Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-19, 07:39   #91
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
Hejka,
ja od rana smutna bo znowu pojawily mi się plamienia zabarwione krwią... a miałam juz nadzieje że będzie tylko lepiej...
martwie się ale leże bez ruchu i czekam, tydzien temu jak tez tak miałam to leciałam od razu do ginka (i to do trzech) i w sumie zaleceń nowych nie dostałam więc dzisiaj już przeczekam, mam nadzieję ze do jutra plamienie zniknie... poprzednio gin mi powiedzial ze jak w ciągu trzech dni nie zniknie to zeby sie kontaktowac o teraz tez poczekam.
ale co sie nastracham to moje...
Nie wiem który to Twój tydzień ale ja na początku ciąży też miałam takie dolegliwosci, które co jakiś czas sie powtarzały aż do wielkanocnych swiąt i w końcu sama doszłam z czego to sie dzieje bo lekarz twierdził że żadnego zagrożenia nie ma i jest git.
U mnie to było spowodowane po prostu przytulankami z mężem, a tak na prawde nie mogłam sie nawet podniecić bo zaraz plamiłam. Naczynka mi pękały i to dlatego.
Teraz poszcze i nawet nie myśle o przytulaniu bo nie chce już takich niespodzianek - odpukać mam spokój
Może u Ciebie podobnie jest??
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 07:47   #92
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

ślepota ma jest wielka .... w starym wątku na końcu ujrzałam Cię i powiem CI że ten rożek masz śliczniutki i ciuszki boskie tyż są a czy to jest ta buteleczka anty kolkowa????

zielona co za patafiany no .. szkoda słów normalnie ...

jestem niewyspana i mi źle
Tak, butelka antykolkowa jest , mama mi chciała wczoraj dokupić jeszcze jedną ale innej firmy i tak pomyślałam że jak mi maluch przyzwyczai sie do smoczka z tej butelki którą mam, a potem bedzie inny smok bo i butelka inna to mi pić nie bedzie chciał.
Nie wiem czy sie do tej przekona tak w ogóle ,no ale to sie potem zobaczy. I w gruncie rzeczy chwilowo wstrzymana druga butelka bo nie ma z tej firmy co mam tą i poczekamy, no a mama chce mi ją strasznie kupić
Matko ale pogmatwałam to troche
No a rożek boski, mięciutki taki no i ten kolor jak widziałam no to już pakowałam
Ide Twój zakup zobaczyć bo nie zdążyłam jeszcze
Stary 2012-05-19, 07:58   #93
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
pojechaliśmy po moją zdobycz dla naszej Niuni ... i mamy taram
podoba się
Jaaaaaki fajny bujaczek - cholipka no, też by coś trza było zmajstrować takiego właśnie
Musze mojemu chłopu pokazać, zresztą jak go znam to mi powie że mam kupować i co uważam

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze łowy za 24zł. .
Kolory przekłamane, jakoś niefajna, bo wszystko z telefonu

Ciuchy lecą pełną parą - ślicznie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a to moje wczorajsze łupy

- misiek z biedrony, pierwsza zabawka dla malutkiej (choć przyda jej się dopiero za jakiś czas) z bajerami, szeleszczącymi stópkami i lustereczkiem na brzuszku

- rożek z pepco, dopiero w domu przyjrzałam mu się dokładniej i raczej drugiego tam nie kupię,jakiś dziwny materiał...

- naklejki na ścianę do pokoju malutkiej. umyśliłam sobie, że głównym motywem będą bohaterowie z kubusia puchatka

uwaga, chwalę się
Ten misiek mnie zastrzelił - ja sama uwielbiam maskotki itp. Mam cały pokój zawalony pluszowymi, miękkimi przytulańcami więc dzidź będzie miał czym sie bawić jak bedzie troche starszy
Stary 2012-05-19, 08:09   #94
mala mysz
Raczkowanie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Nie wiem który to Twój tydzień ale ja na początku ciąży też miałam takie dolegliwosci, które co jakiś czas sie powtarzały aż do wielkanocnych swiąt i w końcu sama doszłam z czego to sie dzieje bo lekarz twierdził że żadnego zagrożenia nie ma i jest git.
U mnie to było spowodowane po prostu przytulankami z mężem, a tak na prawde nie mogłam sie nawet podniecić bo zaraz plamiłam. Naczynka mi pękały i to dlatego.
Teraz poszcze i nawet nie myśle o przytulaniu bo nie chce już takich niespodzianek - odpukać mam spokój
Może u Ciebie podobnie jest??
no my się nie przytulamy - zakaz calkowity, ale nie widze zadnej zaleznosci tych plamien i tak sobie tlumacze ze to moze naczynka... ech...
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 08:14   #95
martusia26
Rozeznanie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:

- misiek z biedrony, pierwsza zabawka dla malutkiej (choć przyda jej się dopiero za jakiś czas) z bajerami, szeleszczącymi stópkami i lustereczkiem na brzuszku

- rożek z pepco, dopiero w domu przyjrzałam mu się dokładniej i raczej drugiego tam nie kupię,jakiś dziwny materiał...

