Panny Młode 2014 :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-24, 13:11   #4561
monikkad
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Mój pierścionek jutro będzie miał miesiąc (odkąd jest u mnie ). Jak na razie to noszę go niemal cały czas, chociaż przyznam, że jak teraz byłam chora i leżałam w domu to ściągnęłam, bo jak coś mnie boli to nie lubię mieć niczego z biżuterii na sobie, wszystko mnie jakoś wtedy uwiera. Na noc długo nie ściągałam i spałam w nim, ale teraz zdarza się, że ściągnę (chociaż głównie śpię raczej w nim). Do mycia się czy mycia naczyć bądź czegokolwiek innego to zawsze ściągam. Ale jak tylko z domu wychodzę to zawsze mam. Też nie chcę, żeby się porysował.
Stary 2012-04-24, 14:26   #4562
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
U nas telewizor tylko stoi i się kurzy. Na jednej ręce bym policzyła ile razy oglądaliśmy coś w TV.

Heh ja akurat należę do tych, które uważają, że pierścionek zaręczynowy jest po to by go nosić, a nie trzymać w pudełku Ale ile ludzi tyle opinii

Macie plany na majówkę?
My 1 maja 15 osobową grupą jedziemy na paintball. Jesteśmy z TŻ organizatorami, ciekawe jak się uda A poza tym w maju musimy kupić nowy odkurzacz

Loczek brown, kiedy wychodzi za mąż Twoja sąsiadka ;>
Panitball przypomniały mi się moje siniaki 10osobowa ekipa i tylko 2 dziewczyny - także i tak dobrze, że przeżyłyśmy z chłopami

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
Ja swój noszę, tylko jak wychodzę z domu (taki głupi nawyk mam, że jak przychodzę do domu i wiem, że nigdzie już nie będę wychodzić to ściągam wszystkie pierścionki/kolczyki/łańcuszki/zegarki), więc siłą rzeczy z przyzwyczajenia i pierścionek zaręczynowy ściągam

I pomimo tego, że nie sprzątam w nim mieszkania i uważam na niego i tak jest już niestety porysowany

No i również jestem zdania, iż jednak ten pierścionek dostaje się po to by go nosić to tak samo jak z obrączką

Padam na twarz swoją drogą ostatnio cierpię na jakąś okropną bezsenność...
Oczywiście, jak wychodzę z domu, czy ktoś przychodzi to zakładam zawsze ale na co dzień używam różnych klejów itd. i trochę się o niego boję, bo wiadomo jak to z chemią. Dlatego w domu zamiast pierścionka noszę obrączkę (zafundowaliśmy sobie takie srebrne z grawerem na naszą pierwszą rocznicę)

Może wieczorem melisa? Na lepsze spanie
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 15:37   #4563
misiadelko
BAN stały

Cały czas noszę, nigdy nie ściągam, TŻ specjalnie kupił mi niewystający, żebym mogła go nosić pracując w szpitalu
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 16:15   #4564
tasiulek
BAN stały

Unhappy Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
U nas telewizor tylko stoi i się kurzy. Na jednej ręce bym policzyła ile razy oglądaliśmy coś w TV.

Heh ja akurat należę do tych, które uważają, że pierścionek zaręczynowy jest po to by go nosić, a nie trzymać w pudełku Ale ile ludzi tyle opinii

Macie plany na majówkę?
My 1 maja 15 osobową grupą jedziemy na paintball. Jesteśmy z TŻ organizatorami, ciekawe jak się uda A poza tym w maju musimy kupić nowy odkurzacz

Loczek brown, kiedy wychodzi za mąż Twoja sąsiadka ;>
Pewno że macie! Welcome to the RUSSIA!!

