|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |||
|
Lux Mundi
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Witam Patyczaki i Pozostałe Nadobne Dziewczęta
Cytat:
nie ważne ile się waży i jakie zajmuje stanowisko ![]() Moja walka trwa ![]() Dieta [ a raczej- racjonalne nawyki żywieniowe wprowadzane stopniowo, cobym szoku nie doznała zbytnio i uszczerbku na zdrowiu ] jest, zaczęłam 8minutówkii czekam aż mi przyjdzie Ziaja Rebuild ![]() Tylko pozytywnych opinii na KWC, że się dałam skusić ![]() A zapalenia pęcherza nie polecam- kiedyś miałam średnio 2 razy do roku, teraz odpukać jakoś mnie nie łapie ![]() Cytat:
![]() A propos psucia cery- popsułam sobie na własne życzenie [aczkolwiek niewyraźne ] - przedwczoraj.Wykańczam olej z pestek winogron, który połączyłam z kilkoma kroplami olejku z cynamonu - z rozpędu poleciałam i facjatę ![]() Nie ma to jak się zamyślić... Cytat:
Ale szybciej dojdziesz do siebie i nie będzie tak piec jak zastosujesz żurawinę i będziesz dużo pić [urosan, pokrzywa- rzeczy typowo moczopędne]- bakterie szybciej się wypłuczą + żurawina działa jak teflon- nie pozwala cholerstwu przylegać do ścianek. Nie mają się czego chwycić, więc płyną do kanału ![]() Dobrze, że znalazłaś tak blisko przychodnię i do tego na poziomie ![]() Zdrowiej
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Tak dawno nie było mnie na Wizażu, że nie wiedziałam, że mamy nowy wątek ![]() Nie przeczytam całości, która mnie ominęła.... zarejestrowałam tylko, że Cindy upiekła 6 rolad i że Brid ma problem z pęcherzem. 1. Sześć rolad to ja mogę zjeść, ale ich stworzenie pewnie na zawsze pozostanie dla mnie tajemnicą ![]() 2. Co do pęcherza itp. to mogę udzielać zawodowych porad - mój często daje mi znać, że ze mną jest
|
#874 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Aaaaasik Hello Kochana Co tam u Cię? ![]() 6 rolad to bardzo prosta sprawa - mogę podać przepisik na ciasto, a nadzienie, to już Twoja inwencja ![]() Może być na słodko, na słono, z mięsem, z warzywami etc.
|
|
|
#875 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Widze, ze nadal jestes zachlysnieta Ameryka Pln ![]() Troche to smieszne ![]() Cytat:
|
|
#876 | |
|
Konto usunięte
|
no coś mi sie nie zgadzało z tym nfz, bo niby skąd tam, ale co ja tam mogę wiedzieć o toronto
![]() Co do nfz, byłam dzisiaj u pani doktur z wynikami, polecila mi zrobienie dodatkowych badan i dala skierowanie do edykronologa, moje tsh nie jest w normie, sugerowałoby na niedoczynnosc tarczycy, zobaczymy. Nienawidze pobierania krwi,bardzo mi po tym słabo, jak sie nie poloze to mdleje. Chyba poprosze mame aby ze mna poszla, TZ w pracy, wiec nie pojdzie, nie potrzyma za raczke ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzie byłaś jak Cie nie było ?
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, sorry, mam dwa pryszcze więcej... Nie urodziłam, nie wyszłam za mąż, nie wypiękniałam i co najgorsze - nie znalazłam roboty Im bardziej jestem taka wolna i swawolna, tym mniej robię w życiu. Liczę na cud wiosną lub latem, skoro na rynek pracy liczyć nie mogę ![]() Może dostanę w łeb torbą z pieniędzmi albo znajdę szczęśliwy los w Totka ![]() Marzenia dźwignią życia ![]() Co do rolad - jesli upiekłabym chociaż jedną, to by mnie rodzina wyświęciła przed ołtarzem bo ja do pieczenia to taka do tyłu jestem ![]() P.S. I promise, że odpiszę Ci na ostatniego maila Czaj czaj czuwaj ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Można by rzec, że w czarnej d.upie, czyli ciągle w tym samym miejscu ![]() Od jakiegoś czasu znajduję się w sytuacji, której nadałam tytuł: "Ani za mną, ani przede mną" ![]() Zobaczymy co dalej. Toronto mnie rozwaliło
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33645801] Ja mam teraz przejścia z ortopedami/ rehabilitacją, z powodu pracy przy biurku mam skrzywienie kręgosłupa. Dobrze, że mam znajome kobity w szpitalu, bo okres oczekiwania na samą wizytę parę miesięcy a tak, mam na drugi dzień a potem będę się masować[/QUOTE] po przejściach sprzed roku poradzę jedno - zabiegi typu jonoforeza i inne pomagają doraźnie. Tak samo masaże - jedyne, co poprawi stan na dłuższą metę, to ćwiczenia - bardzo wskazane, bo z wiekiem będzie tylko gorzej, i warto o to zadbać, póki stan nie jest alarmujący. |
|
|
|
|
#880 |
|
Konto usunięte
|
Bry
Tak się zastanawiam czy tylko mi tak czas ucieka? Czy to raczej normalne, powszechne zjawisko Już jutro pt a mi się wydaje, że to wciąż poniedziałek.
|
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#882 |
|
Konto usunięte
|
W sumie tak
|
|
|
|
#883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś mnie czeka jeszcze wizyta zrzędzącej i marudzącej matki ![]() oby poszło szybko A i muszę się pochwalić, że wczoraj wygraliśmy tablet w konkursie tp
|
|
|
#884 | |||
|
Zakorzenienie
|
bry
padam na pysk, do tego ten dzien wcale nie byl fajny bo mnie szef wkerwil i fogle a jutro nie lepsze biorac pod uwage, ze mam kupe roboty a pol dnia bede syf pokojowy ogarniac, coby robole mialy swobodny dostep do okien, ktore wymieniaja wszystkie te 3 na rowni traktuje choc dobrze by bylo, zeby jedzenie tam jednak nie wystepowalo ![]() Cytat:
pewnych rzeczy nie przeskocze, ale robie co moge, always i tak mysle, ze jakbym miala kiedykolwiek zaczac uprawiac radosny tumiwisizm to wypadaloby dokupic do tego lopate w Praktikerze, coby podrazyc swoje nowe lokum Cytat:
...ale to i tak pikus w porownaniu z zapaleniem ucha ![]() Cytat:
tylko masowac sie trza ![]() no i ten anyzkowy zapach
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#886 |
|
Konto usunięte
|
a ja wróciłam do chałupy po zakończeniu "rozpustnego" czwartku wraz z przyjaciólką. TZty nie chcialy puscic, bo nie zycza sobie zadnych rozpustnych wieczorow bez ich towarzystwa. Swinie zboczone sa, bo jak liczy sie kalorie to 3 drinki na glowę i pizza to istna rozpusta
A oni mysla o niepowiem czym,heheheh Skorzystałyśmy z koktailowego czwartku w naszym ulubionym barze2 drinki w cenie1) oraz tania pizza w studencki czw |
|
|
|
#887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak czytam tego typu wypowiedzi, tudzież inne równie słitaśne na wątku intymnym, to mam wrażenie że swego Tża powinnam ciągnąć w try miga do ołtarza, bo jakiś wybitny okaz mi się trafił |
|
|
|
|
#888 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No wiesz, gadać sobie moze A co do Twojego TZ to ciesz sie i miej oczy dookoła głowy, z babami róznie bywa, jak takie cudo to lepiej nie kusic losu |
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba nie do końca jest tak, ze się "trafił". W życiu dokonujemy pewnych świadomych wyborów. Ja,(chyba) podobnie jak Ty, bym nigdy nie pozwoliła, żeby partner ograniczał mój czas wolny. To kwestia priorytetów.
Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2012-04-20 o 00:36 |
|
|
|
#890 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
edyt: czy ktoś jest mi w stanie wyjaśnić, dlaczego sterylizacja jest, w naszym boskim kodeksie karnym, stawiana na równi z ciężkimi obrażeniami ciała i chorobami psychicznymi? Jeżeli jest to zabieg w 60%odwracalny, przynajmniej dla mężczyzn. Co za je*nięty kraj Edytowane przez 201609062117 Czas edycji: 2012-04-20 o 08:51 |
|
|
|
|
#891 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Mam na myśli pierwszą część Twojej wypowiedzi. |
|
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
Co do facetów (sorry ale nie znoszę wizażowego określenia TŻ..)
Ja nawet jak mieszkałam z moim ex wychodziłam na imprezy, potrafiłam wrócić o 7 rano na śniadanie I nikomu nic do tego, jestem dorosła, a związek wg mnie ma rozwijać, nigdy ograniczać. Ale jak już kiedyś wspominałam - u mnie to działa w dwie strony - facet też może iść na piwo z kumplami etc. A ta fogle to niedawno wstałam ![]() Czuję się o niebo lepiej, będzie dobrze
|
|
#893 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chodzę gdzie chcę i z kim chcę Mi też by się odpoczynek przydał wróciłam wczoraj znów o 1.''Igrzyska śmierci'' tak jak mówiła Rilla, nic ciekawego |
|
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnie, że już Ci lepiej. Na szczęście nigdy nie miałam tego dziadostwa (o zapaleniu oczywiście mówię, nie "TŻecie"), bo z tego co piszecie, to jakaś masakra jest. Pinki,napisz mi proszę, jakie stosujesz proporcje składników do soku pietruszkowego? Już dwa razy w ciągu ostatniego tygodnia odwiedziłam knajpę, w którym go serwują, a przecież produkcja własna dużo tańsza. Ciekawam, czy się nada też do drinków.... |
|
|
|
|
#895 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie jest tak,że ja sie pytam o zgode czy cos ja chodze z kolezankami jak mam ochote, go informuje tylko o zamiarach. On tez idzie na meskie wieczory i nie robie mu wyrzutow, nie wydzwaniam do niego.Mamy taka zasade,że osoba wychodzaca ma sama zadzwonic i powiedziec gdzie jest i o ktorej mniej wiecej wroci. Wczoraj zapalila mu sie lampka na slowo rozpusta |
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#897 | |
|
Konto usunięte
|
żart/cynizm/ironia
*niepotrzebne skreślić Cytat:
![]() a co do podstawy: miksowałam tylko zielone części pietruchy (bez łodyg), taką jedną natkę+sok z połówki cytryny+cukier brązowy i woda, ilość zależy od tego jaką konsystencje lubisz. I wkład powinien zawierać 50ml, ja dawałam "ciut" więcej
|
|
|
|
|
#898 |
|
Konto usunięte
|
ieie Wiem, dlatego jak napisze do mnie kolega (który sie do mnie zalecał, nawet jak juz poznałam TZ) to nie waham sie mu o tym wspomnieć
Njalepsze,że Tz sie wkurza i mowi,że wcale nie jest zazdosny, tylko ten typ go wku...rza Jak zwał tak zwał, co się pośmieje pod nosem to moje.---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Dla mnie zabrzmiało to tak,składasz mi kondolencje,a Twój man jest niemal ideałem.Potem mówisz,że wszechświat wiedział co robi dając takiego a nie innego chłopa pod nos.Czyli ze dobrze mi tak,że mam wybrakowany egzemparz, na taki zasłużyłam. Jeśli źle zrozumiałam popraw
|
|
|
|
#899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odnośnie warzywnych drinków ja ostatnio oszalałam na punkcie drinka, który serwują u nas w jednym klubie - nazywa się Brzozowe muśnięcie. W składzie jest m.in. wódka brzozowa i ogórek w plasterkach. Miodzio
|
|
|
#900 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi się.---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- A będąc w związkach jak podchodzili do sprawy kolegów Wasi faceci?? Nie mieli nic przeciwko wyjściom na piwo, czy mieli cos przeciwko kontaktom z niektórymi kolegami, których osobiście nie lubieli? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a tak, mam na drugi dzień