest dla wszystkich i jeśli ktoś ma inne zdanie to je szanujemy. To nie jest miejsce na kłótnie, jesteśmy tu dla przyjemności. Nikt Ci nie ma żalu, ale apeluję o wyrażanie swojego zdania w sposób kulturalny i nie obrażający innych. Wszystkie wiżanki.
Szanujemy Twoje zdanie i każdy może sądzić jak mu się podoba ale nie musisz go wyrażać w podżegający kłótnie sposób.
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-04-07 o 19:18 |
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny jest
_________________________ _________________ Skoro tak o króliczkach zahaczyłam o temat, to wam coś napiszę o TŻ, jego małej siostrze i właśnie króliczku: Niedługo jak się poznaliśmy z TŻ, to jego siostrze, wtedy była w przedszkolu, króliczek kopnął w kalendarz, a miała dwa i strasznie płakała. Tak się złożyło, że mój kolega z klasy (jak się mówi, że się króliczki małe urodziły?) miał dużo małych króliczków, notabene miniaturek (przynajmniej tak miało być), wzięliśmy króliczka, a że wtedy do domu TŻ było 30 km, to króliczek się wycieczkował autobusem, pociągiem i piechotką. Króliczek podrózł, okazało się, że to nie był miniaturka tylko zwykły i gryzł tego drugiego (starego) miniaturkę. W końcu oddali królika koledze, który miał gospodarstwo i pełno zwykłych królików. Do dzisiaj się śmiejemy z tej historii
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko, śliczna bielizna. Ja też wczoraj kupiłam swoją ślubną, ale nie mam aparatu, by zrobić Wam fotki
Moja bardotka jest bardzo podobna do Twojej Jestem z niej bardzo zadowolona, bo super podtrzymuje biust i robi z niego ładne jabłuszka skakałam w niej w przymierzalni, by spr., czy się nie zsunie, ale na szczęście trzyma jak diabli.Tez mam stringi. Chciałam normalne gacie,ale przyjaciółka mnie namówiła, żebym wzięła stringi, bo mówiła, że ładniejsze. Moje mają takie paski do pończoch, ale nie wiem,czy je wykorzystam. Audrey, Lady, dzięki za opinię macie rację. Lepiej na świadkową wziąć kogoś, z kim dobrze żyję niż siostrę "bo wypada". Poza tym składam wszystkim PMkom najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Wielkiej Nocy. Pogody ducha, radości, szczęścia, spokoju w rodzinnym gronie Za rok spędzimy te święta z mężami
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Łącząc się z Wami w tym radosnym dniu triumfu zmartwychwstałego Chrystusa życzę, abyście mocą miłości płynącej z pustego grobu, umiały pokonywać zło, pościły wszystko w niepamięć i nie wracały do tego co było, a Was denerwowało, złościło. Wszystkim PM-kom , a także świeżo upieczonym żonom i ich TŻ-om: zdrowych, błogosławionych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego!
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- dziewczyny jutro chcę iśc na spowiedź przedślubną... wiem że to głupie pytanie ale ja mam wyznac grzechy ogólne czy związane z narzeczonym itd? możecie mnie wyśmiac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Zdrowych i Wesołych Świąt oraz mokrego dyngusa
**

Od rana na nogach...ciągle coś robię, sprzątam.... W dodatku przyplątało się do mnie jakieś przeziębienie
bo kicham, z nosa mi leci, jestem osłabiona....

). Przez cały miesiąc pracuję nad pilnym i dużym zleceniem, dodatkowo będziemy jeszcze musieli znaleźć czas na rozdanie zaproszeń, w związku z czym prawdopodobnie z kompa będę korzystać tylko w celach zawodowych, a wizaż stanie się luksusem ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i nie pamiętam co jeszcze 
ważna sprawa dla mnie i TŻ, rozstrzygnie się w środę
18.08.2010 - zaręczyny
możecie mnie wyśmiac