Moja mama nawet obrączkę w domu ściąga i po 25 latach wygląda jak nowa. Mam taki ambitny plan, żeby mój pierścionek zaręczynowy poszedł do przyszłej żony mojego syna. A jak trafi się córka to dostanie go na przykład na 18 urodziny

W Gdańsku dzisiaj tyle ludzi jakby wakacje się już zaczeły
Nienawidzę tego bo zawsze mnie ktoś zaczepia i się o drogę pyta we wszystkich językach świata. Ale i tak najlepsze są ruski Łamią sobie język żeby zapytać po polsku a ja im odpowiadam pięknie płynnie po rosyjsku Ten wyraz twarzy jest bezbłędny
I wszechobecni Japońcy z 32 aparatami każdy do innego widoczku
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 16:15   #4565
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Panitball przypomniały mi się moje siniaki 10osobowa ekipa i tylko 2 dziewczyny - także i tak dobrze, że przeżyłyśmy z chłopami
No u nas narazie 3 dziewczyny Jeszcze 3 się zastanawiają, więc może dojdzie nas i będzie damsko - męska rywalizacja
No siniaków się obawiam, bo ciało mam takie, że się goi i goi a siniaki się utrzymują naprawdę długo. Także ochraniacze typu rękawiczki/ lędźwia/ szyja zakupił mi juz TŻ reszta jest w ramach tego co płacimy

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 16:38   #4566
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość

Moja mama nawet obrączkę w domu ściąga i po 25 latach wygląda jak nowa. Mam taki ambitny plan, żeby mój pierścionek zaręczynowy poszedł do przyszłej żony mojego syna. A jak trafi się córka to dostanie go na przykład na 18 urodziny

Nienawidzę tego bo zawsze mnie ktoś zaczepia i się o drogę pyta we wszystkich językach świata. Ale i tak najlepsze są ruski Łamią sobie język żeby zapytać po polsku a ja im odpowiadam pięknie płynnie po rosyjsku Ten wyraz twarzy jest bezbłędny
Co do pierścionka ja na razie mam zamiar uchować go do ślubu, bo jednak 2 lata mogą zrobić swoje a potem kto wie, czy nie znajdzie się jakiś dziedzic

Japońcy są super do dziś pamiętam zieloną szkołę - my, śląskie dzieciaczki nad morzem, czekamy na zachód słońca - i wycieczka Japończyków z aparatami skierowanymi w naszą stronę Wychowawczyni musiała nam tłumaczyć, dlaczego robią nam zdjęcia

Cytat:
No u nas narazie 3 dziewczyny Jeszcze 3 się zastanawiają, więc może dojdzie nas i będzie damsko - męska rywalizacja
No siniaków się obawiam, bo ciało mam takie, że się goi i goi a siniaki się utrzymują naprawdę długo. Także ochraniacze typu rękawiczki/ lędźwia/ szyja zakupił mi juz TŻ reszta jest w ramach tego co płacimy
My byliśmy 2 lata temu chyba i właśnie warunki średnie - kombinezon i taka ochronna maska ale tylko na oczy i twarz, tak, że tył głowy był całkiem odsłonięty a że był to szybki wypad, to o własnym sprzęcie nie było czasu myśleć ale było fajnie tylko trafiliśmy na największe upały, parno, zbierało się na burzę, a tu jeszcze te grube kombinezony

Co do majówki - planów nie mamy pewnie jakiś rodzinny gril, może rowery bo Tż prawdopodobnie 2maja idzie do pracy, a ja zaraz po weekendzie mam parę egzaminów.

