Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 31 44,93%
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 5 7,25%
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 1 1,45%
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII 0 0%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII 3 4,35%
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII 1 1,45%
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 18:40   #991
mar2sia
Raczkowanie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez ania_85 Pokaż wiadomość
tak i tam to slyszalam. A Ty jak sie czujesz? jak szyjka itd?
Szyjka już bardzo krótka (nie wiem co to znaczy wg mojego lekarza), ale rozwarcia nie ma... a mnie bolą plecy, zawsze na okres mnie bolały więc może coś się rozkręci.
A Ty jak tam?
mar2sia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:41   #992
Timii
Rozeznanie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez tahito Pokaż wiadomość
Pytanko z tych głupich Jak się robi ten wymaz? Samemu czy lekarz?
mi tez pobieral lekarz choc slyszalam ze mozna samemu ale trzeba wiedziec jak zeby wynik nie wyszedl zafalszowany. wogole dla mnie to jakis kosmos - wole juz zeby zrobil to lekarz

Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość
to takie nie higieniczne raczej fuj
dla mnie to tez troche obrzydliwe. ale u nas mozna przyniesc swoja pilke nie ma z tym problemu

Cytat:
tak i wiem,ze potem cierpienie jest ogromne,ale juz jestem tak zmeczona ta ciaza,ze chyba dobrze sie stalo,bo nie mam sily na sn..
ja jestem teraz w 37tc i mała nadal nie obrócona więc jedziemy na tym samym wózku . mam w głowie totalny mętlik czy lepiej sn czy cc ale i tak nie ode mnie to będzie zależalo więc nie ma sie już co zastanawiać. wierzę, że tak miało być i może to jest pierwszy prezent dla mamy od córeczki
Timii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:41   #993
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Pytanko z tych głupich Jak się robi ten wymaz? Samemu czy lekarz?
Mi robili w laboratorium, jakaś pielęgniarka pobierała w takim specjalnym pokoju z fotelem ginekologicznym

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
Cały czas jesteś bez majtek! przecież co chwila wypływają wody, jesteś badana itp nie będziesz siedzieć w mokrych majtkach, co chwila ich zakłądać albo ściągać, to niewykonalne po prostu na piłkę kładą Ci takie podkłady jednorazowe i tak sobie siedzisz jak wypływają wody, to położna na bieżąco daje Ci dużo tych podkładów i je na bieżąco wymienia. Ale przecież koszula i tak wsytsko zakrywa, naprawdę nie jest to krępujące zresztą przy parciu będziesz w bardziej krępujących pozycjachi równiez bez majtek
A jeżeli chodzi o "skakanie" na piłce, to tak naprawdę się nie skacze - chodzi o siedzenie i kręcenie biodrami, żeby dzieć ładnie schodził w dół. Tu musiałaby wypowiedzieć się Missmalezji, bo nie chcę pisać bzdur, ale podobno skakać tak naprawdę nie wolno, bo grozi to przedwczesnym odklejeniem łożyska i krwotokiem, no i co za tym idzie obawą o życie maluszka. Na piłce się siedzi, kręci biodrami, przybiera rózne pozycje, które nam pomagają, ale skakać się nie powinno, zresztą sobie nie bardzo to wyobrażam, prawdę mówiąc, w czasie porodu
Aaaaa, no to wszystko jasne To te podkłady jestem sobie w stanie wyobrazić
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:43   #994
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

dziewcyzny jakie cisnie nie jest dobre w ciazy ??
leb mnie strasznie boli, jestem mega zmeczona, przytylam i cisnienie mam ciagle powyzej 140, teraz mam 153/85
boje sie troche, do tego czuje bardzo silny niepokoj o czym juz pisalam wczoraj.;/
nie chce wyjsc na histeryczke....
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:43   #995
ania_85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to kup sobie nakładki na kibelek bo ciężko będzie i na wyjście majtki takie z wysokim stanem nad rane by były

no nie wiem
u mnie były tłumy że źli na bloku porodowym chodzili wszyscy że wszystkie się zgadały, bo rano dwie cesarki, jak mnie przywieźli to jedna krzyczała bo rodziła, inna chodziła, kolejna leżała pod ktg, a ja w nocy przyjechałam, leżałam na bloku anestezjologi to słyszałam że po mnie kolejne cc, źli wszyscy chodzili, widziałam tylko jak stół mieli żarciem zastawiony a oni porody przyjmowali
ja pierdziele łaske robia....
dzieki za info, a te nakładki to po co?
ania_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:47   #996
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
leb mnie strasznie boli, jestem mega zmeczona, przytylam i cisnienie mam ciagle powyzej 140, teraz mam 153/85
boje sie troche, do tego czuje bardzo silny niepokoj o czym juz pisalam wczoraj.;/
no najlepsze to ponizej 140/90

utrzymujace sie powyzej:

Jakie są skutki nadciśnienia tętniczego w ciąży?