- naklejki na ścianę do pokoju malutkiej. umyśliłam sobie, że głównym motywem będą bohaterowie z kubusia puchatka

uwaga, chwalę się
Cześć dziewczynki,

obudzilam sie dzis z potwornym bólem krzyża i w prawym boku mnie kuło, ale po wysikaniu kłucie przeszło, tylko to łamanie w krzyżu może se nerki nadziębiłam. opatuliłam się ciepło i sobie troszkę poleżę, a TŻ oczywiście od rana sobie na strzelnice pojechał, zamiast ze mną pobyć. no już na prawdę nie mam siły na niego. ale staram się myśleć pozytywnie, tylko i wyłącznie. w końcu my z Polcią jesteśmy teraz najważniejsze , a on niech robi co chce.
Aga też chciałam kupić ten rożek, tylko się wachałam przez ten materiał, dzięki za uświadomienie, spróbuję poszukać gdzie indziej.
Stary 2012-05-19, 08:16   #96
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny dopiero dotarłam do domu. zjem coś i wezme się za wstawianie listy z kontaktami.

Napisała do mnie WERONIKA91 miała dzisiaj tylko USG- Jasio zdrowy, wszystko jest ok. Jutro ma mieć mocz cewnikowany brany na posiew, więc czekają ją niezbyt przyjemne chwile. Jutro da znać co z wynikami.

Dziękuje wszystkim tym, które trzymały za Zośke kciuki- chyba podziałały
Mała nadrobiła- różnica się zmniejszyła o cały tydzień, waży i tak niewiele bo tylko nie całe 600gram, więc jak na ten tydzień słabo, ale lekarz chwalił bo bał się że może być mniej. Opowiedział mi też o swojej kuzynce która miała tak jak ja- podejrzenie hipotrofii a potem dziecko tak zaczeło rosnąć że był problem z porodem naturalnym
No właśnie co do porodu naturalnego- jeśli dalej wyniki będą się poprawiać to mam coraz wiekszą szanse na sn

Dostałam w gratisie i w spisku z pielęgniarką która siedzi zawsze z nami na USG i opisuje co mówi lekarz 2 zdjęcia 4D buźki Zośki- jak to gin powiedział "dla tej samotności za drzwiami co go pani zostawiła, bo więź trzeba wzmacniać " (tż siedział za drzwiami bo miałam też i dowcipne)
No i szyjka- nie zmieniło się nic!!! nie skraca się!! jest zamknięta, taka jak trza !
Jestem jakaś taka pozytywnie naładowana! aż chce mi się śpiewać, tańczyć i nie wiem co jeszcze

aaaa!!!!!!!! i po tym co dzis mi lekarz pokazał nie mamy zadnych wątpliwości że to dziewczynka Tak się Zośka rozkraczyła że wszystko na wierzch wystawiła :P i to tak że nawet ja- kompletny laik jeśli chodzi o odczyty USG widziałam jak na dłoni bobra
Kochana wielkie dla Zosi, że podrosła i pozwoliła mamie i ciociom wizażowym odetchnąć z ulgą!

Już tu czekałyśmy jak na szpilkach na wieści od Was.

Mój mąż wchodzi do gabinetu nawet jak mam dowcipne usg i lekarz mu nie zabrania, w końcu on i tak już od wielu lat ogląda to, co ja mam tam na dole, więc mi tam to nie przeszkadza, że mąż patrzy.

Jeszcze raz całuski dla Was.
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 08:29   #97
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Witam sie i ja mamuśki!

Cytat:
no my się nie przytulamy - zakaz calkowity, ale nie widze zadnej zaleznosci tych plamien i tak sobie tlumacze ze to moze naczynka... ech...
ja miałam raz plamienie od peknietego naczynka tylko ze to trwalo z 2h a potem drugi raz pare dni z powodu infekcji.tylko ze to bylo takie brazowe plamienie,ciemne.po globulkach przeszlo

Ja bede dzis caly dzionek poza domem więc życze udanej soboty dziewczynki
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 08:46   #98
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dzien dobry
ale u mnie piekna pogoda no wkoncu !!
wogole dzis taka nie wyspana jestem.. cala noc tz grzebal nad jakims projektem na studia i po 2 sie polozyl wstal o 4 motal sie po tym domu ze wszystko slyszalam i tyle mialam ze spania, juz nie wspomne o tym ze z 20 razy lekko wc odwiedzilam , wsciec sie idzie
wzial mi laptopa na dodatek na wyjazd i teraz siedze tak sztywno przy tym biurku przy komputerze jak sie czlowiek przyzwyczai do wygody to potem tak ma
biore sie dzis za porzadki konkretne takze bede z doskoku
milego dnia kobitki

Sojka a to nowe haselko dostane? bo tez wyslalam swoje namiary a nie dostalam

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 09:04   #99
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry. Ja też nie wyspana. Kropek po nocy się tłukł, bo gabaryty jechał puszczać przez miasto. Przyjechał i taki lodowaty się do mnie przytulił, myślałam że zabiję. A rano co chwila budzik mu dzwonił, bo przesuwał wstawanie co kilka minut. Zapowiedziałam że od dziś u Pauli śpię.
Słoneczko za to pięknie grzeje
Cytat:
Czy przeszkadzają Wam kolory w pierwszym poście?
Nie przeszkadzają.
Tylko kochana widzę na liście kilka osób które miały być do usunięcia już w poprzedniej części bo się nie odzywają, np. Jagoda, anotherdreams, pirania. Później się przyjrzę jeszcze bo ostatnią listę eliminacyjną ja robiłam więc będzie mi łatwiej. No i poszukiwane mamy można by usunąć, w końcu ile będziemy je szukać???
No chyba kochane że inaczej myślicie.

Cytat:
podoba się
Śliczny

Cytat:
zapłaciłam za niego 90 zł - myślę, że się opłacało muszę teraz wyszperać coś do prania tak ręcznie bo tej góry do pralki nie da się wrzucić - macie coś sprawdzonego do koloru ???
A nie ściąga się wszystko? Popatrz dokładnie, bo z reguły wszystko da się odpiąć. A jak nie to ja zawsze rozrabiam wodę z proszkiem lub płynem do prania, tylko byś musiała już taki dzieciowy mieć i gąbeczką szoruję.

Cytat:
Nie wiem dlaczego,ale mi arbuzy nie smakują .
A ja mam taką chcicę na arbuza, ale w Biedrze i w Lidlu u mnie nie dobre, a z rynku targać nie chce mi się.

Cytat:
Napisała do mnie WERONIKA91 miała dzisiaj tylko USG- Jasio zdrowy, wszystko jest ok. Jutro ma mieć mocz cewnikowany brany na posiew, więc czekają ją niezbyt przyjemne chwile. Jutro da znać co z wynikami.

Mała nadrobiła- różnica się zmniejszyła o cały tydzień, waży i tak niewiele bo tylko nie całe 600gram, więc jak na ten tydzień słabo, ale lekarz chwalił bo bał się że może być mniej. Opowiedział mi też o swojej kuzynce która miała tak jak ja- podejrzenie hipotrofii a potem dziecko tak zaczeło rosnąć że był problem z porodem naturalnym
No właśnie co do porodu naturalnego- jeśli dalej wyniki będą się poprawiać to mam coraz wiekszą szanse na sn

Dostałam w gratisie i w spisku z pielęgniarką która siedzi zawsze z nami na USG i opisuje co mówi lekarz 2 zdjęcia 4D buźki Zośki- jak to gin powiedział "dla tej samotności za drzwiami co go pani zostawiła, bo więź trzeba wzmacniać " (tż siedział za drzwiami bo miałam też i dowcipne)
No i szyjka- nie zmieniło się nic!!! nie skraca się!! jest zamknięta, taka jak trza !
Jestem jakaś taka pozytywnie naładowana! aż chce mi się śpiewać, tańczyć i nie wiem co jeszcze

aaaa!!!!!!!! i po tym co dzis mi lekarz pokazał nie mamy zadnych wątpliwości że to dziewczynka Tak się Zośka rozkraczyła że wszystko na wierzch wystawiła :P i to tak że nawet ja- kompletny laik jeśli chodzi o odczyty USG widziałam jak na dłoni bobra
Jeden post a ile w nim dobrych wieści
Brawa dla Zosieńki za apetycik
I dla Weroniki za wytrwałość szpitalną

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
A ja nie dostałam nowego hasła, a wysłałam dane
Ja też nie. Sojka podaj nam hasło

Cytat:
Hejka,
ja od rana smutna bo znowu pojawily mi się plamienia zabarwione krwią... a miałam juz nadzieje że będzie tylko lepiej...
martwie się ale leże bez ruchu i czekam, tydzien temu jak tez tak miałam to leciałam od razu do ginka (i to do trzech) i w sumie zaleceń nowych nie dostałam więc dzisiaj już przeczekam, mam nadzieję ze do jutra plamienie zniknie... poprzednio gin mi powiedzial ze jak w ciągu trzech dni nie zniknie to zeby sie kontaktowac o teraz tez poczekam.
Leż i odpoczywaj. I spróbuj się nie stresować kochana

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a ja jestem wsciekla wylaczyli mi tv N! a dlaczego? bo dzwonilam do BOK ile mam zaplacic powiedziano mi 68zl wiec zaplacilam a wczoraj mi N wylaczyli.Dzwonie tam co jest grane a okazalo sie ze mialam zaplacic 69zl i przez pieprzona zlotowke zostalam bez tv na kilka dni!!!!
Jestem wsciekla i niewiem czy nie walic ich na łeb i przejsc sobie na cyfrowy polsat
co za sukinkoty
Stary 2012-05-19, 09:15   #100
Sojka1990
Zadomowienie

buu wczoraj puściłam wsiem dziewczynom z listy czemu nie podochodziły mno nic zaraz puszcze jeszcze raz
Stary 2012-05-19, 09:48   #101
Iwoncia81
Zakorzenienie

A ja dzisiaj spędze większość dnia na ogródku u wujka mężul z moim ojcem i bratem bedą coś przy aucie grzebać a ja troche słonka w cieniu złapie.
Może moją mamcie zaciągne tyż
No to papulki i udanego weekendu życzę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 10:21   #102
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka Witam sie i ja
na pierwszą stronę można mi narazie wpisać dziewczynkę a 28 to potwierdzę moze jajka nie urosly ale kto wie
a i jeszcze imię Iwona 28 lat

zmykam pewnie do poniedziałku lece sie bawic na wesele najem się za Was wszystkie smakołyków
Okej, zapiszę

Miłej zabawy i pysznego żarełka !

mala mysz - Nie stresuj się, leż i odpoczywaj Plamienie minie i będzie wszystko dobrze

Cytat:
Jaaaaaki fajny bujaczek - cholipka no, też by coś trza było zmajstrować takiego właśnie
Musze mojemu chłopu pokazać, zresztą jak go znam to mi powie że mam kupować i co uważam

Ciuchy lecą pełną parą - ślicznie
Ja chyba też będę na tablicy czaić za takim bujaczkiem w okolicy Poznania

A to już w sumie ciuszki w większych rozmiarach. . Oprócz czerwonych bodów z długim rękawkiem, sweterka i różowego polo

tamlin - Tak, zgadzam się. Trzeba ogarnąć listę . Możemy zrobić tak, że podałabyś mi listę tych, co się już nie udzielają, a są na liście, i może by się zobaczyło kiedy ostatni raz były na wizażu, i jak było to dość niedawno to coś skrobnąć do nich? Że nas opuściły niedobre, a są nadal mile widziane? . I wtedy jeżeli po np. tygodniu nie odpiszą to faktycznie usunąć? albo dać wtedy do poszukiwanych?
Bo zauważyłam, że właśnie tak było z poprzednimi mamuśkami. Naczy, tymi, co są teraz w poszukiwanych. Kilka udziela się na wizażu, tylko nie u nas w wątku
Stary 2012-05-19, 10:23   #103
Kalpana
Zakorzenienie

Konczi śliczny ten bujaczek Aż sama zaczęłam oglądać je na tablicy, ale same niebieskie, a ja wolałabym kolorowy.

Sojka super że Zosia się dobrze rozwija i że się potwierdziła płeć.
Ja też wysłałam numer, a nowego hasła nie dostałam....

Anusia dzięki Też mam nadzieję, że mi przejdzie niedługo, bo chyba oszaleję

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 10:29   #104
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
tamlin - Tak, zgadzam się. Trzeba ogarnąć listę . Możemy zrobić tak, że podałabyś mi listę tych, co się już nie udzielają, a są na liście, i może by się zobaczyło kiedy ostatni raz były na wizażu, i jak było to dość niedawno to coś skrobnąć do nich? Że nas opuściły niedobre, a są nadal mile widziane? . I wtedy jeżeli po np. tygodniu nie odpiszą to faktycznie usunąć? albo dać wtedy do poszukiwanych?
Bo zauważyłam, że właśnie tak było z poprzednimi mamuśkami. Naczy, tymi, co są teraz w poszukiwanych. Kilka udziela się na wizażu, tylko nie u nas w wątku
Wiesz co nie chcę być nie miła czy coś, ale ja bym ich nie szukała. Przecież wiedzą gdzie wątek jest, jakby chciały to by z nami pisały.
Takie jest moje zdanie. Poza tym tak jak na innych wątkach można dopisać w pierwszym poście że osoby nie udzielające się zostały usunięte, ale w każdej chwili mogą zostać przywrócone na listę. Jakiś porządek musi być w końcu.
Stary 2012-05-19, 10:32   #105
colds
Zakorzenienie

Kalpana - W poprzednim wątku pytałaś o to kiedy mi minęły te szumy?
W sumie miałam taką sytuacje dwa razy..
Raz chyba po miesiącu albo nawet dłużej je miałam. Ryczałam, bałam się, wsłuchiwałam. Postaraj się o tym nie myśleć, choć wiem, że to trudne. Tym bardziej przy zasypianiu.
A drugi raz mi piszczało chyba z 2tygodnie. Nie wiedziałam od czego, bo ani przeziębiona nie byłam, ani nic. Poszłam do rodzinnego i okazało się, że miałam watę??? w uchu. Od czyszczenia Nie chciała wypłynąć jak mi przeczyszczali tą wodą ucho, ale na końcu wypłynęło

No i w sumie.. To nie były szumy tylko piszczenie. Najokropniejszy dźwięk jaki kiedykolwiek mi towarzyszył.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Wiesz co nie chcę być nie miła czy coś, ale ja bym ich nie szukała. Przecież wiedzą gdzie wątek jest, jakby chciały to by z nami pisały.
Takie jest moje zdanie. Poza tym tak jak na innych wątkach można dopisać w pierwszym poście że osoby nie udzielające się zostały usunięte, ale w każdej chwili mogą zostać przywrócone na listę. Jakiś porządek musi być w końcu.
W sumie racja, informacja na pierwszej stronie jest.

Jak znajdziesz chwilkę to możesz podesłać listę.
Stary 2012-05-19, 10:34   #106
aga_ton
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

mąż od rana na rybach więc dłużej sobie pospałam. ja tego chłopa nie zrozumiem, staw za domem a ten pozapierdzielał 60 km nad rzekę, wstał o 3 nad ranem mnie by się nie chciało

zrobiłam już pranko, słonko świeci więc można na dwór wynieść, bo na tej mojej suszarce niewiele się zmieści a teraz się lenię

Cytat:

Super kochana że juz wszystko gra i trąbi oby tak dalej !!!!

A ja wstawiłam wczoraj moje zakupy na forum i nikt nic nie rzekł

Ide chyba dalej spać
Iwoncia, bo zdjęcia pewnie wstawiłaś w poprzedniej części wątku a my tu niecierpliwie czekałyśmy na nową zaraz obejrzę zdobycze

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
martwię się troche wynikami, które wczoraj odebrałam tsh i ft4 ale w normach dla kobiet w ciąży. Tsh w normie 0,37, ale gorzej z ft4 miałam w normie wcześniej, a teraz podwyższone - norma do 1,3, ja mam 1,47 w poniedziałek mam wizyte u endokrynologa, więc zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że nei wpłynie to na dzidzie, bo tyle się dziś naczytałam w necie

Życzę Wam udanego weekendu i buziaki

colds my też będzie inwestowac w taki leżaczko- bujaczek i gratuluję udanych łowów w lumpku
aga_ton pokój mojego maleństwa też będzie z kubusiem puchatkiem na ścianach
Sojka GRATULUJĘ udanej wizyty to super, że mała podgoniła to teraz już z górki
angel nie stresuj się i nie czytaj głupot. wyniki masz niewiele ponad normę więc dużego powodu do zmartwień nie ma też mam problemy z tarczycą i lekarz tłumaczył mi, że dla rozwoju dziecka lepiej jest gdy ma się więcej hormonów niż by miało ich brakować. także głowa do góry. u mnie tsh wynosi 0,09 i zarówno endokrynolog, jak i ginekolog nie widzi powodu do zmartwień. gorzej jakbym miała niedoczynność, wtedy byłoby to niekorzystne dla malucha.

w razie czego dostaniesz leki, które uregulują hormony a nie zaszkodzą dziecku. będzie dobrze

widzę, że nie tylko u mojej małej będzie królował kubuś puchatek a reszta dziewczyn, jakie ma pomysły na pokój malucha?

Cytat:
buu wczoraj puściłam wsiem dziewczynom z listy czemu nie podochodziły mno nic zaraz puszcze jeszcze raz
to ja czekam, bo rówież nie dostałam

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-05-19 o 10:51
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 10:49   #107
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka,
mała mysz, nie smutaj się, będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
a ja jestem wsciekla wylaczyli mi tv N! a dlaczego? bo dzwonilam do BOK ile mam zaplacic powiedziano mi 68zl wiec zaplacilam a wczoraj mi N wylaczyli.Dzwonie tam co jest grane a okazalo sie ze mialam zaplacic 69zl i przez pieprzona zlotowke zostalam bez tv na kilka dni!!!!
Jestem wsciekla i niewiem czy nie walic ich na łeb i przejsc sobie na cyfrowy polsat
co za sukinkoty
zielona, w CP również są takie cyrki (ja kiedyś nie dopłaciłam 2 zł...), chociaż żeby Ci wyłączyli trzeba nie płacić dłuższy czas. ale gdy uregulujesz rachunek, wyślesz im faks z dowodem wpłaty to sygnał puszczają w kilkanaście minut. CP mam ponad 5 lat i dla mnie super

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
też oglądałam te rożki w pepco i ten materiał taki faktycznie sztywny i szorstki, a cena - w tej cenie u nas w dzieciowym kupię ładny rożek
Ja miała przy synku ten leżaczek z FP byłam bardzo zadowolona, mały w nim dużo spał w ciągu dnia, bawił się, później jadał przez jakiś czas. Potem, jak mały miał ok 9 mcy to się zaczął taki luźny robić rozklekotał się trochę. Kupiłam go w smyku za 269 zł, a sprzedałam później na allegro za 249 teraz też zakupię leżaczek z fp
i dlatego kupię nowy, bo z używanymi to nigdy nie wiadomo, w jakim są naprawdę stanie

widzę, że miałyśmy podobne odczucia co do materiału rożka, też mi się nie spodobał. drugiego tam nie kupię

Cytat:

Tylko kochana widzę na liście kilka osób które miały być do usunięcia już w poprzedniej części bo się nie odzywają, np. Jagoda, anotherdreams, pirania. Później się przyjrzę jeszcze bo ostatnią listę eliminacyjną ja robiłam więc będzie mi łatwiej. No i poszukiwane mamy można by usunąć, w końcu ile będziemy je szukać???
No chyba kochane że inaczej myślicie.
jestem za. porządek musi być
Stary 2012-05-19, 10:54   #108
tamlin111
Zakorzenienie

Z wstępnych oględzin:
alfabia napisała 3 posty na cały wątek
Pirania 1 post
vitali60 - 3 posty
jagoda - 0 postów
Miss Monika - 0 postów
Grosi0603 - 4 posty
anotherdreams7 - 0 postów
emylkaZ - 0 postów
Malinka_gosiaczek - 0 postów
Moim zdaniem osoby z 0 ilościa postów do bezwzględnego usunięcia. pozostałe PW i albo odzew albo usunięcie.
Decydujcie
Stary 2012-05-19, 11:01   #109
colds
Zakorzenienie

Myślę, że te z zerową ilością postów do usunięcia, reszta w poszukiwane.
A w ogóle, któreś z poszukiwanych się odzywały w poprzednim wątku?

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Chociaż w sumie alfabię bym zostawiła na liście, udzielała się sporo w 2części.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 11:06   #110
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Z wstępnych oględzin:
Pirania 1 post
vitali60 - 3 posty
jagoda - 0 postów
Miss Monika - 0 postów
Grosi0603 - 4 posty
emylkaZ - 0 postów
Moim zdaniem osoby z 0 ilościa postów do bezwzględnego usunięcia. pozostałe PW i albo odzew albo usunięcie.
Decydujcie

Jestem za usunięciem.

Konczita śliczny ten bujaczek,też zamierzamy kupić.

Sojka cieszę się że wiadomości z wizyty pozytywne.

Mała mysz mam nadzieję że te plamienia przejdą jak najszybciej.

Zakupy kochane macie śliczne,ja muszę w końcu zmobilizować małżonka żebyśmy pojechali do hurtowni dzieciowej i kupili trochę rzeczy dla naszej Zuzi.

Poza tym mąż cały dzień dzisiaj w pracy a mi się tak nudzi w domku,może po popołudniu przejdę się na spacerek ale tak samej to smutno.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 11:08   #111
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Z wstępnych oględzin:
Pirania 1 post
vitali60 - 3 posty
jagoda - 0 postów
Miss Monika - 0 postów
Grosi0603 - 4 posty
emylkaZ - 0 postów
Decydujcie
zgadzam się, do usunięcia
ale po co je poszukiwać, same nie trafią? jak zechcą to napiszą

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-05-19 o 11:11
Stary 2012-05-19, 11:28   #112
gda
Zakorzenienie

Sojka, ja też poproszę nowe hasło do maila!

Nic mi się nie chce, mam takiego leeeniaaaa... Leżę w łóżku. Może dziś coś ugotuję nawet (bo ja z tych niegotujących ) Co mogłabym prostego i zdrowego zrobić? Zaznaczam, że brzydzę się mięsa dotykać
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 11:29   #113
Asiuulka89
Zakorzenienie

Hej

ja was ciagle czytam i jestem na biezaco tyle ze mam problem z wbiciem sie niestety. ale razem z wami wszystko przezywam i 3mam kciuki za wszystkie wizyty wczoraj tez czekalam co Sojka napisze i super ze wszystko okej,

Ja tez pewnie nie potrafie sie wbic przez moje humory, jednak malo co mnie cieszy, mamy male problemy w rodzinie.. troche sie naklada na siebie i daje mi odczuc do tego wyszlo mi bialko w moczu i jestem na furaginie i niestety mojego lekarza nie ma caly tydzien i n ie mogl mnie zbadac co przyczynilo do jeszcze wiekszego stresu. na szczescie juz w poniedzialek z rana lece do niego i mam nadzieje ze wsio ok.

Corka chora, inhalujemy sie. wiec nie za ciekawie,.

Przepraszam ze pisze tak hop siup raz po raz ale taka jestem. 3majcie sie

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość

Nic mi się nie chce, mam takiego leeeniaaaa... Leżę w łóżku. Może dziś coś ugotuję nawet (bo ja z tych niegotujących ) Co mogłabym prostego i zdrowego zrobić? Zaznaczam, że brzydzę się mięsa dotykać
krem ze szparagow zdrowo smacznie i prosto
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 11:31   #114
colds
Zakorzenienie

W takim razie usuwam te z 0 ilością postów.
Co z resztą? Z tymi co mają kilka postów? Do poszukiwanych?
Jeżeli tak to, co z poprzednimi poszukiwanymi? Usunąć?
Stary 2012-05-19, 11:34   #115
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się, do usunięcia
ale po co je poszukiwać, same nie trafią? jak zechcą to napiszą
W sumie masz rację. Usuwać, kto będzie chciał to nas znajdzie.

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość

Kochanieńka a Ciebie to chyba na liście nie ma Albo ślepa jestem. To znaczy jestem na pewno, ale nowe soczewy mam więc nie powinno być problemu z wypatrzeniem Ciebie

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
W takim razie usuwam te z 0 ilością postów.
Co z resztą? Z tymi co mają kilka postów? Do poszukiwanych?
Jeżeli tak to, co z poprzednimi poszukiwanymi? Usunąć?
Poprzednie poszukiwane nas olały, więc ja bym w sumie już kolejnych nie szukała No może Filusie, bo tyle była, wyjechała na urlop i ślad po niej zaginął. Aż się martwię o nią. No i alfabię bo ją pamiętam i też naraz zamilkła. Reszty nawet nie kojarzę.
Stary 2012-05-19, 11:37   #116
colds
Zakorzenienie

jagoda usunięta, malinka_gosiaczek również
miss monika zniknęła z listy już, anotherdreams też się pozbyłam, tak samo jak emylkiZ.
Stary 2012-05-19, 11:38   #117
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Hej Witam się w piękną i słoneczną sobotę. Na dworze co prawda upału nie ma, ale warto posiedzieć na słoneczku, dziś bardzo nie przygrzeje. Siedze u mamy od 7 rano, pomogłam babci w ręcznych robótkach i Was nadrobiłam.
Wczoraj farbowałam włosy Castingiem Loreal, bo miałam takie odrosty, że szok. Pędzą te włosy w tej ciąży jak szalone, a takie gęste się zrobiły

Pójdę chyba na krótki spacerek z pieskiem, trochę się dotlenie.

Iwonko, zaraz będę oglądać te Twoje zdobycze
anusia i angel gratuluje kolejnych tygodni

Cytat:
Czy przeszkadzają Wam kolory w pierwszym poście?
Colds spisałaś się na medal Dziękujemy za piękną pierwszą strone

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34206694]ciekawe w której czesci bedziemy jak zaczniemy sie rozpakowywać
w ogóle łapie mnie co jakiś czas porodowy atak paniki[/QUOTE]

Też jestem ciekawa, ale z naszym tępem pisania, myśle że 8-9 będzie rozpakowaniowa

Cytat:
podoba się
Śliczny, jak za tą cenę to normalnie za darmo. Ja plamki bym potarała vanishem, dla mnie bomba a resztę zwykłym proszkiem do kolorów. Chociaż możesz już dzidziusiem albo lovelą bo teraz z tymi uczuleniami wśród dzieciaczków to jest katastrofa

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Ależ mam burdel w pokoju. Ciuchy na wszystkich możliwych krzesłach, segregatory na podłodze a na środku króluje rozłożony od 2 tygodni odkurzacz Chyba muszę zacząć sprzątanie
Ja tak miałam u siebie, byłam chora jak siedziałam w domu, wszędzie pełno kurzu a mnie nie wolną było się ruszać. Musiałam męża prosić, a on tak sprzątać nie lubi, ehh

Cytat:
Nie wiem dlaczego,ale mi arbuzy nie smakują .
Ostatnio zakupiłam arbuza w Kauflandzie, był okropny, nadgnity, bleee. W sierpniu będą arbuzy tanie i pyszne.

Cytat:
Moje dzisiejsze łowy za 24zł. .
Kolory przekłamane, jakoś niefajna, bo wszystko z telefonu
Śliczne, za taką kase to bym też brała i nie myślała, czy chłopak, czy dziewczynka będzie w tym śmigał.

Cytat:

uwaga, chwalę się
Miśka dziś oglądałam i chwaliłam się mężowi, że koleżanka z forum kupiła takiego A dzidziuś mój też będzie z Kubusiem Puchatkiem koledzy

Cytat:
Hej dziewczyny dopiero dotarłam do domu. zjem coś i wezme się za wstawianie listy z kontaktami.

Gratuluje w takim razie i cieszę się że z Zosią wszystko w porządku

Cytat:
Z wstępnych oględzin:
Pirania 1 post
vitali60 - 3 posty
jagoda - 0 postów
Miss Monika - 0 postów
Grosi0603 - 4 posty
emylkaZ - 0 postów
Decydujcie
alfabia od czasu do czasu się udziela, ja np o niej pamiętam. Ale pozostałych nie kojrze. Porządek u nas musi być

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 11:42   #118
colds
Zakorzenienie

gda - racuszki z jablkiem

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

anusia - Właśnie cały czas czekałam za arbuzami, a jak już się pojawiły to później cały wieczór i noc je czułam Więc mam nadzieję, że jak pojawią się takie te prawdziwe, wakacyjne słodziutkie, to takich przebojów mieć nie będę
Stary 2012-05-19, 11:46   #119
gda
Zakorzenienie

Cytat:

Kochanieńka a Ciebie to chyba na liście nie ma Albo ślepa jestem. To znaczy jestem na pewno, ale nowe soczewy mam więc nie powinno być problemu z wypatrzeniem Ciebie
Hmmm, faktycznie na tej na pierwszej stronie mnie nie ma
Czyli piszę do Colds w tej sprawie, tak?

Cytat:
gda - racuszki z jablkiem
O mniaaaaaam, muszę sprawdzić jak się je robi
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 11:47   #120
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Poprzednie poszukiwane nas olały, więc ja bym w sumie już kolejnych nie szukała No może Filusie, bo tyle była, wyjechała na urlop i ślad po niej zaginął. Aż się martwię o nią. No i alfabię bo ją pamiętam i też naraz zamilkła. Reszty nawet nie kojarzę.
Do Filusi można w takim razie PW napisać, ale do poszukiwanych bym nie dawała. W sensie, że była, dużo się udzielała, więc czemu z listy od razu usuwać? .
Natomiast alfabie wzięłabym z listy, a dała do poszukiwanych.
Grosio co jakiś czas do nas wpada, w każdym wątku po kilka postów napisze, choć właśnie jakoś nie bardzo mi w pamięci zapadła. Więc co do Niej to nie mam pomysłu . Można chyba usunąć.
vitali60 w ogóle nie kojarzę, więc myślę, że tak jak Grosia można usunąć. Piranię chyba też..

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

gda - W takim razie, co wpisać?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości