| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-05-03, 09:33 | #2971 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Dzień dobry Wczoraj zmarł wujek T.        nie ma sił Was nadrobić, przepraszam z weselszych rzeczy: ściany naszego pięterka powoli pną się do góry... | 
|     | 
|  2012-05-03, 09:35 | #2972 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Niemcy 
				 | 

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Hejo!!!    i w końcu u ja sie doczekałam     dzisiaj mamy 100 dni do ślubu      no i Koziczka tez   ciarki mnie przeszły jak o tym pomyslałam  wczoraj o polnocy z tz wypilismy litra pinakolady    :  brzydal: 
				__________________ Mia i Tosia <3 | 
|     | 
|  2012-05-03, 09:56 | #2973 | |||
				 | 

Dzien dobry   Cytat: 
  Cytat: 
   Fajnie, będziecie miec własne gniazdko Cytat: 
      Ja tez ja tez, jeszcze 100 dni  Zaczyna mnie to przerażać Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-05-03 o 11:15 | |||
|     | 
|  2012-05-03, 10:06 | #2974 | |
				 | 

Cytat: 
  Gratuluję Wam DDŚ  ja za 6 dni będę miała 150   | |
|     | 
|  2012-05-03, 10:09 | #2975 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: ZAGŁĘBIE 
				 | 

Ja tylko chciałam się z wami przywitać. Przez to że tyle ludzi nam odmawia (głównie z rodziny TZ), mój zły humor odbił się na moim TZ. Biedny....normalnie straszna dla niego byłam przez te ostatnie dni. Spontanicznie postanowilisly jutro wyjechac w góry ze znajomymi do niedzieli. Mam nadzieje, że się troszkę odstresujemy i będzie git. Gratuluję za piękne kolczyki Marylko ślicznie wyglądasz mi się wszystko podoba i fryzurka i makijaż, ja tam nie widzę niestaranności przynajmniej na zdjęciach, no ale ja jestem tylko laikiem   
				__________________ Razem: 9 czerwca 2004  Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane  Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00   | 
|     | 
|  2012-05-03, 10:15 | #2976 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Krk 
				 | 

Cytat: 
    klask  i:  ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat: 
   Wczoraj TZ zmusil mnie do pojscia spac o 23  a ja nigdy nie chodze przed polnoca i dzis wstalam o 7 super wyspana i nie wiedzialam co ze soba robic o tak wczesniej porze ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  Jedziemy dzis nad wode  licze na to ze sie troche poopalam, bo ostatnio dotarlismy jak slonce juz zachodzilo   
				__________________ 07.07.2012 JA+ON  25.04.2015 ONA   | ||
|     | 
|  2012-05-03, 10:16 | #2977 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: neverland 
				 | 

Cytat: 
  bardzo mi przykro, ale teraz na pewno jest mu lepiej. Cytat: 
  ja dopiero świętowałam 100dniówkę a już 7 z przodu i 2 cyfrowa liczba  Cytat: 
 odstresujcie się i będzie na pewno lepiej  Byłam na mszy i śpiewały dziewczyny które będą u mnie na ślubie  flet, skrzypce i przepiękny śpiew  aż się doczekac nie mogę, goście będą zachwyceni! PS. Tak teraz przeczytałam nt Marylki- Nimfa i stwierdziłam że już wiem z kim kojarzę Marylkę  Z Dzwoneczkiem z Piotrusia Pana   
				__________________ | |||
|     | 
|  2012-05-03, 10:41 | #2978 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Cytat: 
  U nas też dziś 100 dni! Czarnooka_Paula, ona8686, czekam na Wasze zestawienia, swoje zaraz ogarnę   | |
|     | 
|  2012-05-03, 10:42 | #2979 | ||||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  klaudusk_a a w avatarku Twoja Zuzia? Śliczna  Czy ktoś wie z jakich kwiatków jest bukiet tej pmki? http://www.youtube.com/watch?v=W3dP2...feature=fvwrel Jak zobaczyłam jej grzywkę podczas przysięgi to jestem utwierdzona w tym, że chcę mieć włosy zaczesane do góry, bez grzywki...   
				__________________ Nasz ślub 08. września 2012  Zaręczyny 05. listopada 2011  Razem od 01. stycznia 2006  | ||||
|     | 
|  2012-05-03, 10:52 | #2980 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

