|  2012-05-25, 11:00 | #31 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

Dot.: seks, a okres?

Cytat: 
  Swoją drogą ja ostatnio kochałam się z moim TŻ w trzecim dniu okresu; kochaliśmy się "normalnie" w łóżku. Była to jego inicjatywa a że robiliśmy to bezpośrednio po zmianie tamponu, to nawet niczego nie zabrudziliśmy. Nie taki diabeł straszny   | |
|     |   | 
|  2012-05-25, 13:26 | #32 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

E tam my uprawiamy seks kiedy nam się zachce, okres nam nie straszny. Ręcznik pod dupę i tyle, później idziemy wziąć prysznic    | 
|     |   | 
|  2012-05-25, 13:35 | #33 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

u nas tak samo, uprawiamy seks także w czasie okresu. Używamy i tak gumek, także luz. Pewnie niektorym się to wyda chamskie czy coś, ale  facet który by się mnie brzydził, gdy mam okres, byłby dla mnie nie do przyjęcia   nie mogłabym być z takim facetem. | 
|     |   | 
|  2012-05-25, 13:40 | #34 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-01 
				 | 

Cytat: 
 Obecny nie ma oporów, nie przeszkadza mu to. Na wyjeździe miałam okres, tzn. myślałam, że to już koniec, potem idę do łazienki, patrzę- cała koszula nocna (biała) we krwi. Pościel tak samo. Jak na złość niedługo znowu wyjazd, w to samo miejsce po roku, i okres mi wtedy wypada... Może spróbujemy z tym ręcznikiem, chociaż nie wiem czy się sprawdzi, bo my bardzo się wiercimy w łóżku :P Ewentualnie na stojąco, z podłogi łatwo wytrzeć albo pod prysznicem. Ooo, albo w plenerze   
				__________________ samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! | |
|     |   | 
|  2012-05-25, 13:42 | #35 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

lubię, choć traktuję to trochę instrumentalnie (na co tż się godzi z pełną świadomością   ). seks w czasie okresu BARDZO mi pomaga na wszystkie dolegliwości. tż wie, że wtedy nie jestem super zaangażowana i nawet czasem pyta zaczepnie, czy może mi pomóc uśmierzyć ból  z nowym partnerem pewnie bym się nie zdecydowała od razu, potrzebowałam na to trochę czasu. 
				__________________ ...jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z tobą skontaktować   | 
|     |   | 
|  2012-05-25, 13:59 | #36 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
  kumpel też mi kiedyś opowiadał coś w stylu że się boi krwi i jak kiedyś zobaczył swoją rękę całą we krwi to prawie zemdlał, a ja bardziej się przejęłam ręką niż krwią i pytam "o rany to co Ci się stało że tyle krwi było?" a on że był z dziewczyna pod prysznicem no i okres miała   nie wiem no... przykro mi, ale takie coś dyskredytuje faceta w moich oczach. No trudno. Na szczęście są dziewczyny którym to nie przeszkadza   | |
|     |   | 
|  2012-05-25, 14:43 | #37 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-01 
				 | 

Cytat: 

__________________ samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! | |
|     |   | 
|  2012-05-25, 15:06 | #38 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: śląskie 
				 | 

Cytat: 
  to takie uprzedzenie jest moim zdaniem zupełnie zrozumiałe. Mojemu TŻtowi to jednak w ogóle nie przeszkadza, a i ja pewnego dnia się po prostu przełamałam  Jeszcze nie zauważyłam żadnych właściwości leczniczych takiego seksu, ale obiecuję, że zbadam to, hmm, dogłębnie   
				__________________ stop what you're doin', get into this groove, can't you see the signs? Encore Precission Bass Player.  Lancia Kappa 2.0 driver.  | |
|     |   | 
|  2012-05-25, 22:27 | #39 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

My kilka razy spróbowaliśmy ale za bardzo mnie bolało w środku    No i ten zapach krwi   Nie dla mnie  Ale jeśli ktoś lubi to jak najbardziej   | 
|     |   | 
|  2012-05-28, 12:57 | #40 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
  W sumie sporo czasu już razem jestesmy to się znamy na wylot i nie przeszkadza nam okres zupełnie  No i mi bardzo pomaga na ból jak się kochamy, odpręża  To zawsze TŻ pyta czy chciałabym się rozluźnić. Tylko pierwszego dnia nie lubię   | |
|     |   | 
|  2012-05-29, 21:47 | #41 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

My z mężem też jeśli mamy ochotę to TO robimy oczywiście jeśli nie krwawię za mocno..  i tak jak dziewczyny pisały.. resznik pod dupcię i jazda  czuć zapach krwi troche ale nie jest źle. Przed i po się umyć i jest OK 
				__________________ Nie ma mnie dla nikogo.. | 
|     |   | 
|  2012-05-30, 16:04 | #42 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Bydgoszcz 
				 | 

zdecydowaliśmy się iii.. powiem Wam, że było bardzo bardzo przyjemnie.   tak jak pisałyście, ręcznik i jedziemy..   dzięki za porady.   | 
|     |   | 
|  2012-05-31, 22:02 | #43 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 

__________________ Nie ma mnie dla nikogo.. | |
|     |   | 
|  2012-06-01, 08:19 | #44 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Na pytanie mojej żony czy podczas okresu tabletki ją również zabezpieczają ginekolog odpowiedziała: "a co za różnica, przecież i tak podczas okresu pani nie będzie się kochać". Kobiecie/jej mężowi współczuję, a my sobie nie żałujemy   P.S. wiem, że tabletki cały czas zabezpieczają, ale wtedy to był jakoś początek albo koniec przygody z tabletkami, nie pamiętam. Edytowane przez 201608260900 Czas edycji: 2012-06-01 o 08:20 | 
|     |   | 
|  2012-06-03, 19:32 | #45 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Właśnie wczoraj uprawiałam seks po raz pierwszy podczas okresu i powiem, że dziwne uczucie. Czułam jakby ból? Sama nie wiem jak to ująć. Użyliśmy gumki, która była cała we krwi, ale ogólnie mojego partnera raczej to nie obrzydziło.

__________________ RESET   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-06-04, 18:59 | #46 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Krew być będzie wiadomo, ale nie będą to potoki   Po prostu partner się trochę ubrudzi, może coś wyciec, no ale ok czego jest ręcznik pod pupą i prysznic? Nie jest to na pewno ani niewskazane ani jakoś szczególnie niehigieniczne. Kwestia "czy można" leży raczej w nastawieniu. Jak kobieta ma okres to się czuje raczej spuchnięta i "wyprana" to i seks na siłę fajny nie będzie. Ale jakby się jednak przekonać i zapomnieć o bzdurach... ja mówię czemu nie?   Zresztą jeśli ma się tampon wcześniej i wyciągnie go tuż przed zbliżeniem, to i czystym się jest i krwi za dużo nie ma. | 
|     |   | 
|  2012-06-04, 21:53 | #47 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Rzadko uprawiamy seks podczas okresu. Zazwyczaj mam obfity, a mój właśnie należy do tych, których obrzydza widok krwi i jego przyrząd umoczony w niej nie budzi w nim fajnych odczuć. No, ale to tak 1-2 dzień czy 3-ci, jak tego jest duzo, jak są ilości szczątkowe, to wiadomo, że mu nie przeszkadza.Choć tak na początku, lecz pod prysznicem, to jeszcze by chyba uszło :P. Może też byłoby inaczej, gdybym miała tampon, bo on by trochę krwi wyciągnął, wtedy było bardziej sucho, z tym, że ja do tego nie jestem przekonana. W każdym razie nie mam aż takiego parcia, by robić to w te dni, tym bardziej, że on nie przepada. Daję radę, rozumiem go   . ALE jak już nam się zdarzyło, ale naprawdę sporadycznie kochać się w czasie okresu, na początku, to raczej nie uważaliśmy i gumki nie było,  mam PCOS, przez to dłuugie cykle i nie było możliwości zapłodnienia w taki dzień w moim przypadku (także mogliśmy tak do końca) . Tylko i tak technicznie rzecz biorąc w te dni lepiej z gumką, bo jest ryzyko większe infekcji. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-06-04 o 22:00 | 
|     |   | 
|  2012-06-05, 23:24 | #48 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-12 
				 | 

Wtedy najlepiej pod prysznicem    
				__________________ Jestem tu od 2009r.   | 
|     |   | 
|  2012-06-06, 21:14 | #49 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 

__________________ Z nikim nie jest mi tak zwyczajnie jak z tobą i to właśnie jest wyjątkowe    | |
|     |   | 
|  2012-06-08, 15:11 | #50 | 
| Zakorzenienie | 

A ja w końcu się przełamałam i spróbowałam   Na początku miałam straszne opory, głównie obawiałam się że pobrudzę TŻta  . Jednak on stwierdził, że dla takiej przyjemności warto się nawet ubrudzić, w końcu od czego jest prysznic po. Ale że to już była końcówka @ to nic nie poleciało  Jedyne co zauważyłam, to mniejsze nawilżenie, ale nie wiem czy było to bardziej spowodowane krwawieniem czy stresem 
				__________________ Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry  | 
|     |   | 
|  2012-06-13, 21:05 | #51 | 
| Rozeznanie | 

czułabym się niehigienicznie więc zdecydowanie jestem przeciwko, mimo iż mój facet proponował mi seks chyba nie mogłabym się przemóc   
				__________________ Wziął krzesło i siedzi w mojej głowie | 
|     |   | 
|  2012-06-14, 17:23 | #52 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-06 Lokalizacja: Góry ;) 
				 | 

mój TŻ się nie brzydzi   proponuje nawet sam.. a po seksie gdy mam okres to np przestaje mnie brzuch boleć i mam spokój na pół dnia. 
				__________________ aktualne:Gorset Obsessive Musca, nowy! Zapraszam. aktualne: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=69010136 | 
|     |   | 
|  2012-06-14, 17:39 | #53 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Z racji tego, że tż-a widuje raz na 10 dni z powodu jego pracy za granicą, to nawet okres nam nie przeszkadza kiedy jesteśmy tak wyposzczeni   Warunkiem jest moje dobre samopoczucie, wiadomo, że jak 'umieram' to seksu nie bedzie  ALE kochamy się tylko jeśli czuję, że nie leje się ze mnie  czyli na początku i końcu  okresu  Nasz patent na krew na gumce? Używamy czerwonych, krwi nie widać   
				__________________ 20.09.2014r.   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Seks | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.