|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
![]() Today pliiiiiiiiiiiisssssssssss s podziel się!!!
|
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie, ja dzisiaj w sklepie widziałam dzieciaczka z takimi pankami JoJo! kojarzycie? myślałam że się na niego rzucę a nie miałam kasy przy sobie żeby sobie kupić, jak mnie było źle ! okropnie wręcz
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za piankami nie przepadam...ale za żelki, skitelsy, mamby, itp. dam się pokroić!
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
widzisz Maleństwo a ja akurat miałam taką ochotkę, jutro sobie do szkoły kupię ale z nikim się nie podzielę
|
#2136 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong & Malentfffo &Gucia oczywiscie ze sie podziele, mnie juz zamulily a teraz jem galat z kurczaczkie i swiezutka buleczka mniam.
Czekam wlasnie na mezusia, oczywiscie na silowni siedzi i lecimy do sasiadow na wspolny wieczorek ![]() Co do slodkosci zelki - szczegolnie te Haribo, Scittelsy no i bounty (ale na bouty mialam czas jak bylam z Filipem w ciazy) wiec wciaz tylko slodkosci Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-19 o 22:17 |
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Today, no to jak znów słodkości to może rzeczywiście synuś
![]() a pytanie mam.. skąd Ty jesteś Today ? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Today, i ecie coś, galat z kurczakiem w sensie z wywaru z rosołu z żelatyną zalewasz mięsko z kurczaczka ? bo nie wiem czy myślę o tym samym
|
#2138 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobietki! Nie bylo mnie 2 dni, bo maz naprawial autko i przesiedzialam je u tesciow. Doczytalam o Madzi
MADZIU GRATULUJEMY MALENSTWA!!!! Nech zdrowo Wam rosnie a my dzisiaj zaczelismy 12 tydzien!! jesli cos mnie jeszcze ominelo toprzepraszam, ale nie nadrobie.
|
#2139 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong dokaldnie taki galat
ale juz po najadlam sie i odpoczywam ![]() ![]() Pochodze z Wielkopolski ale mieszkam w UK i raczej juz tak zostanie
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Today, a Wy tam macie jakąś rodzinę? czy sami wyjechaliście i tak zostało ?
wypytuję się wiem ale to z dobrych intencji poznawczych ![]() a ten galat robisz taki wypaśny jak ja ? bo ja zawsze daję mięsko, groszek, nać pietruszki, jajeczko,i kukurydzę im kolorowsze galareteczki tym lepiej mi się je
|
#2141 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong moja kuzynka tu mieszkala i przyjechalismy do niej
ze wzgledow osobistych ona wrocila do PL wiec teraz nie mam juz tu rodziny ale wielu znajomych wiec nie odczowam tak tej emigracji. Do galatu ja dodaje, jajeczko, kuczaka, marchewke, groszek kukurydze papryczke i natke pieruszki
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Today, jak Was tu na wątku słucham to czasem mi żal że nie mieszkamy gdzieś poza Polską. Kiedyś mi to w ogóle nie doskwierało, ba ! nawet się nad tym nie zastanawiałam a teraz bym chciała
tylko ja właśnie rodzinna jestem i nie wiem czy by dało radę no i u mnie z językiem ciężko ![]() a to galareteczkę jeszcze wypaśniejszą robisz niż ja chyba zrobię po niedzieli i jeszcze te parówki zapiekane co mnie na nie Bika natchnęła
|
#2143 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong a no ciezko bylo ja nie mam rodzenstwa jedynazka i starsznie zzyta z rodzicami jestem ale z druiej strony sama teraz mam rodzine o ktorej musze myslec a zycie tu jest o wiele latwiejsze i tansze wiecj mozesz zapewnic sobie i dziecku
Ok ide kochane, mezus wrocil i trzeba sie zebrac w gosci. Milej nocki |
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Today, prócz Czech i Bułgarii nigdzie więcej za granicą nie byłam i Ci powiem, że jestem niemalże pewna że wszędzie będzie żyć łatwiej jak tu w PL bo to co tu się dzieje jest już daleko za moją wyobraźnią. A lepiej nie będzie.
Cieszę się że Wam się udało
|
#2145 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Byliśmy dziś w szkole, potem na urodzinach i dopiero wróciliśmy, padam z nóg ale musiałam jeszcze do Was zajrzeć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Egzamin poszedł dobrze, oko męża troszkę lepiej, zakrapiam mu antybiotykiem. Opuchlizna schodzi, tylko czerwone mocno jeszcze jest. Test oczywiście negat - tak jak mówiłyście ale nie żałuję, że go zrobiłam, dzięki temu trochę się zdystansowałam i spokojnie wytrzymam do wtorku |
||||
|
|
|
#2146 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A przeciez fotelik nam jest do szpitala potrzebny a dzien po wyjsciu z szpitala tutaj jedzie sie do wybranego pediatry takze bez fotelika ani rusz bo tam bez wozka jeszcze bym chwile wytrzymala ![]() Jutro nie damy rady podjechac do tego sklepu po kase w poniedzalek mam wizyte na 15sta chyba ze z rana podjedziemy jak maz bedzie mial wolne oczywiscie. Widze ze wysyp na Majki jest Mi sie podoba Olivier bardzo A dla pierwszego synka tez mieliscie problem z imieniem?Cytat:
Heheh ja sie tak usmialam z tego faceta ze szok Szukalam juz na necie maja te wozki w inny sklepach tylko ze wczesniej musimy odwolac to zamowienie i dopiero zamowimy gdzie indziej Kurcze to Ciebie tez w konia zrobili ![]() Cytat:
![]() ![]() gratulacje! A jak sie czujesz?Czy przypadkiem dzisiaj onyks nie mialam rano testu robic? ![]()
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mykam spać...dobranoc
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- onyks póki @ nie przyjdzie to wszystko jest możliwe |
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks, tak zaciskam kciuki że aż mi krew nie dochodzi więc powinno @ nie być
![]() i dobrze, że z okiem męża lepiej, oby się szybko całe zagoiło najlepiej do wtorku co by dobrze dwie kreski na teście widział ![]() Żabcia, no masz rację powinni dać znać że jest taki problem. To Dominik się nie może na świat spieszyć ! Musisz mu to przegadać, że jeszcze fotelika nie ma ! ![]() Maleństwo, dobranoc Today, udanych sąsiadowań
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, lipa z tym wózkiem, ale nie denerwuj się
na pewno coś znajdziecieE-vel straszne Strong, Butter łączę się w bólu weekendu w szkole |
|
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiadomosc od Magdy pisala do jednej z zonek 09 " mała spała bez przerwy od 24 do 6. że generalnie grzeczna dziewczynka że zobaczymy jak będzie dalej"
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-05-19 o 22:57 |
||
|
|
|
#2151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks, tak tak ja też idę do szkoły jutro i to na 8, ale mam nadzieję że koło 14 mnie już wypuści na obiad
a Ty jak długo posiedzisz na uczelni?
|
#2153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, też myślę że posiedzi
ale słyszałam gdzieś, że chłopcy lubią się rodzić bardziej przed terminem a dziewczynki raczej wolą się przeterminowywać ale nie wiem ile w tym prawdy, może być tak że to jakaś babcina statystyka
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie widzialam
Cytat:
Hehe a ja znowu slyszalam ze dziewczynki rodza sie wczesniej a chlopczyki lubia dluzej posiedziec
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie uczelnia jak już kiedyś pisałam z zawodu jestem nauczycielką angielskiego, ale dostałam się do pracy tu gdzie mieszkam do firmy budowlanej Tłumaczę i robię inne rzeczy związane z budownictwem więc poszłam razem z mężem na takie 2 letnie studium budownictwa żeby jakąś wiedzę zdobyć bo czasem się zdarza, że nawet jakiś drobny kosztorys w pracy robię A warto mieć coś dodatkowego w kieszeni co się przyda do pracy![]() tak, że siedzimy z mężem w pierwszej ławce razem i pilnie się uczymy ![]() |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, to może rzeczywiście babcina statystyka
ale wiesz z ciążami to ze wszystkim tak jest, jest pełno reguł a jeszcze więcej wyjątków zaraz idę spać, jeszcze chce dziś TŻcika poprzytulać, ale w sensie przytulania się takiego najnormalniejszego bo jakoś mi miłości brakuje ![]() Onyks, no i fajnie lubię takie doszkalanie w czymś co się przyda ja dziś widziałam oferte edukacyjną z mojej szkoły na przyszły rok i już mam listę co będę robić za kierunki jak skończę ten ![]() a ja też nie studiuję tylko słucham bo u nas się to nazywa że jesteśmy słuchaczami zaocznymi i fajnie że tak z mężem się edukujecie
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-05-19 o 23:05 |
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprzytulaj, poprzytulaj....ja też idę mojego przytulić ![]() Dobrej nocy dziewczyny |
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
My jestesmy wlasnie u znajomych na meczu...nie lubie pilki noznej i sie nudze
![]() Onyks co do testu,zobaczymy co bedzie w dzien @ Ja tez jutro w szkole ok 8.30 do 18.30... ![]() Zabciu, ale bezsens z tym wozkiem...mam nadzieje, ze go znajda... Strong, kiedy sadzilas pomidory? Wiesz, ze one najpierw flaczeja, zanim sie zaaklimatyzuja, a potem sie podnosza-mam nadzieje, ze z Twoimi tak bedzie... |
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Madzia garulacje teściowa poleciała ![]() idę spać bo zmęczona jestem, ale ładnie wszystko nadrobiłam kupiłam pościel w ikei ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...649/#/80145626 sukienki na wesele nadal nie mam dobranoc
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

Prawidłowa reakcja ! też byś wpierdzieliła taką paczusię?

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

no i kciuki za test oczywiście

A przeciez fotelik nam jest do szpitala potrzebny a dzien po wyjsciu z szpitala tutaj jedzie sie do wybranego pediatry takze bez fotelika ani rusz bo tam bez wozka jeszcze bym chwile wytrzymala
gratki!
także chyba znowu ją zamówię, ale powybieram sobie tym razem rzeczy...