![]() |
#361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
Cytat:
Jakie tam rozczarowanie?! ![]() Jakby nie patrzeć zgrabna i powabna! ![]() Kolejki sie już ustawiają, a Pani tu wbyrzydza ![]() A co do zdjęcia...hihihi ![]() ![]() Psipadek. (Tylko dziś czerwone stringi i czapka gratis!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Chciałam wyróżnić następujące wizażanki:
Taszkinek, Stokrotka to ja, Luba - zawsze pomogą i mądrze piszą (polać im ![]() Moee, Cattt - za 'ciepełko wewnętrzne' Warszawianke, Eliska, Szpiega, Anulka, Herbiego - za humor Bess - ![]() Paule007, Lalika, Magus, Laure2112, Elsi - z forum kulturowego edycja: zapomniałam popodziwiac _Magde za zaskakującą dla mnie cierpliwosc do mojej osoby ![]()
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałabym jeszcze podziękować wszystkim Wizażankom, które mają do mnie cierpliwość, znoszą moja dołki, wytrzymują głupawki i dzięki którym tu jestem
![]() I jeszcze raz wszysytkim tym, które mnie wymieniły (btw, Kermit robi furorę w wielu wątkach, zajrzyjcie na 'Co oznacza...?' ![]() ![]()
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Wam dziewczyny przeokropnie mocno fest ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
No to wypadałoby również zabrać tu głos.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
ja chcialam dodac w kategorii avatar
ptaszę w mikołajowej czapie- Belcii ostatni hicior Bond w czapie -Pauli ![]() I wszystkim ,którzy wspomieli ma skromną osobe dziękuje z calego serca. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Bess dzięki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o Anett, Nri i Totally
![]() Pozdrawiam je.
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Hum, Hum. Pauluś
![]() Stety, stety, w tym znaczeniu, że chciałabym umieć wziąć z Ciebie przykład. ![]() Paskudne nałogi ![]() ![]() Ale nic to, Nowy Rok z workiem na postanowienia nadciąga ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To i ja zrobię swój mały ranking: GADUŁA: Aeterna, Ruda7816. ![]() PĘDZIWIATR: IMHO niestety zdecydowanie Paula78. ![]() NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ: Cała ekipa "Wiosennej Mafii", Starsza Pani, Kokoro, Aniołek Tasmański (sprawy techniczne). AWATARKI: Obecny Jotemki i Kokoro, oraz wszystkie Cattt ![]() TWÓRCZOŚĆ: Mona Lisa z awatarkami i Agabil na MM. MODERATORZY: Zdecydowanie Pomadka, za ludzkie i bardzo sympatyczne oblicze moderatora, oraz nieobojętność. I Demonik. Właściwie... za to samo ![]() ![]() MĘŻCZYZNA: Dreamer4 Lista dotycząca Wizażanek, które wyjątkowo lubię "czytać", mogłaby być niepokojąco długa, więc jej nie zamieszczę. Zresztą często zależy to od tematu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Wtajemniczenie
|
Najlepsze przepisy : Olcia_room ( nie wiem czy dobrze napisalam ) i lulu .
Na nia zawsze można liczyć : Owieczka666 Gaduła :dużo hehe zartuję Bardzo fajne i sympatyczne : Solagne i Elianka Moderator : Nutka Avatarki : Mona_Lisa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Phi, a cos Ty myślała, że Ci sie upiecze?
![]() To za to, ze tak samo bardzo lubisz mellotrony jak i ja ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ciepło.
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
![]() No tak... ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, że dzięki raz jeszcze i radosnego dzisiejszego dnia ![]() Jotemka, to wszystko przez to, że uwielbiam serię "HALLMARKS OF FELINITY" z którego główną postać masz w awatarze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a avatar to niepowtarzalny mis bernard, moj idol ![]()
![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Tak, zdecydowanie, ale to zdecydowanie o Ciebie chodzi
![]() ![]() ![]() Jeśli mogłam sprawić Ci przyjemność - zwłaszcza w Wigilię - bardzo się cieszę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#379 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moje typy: DEBIUT ROKU Carolinascotties, Esfira, Czarny kot z forum Wizooż. GADUŁA Nie lubię osób, które cierpią na przymus bycia w każdym wątku. Jak to się nazywa, hmm... chyba zmęczenie materiału. PĘDZIWIATR Krzysztof25- nikt tak skutecznie nie podnosił mi ciśnienia. MEZCZYZNA NA WIZAŻU Złośliwiec, Dreamer4. AVATAR Muron z tańczącą parą, czarno-białe avatary Racheli, Jotemka, Chamelieu, Cheer i ich koty. PODPIS Tulipanka. NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ Luba, La-ra, Lukrecja Borgia, Babcia Weatherwax. NAJLEPSZE PRZEPISY Demonik /za przepisy z łososiem i fetą w roli głównej/. NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Bardzo podoba mi się biżuteria, która tworzy Aniielica. Moderator ROKU Ciężko wybrać, ale chciałabym zwrócić uwagę na Emilię1 z forum kosmetycznego, która fachowo odpowiada na prawie wszystkie wątki założone na forum oraz Bluegirl, która dokończyła tam sprzątanie. Ukłony w stronę Sylwii.gda za doglądanie Targowiska, to niezły młyn. Doceniam pracę wszystkich moderatorów i im dziękuję, bo to dość wyczerpujące zajęcie, zwlaszcza, po dłuższym czasie. Osoby, bez których nie wyobrażam sobie Wizażu: Cattt, Lexie, Natii4, Ines1985, K-n, AgaBJ, Lukrecja Borgia, Meariel,Estella, Joey, Sylwónia, Babcia Weatherwax, Mariqa, Demonik i oczywiście Szefostwo oraz wiele innych dziewczyn, które tworzą klimat tego miejsca.
Edytowane przez rzastin Czas edycji: 2006-12-31 o 10:32 Powód: dopiska po zastanowieniu ;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez jotemka Czas edycji: 2006-12-31 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Zadomowienie
|
Dodaję
![]() TWÓRCZOŚĆ: Anies5 za rewelacyjne stroje w wątku msdpp, Cookiemonster, za świetne butki ![]()
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuję Ci Ahinso bardzo i również pozdrawiam.
Uzupełniam swoją wypowiedź, wymieniając kolejne Wizażanki- Bess, Moniczkaaaa, (której pomoc w wypełnieniu ankiet, podobnie jak wielu innych, uczynnych Wizażanek pamiętam), Jaszmurka, sympatyczna Alien, Monolita, Mariqa- uczynne i pomocne na forum mamusiowym, Anul3k, serdeczna Warszawianka.
Kiedy płaski kamyk jest cenniejszy dla dziecka niż najpiękniejsza zabawka? Edytowane przez Anett_ Czas edycji: 2006-12-29 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jednak staram się z różnym skutkiem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Nie myślałam, że ktoś tu o mnie wspomni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Wtajemniczenie
|
Umknęłaś mi Pomadko, podobnie jak zapewne jeszcze nie jedna wartościowa Osoba, co nie oznacza, że nie cenię i nie dostrzegam zalet przejawiających się w zachowaniu i wypowiedziach na forum- a w przypadku Twojej Osoby-również moderowaniu.
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja przy okazji jeszcze dodam 2 typy do swojej listy "naj": Carolinascotties, za wielkie serce, Esfira, za wiedzę na temat zwierzaków i nieugiętą postawę względem anty-zwierzowej głupoty oraz okrucieństwa (Esfira na moda na WiZOOżu!!!). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Popieram,zawsze pędem do niej lece i sie radze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybory na wizażu czyli podsumowując...
trudno dopasowac mi się do tych kategorii, wypiszę co wpadnie mi do głowy
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC i NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ to masa Wizażanek, bez których nie wyobażam sobie wizażu: Voodia( bardzo ciepła, sympatyczna, przemiła wizażanka) agabil1 (pamiętam ją od początku, od moich pierwszych kroków na wizażu, przemiła osoba), lexie, Aaniaa, rzastin, Ines1985, Paulyna, CzarnyElf, MagJa, Kaisandra, catt, ruda, rachela, lain, rzyrafka, gonka23, Hosenka, fuksjaa, magdzia33, Beauty1984, Dolly, Hexxana, Joey, E, justa79, Anahstasia, Laura2112, demonik, neonka28, emememsik, kasienka.b, lalesia, rambo, Kate30, Kiya, lucille, YenneferD, burn-it-up, Kasiulka22, karo-la, cmoksia, Kalex, lir391, Marigold19, awia, Moonlight, ropuszka, virtual_reality, Little Angel, nimfetka, chamelieu i wiele wiele innych ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU(nazwa mowi sama za siebie) Złośliwiec ![]() AVATAR( chodzi o avatar który ci zapadł w pamieci) lubię avatary Voodia agabil1, PODPIS(jak wyzej tyle ze podpis) magdzia33 ![]() ![]() NAJLEPSZE PRZEPISY(osoba, która na forum o gotowaniu daje najłatwiejsze i najsmaczniejsze przepisy) beliczek NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ( osoba, która wg ciebie najlepiej wykonuje makijaże, bądź jej robotki reczne ) karo-la, agabil Moderator ROKU ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#390 |
po prostu Em :)
|
i_n_e_s, Ines1985, Anul3k, fuksjaa, bluegirl Chciałam wam strasznie podziękować za to, że wymieniłyście mnie w swoich listach. Nie przypuszczałam, że w ogóle znajdzie się dla mnie miejsce w tym wątku
![]() ![]() Kiedy wpadłam na ten wątek, zaczęłam robić sobie listę osób, które są tu dla mnie ważne, żeby o nikim nie zapomnieć - niestety, skasowała mi się ![]() Zaprzyjaźniłam się z dziewczynami z wątku "Urodzone w 1989" i to właśnie one wygrałyby w kategorii "Na nią zawsze możesz liczyć". A więc : fuksjaa (przede wszystkim! bratnia dusza na wizażu ![]() ![]() "Avatar" Voodia (chyba każdy ![]() ![]() "Moderator" Pomadka (choć nie zawsze się z nią zgadzam ![]() I cała reszta, nie potrafię znaleźć dla was odpowiedniej kategorii ![]() agabil1, Anul3k, bluegirl, Rena, MagJa, rzyrafka, lexie, Fresa, isa666, Aeterna (której wypowiedzi uwielbiam czytać, mimo, że często nie podzielam jej zdania i jeszcze częściej mnie wkurza ![]() ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2012-11-29 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.