|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2552 |
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Tak sobie przeglądam Wasze albumy, Dżizys,ale Wy jesteście śłiczne i jakie zgrabne!!!!Aż trudno uwierzyć,że kiedyś ważyłyście więcej
![]() A propos trenera osobistego,czy któraś z Was korzystała kiedyś z jego usług? |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Dooobra, czas na mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |||
Zakorzenienie
|
no już jestem
![]() siedzę i zamarzam przed kompem... mam na sobie grubą bluzę, legginsy i okryłam sie kołdrą i dalej marznę! masakra z tą pogodą cholerną :/ Dobrze, że ocieplenie zapowiadają..... A byłam dziś w tym przedszkolu, jezuuuuuu jaki tam tłum był ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biorę się za odpisywanie Wam ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- no to już wiem skąd te 84 a u mnie tylko 63 ![]() ![]() Też się chyba wybiorę do fryzjera na podcięcie jeszcze przed wyjazdem, bo tam w Niemczech do fryzjera nie pójdę bo sie z nim nie dogadam :P Cytat:
![]() ![]() Dziękuję w imieniu kotka ![]() ![]() Strój w czerwcu może kupię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
hej ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2555 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() Zrobiłam sobie 3 dni obżarstwa. ![]() Nie wiem kiedy w końcu się ogarnę . Jutro zrobię sobie solidny plan diety na kartce , to powinno mnie zdyscyplinować i zmotywować do odchudzania ![]() Do wakacji zostało około 7 tygodni a ja mam do zrzucenia około 10 kg. może dam radę, o ile nie będe się znów obżerać. ![]() Widzę że dziewczyny tutaj solidnie dbają o włosy ![]() ![]()
#2556 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- rzeczywiście ciemny kolorek wyszedł... no ale póki nie ujrzę Cie przodem to nie będę komentować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam w Niemczech od 10 kwietnia do 10 maja i wróciłam bo synek musi skonczyć przedszkole, ja muszę wynająć mieszkanie i spakować wszystko, pozałatwiać wszystkie sprawy. Na początku lipca mąż przyjedzie do Polski i 8 lipca wyjedziemy już na stałe (póki co) do Niemiec. Będziemy przyjeżdżać na Święta i na wakacje do Polski ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Nooo widzisz! Ten domowy areszt jak najbardziej jest konieczny! Zdrówka kochana ![]()
![]() |
#2557 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja to Ciebie podziwiam, taka chora i do pracy chodzi! Ja to bym od razu zwolnienie walnęła :P Kuruj się porządnie żebyś do poniedziałku wyzdrowiała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rossmann strasznie podrożał.... kiedyś było dużo taniej a teraz powaliło ich z tymi cenami ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- dużo podrożała ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
ojj bardzo trudno uwierzyć... ja sama nie wierzę oglądając swoje zdjęcia ![]() Ja po pierwszej ciąży chodziłam na siłownię do kolegi który jest tam też instruktorem kulturystyki i fitnessu. Bardzo dużo mi wtedy pomógł ale bardzo dużo też wtedy ćwiczyłam i to codziennie. Mówił mi co i jak mam ćwiczyć, po ile minut itd. Pamiętam że szybko wtedy schudłam i to bez jakiś rygorystycznych diet bo tedy nie miałam o dietach zielonego pojęcia. Po drugiej ciązy było już odwrotnie, mało ćwiczyłam ale za to diety trzymałam się wzorowo i też schudłam ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Cytat:
![]() 3 dni obżarstwa??? 1 można wybaczyć ale 3?? ![]() w 7 tyg 10 kg? teoretycznie możliwe , praktycznie może być ciężko jeśli się nie ogarniesz ![]() ![]() ![]() na suche końcówki hmmm ja używam wszystko co z Pantene - mi bardzo pomaga ![]()
![]() |
#2558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę się ogarnąć, choć jest mi bardzo ciężko i czesto mam chwile załamania... przez weekend będe jadła tylko owoce,warzywa i jogurty bo po tym obżarstwie czuję sie strasznie ciężko...:/ Te zdj modelek i tych różnych chudzin motywują mnie na krótką mete, potem gdy jestem sama nagle się rzucam na jedzenie. Moja mama ani trochę nie próbuje mnie wspierać i wystawia na widok czekolady i różne słodkości... Już poprostu nie wiem co mam ze sobą zrobić... A włoski czasem smaruje różnymi olejkami , mi to pomaga ![]() Nie wiem jak to jest z tymi szamponami przeciwłupieżowymi , pisze tam że zmniejsza się łupież , a ja mam jeszcze gorszy po stosowaniu tego szamponu... dodam że łupież dostałam od farbowania ![]()
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() u mnie dziś w końcu ładna pogoda i słońce ![]() ![]() ![]() ![]() Monia ![]() A zdjęcia dodam jak jakieś zrobię ![]() Heroine ![]() ![]() Angelhorse ![]() ![]() ![]()
#2560 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Monia ja już zafarbowałam jasnym brązem, tylko wyszedł ciemno, no ale wiem że się wypłucze i czekam niecierpliwie ![]() ![]() ![]() Poszłabym się zważyć, ale wage ma babcia i z niej korzystam, a nic mnie bardziej nie wkurza jak stoi nade mną, patrzy ile ważę i komentuje: "Boże jak Ty mało ważysz, za mało i jeszcze się odchudzasz, o Jezu" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() ja dzisiaj wstałam o 10... siedzę i ziewam.... spać mi się dalej chce :/ zjadłam płatki i zaraz jakąś kawe zrobię. Nie ważę sie na razie bo jestem przed okresem, tzn. może i już w trakcie ale póki co nie jest on zbyt obfity. Jak mi się to skończy to idę do gina, mam tego normalnie dosyć. Pewnie antykoncepcyjne mi przepisze żeby wyregulować wszystko :/ a ja tabletek nie chce, jedynie plastry mogę spróbować a one takie drogie ![]() ![]() Na dworze słoneczko pięknie świeci. Zaraz wstawię pranie i zacznę sprzątać... mam taki syf w domu że wstyd ![]()
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wyspałam sie w koncu, leci muzyczka słonce swieci a ja sie zabieram za sprzatanie pokoju ![]() Pozniej pocwicze i zbieram sie na zakupki jakies ![]()
#2563 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() monia biorę tabcin rano i wieczorem, gripex po południu i dziś skończyłam antybiotyk. Widocznie muszę wyleżeć te choróbsko ![]() ![]() losing oj nasze babcie kochane tak już mają, trzeba jeść jak najwięcej wtedy człowiek jest zdrowy wg nich ![]() medzik widzisz jak szybko możesz wrócić do wagi, wystarczy Ci 1 dzień diety i już ![]()
#2564 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() mam nadzieje, że szybko sie u was zaklimatyzuje ![]() ja wczoraj troche pofolgowałam bo byłam na imprezie, troche odki sie wypiło no i kiełbaska z grila ![]() ale za to zadnych chipsów ani paluszkow sie nie tknełam ;p tylko sokiem słodkim przepijałam wiec troche kalori wpadło ![]() planuje sobie jednak zapisywac co jesc nastepnego dnia bo jednak spontanicznie to roznie wychodzi ![]() a jestem juz bardzo zadowolona z diety, 2 tygodnie i brzusio o połowe mniejszy ![]() a wy tylko dietkujecie czy uprawiacie jakies sporty do tego?? bo mi sie wydaje, że sama dieta to daje bardzo malutko ![]() ![]()
#2565 |
Zakorzenienie
|
#2566 |
Zadomowienie
|
Maadziulek ja skaczę na skakance i kręcę hula hop. Kiedyś jeszcze biegałam ale leń ze mną wygrywa w tej kwestii
![]() Medzik moim zdaniem bardzo ładnie, w końcu ładnemu we wszystkim ładnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-05-19 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Mureczko tylko, żeby jeszcze udawało mi się trzymać tej diety
![]() ![]() A na wieczór mam dwa desperadosy i grill będzie ![]() Madziulek ja zawsze ćwiczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Losing dziękuję ![]() ![]() ![]()
#2568 |
Raczkowanie
|
No piękności nasza chudzinko, piękności
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Ja dzisiaj staram się przestawić na dietkę bo wczoraj lipa. Dzisiaj było Ś: dwa jajca sadzone (nie miałam chleba ciemnego wiec same zjadłam) i kawa z cukrem IIŚ: pół drożdżówki (byłąm w mieście i nie miałąm co chapnąć) O: zanim zrobiłam zjadłam dwa ciaska kruche z marmoladą i takiego mini rogalika dropżdżowego a sam obiad to worek kaszy gryczanaej ![]() ![]() Będzie tylko kolacja - twarożek ze szczypiorkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Maminka dziękuję kochana
![]() ![]()
#2570 |
Zakorzenienie
|
Cześć, podczytuję Was już od pewnego czasu. nie raz Wasze posty/zdjęcia były dla mnie dużą motywacją i mobilizacją
![]() Staram się prowadzić zdrowy tryb życia, jak i zdrowo się odżywiać ![]() ![]() Ostatnio zaniedbałam ćwiczenia, ale planuję kupno nowego roweru więc mam nadzieję że bardzo mnie to zmobilizuje ![]() ![]() Tak przy okazji - Meeedzik - ja też kiedyś (ok pół roku temu) przefarbowałam się z rozjaśnionych blond na ciemne ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo ładnie Ci w ciemnym kolorze, ja sama mam chwilę że już teraz natychmiast wróciłabym do blondu ale się powstrzymuje ![]() ![]()
#2571 |
Zakorzenienie
|
Nadia5 witamy
![]() dziękuję, bardzo mi miło ![]() ![]() Chyba jestem skazana na blond, choć też miałam zamiar już więcej nie rozjaśniać, ale chyba mi się to nie uda ![]()
#2572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
boże dziewuszki zdycham!
![]() ![]() Pozbyłam się już prawie wszystkich ubranek po dzieciach, jeszcze tylko jeden worek muszę szwagierce zawieźć a dwa worki oddam do Opieki Społecznej. To są już takie nie za ładne ciuszki dlatego nikomu nie będę ich dawała ze znajomych. No a śmieci w workach i kartonach to mam tyle, że ledwo mogę przejść z pokoju do pokoju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa umyłam wszystkie okna i zrobiłam 3 prania jeszcze ![]() ![]() Muszę iśc do Biedronki jeszcze nowe worki kupić ( te 120 litrowe) bo już mi się wszystkie skończyły, więc wyobraźcie sobie teraz ile mam śmieci hehe ![]() ![]()
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja w końcu mam neta ![]() ![]() Byłam dzisiaj u fryzjera i ok 10cm poleciało z tego co mi mama mierzyła. Wrzucam fotki z przed(niewyprostowanie miałam) i po ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
Nadia aaa ja już miałam parę razy ciemne włosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cocktail i tak masz długaśne włosiska ![]()
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też tak macie że w weekend jecie więcej ? Jak w tygodniu jestem w pracy to mam mniej czasu wolnego i nie jem 'z nudów' a w weekend wciąż coś skubię ![]()
![]() |
#2577 |
Rozeznanie
|
hej Wam laseczki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam male ogloszenie dla dziewczyn z Wroclawia: kiedys mowilam ze mam w planach WIELKI PORZADEK W SZAFIE. I dzisiaj go zrobilam. Zostaly mi 2 sukienki, 3 bluzki i 2 pary spodni. Reszte mam do sprzedania i bede to robila jutro na Mlynie (kolo Korony). Jakos od 8.30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2578 |
Przyczajenie
|
Hmmm,nie poznaję tego forum....kiedyś to nie mogłam nadrobić Waszych postów, a teraz to takie pojedyncze wypowiedzi
![]() To pewnie spowodowane tą piękną pogodą ![]() Ja też dziś poszalałam,dlatego nie lubię weekendów. Wtedy mam więcej czasu i przychodzą mi na myśl same słodycze....do tego mój Tż,który wcale mnie nie wspiera,wręcz przeciwnie.ciągle by mnie czymś dokarmiał ![]() I jak tu się oprzeć np lodom w taką pogodę????do tego o smaku tiramisu???!!!! Od jutra jednak przywołam się do porządku,bo wesele siostry już za 6 tygodni!!!! Zmykam spać,słodkich znów Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu mi dzisiaj wpadła mala paczka lays'ów i w ramach opijania urodzin koleznaki 05,l cin&cina. hah jest wesoło :d medzik mialam nadzieje ze cie spotkam nie wiem gdzie ty sie pałętasz ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-05-19 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |||
Zakorzenienie
|
jejciu ale mam czysto w domu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieciaki już śpią, kot buszuje - dziś cały dzień muchy ganiał po domu ![]() ![]() A się dziś nabiegałam z tymi śmieciami! 6 razy na 3 piętro wchodziłam.... ale jakoś całkiem sprawnie mi to szło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę się wykąpać i jak wrócę to Wam po odpisuję ![]() p.s. znowu KUR... mi opryszczka na ustach wyskoczyła !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Cytat:
A Ty bądź twarda i staraj się nie patrzeć na te słodkości ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
![]() musisz iść do lekarza po następny, bo przeciez Ty dalej chora jesteś ![]() No ja pójdę do gina obowiązkowo, mam juz na prawdę dośc tego cholernego okresu. ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-05-19 o 22:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.