![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie żałośnic ;)
Cytat:
dzis: I: 2 kanapki z pomidorem II: gotowana biała kiełbasa z chrzanem III: pieczone frytki z keczupem IV: czerwona papryka ćwiczenia: - 30 minut marszobiegu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Dałam i było bosko
![]() ![]() ![]() Dziś: I: kawa z mlekiem, szklanka musli z jogurtem naturalnym II: Danio waniliowe, jabłko III: kotlet schabowy w panierce, dwie kulki ziemniaków, kapusta kiszona podmażana, liść sałaty, plaster marchewki ![]() IV: kawa z mlekiem (ku wyjaśnieniu do obiadu: dostałam w pracy na biurko obiad przeznaczony na szkolenie dla Panów z naszej ochrony, więc taki "męski", no więc zjadłam ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-25 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj:
I bułka wieloziarnista z serem i suszonymi pomidorami ![]() II kawa z mlekiem, miseczka lodów ![]() III 3 małe kromki chleba z łososiem, ogórkiem kiszonym i cebulą IV duża szklanka soku grejfrutowego ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Dziś: I szklanka soku grejfrutowego II kanapka z lososiem, 2 plasterki sera III kawa z mlekiem IV krem z pomidorów V kotlety mielone z pieczarkami, cebulką i sosem pieczeniowym, ziemniaki
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Dziś:
I: kawa z mlekiem, 3 kromki chleba tostowego + 2 trójkąciki serka topionego II: jabłko III: szklanka musli z mlekiem IV: zupa kalafiorowa z odrobiną śmietany
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a dziś było inaczej niż w planie... ![]() Dziś: I: kawa z mlekiem, 3 kromki chleba tostowego + 2 trójkąciki serka topionego II: jabłko III: obiad: 4 kluski sląskie, surówka z białej kapusty, schab bez panierki z sosem, pół szklanki coli ![]() IV: 2 kiwi, kiść winogron ![]()
![]() |
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
U mnie delegacja, więc katastrofa. Mnóstwo ciastek, trochę piwa, jakieś frytki. Nawet nie chce mi się wymieniać. Ale jutro od nowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Dziś:
I: kawa z mlekiem, szklanka musli z jogurtem naturalnym II: jabłko III: serek grani IV: zupa kalafiorowa z odrobiną śmietany, pół bułki ziarnistej z masłem
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-27 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem wjechała jeszcze wielka micha popcornu jak oglądaliśmy z TŻtem film
![]() dziś: I czarna kawa z cukrem II 2 berlinki, tost z serem, szynką i ogórkiem III kawa z mlekiem IV krem z pomidorów V kotlety mielone z pieczarkami, cebulką i sosem pieczeniowym, ziemniaki
![]() |
#789 |
Wtajemniczenie
|
Dziś:
- jajecznica z dwóch jajek z cebulą i pieczarkami, kromka chleba - dwa jabłka - szpinak, makaron, kurak, suszone pomidory ![]() + 1h rowerku + 0,5h ćwiczeń (hantle + rozciąganie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj: I: kawa z mlekiem, szklanka musli z jogurrtem naturalnym II: jogurt pitny ananas i kokos III: placuszki z płatków owsianych, mleka i jajek + słonecznik i siemię lniane + twarożek grani III: 2 piwa shandy ![]() Dziś: I: kawa z mlekiem, owsianka ze słonecznikiem, siemiem lnianym, żurawiną, otrąbami i jogurtem naturalnym II: 3 kiełbaski z grilla z ketchupem + kilka kromek chleba tostowego... ![]()
![]() |
![]() |
#791 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niedziela: - kanapka z białym serem i dżemem - 2 szaszłyki - zapiekanka domowej roboty ( jedna kromka) - pół litra wina ![]() Dziś: - grahamka z białym serem i dżemem - maślanka - 2 kiwi i nic więcej dziś nie wzięłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
sobota:
kawałek parówki, 2 bułki z szynką, kilka paluszków, kiełbacha z grila, piwo, litr tymbarka, żelki ale caaaały dzień łazenia po górach więc wszystko spaliłam na bank ![]() niedziela: I: bułka z szynką II: zupa pomidorowa III: kaszanka z grilla + sałatka grecka + piwo IV: żelki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś: I: kawa z mlekiem II: 2 kubki maślanki III: mały banan IV: 3 kromki chleba ciemnego z serem żółtym i pomidorem V: orzechy i migdały w szaleńczej ilości ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-30 o 12:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
dziś:
I: sałatka grecka II: zupa pomidorowa III: jabłko IV: kilka ciastek i paluszki V: zupa pomidorowa ćwiczenia: -20 minut z ewą chodakowską |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
