|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Artystyczna Alternatywa w Krakowie
hej
nie ma wyjazdów poza Krk ewentualnie sesje są w innym miejscu niż szkoła ale to max 10 minut od szkoły grafik zależy od tego czy chcesz pójść na dzienne czy zaoczne
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
ja tez mysle o tej szkole kierunek"stylizacja i kreowanie wizerunku". wie ktos moze czy sa w krakowie jeszcze inne szkoly oferujace taki kierunek? sa tu jakies wizazanki, ktore uczeszczaja do tej szkoly i moga podzielic sie swoja wiedza o tej szkole?
|
|
|
#34 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i mogłam zerknąć jak to wygląda,jest na prawdę fajnie czysto i panuje ciepła atmosfera . Korzystają z markowych kosmetyków i takich które używają na planach filmowych czy innych produkcjach ,zdecydowanie przewyższa wizaż,mniej stylizacji ale nie można narzekać jak to powiedziano ,i jak byś chciała się zapisać to do końca czerwca trwają promocję na wpisowe i można zapłacić mniej Polecam !
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Mam nadzieje że wiadomość dotarła !
wybacz nie orientuje się tym forum haha---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- OK pisze jeszcze raz bo nie doszło nie wiem czemu -,- -Na Stylizacje jest kurs roczny to szkoła policealna (ja sama miałam się tam wybrać lecz zdecydowałam na tą i jestem zadowolona) co do wizażu to nie mam pojęcia,musisz poszukać w internecie. Byłam w szkole Artystyczna Alternatywa z tydzień temu i jestem pod wielkim wrażeniem,panuje tam bardzo ciepła i miła atmosfera, pani opowiedziała mi o szkole i wytłumaczyła,również zaznaczyła że więcej jest wizażu nisz stylizacji,uczniowie szkoły uczą się na markowych kosmetykach i takich które są używane przy filmach oraz większych produkcjach. Zapisałam się do tej szkoły gdy wpłacę do końca czerwca będę mieć zniżkę (dość sporą) więc muszę wpłacić XD, Pani z którą rozmawiałam była bardzo sympatyczna oprowadziła mnie po salach akurat będąc tam trwały zajęcia i mogłam zerknąć jak to wszystko wygląda,co dało mi do zrozumienia że dobrze zrobiłam zapisując się do tej szkoły Polecam również ! ~Ania
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
to juz nie rozumiem ktory kierunek wybralas:p czyli na kierunku stylizacja jest wiecej wizazu? haha chyba tez sie tam wybiore w wolnym czasie
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
ja dziś zainteresowałam się nauką w Artystycznej Alternatywie w trybie zaocznym (dziennie studiuje kosmetologię) i właśnie rozważam wszystkie za i przeciw
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
pewnie trochę poczekamy na jakiś odzew. przynajmniej nie jestem sama.
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Hahaha
wiec tak jestem na styl/wizaż, a ty chciałaś iść na kreowanie wizerunku,pomyliłam sobie pojęcia,i opisałam ci ten kierunek styl/wizaż choć myślę ze wszystko podobnie.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj odwiedziłam szkołę złożyłam papierki zapłaciłam wpisowe, aczkolwiek od pani w sekretariacie nie wiele się dowiedziałam :P no ale.. do zobaczenia na stylizacji i wizażu drogie forumowiczki
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
) Nie wiem jak wy ale ja mam lekki stres bynajmniej ten pierwszy dzień będzie dla mnie wielkim wyzwaniem. x
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mam takie pytanie: czy trzeba się zaopatrzyć we własny zestaw pędzli na wizaż w AA? Gdzieś to przeczytałam, ale mogła to być stara informacja.