Namawiam Tż na kilka dni nad Soliną, gdzieś w czerwcu... ale on tylko morze i morze
Stary 2012-04-24, 16:47   #4567
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Co do pierścionka ja na razie mam zamiar uchować go do ślubu, bo jednak 2 lata mogą zrobić swoje a potem kto wie, czy nie znajdzie się jakiś dziedzic

Japońcy są super do dziś pamiętam zieloną szkołę - my, śląskie dzieciaczki nad morzem, czekamy na zachód słońca - i wycieczka Japończyków z aparatami skierowanymi w naszą stronę Wychowawczyni musiała nam tłumaczyć, dlaczego robią nam zdjęcia

My byliśmy 2 lata temu chyba i właśnie warunki średnie - kombinezon i taka ochronna maska ale tylko na oczy i twarz, tak, że tył głowy był całkiem odsłonięty a że był to szybki wypad, to o własnym sprzęcie nie było czasu myśleć ale było fajnie tylko trafiliśmy na największe upały, parno, zbierało się na burzę, a tu jeszcze te grube kombinezony

Co do majówki - planów nie mamy pewnie jakiś rodzinny gril, może rowery bo Tż prawdopodobnie 2maja idzie do pracy, a ja zaraz po weekendzie mam parę egzaminów.

Namawiam Tż na kilka dni nad Soliną, gdzieś w czerwcu... ale on tylko morze i morze
I bardzo dobrze TŻ prawi. Polecam Wam Gdańsk Albo jeszcze lepiej Świbno Miejsce w którym Wisła wpada do morza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 16:52   #4568
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:

Jedziecie na własną rękę czy jakas zorganizowana wycieczka? A jak sami to jak załatwialiście wizę? Marzy mi się Rosja, Petersburg, Kreml, Moskwa ojjjj bardzo

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 16:54   #4569
monikkad
Wtajemniczenie

A nam na majówkę pozostaną tylko nasze lubuskie jeziorka :P Bo niestety ani czasu za bardzo nie ma, aby wyjechać, ani pieniędzy.
Stary 2012-04-24, 16:56   #4570
Loczek_brown
Zakorzenienie

nie piszcie mi nic o majówce ja siedzę i piszę

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 17:09   #4571
tasiulek
BAN stały

Na własną rękę
Mamy wizy prywatne, bo mamy znajomych w Rosji i uzyskaliśmy je na podstawie właśnie zaproszenia od nich, nie pamiętam ile kosztowało ale chyba coś koło 30/40 euro mamy je od zeszłego roku jeszcze chyba 3 miesiące ważne.
Coś takiego się wypełnia http://www.rusemb.pl/images/pdfdoc/visa/pol_a4.pdf
Od chyba czerwca będzie można łatwiej do Kaliningradu wjechać, opłata będzie 20 euro a pierwsze pozwolenie ważne dwa lata
Teraz właśnie jedziemy do Kaliego bo na dalsze wojaże nie ma czasu... to tylko 3 dni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 17:12   #4572
aszuelka
Zakorzenienie

A w Anglii majowki nie mam

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 17:16   #4573
tasiulek
BAN stały

Ale mieliście w zeszłym roku ślub Williama i Kate
Stary 2012-04-24, 18:03   #4574
Piankka
Zadomowienie

Ja bym chciala z TŻ lecieć do stanów w wakacje na 2 tyg, ale jestem ciekawa czy dostanę wizę jesli by mnie jego rodzina ze stanów zaprosiła to wydadzą mi wizę? mimo, że to nie moja rodzina?
zaznaczam, że nie byłam jeszcze nigdy za granicą, tzn chyba tylko w czechach jak bylam na wycieczce a tak to nawet paszportu nie mam... idę go już wyrobić 100 lat

Edytowane przez Piankka
Czas edycji: 2012-04-24 o 18:05
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 18:19   #4575
tasiulek
BAN stały

o turystyczną wizę chyba nie jest tak trudno, ale w porównaniu z wizą do stanów formalności związane z Rosyjską są niczym
Też bym chciała do Stanów zwłaszcza że tż ma tam rodzinę ale tyle godzin samolotem jest dla mnie nie do obejścia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 19:08   #4576
aszuelka
Zakorzenienie

Piannka a jestes studentka? Jesli tak, to dostaniesz bezproblemowo.

Ja juz dwa razy stawalam o wize do stanow, dwa razy dostalam za drugim razem nawet na 10 lat tez bym poleciala, ale.... dzieci wiz nie maja, TZ tez nie, a sama nie polece

tasiulek ale slub jest raz na 20 lat

16.06.2018 ślub

Edytowane przez aszuelka
Czas edycji: 2012-04-24 o 19:16
Stary 2012-04-24, 19:08   #4577
Loczek_brown
Zakorzenienie

Z wizą do USA to rożnie bywa ale najłatwiej studencką dostać a następna w kolejności turystyczna na zaproszenie powinno być jeszcze łatwiej Generalnie jak "widać" i wiadomo, że coś Cię trzyma w Polsce, że nie zostaniesz nielegalnie w USA to Cię puszczą

17.02 16.09
[*][*][*]
Stary 2012-04-24, 19:16   #4578
aszuelka
Zakorzenienie

Zaproszenie nic nie daje, ja mialam, to nawet mila murzynka nie raczyla nawet spojrzec. Moim zdaniem zbedny wydatek dla zapraszajacych.

16.06.2018 ślub
Stary 2012-04-24, 19:17   #4579
tasiulek
BAN stały

aszuelka ale teraz macie jakieś diamentowe gody czy co tam Elżbietki
Stary 2012-04-24, 19:22   #4580
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
I bardzo dobrze TŻ prawi. Polecam Wam Gdańsk Albo jeszcze lepiej Świbno Miejsce w którym Wisła wpada do morza
Mówisz to Świbno mnie zaciekawiło, bo na Gdańsk to raczej droga zabawa jak na polskie morze chociaż podoba mi się tam. Albo w Sopocie...

Cytat:
Właśnie, znowu impreza
Stary 2012-04-24, 19:26   #4581
aszuelka
Zakorzenienie

Cytat:

Gody Elzbietki, padlam

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:

Właśnie, znowu impreza
Dla kogo ta impreza?

16.06.2018 ślub
Stary 2012-04-24, 19:33   #4582
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Mówisz to Świbno mnie zaciekawiło, bo na Gdańsk to raczej droga zabawa jak na polskie morze chociaż podoba mi się tam. Albo w Sopocie...

Właśnie, znowu impreza
Zależy co myślisz pod droga impreza? Noclegi? Jeśli o to chodzi to mogę Ci załatwić w Gdańsku nocleg za 20zł od osoby
A Świbno polecam z całego serca, w sezonie na plażę jeżdżę tylko tam, po pierwsze żeby dojść na plażę trzeba przejść przez piękny rezerwat, jest fantastyczna "ambona" z której można zwierzaki obserwować. Plaża jest ogromna, czysta i przede wszystkim spokojna. To jest miejscowość taka trochę "emerycka" ale jest połączenie autobusem miejskim z centrum i nawet autobus nocny więc jak się chce jechać na impreze do Gdańska/Sopotu nie ma problemu. Widziałam tam mnóstwo kwater i domków więc z noclegiem też nie ma problemu

Elżbietka jest zarąbista A te jej wdzianko ze ślubu willa i kate
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg big-bird-queen-elizabeth.jpg (30,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lkesr6F67i1qdqty0o1_500.jpg (26,4 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-04-24, 19:47   #4583
aszuelka
Zakorzenienie

tasiulek jak smiesz sie nabijac z Elzbietki nie moge wytrzymac

16.06.2018 ślub
Stary 2012-04-24, 19:59   #4584
Nati_kk
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny Kolejna PMka 2014 wita i grzecznie pyta, czy do szanownego grona dołączyć można?

Grzecznie melduje, że od 17 września zaręczona, a data ślubu od miesiąca ustalona

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:03   #4585
malutka155
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Kolejna PMka 2014 wita i grzecznie pyta, czy do szanownego grona dołączyć można?