dziś:
I: 3 kanapki z serem białym, rzodkiewką, ogórkiem i szczypiorkiem II: jabłko III: ziemniaki z 2 pulpetami z mięsa mielonego IV: pół paczki chrupków i pół rożka waniliowego V: zupa pomidorowa z makaronem ćwiczenia: - 35 minut treningu ewy chodakowskiej - 30 minut marszobiegu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wrócę po weekendzie/tygodniu majowym ![]() Peach, jestem naprawdę z Ciebie dumna, długi weekend, a Ty trzymasz pięknie dietę i nie obżerasz się ![]()
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cooo Ty, wpeirniczam złe rzeczy. w ciągu ostatnich kilku dni lód, chipsy, paluzki, żelki, piwo ![]() ![]() dziś: I: 3 kanapki z pomidorem II: jabłko III: pół kawałka pizzy IV: zupa szczawiowa ćwiczenia: - 15 minut treningu ewy chodakowskiej - 15 minut rowerek stacjonarny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Peachko, nie wiem ile, bo boje się wejść na wagę
![]() ![]() U mnie natomiast w cycki, ręce i "obojczyki" nie idzie, więc wszyscy mówią,że nie przytyłam, bo mi kości widać, ale co z tego, jak widzę po tyłku, biodrach i udach... :/ No i po twarzy... :/
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak miałam, że ręce, cycki były ok i wyglądałam na szczupłą. łydki też ok, więc jak założę luźniejsza spódnicę z podwyższonym stanem (zakrywa najgorsze czyli brzuch, boczki, tyłek i uda) to wygląda jakbym byla szczupla ![]() u mnie wczoraj bardzo grillowo i niezbyt zdrowo ![]() I: 3 kanapki z pomidorem II: zupa szczawiowa III: rzeczy z grilla: pół kaszanki, pół kiełbachy, udko + sałata z vinegretem IV: kolejne udko z grilla V: żelki VI: frytki pieczone z keczupem masakra.... do tego brak ćwiczeń:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
wczoraj:
I: 3 kanapki z pomidorem II: kotlet z piersi + 4 ziemniaki ćwiczenia: - 30 minut z ewą chodakowską - 10 minut rowerek stacjonarny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
dziś:
I: pomidor II: hot dog z ikei III: rosół + ryż z kiełbasą, groszkiem, cebulą i marchewką IV: koktajl z maślanki i jagód V: frytki pieczone z keczupem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
czuję że muszę do waś wrócić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
u mnie na wadze w końcu upragnione 54,9/55,0 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Sobota:
I: kawa z mlekiem, naleśniki z camembertem i żurawiną II: bagietka z masłem czosnkowym, bułka z masłem, żółtym serem, szynką i pomidorem III: grzanki z serem z grilla III: dwa piwa Wczoraj: I: kawa z mlekiem, grzanki z bułek z serem żółtym, szynką i kukurydzą II: kawa z mlekiem III: 2 duże pomidory z jogurtem naturalnym Dziś: I: kawa z mlekiem, II: szklanka musli z jogurtem naturalnym III: kawa z mlekiem, hogurt jogobella pieczone jabłko IV: naleśniki bez tłuszczu z chudym twarogiem i gruszkami
![]() |
#805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie majówka do wycięcia ![]() Dziś: - kromka z polędwicą i pomidorkiem, kromka z serem żółtym i ogórkiem kiszonym - kawałek ciasta marchewkowego i jogurt - sałata - banan - obiad u mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
dziś:
I tost z serem i szynką, parówka II mały lód śmietankowy III kawałek ciasta IV jogurt truskawkowy V 2 naleśniki z serem VI 2 kanapki z pastą z makreli 1 godz. na bieżni ![]()
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziś: I: kawa z mlekiem, szklanka musli z jogurtem naturalnym II: jabłko III: kawa z mlekiem, jogurt pieczone jabłko IV: ser żółty, duuuużo plastrów sera żółtego ![]() V: makaron z gotowanymi brokułami i fetą No i idę na dwie godziny intensywnego fitnessu ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-05-08 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- kulka mozzarelli + pomidor + 3 wasy - deser sojowo czekoladowy - kawałek ciasta marchewkowego - kuskus z sosem pomidorowym - pomarańcza - obiad u mamy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Dziś:
I: kawa z mlekiem, pół szklanki musli z mlekiem II: cappucino (takie gotowe z saszetki), jabłko III: grahamka + 2 trójkąciki serka topionego IV: sałata + 2 jajka na twardo + sos czosnkowy na jogurcie greckim - było pycha ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-05-09 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.