witam  wczoraj nie zawitałam na wizaż bo cały dzien byłam w pracy poza tym miałąm ciezki dzien.  dzisiaj czeka mnie koszenie trawy bo wieczorem grill  miłego dnia wszystkim  ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- fablous zaj ebiste te kolczyki love :P  micia kicia ciesze sie razem z Toba z zareczyn i sparaw załatwionych brawo   | 
|     | 
|  2012-05-03, 10:55 | #2981 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
  no tak trzeba to oblać ;] Cytat: 
 Cytat: 
  No na Śląsku tak się robi  że tłucze sie talerze pod domem/mieszkaniem PM a ona ma to posprzątac  niestety są to godziny wieczorne a nawet bliżej nocnych  ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Dzień dobry  Wczoraj z TŻ zaliczyliśmy kolejnego grilla mniam mniam się najadłam, potem mnie brzuch bolał.. Chyba dzidzi steki nie smakowały  Zaraz się ogarniam i jedziemy rowerami nad zalew   
				__________________  Czekamy na poród: luty2015  Kroimy: 2016(?) | |||
|     | 
|  2012-05-03, 11:02 | #2982 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

audrey śliczna bizu  Marylko włosy baardzo mi sie podobaja makijaż pasuje do ciebie i by był świetny gdyby te powieki były b starannie zrobione,moze być to delikatny cien ale ten mi sie nie podoba moze inny ale tez jasny? reszta makijarzu jest b ładna  dziewczyny czy byłyscie kiedys na makijażu w duglasie ?nie wiem czy dobrze to napisałam  bo mi laska zaproponowała ze mi zrobi tam za darmo robia   | 
|     | 
|  2012-05-03, 11:04 | #2983 | ||
				 | 

Cytat: 
  No to czekamy  Z moim zestawieniem będzie kiepsko... bo nic nie mam spisane  Jak sie ogarnę to na pewno będzie. Cytat: 
  To dzień przed ślubem sie robi? Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-05-03 o 11:05 | ||
|     | 
|  2012-05-03, 11:05 | #2984 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Bylismy wczoraj z TZ na pierwszej lekcji tanca. Bylo super   Baaardzo mi sie podobalo, tylko stanelo na tym, ze jednak bedziemy piosenke zmieniac, bo ta ktora wybralismy jest za wolna .. Macie jakies propozycje odnosnie polskich piosenek o milosci, szybsze niz wolniejsze? Pytam, bo my nie mamy swoich faworytow, a do czegos zatanczyc trzeba  Gratuluje dziewczyny DDŚ  Czekamy na zestawienia  ps. Jak wam sie hymn Euro 2012 podoba?   | 
|     | 
|  2012-05-03, 11:21 | #2985 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
  Gratuluję studniówek    Ode mnie tylko tyle:  Muszę koniecznie Tż puścić jak wróci   
				__________________ Kallos Sthenos - Piękno i Siła | |
|     | 
|  2012-05-03, 11:30 | #2986 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

