|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
hehehe, tenn wczorajszy odcinek rzeczywiscie był świetny, a szczególnie Kryśka i Marek mi sie podobali
![]() dzisiaj nie zobacze mjm, bo bede akurat wracala z pracy buuu
#4652 |
Zakorzenienie
|
ale jak powiało grozą w akcji Hanka + Marek ....
![]() ![]()
#4653 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
no jasne że Grażyna i Marek
![]() ![]() ![]() poza tym podobała mi sie akcja z Peterem (ale mial minę) acha! i śmiech Madzi mnie rozwalił.... co za sztuczność
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie tez tego nie usłyszałam ![]() A dzisiaj znowu nie obejrzę ![]()
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a to już na 100% wiadomo, że Lesiu ma romans? A nie, że to jednak jakaś tam inna sytuacja?
![]()
#4657 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam. Chyba powiedziała, że ich babcia mówiła "chłopu w d*pie ukropu"
![]()
#4658 |
Zadomowienie
|
ta Gośka chce zajmować sie kosmetykami przecież tak kochała swoja prace
![]() ![]()
#4659 |
Zakorzenienie
|
Mógł by ojciec Agnieszki porwać ją do tej Norwegii, a Tereska jak by wyzdrowiała pojechała by jej szukać i sama by zaginęła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Wtajemniczenie
|
Nie no, kto ubiera tę Teresę?
![]() ![]() Madzia zna osobiście Ochojską, no proszę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
No Tereska jest w ciąży dlatego nosi takie workowate ciuszki, żeby nie było widać "za bardzo". A nawet jak w ciąży nie była to gustem też nie grzeszyła...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
Tereska naprawde m,nie przeraza tym ubiorem
![]() ![]() i ta cala sztucznosc tej akcji jak poszli na ten bieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
ubiór miała tragiczny :shock:
Oczywiście Madzia i Ekipa byli na czele marszu a co! :P
#4668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4669 | |||
KWC
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiejsze MjM można sobie zupełnie odpuścić, jesli ktoś nie mógł obejrzeć i szykuje się na powtórkę. Straaaszna nuda. a wątek z PAHem i Ochojską mocno naciągany. Mnie to w każdym razie nie przekonało. I niechże już ta cholerna Madzia bierze to swoje dupsko w troki i won z serialu do tego niby Afganistanu czy gdziekolwiek indziej. Osobiście uważam, że mało wiarygodna ta historyjka. Nie mogli jej na przykład wysłać do Anglii albo do Irlandii na zmywak? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie....taka sobie zwykla Madzia z Polski,studentka nagle jedzie do Afganistanu budowac szkole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Madzia wyskoczyła z tym Afganistanem jak filip z konopii
![]() ![]() Biało,biało ![]() Wszystko wskazuje na to, że miłość Janeczki i Teodora odżyje na nowo. Teodor zrozumiał wreszcie, że do rozpadu ich związku przyczyniła się jedynie jego żona Elżbieta, a Janeczka zrozumie, że Nowicki jest jej największą miłością. Niestety para opuści serial i zamieszka w Warszawie. Norbert wyjeżdżając do Stanów nie przypuszczał nawet, że powróci do powiększonej rodziny. I nie chodzi tu wcale o kolejne dziecko jego i Marty. Otóż okaże się, że jego matka przed śmiercią wyjawi wielką rodzinną tajemnicę. Norbert ma brata! Henio ma tego samego ojca co on, ale inną matkę. Stary kawaler i samotnik postanowi odszukać swoją nową rodzinę. Nawiedzi mieszkanie Marty, a drzwi otworzy mu Małgosia, którą Henio początkowo weźmie za żonę brata. Jak się dowiadujemy postać ta dostarczy widzom wiele zabawnych i wzruszających chwil. Warto także napisać, że już wkrótce Nobert zawita do Warszawy. Nie tak dawno Jolka radziła Hance jak ma ratować małżeństwo, a teraz ona sama będzie potrzebowała pomocy. Dziewczyna wdała się w płomienny romans ze swoim szefem! Nie przewidziała jednak tego, że mężczyzna chciał ją tylko wykorzystać i nie ma najmniejszego zamiaru wiązać się z nią na stałe. Gdy na jaw wychodzi, że Jolka jest w ciąży nie chce mieć z nią nic wspólnego i twierdzi, że to jej „problem”. Zrozpaczona dziewczyna postanawia poddać się aborcji, ale nie pozwala jej na to najlepsza przyjaciółka. W końcu los uśmiecha się do Jolki. Poznaje Mariusza, dyrektora szkoły w której pracuje Hanka i od razu przypadają sobie do gustu. Małżeństwo Ewy i Leszka definitywnie się rozpada. Kobieta wyrzuca męża z domu. Leszek jednak nie daje za wygraną i żąda spotkań z córeczką. Skalska jest bliska załamania. Nie ma nawet komu się wypłakać bo szczęśliwa Janeczka wyjechała przecież z Teodorem. Z pomocą przychodzi Janusz Kotowicz, który czuje się odpowiedzialny za Ewę. Radzi jej aby zostawiła Leszka i daje, że do zrozumienia, że może zawsze na niego liczyć. Doktor wciąż czuje coś do byłej narzeczonej. Czy wyniknie z tego coś więcej? Marzena wciąż spotyka się ze swoim chłopakiem Sławkiem, mimo wyraźnego sprzeciwu brata. Do zakochanej dziewczyny nie trafiają żadne argumenty. Do czasu. Szybko przekonuje się, że Sławek nie jest wart jej miłości. Gdy Marzena odmawia wspólnego zamieszkania z nim, chłopak rzuca się na nią dotkliwie bijąc i okradając. Marzena wreszcie zastanawia się poważnie nad swoim życiem. Postanawia zakończyć znajomość z chłopakiem. Czy na coś więcej będzie mógł wreszcie liczyć Kuba? Na przyjęciu pożegnalnym Madzi, która opuszcza Łowicką wyjeżdżając do Afganistanu Marcin poznaje Małgosię. Chłopak jest wyraźnie zauroczony dziewczyną i robi wszystko by wydobyć od niej chociaż numer telefonu. Gosia jednak zbywa chłopaka. Twierdzi, że nie interesuje jej kolejny związek, a mężczyznom przynosi jedynie pecha. Nie zraża to jednak Marcina. Pojawia się w mieszkaniu Marty i spędza z Małgosią bardzo miły wieczór. Od tego czasu ich spotkania stają się coraz częstsze. Marcin niby twierdzi, że chce być dla niej tylko przyjacielem, ale jak się okazuje nie jest w tym twierdzeniu szczery... Tym razem Grażyna nie zdoła wbić klina między Marka a Hankę. Marek nie wierzy, że żona zdradziła go z dyrektorem, i zapewnienia Mariusza, że na szkolnej wycieczce nic się między nimi nie wydarzyło, nie są mu potrzebne. Nie ma do niego pretensji, a nawet dyrektora lubi. Ma natomiast pretensje do Grażyny. Nie pozwoli jej zniszczyć swojej rodziny i radzi, by trzymała się od nich z daleka. Zawiedziona kobieta przysięga zemstę... Wściekłość Grażyny po kolejnej porażce zauważa Peter. Z Zadowoleniem stwierdza, że są z tej samej gliny, co Grażyna kwituje namiętnym pocałunkiem. Wspólnego wyjazdu na weekend jednak odmawia. Sugeruje natomiast, że wie, co Peter składuje w zalutowanych beczkach. Ile na tym zarobią? Tajemniczym towarem coraz bardziej interesują się też Lucjan i Kisiel. Wybierają się na wieczorny spacer w okolice magazynów Petera...
#4672 |
KWC
|
KOCHANA NEMEZJA
![]() tylko.. nie zgadzają mi się info co do Marzenki.. na mjakmilosc.bizz twierdzą, że marzenka ucieknie z paskudem za granicę..yy A Grażyna po nieudanym romansie z Peterem pójdzie szukać szczęscia u żabojadów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
ciekawie bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postawię na te z www.m-jak.milosc.blog.pl -jak dotąd się sprawdzało ![]()
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się ten wątek z wyjazdem Magdy... robią z niej drugą matke Teresę
![]() ![]()
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teresie tylko beretu brakowało, żeby wyglądała jak wzorowy wieśniak z okresu powojennego. Masakra :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
W ogóle cały wczorajszy wątek Teresy i Pawła przyprawiał mnie o mdłości
![]()
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
wialo wczoraj nuda i to bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
KWC
|
pogrzebałam trochę w necie i znalazłam kilka fotek do serialu K kak Lubow. Możecie sobie teraz porównać NASZYCH i tamtych. Według mnie ruskie daleko w tyle
![]() 1. Lucki, czyli Basia i Lucek ( nasz Basia ładniejsza) 2.Marta z Łukaszem ( wnętrze jej starego mieszkania żywcem zerżnięte z naszego!) 3.Marysia ( nawet ładna, ale nie nasza jakaś) 4. Wypożyczalnia video u Krzysia..( podróż sentymentalna, co nie ![]() 5. Bliźniaki ( staro wygladają, a to jeszcze czasy licealne, Piotruś jeszcze nieżonaty) 6. Bajer Kingi w szatni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.