Dzięki, pozdrawiam przyszły rok dziennych
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz co jak byłam w tej szkole to nie dostałam żadnej informacji na ten temat by sobie kupować jakieś przybory
a tak po za tym to Miło mi poznać Anka ;D
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
cześć Anka
w ogóle, wybiera się ktoś na te ich dni otwarte? Ja bym chciała, ale nie mogę.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Ja się nie wybieram bo mi miej więcej Pani z sekretariatu pokazała,ale mam lekkiego stracha
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Cześć,
od października również wybieram się do tej szkoly na wizaz i stylizację, miło Was poznać, razem zawsze raźniej ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- z tego co powiedziala mi Pani w sekretariacie to wszystkie kosmetyki i pędzle zapewnia szkoła. |
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Witaj !
coraz więcej nas
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Wy też zaocznie czy dziennie?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
wizaż i stylizacja, zaoczne
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Dzienne
)
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Ja też zaocznie, no to może spotkamy się w grupie
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
ja na dzienne. Macie jakieś info, kiedy się wszystko zaczyna itp.?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze nic mi nie wiadomo, zgodnie z regulaminem to musi być październik (nie tak jak robią na innych uczelniach że np. koniec września). a pytałam Pani w sekretariacie to plan zajęć i przynależność do grup mają przesłać e-mailem we wrześniu.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za info
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co się dopytywałam dzienne zaczynają się 1 października w poniedziałek
i też nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało, a jak patrzyłam to na stronie są już rozpisane zajęcia i terminy zjazdów w grupie zaoczne "marcowe" nie wiem tylko czy te was interesują, tu wklejam link jak by co.. http://www.art.krakow.pl/index2.php?strona=planyzajec
Edytowane przez anula182 Czas edycji: 2012-09-01 o 10:49 |
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
witam wszytskich
![]() wlasnie trafiłam przypadkowo na ta szkole i stwierdzilam ze cos o niej poczytam ale jakos nie moglam sie odnalesc na stronce;p probuje ogarnac sobie jakies studium i nie wiem czy nadal trwa rekrytacja na ta stylizacje i wizaż?? jesli chodzi o dzienne i ile ona wogole trwa? jaki sie otrzymuje papierek po ukonczeniu? itp prosze Was bardzo jakies informacje z gory dziekuje!! Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Akurat tak się składa że ja wybieram się na dzienne styl/wizaż.
Zapisy jeszcze trwają na październik do 30,to jest kurs który trwa rok. mam nadzieje że Pomogłam !
|
|
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Hejka,
Pisałam e-maila do sekretariatu co do przydziału do grup i kiedy się pojawi plan zajęć. Otrzymałam odpowiedź że zostałam przypisana do I grupy. Rok szkolny rozpoczyna się zajeciami 6.10.2012 o godz. 10 Plan zajeć ma pojawić się po 29 września. To tyle, czy któraś z was też jest przypisana do I grupy zaoczne ? 15 września (sobota) wybieram się na dni otwarte, może się umówimy jeżeli jesteście zainteresowane
|
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
, mam pytanie czy któraś z was była wczoraj (sobota 15.09) na dniu otwartym? Jeśli tak to opiszcie wrażenia .Z początku miałam nie iść bo stwierdziłam że miej więcej widziałam jak wygląda szkoła itp.,a potem stwierdziłam że jednak się wybiorę,ale nie mogłam.Więc jak by któraś z was była to niech opowie swoje wrażenia Dzięki!
|
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Hei! Ja właśnie za niedługo zaczynam studia na UJ, kierunek teatrologia i po drodze też planuję się zapisać do studium AA zaocznie.
Nie wiem tylko czy wybrać wizaż i stylizację, czy kreowanie wizerunku? Bardziej mnie oczywiście interesuje robienie makijażu, ale nie wiem co by mi się bardziej opłacało, więc proszę o radę!Generalnie zastanawiałam się też nad Beauty Art, jednak tam miałabym zajęcia z charakteryzacji w czwartki, co mi nie pasuje, albo Francuską Szkołą Wizażu - Stylizacji & Charakteryzacji - natomiast tu trochę razi mnie słaba jakość zdjęć i bałabym się, że będzie niski poziom nauczania. Tak więc jak myślicie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

nie ma wyjazdów poza Krk ewentualnie sesje są w innym miejscu niż szkoła ale to max 10 minut od szkoły 

) za odpowiedz,chyba zdecyduje się na tą szkołę