Grzecznie melduje, że od 17 września zaręczona, a data ślubu od miesiąca ustalona
Witaj Opowiedz coś o Was
Stary 2012-04-24, 20:05   #4586
exist_
Zakorzenienie

Piszecie o pierścionkach, ja tam jeszcze swojego nie mam
Ale będzie będzie, bo oficjalnie z Tż nie jestem zaręczona.

Nie mówicie o majówce Matury a nie majówka
Ale rok temu byliśmy z TŻ w górach, złapałam zapalenie dziąseł i później przez tydzień nie otwierałam ust i jadłam przez słomkę zmiksowane zupy...

W tym roku majówkę będę miała od 27 maja, też w górach. Już się nie mogę doczekać

Nati_kk - witaj!
Stary 2012-04-24, 20:12   #4587
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość
Witaj Opowiedz coś o Was
Hmmm...

To tak w wielkim skrócie:

Natalia i Mateusz, z Kędzierzyna, poznaliśmy się w 2009 roku, jesteśmy razem więc już prawie 3 lata (8 lipiec dniem naszej rocznicy). Zaręczeni od 17 września 2011.
Ja studiuję, 2 rok analityki medycznej, Mati pracuje w Niemczech (ktoś na to wesele zarobić musi:P), więc widujemy się obecnie tylko weekendowo, ale nie narzekamy.

Ciężko tak samemu mówić dużo o sobie, więc jak coś konkretnego chcecie wiedzieć to pytajcie

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 20:15   #4588
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

sorry dziewczyny ze tak malo pisze, zarobiona i zajarana nowa praca jestem i tak tylko wlatuje do domu spac, do szkoly i do pracy
Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Piszecie o pierścionkach, ja tam jeszcze swojego nie mam
Ale będzie będzie, bo oficjalnie z Tż nie jestem zaręczona.

Nie mówicie o majówce Matury a nie majówka
Ale rok temu byliśmy z TŻ w górach, złapałam zapalenie dziąseł i później przez tydzień nie otwierałam ust i jadłam przez słomkę zmiksowane zupy...

W tym roku majówkę będę miała od 27 maja, też w górach. Już się nie mogę doczekać

Nati_kk - witaj!
u nas majowka bedzie wygladala tak: ja w pracy TZ w pracy i na 2 dni na dzialking do znajomych

Cytat:
Hmmm...

To tak w wielkim skrócie:

Natalia i Mateusz, z Kędzierzyna, poznaliśmy się w 2009 roku, jesteśmy razem więc już prawie 3 lata (8 lipiec dniem naszej rocznicy). Zaręczeni od 17 września 2011.
Ja studiuję, 2 rok analityki medycznej, Mati pracuje w Niemczech (ktoś na to wesele zarobić musi:P), więc widujemy się obecnie tylko weekendowo, ale nie narzekamy.

Ciężko tak samemu mówić dużo o sobie, więc jak coś konkretnego chcecie wiedzieć to pytajcie
witaj witaj to opowiadaj wszystko my tu wscibskie jestesmy straszliwie jaki pierscien, jak wygladaly zareczyny, czy cos juz macie zaplanowane, jakas kiecka, jak chcesz zeby wygladal Twoj wielki dzien? WSZYSTKO
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:22   #4589
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:

Witamy serdecznie widzę daty podobne ja się zaręczyłam 16ego

17.02 16.09
[*][*][*]
Stary 2012-04-24, 20:38   #4590
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja kiedyś nosiłam kilka pierścionków (i w domu i poza nim), ale od momentu zaręczyn ściągnęłam wszystkie i noszę tylko zaręczynowy Jestem w nim zakochana! Po prostu za dużo byłoby tych pierścionków, a chcę, żeby ten był wyróżniony i widoczny Zakładam go tylko jak gdzieś wychodzę lub jak są goście A tak leży sobie w pudełeczku i się błyszczy
Nati_kk, witaj jaką datę ślubu wybraliście?

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2012-04-24 o 20:40
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości