![]() |
#4621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Dzien dobry
![]() my dzis pobudka o 6,Beatka dzis konczy 5 miesiecy ![]() i pieknie spi cala noc od 21 z jedna pobudka kolo 3 na jedzonko ![]() ale dzis szczepienie i zobaczymy co bedzie pozniej... saara my wprawdzie alergiczne ale pokarmowe,tak ze ciezko doradzic,moze w necie sa jakies info czy mozna stosowac cos na alergie jak sie karmi
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my dzis nie wychodzimy na dwór skoro takie upały nadaja...
![]() |
#4623 |
Zadomowienie
|
wariateczko
![]() ![]()
#4624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozatym kolejny wieczór i noc do d... ;/ co sie dzieje z tym moim dzieckiem??? jeczy budzi sie z płaczem, troche udało mi sie oszukiwać go butelką z wodą albo z herbatką (miałam tylko koperkową z hippa ale rozcienczyłam mocno i nie była słodka), popil troche i zasypiał. On tak pieknie spał no nie moge tego przeżyć ![]() a nad ranem dopadł go katar i koniec spania bylo Edytowane przez kasia_aa Czas edycji: 2012-05-23 o 06:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Dobrze, że dużo nie piszecie, bo chyba bym nie dała rady nadrobić. Przeczytałam wszystko, ale zapomniałam co miałam odpisac ![]() nocka znośna, szału nie było, ale jestem wyspana ![]() Robię rewolucję w domu, coś mnie wzieło na sortowanie wszystkiego w domu tzn od ciuchów, przez ręczniki po przybory kuchenne (a więc burdel w każdym miejscu, ale cieszę się bardzo) Mały przemieszcza sie wszędzie, gdzie tylko uda mu się wcisnąć. Wczoraj dostał przyspieszony prezent na Dzień Dziecka - wyścigówkę z FP- jest super, Piter ciągle do niej piszczy, cieszy się i jak tylko ona zaczyna jechać, to mały przebiera rączkami i nóżkami ( po rozpakowaniu moja mina była bezcenna, myślałam, że zabawka zepsuta czy coś już chciałam oddawać, tż wziął pooglądał i włączył co trzeba i autko zaczęło śmigać i grać ![]() ![]() Goldi i jak eurobiznes ???? Sprawdza się ?? Muffi jak Fifi??? Mam nadzieję, że już lepiej - bidulek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz ja pierworodka to jak mi czop odszedl, skurcze przez 3h co 5-7min to juz sie wybralismy rodzic, co nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Wtajemniczenie
|
witam z rana
![]() ![]() ![]() moja córa zrobiła dziś mamie święto ... poszła spać po 21 a wstała przed 5 ![]() ![]() ![]() ![]() kto pije ze mna????? ![]() ![]() ![]() saaara - zapomniałąm wczoraj naskrobać ,że śliczna mama z Ciebie i hubcio tyż piękny ![]() wariateczko - najlepszego za 5 miechów ![]() EDIT - PO 15 MIN DZIEC JUZ NIE ŚPI :/ Edytowane przez ja_dalia Czas edycji: 2012-05-23 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
Dalia wbijam do Ciebie na kawkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja kiedys bawilam sie z upierdliwa 6letnia sasiadka w zabawe: kto dluzej nic nie bedzie mowil wygrywa! przez 30min milczala, a potem powiedziala: wiesz co, nudzi mnie ta zabawa, ide do domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to chyba upały, albo zęby... ale chyba ta pogoda.... bo moja identiko... jak spala od 19-6... tak teraz zasypia po 21 i juz przed 5 pobudeczka ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- poczestowałabym ciachem ale zjadlam wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o to widze że nie ejstem sama, moj chodzil spać dokładnie jak jak Twoja, dlatego teraz jestem w lekkim szoku ![]() kawka juz wypita ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Nawet nic nie mowcie o nocce... Nie wiem czy byla pelna godzina przespana, raz jeden raz drugi stekolil...
Jesli chodzi o pomyslowosc to same zobaczycie a mamybstarszakow potwierdza ile to trzeba nieraz sprytu, manipulacji i taktyki zeby dziecko robilo to co chcemy ![]()
![]() |
#4636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas tyż wypita ![]() najgorsze ze mloda o 18tej juz chce spac, ale chyba nie moze bo jasno i zasypia marudzac dopiero jak juz ciemno... chociaz wczesniej nie miala problemow- dopiero 3 wieczor taki marudny ... u nas przy 1wszym ząbku bylo marudzenie, wiec teraz podobna sytuacja, stad moje podejrzenie w tą stronę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() MUFF jak Fifi? Ja mam takowe pytanko - jaką zabawkę lubią najbardziej wasze dzieci? ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- DYGOTKO thx za info o compeed, u tż oprycha rozpaprana na pół twarzy, u mnie w miarę i bezpieczniej jakoś mi do synka podchodzić, choć zdezorientowany czemu mama nie całuje i nie pieści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
Elf u nas najlepszą zabawką jest żyrafka Sophie i woreczek foliowy nadmuchany, później wałek do "raczkowania" i gazety. Piter lubi też klocki z FP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
mlody drze sie jak szalony
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- ktoras pytala o Eurobiznes ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Rozeznanie
|
Dzien zaczal mi sie cudownie! Wchodze do pokuju Ani, biore kocyk i co? mokry! zyby nie bylo, to Ania na niego nasikala, tylka ta jedna glupia kota! Wkurzylam sie strasznie i zapytalam TZ co ma zamiar z tym zrobic, bo tylko ja chodze i sporzatam po tym sikajacym kocie, a wlasciwie to jest jego kot! no i sie poklocilismy od rana.... przez glupiego kota! Chba z tego kota zrobie Ani czapke na zime, przynajmniej z futerka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Wtajemniczenie
|
u nas hitem jest gazeta, ale wczoraj mloda odgryzła kawalek i ledwo wyciągnełam z paszczy kawalki, wiec pozegnałyśmy się z tą zabawką... 2. miejsce zajmuję pszczoła, w załączniku foto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
u nas nie ma zabawkowego hita. Kazda ktora ma bawi sie
![]() teraz najchetniej gryzie gryzaki z TT. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj po raz 895236898655 nasikal na kanape ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zadomowienie
|
my już mamy zaliczony szybki wypad do miasta
![]() ![]() Cytat:
kasiek możliwe że to wszystko wina tych upałów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
ten fenistil jest dla dzieci?http:// www .doz .pl/apteka/p55131-Fenistil_01_1_mg__g_zel_5 0_g
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4648 | |
Zadomowienie
|
dzień dobry mamcie
![]() u mnie noc beznadziejna, już pomijam 4 karmienia. siostra wczoraj pojechała ze swoim chłopakiem gdzies tam na jego egz go wspierać, czekała w aucie, przez PRZYPADEK wzięła jego kom i okazało się ze ją zdradza... jak wracali, to strasznie się pożarli i zaliczyli rów...kilka m darli stroną gdzie siedziała siostra, potem walnęli w drzewo i dachowali na lace... młoda ma rozciętą pięte, pocharatane nogi i ręce, ale raczej nic więcej. nie pojechali na pogotowie, bo zabrali by mu prawko... jej facet okazał się podłym klamcą...nakłamał rodzicom, kłamał jej, nakłamał mojej mamie...i jeszcze pisze jej że przecież nic się nie stało i takie tam, w głowie się nie mieści... cudem przeżyli. jakby coś się stało młodej to wiem, że mama by tego nie przeżyła, jest za słaba, po smierci ojca jeszcze do siebie nie doszła...i taka moja nocka... Cytat:
![]() OMG |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Pokszyfko-wspólczuję i sciskam
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-23 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.