audrey piękna biżuteria!!    Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Niestety ten hymn dopełni porażkę organizacyjną na całej linii, szkoda, że się zbłaźnimy  Gratuluję dziewczynom 100-dniówkowym  . U mnie też ta magiczna liczba coraz bliżej. Dzisiaj jedziemy na grilla. Czwartego już w ten długi weekend  . Jak cały kwiecień chodziło za mną jedzonko z grilla tak teraz już mam dosyć. A co najlepsze, jutro chyba jedziemy na kolejnego   | |||||
|     | 
|  2012-05-03, 11:38 | #2987 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Zestawienie na 100 dni do ślubu 11 sierpnia 2012 16.00 Motyw przewodni: fiolet i motylki Kościół: Kościół Matko Bożej Szkaplerznej w Studzienicznej k/Augustowa Sala: Hotel Warszawa SPA&Resort w Augustowie www.hotelwarszawa.pl Zespół: EveRest http://everestband.com.pl/ Fotograf: Maciek Dworzański http://maciejdworzanski.com.pl/ Kamerzysta: http://www.fotoartwideo.pl/ Obrączki: Złoty Skorpion Transport dla gości: Necko Augustów Transport Pary Młodej: samochód Taty Suknia ślubna: Pronovias model Maresme (bez kwiatka na dekolcie) Bielizna: Triumph Buty: bialebuty.pl Paznokcie, ogólne rozpieszczanie ciała: http://laperla.bialystok.pl Księga gości: Angel Art Studio Zaproszenia: M-art Storczyki do ozdoby samochodu, motylki na tort: e-bay Nauki przedmałżeńskie zaliczone Menu Do załatwienia: - ubrac Pana Młodego - poradnia rodzinna - nauka tańca!!! - biżuteria, welon, pończochy, podwiązka - próbna fryzura - próbny makijaż - zakupić klatkę na koperty, płatki luzem (fioletowe i białe) i w tubach, migdały - wszystkie dokumenty, protokół | 
|     | 
|  2012-05-03, 11:38 | #2988 | |
				 | 

ja nie wiem, kto sie na takie cos zgadza.. Cytat: 
   | |
|     | 
|  2012-05-03, 11:56 | #2989 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Krk 
				 | 

znalazlam fajny strapless na asosie - mam wrazenie ze wlasnie tego szukam   tylko jak mam zamowic bez przymierzenia  http://www.asos.com/Wonderbra/Wonder...rt=3&clr=Ivory 
				__________________ 07.07.2012 JA+ON  25.04.2015 ONA   | 
|     | 
|  2012-05-03, 12:02 | #2990 | |
				 | 

Cytat: 
  Poniosłabyś wtedy jedynie koszt odesłania do nich, bo przesyłka do Polski od nich i tak jest darmowa. Zawsze można też ewentualnie spróbować na all potem wystawić   | |
|     | 
|  2012-05-03, 12:02 | #2991 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
  Jest NIESAMOWITY! Ogolnie moj biust do malych nie nalezy, noszę D, a do tego pani mi nawet E zaproponowala i lezy idealnia, a trzyma tak, ze oczy przecieram ze zdumienia  Ogolnie on ma w wewnetrznej stronie miseczki takie 'palce' i to one tak idealnie utrzymuja biust na miejscu. A co do mierzenia, to faktycznie ciezko, ale asos ma dobra polityke zwrotowa, ostatnio im odeslalam spodnie i pieniadze mi w ciagu 3 dni oddali   | |
|     | 
|  2012-05-03, 12:06 | #2992 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 
				 | 

a ja wam powiem, że wczoraj spędziłam pierwszą cudowną noc w naszym wspólnym mieszkanku. Niestety dzisiaj o 10.00 rozpoczęły się obchody święta 3 maja i na rynek (minusy mieszkania na ścisłej starówce) wjechały konie, żołnierze i orkiestra garnizonowa. Wiec trzeba było się zwlec z łóżka. Teraz jestem już w domku u siebie i próbuję ogarnąć kaca. Cholera, mam tyle rzeczy do roboty. W sobotę wyjeżdżam, najpierw na wesele potem od razu do Krakowa, a weny do działania brak. Nawet nie wybrałam jeszcze kiecy na to wesele. Mam iść w pomarańczowej sukience asosa czy granatowej? Wciecie jaki przypał??? Wczoraj około 22.00 (byłam już lekko wstawiona) dzwoni do mnie siostra mojej babci (lat 80), chciała podziękować za zaproszenie i mówi..."tylko mam takie małe sprostowanie, bo ja nie nazywam się Anna Kowalska tylko Anna Iksińska". A mi kopara opadła, bo zapomniałam że ta ciotka nosi cały czas nazwisko panieńskie, bo nie wyszła za mąż. Było mi tak głupio i nie wiedziałam jak ją przeprosić, że na zaproszeniu wpisałam ją z zupełnie innym nazwiskiem  Cytat: 
 Cytat: 
      | ||
|     | 
|  2012-05-03, 12:11 | #2993 | |
				 | 

Cytat: 
  . Nie wiem tylko czy pasuje na takie upały. Ale z drugiej strony zapowiadają ochłodzenie na weekend. | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-05-03, 12:20 | #2994 | 
				 | 

fablous, no ona jest fajna, ale może za fajna bo z tyłu ma dekolt do tyłka. Złapałam nitką, żeby się nie rozłaziło ale i tak jest efekt, jakbym miała ogromny dekolt na plecach. Nie wiem czy na weselu czułabym się w niej komfortowo. Nie chciałam tez wywalać kasy na nową sukienkę i teraz jestem skazana na kombinowanie

| 
|     | 
|  2012-05-03, 12:23 | #2995 | 
				 | 

Marylko strasznie podoba mi się Twój makijaż i fryzura, wszystko ze sobą współgra  Nena mnie się bardzo podoba ta granatowa sukienka  ale Ty w kazdej będzie wyglądać wystrzałowo  Napisałam 2 strony mgr i skończyła mi się wena   | 
|     | 
|  2012-05-03, 12:26 | #2996 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Relacja ze ślubu Ewusi_marchew 2 maja 16:00Dzień zapowiadał się słonecznie, ale o 15:00 nadciągnęła burza z  piorunami i silny deszcz. Na szczęście kiedy Młodzi przyjechali do  kościoła padał już tylko niewielki deszczyk. Goście czekali na Państwa  Młodych przed kościołem. Według mnie wyglądali dokładnie tak jak Ewusia zaplanowała.  Suknia pięknie się układała, eksponowała talię, a jej przyszły mąż - pełna klasa,  ciemny garnitur, fioletowa muszka i butonierka. Bukiet z białych frezji i  fioletowych eustom. Świadkowa miała podobny bukiet z białych kwiatów. Młodzi weszli do kościoła pierwsi, za nimi świadkowie i goście. Kościół sam w sobie jest bardzo ładny, od sufitu na boki szły kolorowe wstęgi, robiło to fajny efekt  Msza przed przysięgą minęła mi bardzo szybko. Ciekawe jak Ewusi?  Przysięgę wypowiedzieli powoli, bez zająknięcia i z uśmiechem  Na końcu nowi małżonkowie poszli podpisać dokumenty, a część gości wyszła już z kościoła. W tym znajomi szykujący dla nich tuby. Postawili w gotowości fotografa i czekaliśmy aż wyjdą. Tuby wytrzeliły z hukiem, efekt był super! Ten huk fajnie pasował do momentu wyjścia. Posypały się kwiatki, a później grosiki. Ewusia trzymała kasę  a mąż i goście pomagali zbierać. Zaraz po wyściu była też chwila dla reporterów - czego efekty zaraz zobaczycie  Deszcz przestał padać, było już rześko i przyjemnie. Idealna pogoda na tańce  Cała msza trwała standardowo jakieś 45 min, a mi to tak szybko zleciało... Taką mam refleksję, że ilość przygotowań do ślubu jest niewspółmierna do długości chwili jaką jest przysięga. Ta chwila powinna trwać i trwać i trwaaaaaaać   
				__________________ Żona!  "Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,  jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"  - George Elliot | 
|     | 
|  2012-05-03, 12:28 | #2997 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2012-05-03, 12:28 | #2998 | |
				 | 

Cytat: 
  dziękować   | |
|     | 
|  2012-05-03, 12:29 | #2999 | |
				 | 

Cytat: 
 Pomarańczowa, też ładna, tylko na wesele to mi się ona nie widzi. | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

a to wszystko dlatego że w poniedziałek nabroił rano i chciał mnie przeprosić i jak tu go nie kochać
 a to wszystko dlatego że w poniedziałek nabroił rano i chciał mnie przeprosić i jak tu go nie kochać