Mimo, że wiele kobiet w ciąży z wysokim ciśnieniem krwi rodzi zdrowe dzieci bez poważnych problemów, wysokie ciśnienie krwi może być niebezpieczne zarówno dla matki i płodu. Kobiety z nadciśnieniem są bardziej narażone na pewne komplikacje w czasie ciąży niż te, z ciśnieniem prawidłowym. Niektóre kobiety mają wysokie ciśnienie w czasie ciąży, (często nazywane nadciśnieniem ciążowym) które rozwija się po dwudziestym tygodniu ciąży.

Wpływ wysokiego ciśnienia krwi.

Wysokie ciśnienie krwi może uszkodzić nerki matki i inne narządy, a to może spowodować niską wagę urodzeniową i doprowadzić do przedwczesnego porodu. W najpoważniejszych przypadkach u matki rozwija się stan przedrzucawkowy lub zatrucie ciążowe, które mogą stanowić zagrożenie dla życia matki i płodu.

Stan przedrzucawkowy objawia się podwyższeniem ciśnienia, obrzękami rąk, nóg i twarzy oraz pojawieniem się dużych ilości białka w moczu – w wyniku zaburzeń czynności nerek. Stan przedrzucawkowy wpływa na łożysko, jest główną przyczyną powikłań u płodu związanych z niską wagą urodzeniową, przedwczesnym porodem lub urodzeniem martwego płodu.

Gdy objawy stanu przedrzucawkowego nie zostaną zauważone i ciężarna nie zostanie objęta opieką lekarską istnieje ryzyko wystąpienia stanu rzucawkowego. W takim przypadku może dojść do nieodwracalnego uszkodzenia mózgu, wątroby i nerek matki. Jest to stan bezpośredniego zagrożenia życia matki i płodu. Mogą występować silne bóle głowy, brzucha, drgawki, zaburzenia widzenia oraz świadomości – aż do całkowitej utraty przytomności.

Stan rzucawkowy wymaga leczenia szpitalnego. Jeśli jest to możliwe, wywołuje się poród lub rozwiązuje ciążę cięciem cesarskim.
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:48   #997
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Dzięki dziewczynki za odpowiedz, w środę idę na wizytę i będę miała to na paciora, więc wolałam wiedzieć jak to będzie. W piątek byłam na usg i wyszło ,że mała ma 2600. Dzisiaj zaczęłam 37 tydzień A i można dopisać imię będzie Lenka
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 18:49   #998
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

zmierzylam po 10 min 171/103 ....;/
Stary 2012-04-23, 18:49   #999
ania_85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mar2sia Pokaż wiadomość
Szyjka już bardzo krótka (nie wiem co to znaczy wg mojego lekarza), ale rozwarcia nie ma... a mnie bolą plecy, zawsze na okres mnie bolały więc może coś się rozkręci.
A Ty jak tam?
u mnie szyjka tez krotka i momentami jak stoje/ide lapie mnie silny bol,az sie zwijam,wiec mam przeczucia,ze to juz tuz tuz, chociaz wolalabym za 2 tyg,bo skoncze 37t
Stary 2012-04-23, 18:52   #1000
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird_1987 Pokaż wiadomość
A ja myślałam że to niemożliwe że noworodek jest blondynem. Bo mój M. to cały czas powtarza że Hania urodzi się blondynką. Do tej pory się z tego śmiałam.
Bardzo dobrze że Antoś będzie miał taką opiekę. Obyś jak najszybciej mogła mieć małego cały czas przy sobie.
A tak w ogóle opisz coś jakie to uczucie mieć już maluszka po tej stronie? Spodziewałaś się takich emocji, czy przerosło to Twoje oczekiwania? Może to głupie pytanie, ale jako pierworódka jestem strasznie ciekawa.
a widzisz, mój Antoś ma białe włoski Jedna położna, która badała mi rozwarcie powiedziała "Ale łysy ten pani synuś". A tu zonk Później wrzucę Wam zdjęcie, bo mam na razie jedno na komórce.

Uczucie jest niesamowite Tylko ja go do końca nie zaznałam, bo odczuwam ciągłą potrzebę przebywania z małym a nie mogę.

Cytat:
Andzya jestes niesamowita
Wczoraj po 18 urodzilas, a dzisiaj od rana juz latasz
Mam silną motywację,żeby szybko się pozbierać. Bolące krocze w takiej sytuacji nie jest żadnym problem

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
andzya, zazdroszczę pięknego synka Już nie mogę się doczekać swojej laleczki
Trzymam kciuki za operację i szybki powrót Antosia do zdrowia. Ty też się trzymaj cieplutko
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Super się czytałoDzielna byłaś.

Swoją drogą co ja miałam powiedziec jak urodziłam główke a tez kazali przestac przec a Filip był wielki,głowę miał duża to co ja czułam
O matko kochana, mój Maluszek tylko 2650 gramów, a jeśli Twój był większy to mam tylko pewną namiastkę tego co czułaś.

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
Andzya - byłaś bardzo dzielna! super, że udało się bez cc!
Też się bardzo cieszę, mimo tego, że poród SN to był lekki hardcore, nie zamieniłabym go na cc.

Cytat:
Przypomniałam sobie mój poród, i to że nie każą przeć jak sie tak mocno chce. Ale super że masz to za sobą . Jeszcze raz mocno gratuluję
no to jest jakaś masakra, całym organizmem mi rzucało, a tu mam przestać przeć - to było wyzwanie, nie ukrywam

Dziękuję Wam wszystkim tak w ogóle za ciepłe słowa Na każdą z Was przyjdzie kolej a teraz to ja będę Wam kibicowała tak jak Wy mi
Stary 2012-04-23, 18:52   #1001
blueelektron
Rozeznanie

niezadowoleni, że w święta muszą pracować, ale w końcu ktoś musi, dzidzia sobie nie wybiera kiedy się rodzi, brak profesjonalizmu w tym zawodzie.

Ja pamiętam jak mi dentystka w takie jakiś dzień wolniejszy czyścila ranę po ekstrakcji zęba na żywca i darla się na mnie, że ruszam glową, wcześniej mi dziąslo pocharatala, ząb jej pękl i mi lyżeczkowala korzenie, nie wsadzila antybiotyku i się stan ropny zrobil, nigdy więcej nie poszlam na nfz
Stary 2012-04-23, 18:53   #1002
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
agatko,to jest wysokie ciśnienie,ja bym jechała na ip... wręcz szybciutko.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:53   #1003
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
ja pierdziele łaske robia....
dzieki za info, a te nakładki to po co?

bo z raną po cc to uwierz mi na małysza nie dasz rady

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:54   #1004
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Te po 10 min jest wysokie-za wysokie
Jak leżałam w szpitalu leżała dziwczyna z wysokim ciśnieniem u niej przy takim ciśnieniu już ,iała podłączoną kroplówkę i zastrzyki w dupe.
Cytat:
Dzięki dziewczynki za odpowiedz, w środę idę na wizytę i będę miała to na paciora, więc wolałam wiedzieć jak to będzie. W piątek byłam na usg i wyszło ,że mała ma 2600. Dzisiaj zaczęłam 37 tydzień A i można dopisać imię będzie Lenka
śliczne imię

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:54   #1005
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:
pewnie się stresujesz, wypij sobie meliskę i nie myśl o niczym, zmierz po godzinie i jak będzie nadal wysokie to jedz na ip

Edytowane przez blueelektron
Czas edycji: 2012-04-23 o 18:56
blueelektron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:56   #1006
doris888
Rozeznanie

Cytat:
ja bym dzwoniła do gina albo jechała prosto na IP... chyba nie ma na co czekać....
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 19:00   #1007
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
ja bym dzwoniła do gina albo jechała prosto na IP... chyba nie ma na co czekać....
też tak uważam, nie ma się co zastanawiać - jeśli się stresujesz to jedź na ip koniecznie
Stary 2012-04-23, 19:00   #1008
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
o matko... strasznie wysokie....

jedz do lekarza!
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 19:01   #1009
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
a widzisz, mój Antoś ma białe włoski Jedna położna, która badała mi rozwarcie powiedziała "Ale łysy ten pani synuś". A tu zonk Później wrzucę Wam zdjęcie, bo mam na razie jedno na komórce.

Uczucie jest niesamowite Tylko ja go do końca nie zaznałam, bo odczuwam ciągłą potrzebę przebywania z małym a nie mogę.

Mam silną motywację,żeby szybko się pozbierać. Bolące krocze w takiej sytuacji nie jest żadnym problem

Dziękuje

O matko kochana, mój Maluszek tylko 2650 gramów, a jeśli Twój był większy to mam tylko pewną namiastkę tego co czułaś.

Też się bardzo cieszę, mimo tego, że poród SN to był lekki hardcore, nie zamieniłabym go na cc.

no to jest jakaś masakra, całym organizmem mi rzucało, a tu mam przestać przeć - to było wyzwanie, nie ukrywam

Dziękuję Wam wszystkim tak w ogóle za ciepłe słowa Na każdą z Was przyjdzie kolej a teraz to ja będę Wam kibicowała tak jak Wy mi
andzya, gratuluje jeszcze raz, widziałam maluszki z niedrożnością odbytu,i szybko dochodziły do siebie trzymaj się, ściągaj mleczko i mroź, będzie na zaś jak znalazł

Dziewczyny teraz czytam tylko pobieżnie, nie bardzo mam czas odpisywać,mam mnóstwo pracy, zaliczeń i praktyk.. eh w weekend z wami popiszę

Agatka,teraz to już jest ogromne ciśnienie.. na izbę, migusiem! zwłaszcza że masz do tego bóle głowy..!

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2012-04-23 o 19:03

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 19:03   #1010
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

dzieki dziewczynki, tz ma dzis sluzbe, ale moj brat za chwile przywiezie mi mamy cisnieniomierz i jesli mi nie przejdzie pojade na IP. zmierze za 15 min, w mierdzyczasie susze wlosy. Mam nadzieje, ze przejdzie.

To dziecie mnie wykonczy psychicznie;/ moglby kopac, ruszac sie to moze bym sie tak nie denerwowala, nie wiem
do tego nie lubie jak maz ma sluzbe, nie lubie byc sama jakos teraz....wolalabym by byl przy mnie

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2012-04-23 o 19:05
Stary 2012-04-23, 19:04   #1011
ladybird_1987
Rozeznanie

Cytat:
A wiecie co Wam powiem....

Porazka jest rodzic w przyszlym tygodniu,bo co lepsi lekarze-maja pierwszenstwo, beda na urlopie...ehhhh jak bylam na badaniach to slyszalam jak bookowali sobie miejscowki (gory, zagranica-co nie tylko),a szykuje sie 9 dni wolnego, wiec albo w tym tyg rodzimy albo zaciskajmy nogi do 7go!
Ja mam termin w długi weekend po Bożym Ciele i otwarciu Euro 2012. Już bym wolała szybciej urodzić.
Stary 2012-04-23, 19:05   #1012
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki dziewczynki, tz ma dzis sluzbe, ale moj brat za chwile przywiezie mi mamy cisnieniomierz i jesli mi nie przejdzie pojade na IP. zmierze za 15 min, w mierdzyczasie susze wlosy. Mam nadzieje, ze przejdzie.
To dziecie mnie wykonczy psychicznie
Agatka, nie czekaj żadne 15 minut!! natychmiast jedź do szpitala, nie susz tych włosów,tylko kaptur na głowę ! Mowię całkiem poważnie, musisz szybko dotrzeć na izbę.

Stary 2012-04-23, 19:05   #1013
blueelektron
Rozeznanie

ja tam bym się polożyla, mnie np suszenie wlosow męczy , poloz sie i nie rob nic, czekaj na brata i jak co jedzcie na ip
Stary 2012-04-23, 19:06   #1014
ania_85
Rozeznanie

Cytat:
bo z raną po cc to uwierz mi na małysza nie dasz rady
hehe aha o to chodzi ja obkladam kibelek,bo juz teraz nie mam sily
Stary 2012-04-23, 19:28   #1015
Efijy
Rozeznanie

Cytat:

To dziecie mnie wykonczy psychicznie;/ moglby kopac, ruszac sie to moze bym sie tak nie denerwowala, nie wiem
do tego nie lubie jak maz ma sluzbe, nie lubie byc sama jakos teraz....wolalabym by byl przy mnie
To zrozumiałe że teraz to najlepiej jak ma się kogoś bliskiego koło siebie zwłaszcza jak do terminu już nie tak daleko. Dobry pomysł z tym ciśnieniomierzem czasem szwankują jak sprawdzisz to będziesz wiedzieć.
Efijy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 19:28   #1016
kapukat
Zakorzenienie

tyle się napisałam i wszystko diabli wzięli

pamiętam tylko tyle - Andzya gratulację opis fantastyczny
Gaabbi - a chwal się ile wlezie, tutaj nie forum bab sfrustrowanych tylko kobiet w ciąży

DZIEWCZYNY - teraz to zgłupiałam, chodzi o witaminę K - jak w szpitalu pytałam specjalnie ile muszę jej dać, to powiedzieli mi że dziecko dostaje zastrzyk i to wystarcza ! dlatego ja nie dawałam nic, a Wy mi mówicie że ten zastrzyk starcza na 8 dni???? nie straszcie mnie, bo ja oprócz witaminy D nie podaje Adasiowi niczego bo tak powiedzieli mi w szpitalu!
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 19:45   #1017
sweetjoy
Raczkowanie

Dziewczyny mam do Was pytanie:
Chcę złożyć zamówienie w aptece D.O.Z.pl, oczywiście jeszcze nie mam wyrobionej karty, wiem że mogę ją wyrobić przy odbiorze, ale czy powinnam się zarejestrować internetowo w programie Dla mamy i maleństwa podczas składania zamówienia, czy wystarczy jak w aptece wyrobię sobie kartę. Nie chciałabym przepłacić, a ceny na stronie podawane są bez rabatu, więc zrobił mi się mętlik w głowie, bo nie wiem czy zapłacę tyle ile wyliczy system po złożeniu zamówienia, czy mogę liczyć na dodatkowy rabat w aptece???
sweetjoy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 19:49   #1018
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe aha o to chodzi ja obkladam kibelek,bo juz teraz nie mam sily
tylko w szpitalu papier toaletowy to gorący towar

Cytat:
Napisane przez sweetjoy Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was pytanie:
Chcę złożyć zamówienie w aptece D.O.Z.pl, oczywiście jeszcze nie mam wyrobionej karty, wiem że mogę ją wyrobić przy odbiorze, ale czy powinnam się zarejestrować internetowo w programie Dla mamy i maleństwa podczas składania zamówienia, czy wystarczy jak w aptece wyrobię sobie kartę. Nie chciałabym przepłacić, a ceny na stronie podawane są bez rabatu, więc zrobił mi się mętlik w głowie, bo nie wiem czy zapłacę tyle ile wyliczy system po złożeniu zamówienia, czy mogę liczyć na dodatkowy rabat w aptece???
zrób zamówienie sobie i zapisz się przez stronę dla mamy i maleństwa, szybciutko kartę wysyłają, więc jak dojdzie od razu odbierzesz bo do 7dni można odebrać zamówienie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 19:51   #1019
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

dziewcyzny a czy moze cisnienie wzrosnac po cieplej kapieli dlugiejjjjjjjjj?
leb mnie juz nie boli, brat przywiozl cisnieniomierz i mam 150/100 wiec lepsze....
mialam juz jechac, ale ono spada.
po nast 5 ciu min 127/74
mozliwe, ze od kapieli??
siedzialam w wannie dobre ponad pol h, co chwile dolewalam cieplej wody i jak wyszlam myslalam, ze mi leb peknie

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2012-04-23 o 19:53
Stary 2012-04-23, 19:54   #1020
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:
tylko w szpitalu papier toaletowy to gorący towar

zrób zamówienie sobie i zapisz się przez stronę dla mamy i maleństwa, szybciutko kartę wysyłają, więc jak dojdzie od razu odbierzesz bo do 7dni można odebrać zamówienie
ja poszlam do apteki doz i Pani mi dala kartę z ulotką a ja ją przez neta aktywowalam, takze może taki sposób szybszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości