|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Cytat:
![]() No dobra, brak czasu to może trochę przesada jednak ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Skurczyl sie....
![]() a no to cale szczescie, bo moja mama tez olejuje od 2 miesiecy wlosy, i tez jest dosc leniwa kobieta a jak uslyszala ze to na noc przed myciem to powiedziala ze to cos stworzonego dla niej ![]() zaliczone 30 minut rowerku ![]() ale zoladek to ja mam skurczony.. w sumie dobrze ze ja nie pisze co jem bo po prostu zagryzam ![]() ![]()
#5013 |
Zakorzenienie
|
Ja mimo bólu i fatalnego samopoczucia zaliczyłam z TZtem godzinkę spaceru
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- No i my w pt. jedziemy do Zakopanego, wracamy w niedzielę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Wtajemniczenie
|
Ja jak zawsze po całym dniu nie odzywania się przychodzę do Was z epopeją
![]() Ja postanowiłam w końcu też coś zrobić z moimi włosami, tym bardziej, że jestem na etapie zapuszczania (miałam włosy do połowy pleców, ale w lutym rok temu mi się coś odwidziało i je ściachałam do ramion, a później w wakacje jeszcze ciut krócej, a i ja się lepiej czułam w długich i Luby zdecydowanie mnie w takowych wolał więc teraz cierp ciało coś chciało i zapuszczam od nowa... Ale tamta chwilowa zmiana z którszą fryzurą też mi była potrzebna ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie humor niby dobry, ale nie do końca... Jak odwiozłam Lubego to o dziwo się nawet tak bardzo nie rozkleiłam, poszłam na zajęcia i o tym nie myślałam... Ale teraz wracając do domu jak zawsze pomyślało mi się o tym, że dziś znów już druga połowa łóżka pusta, że nie będzie się do kogo odezwać ani przytulić przed snem i czuję taaakąąą ogromną pustkę ![]() Ach, jeszcze co do tematów biustowych - dzisiaj podczas pochylania się zauważyłam jak strasznie mi biust zmalał :P Póki co poszły 2 rozmiary (z 75FF do 75DD) i naprawdę mam dziką nadzieję, że więcej nie poleci... Jedzeniowo dziś tak: 1. Owsianka z bananem i miodem 2a. Rosół 2b. Filet z kurczaka saute, buraczki, 2 wasy 3. Batonik corny (67 kcal) 4. 1 kromka ciemnego chleba i 2 wasy z twarożkiem z rzodkiewką i ogórkiem (+1/2 babeczki do kawy) Ćwiczenia: Ripped in 30, Week 1 PS: Dotka, "uważaj", znam już 3 pary, które zaręczyły się podczas wyjazdu do Zakopanego ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-04-23 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na pewno nosisz dobry rozmiar? Bo ja kiedyś nosiłam 75C standardowo, a teraz po dopasowaniu mam 65G ![]() Ładne jedzonko ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar na pewno dobry, jesienią wybrałam się do brafitterki i teraz też staram się od czasu do czasu upewnić odwiedzając jakąś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Zakorzenienie
|
An, nie nie, na razie nam zaręczyny nie grożą, to wiem na pewno
![]() Także nasze Zakopane zaręczynowe nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nigdy nie bylam i to duuuzy blad... a nawet gupony byly za 29zl dopasowanie plus stanik za kwote 70zl, ale co tam mischi nie kupila ![]() mam noc nie przespana, znowu pojawily sie bezsensowne problemy ![]() ![]()
![]() |
#5020 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja w zasadzie u brafitterki nie byłam, dopasowywałam sobie rozmiar z pomiarów i tabelek internetowych i wyszło mi 70E. Ale poszłam kiedyś na zakupy do Change (jest chyba tylko w Łodzi) i tam mnie babka zmierzyła no i wyszło że powinnam mieć 65G ![]() ![]() Waga poranna 73,6 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Zakorzenienie
|
Masakra, jak ja mam nie chorować, jak na dworze prawie 20 stopni a w biurze kaloryfer grzeje na maksa i nie da się go wyłączyć... Żeby się nie ugotować muszę otwierać okno na oścież...
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5022 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też miałam tragiczną noc... Zanim zasnęłąm minęła chyba godzina, a potem dosłownie co pół godziny się budziłam i patrzyłam za każdym razem na zegarek, myśląc, że to już rano... Ja strasznie już czekam na zaręczyny, choć z drugiej strony mniej o tym myślę, niż w grudniu-styczniu ![]() ![]() EDIT: Lol, każdy akapit zaczęty od "ja"... Ale ze mnie egocentryczka ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-04-24 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Zakorzenienie
|
Haha, Wy normalnie z tymi zaręczynami mnie stresujecie, niedługo jak mi TŻ powie, że na kebaba idziemy, to mi będziecie wróżyć, że to TERAZ
![]() A tak serio, no to na razie wiem, że nie. Musimy sobie ogarnąć parę rzeczy, również finansowych, ja się chcę obronić, więc powolutku ![]() Chociaż wczoraj TŻ mi powiedział, że kiełkuje mu w głowie jakiś plan ![]() A co do mówienia 'żono', to często tak do mnie mówi ![]() ![]() Ale z tym żono, to po reklamie plusa, co ten gość mówi: Dzwoniiii do RIS, do RYBA, do KOTEK, a tam drugi je sushi i mówi KOTEK?! A ten na to: Zoooona. I TŻ mówi do mnie kotek-zona ![]() Ja wróciłam z uczelni, odpocznę i zabieram się za obiad. Pancakesy dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5025 |
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli potrafisz o tym marzyc ,to także potrafisz tego dokonac" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5026 |
Wtajemniczenie
|
Syyynia, gratulacje po raz kolejny
![]() Wracając jeszcze do tematu olejowania, wczoraj pierwszy raz olejowałam Vatiką kokosową. Zapach cudowny, bo wyczuwalny, ale ani trochę nie nachalny ani zbyt intensywny. A dzisiaj włosy mam jak aksamit, skoro są takie po pierwszym użyciu, to nie mogę się doczekać jakie efekty będą po systematycznym olejowaniu ![]() Jedzenie: 1. Owsianka z bananem, miodem i morelami 2. Kawa z Coffee Heaven, Amerciano z mlekiem odtłuszczonym - ok. 80kcal + batonik corny - 66kcal 3. Filet z kurczaka saute, 2 jajka sadzone, brokuły 4. 3 wasy z szynką i ogórkiem + 1 grzanka z ciemnego chleba z szynką i serem żółtym Wiem, że źle, bo tylko 4 posiłki, ale jakoś tak wyszło, dzień rozsypany ze względu na uczelnię... Ćwiczeń dziś brak, zasłużony odpoczynek :P A jutro ważenie, ciekawe czy będę mogła się Wam pochwalić wagą z 6 z przodu... |
![]() ![]() |
![]() |
#5027 |
Zakorzenienie
|
Synia, gratulacje! Naprawdę wynik godny pozazdroszczenia
![]() An - jakoś w ogóle mało wczoraj. Już nawet nie chodzi o to, że 4 posiłki, tylko jakoś ubogo ![]() Ale mam nadzieję, że 6 z przodu dzisiaj jest! Ja dzisiaj na wadze 76,7 ![]() A wczoraj: I. Owsianka z brzoskwinią II. Brzoskwinia + pomarańcza + trochę jogurtu naturalnego III. Knoppers IV. Kanapka z serkiem almette i pomidorem V. Pancakesy (5) VI. Pancakesy (2) Nie chciało mi się kolacji robić, a pancakesy wyszły cudowne <3 Bardzo bardzo polecam i dają sytość na długo ![]() Wczoraj robiłam z: dżemem niskosłodzonym / bananem z jogurtem / pomarańcza + brzoskwinia + serek homo naturalny ![]() I w ogóle to byłam zła wczoraj na siebie, bo wzięłam na uczelnię tylko te owoce z jogurtem i myślałam, że będzie ok, a byłam wczoraj tak głodna, że masakra ![]() ![]() Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2012-04-25 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#5028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() An tez mam ta vatike ![]() ![]() ![]() badz systematyczna a na pewno zobaczysz efekty ![]() u mnie mija 3 miesiac i widac chociaz to nie jest jeszcze to czego chcialam, ale bede czekac i olejowac dalej ![]() ![]()
![]() |
#5029 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj na szczęście nie musiałam iść na poranny wykład, a jedne ćwiczenia mi się powoli kończą więc idę dopiero na 13:25... Za to do 21, ale to też na szczęście ostatni raz, od następnej środy już zawsze będę kończyć o 16:30 ![]() Zważyłam się rano i... 69,4kg! W końcu szósteczka z przodu i mam nadzieję, że ten widok już nigdy nie zmieni się na gorsze, co najwyżej za parę miesięcy zobaczę 5 z przodu... Ech, ale fajnie ![]() Spadek od zeszłego tygodnia - równe 1,4kg ![]() ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-04-25 o 09:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5030 |
Zakorzenienie
|
An, brawo!!! :brawo:
|
![]() ![]() |
![]() |
#5031 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj niestety wzosrt do 74,2 a myślałam,że tego 74 się pozbyłam wreszcie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5032 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A wzrost pewnie masz przez @, tym bardziej jak się spóźnia i sama po sobie widzisz, że masz brzuch wywalony to napewno nabrałaś wody po prostu. Ćwiczeniami się nie przejmuj, najpierw miałaś kostkę nadwyrężoną, później choroba - daj sobie chwilę czasu na regenerację ![]() I jeszcze mam pytanie - chyba do Dotki, bo to chyba Ty pisałaś o skrzypokrzywie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5033 |
Zakorzenienie
|
An, ja wcześniej piłam torebkowe i też działały, także się nie przejmuj
![]() Teraz piję sypane (jak sobie przypomnę.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oooo jaaa ![]() ![]() Gohs Ty aby napewno pilnujesz tej diety ze Ci nic nie spada? :P Bo znowu wyglada to na utrzymanie ;> ooo i mojego taty imieniny, a ja wyjatkowo pierwszy raz zapomnialam :/ siostra mi przypomniala..
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2012-04-25 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5035 |
Zakorzenienie
|
A ja się nie zważę w sb
![]() Bo w pt jedziemy do zakopanego, ale już w czwartek nocuję u TŻta, czyli mogę się zważyć tylko jutro no i później dopiero we wtorek, więc w zasadzie nie wiadomo jaki będzie ten tygodniowy spadek, bo jutro będzie jeszcze mały, a z kolei we wtorek nie wiem czy nie będzie jakiejś nadwyżki poweekendowej. |
![]() ![]() |
![]() |
#5036 |
Zakorzenienie
|
Mischi, przykładowo wczorajszy jadłospis:
1. wasy z szynką i ogórkiem zielonym 2. kilka winogron, dwa ciastka takie z pestek dyni sklejonych karmelem 3. kiść pomidorków koktajlowych, świeża papryka, kilka plasterków chudej kiełbasy 4. tort warzywny z greenwaya 5. kilka winogron Dzisiaj: 1. musli z truskawkami i jogurtem 2. serek homo naturalny 0%, kilka winogron 3. pół piersi z kurczaka smażonej z cukinią na małej ilości oliwy 4. w ramach imieninowej nasiadówy - dwa ciastka z dynią, winogrono I to na tyle. Nie wiem, może za dużo owoców trochę, ale to raczej chwilowe, bo staram się organizm przywrócić do normalnego funkcjonowania po chorowaniu. Dotka, ja się zważę jutro i w piątek a potem dopiero chyba w następny poniedziałek ![]() ![]() Pokażę Wam jeszcze próbną wersję mojego i TŻta makijażu na sobotę ![]()
![]() |
#5037 |
Zakorzenienie
|
Makijaż ekstra
![]() ![]() A co do jadłospisu: może powodem braku spadku są te owoce na wieczór? Chociaż ja ostatnio jadłam brzoskwinie na wieczór i spadek był ![]() Ale Ty też byłaś osłabiona (odwodniona), a teraz wracasz do formy, może to też przez to? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5039 |
Zakorzenienie
|
Ooo
![]() ![]() ![]() Co do jadlospisow generalnie ladnie, pomijajac te ciastka no i owoce. Tzn owoce wiadomo zdrowe dobrze ze jemy itd, ale winogrona m.in i banany tak samo maja duzy IG, ostatnio kolezanka wspominala o tym jak na diecie nie mozna jest owocow w duzych ilosciach bo maja zbyt duzo cukru.
#5040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe, thnx ![]() ![]() Bosh, ale w pracy duszno ![]() Mischi, a Ty co w majówkę robisz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.