|
|
#4441 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
Napisz coś o Was, kiedy ślubujecie, co macie już załatwione, co byście chcieli zrobić i w ogóle wszystko wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie co? Pomyliły mi się dni... Byłam przekonana że już jutro jest 30.05 i mam dzwonić do krawcowej umówić się na przymiarkę i do pracowni zapytać czy moje butki już są a tu się okazało że to dopiero pojutrze... |
||||
|
|
|
#4442 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie nauczysz... ja się poddalam... ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() dasz radę w sobotę![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
bo pan nie miał fioletowych! nie wiem, po co wystawia jak nie ma:/pójdziemy do parku Saskiego w centrum Wawy i na Stare Miasto, nie chce mi się tego pleneru w ogóle robić. Mamy go od 18, muszę wyjść z pracy o 15, aby dojechać do domu, ogarnąć się i wyjść. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
no i super imprezka! i jeszcze ta nagroda!! extra! super wyglądałaś teraz tylko do ślubu..........
|
|||||
|
|
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
Inusia, bardzo się cieszymy, że Panieński udany
ładnie wyglądałaś! A i strój super Szkoda, że dla nas torciku nie zostało... Wariate, ekstra te naklejki, naprawdę!Brawa, tym bardziej, że samodzielnie Muszę spróbować w tym programie to zrobić. A czas już nagli. A w weekend poszło troszkę do przodu. Tż kupił koszulę na zmianę, ja natomiast wybrałam materiał na sukienkę na poprawiny. W związku w tym mam pytanie: jakiego koloru dodatki pasowałyby do niej? ![]() Jest to kolor brudnego różu, mniej więcej taki, jak w załączniku. No, może mój jest ciutkę jaśniejszy, bardziej pastelowy. Byliśmy też w kwiaciarni. Pani Kwiaciarka powiedziała, że piwonie będą ![]() ![]() ![]() Dotarły butki na zmianę, białe Też znowu trochę za duże, ale mają paski, tak więc nie wyskakują.Dziś mam pierwszą przymiarkę sukni ślubnej. Ciekawe ![]() A czy któraś z Was miała na podziękowanie dla świadków w formie świadectwa szkolnego? Kojarzę to z któregoś wątku, ale nie umiem tego znaleźć ![]() Milego dnia!
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-05-28 o 10:07 |
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super że do przodu wszystko. Dodatki do sukienki moim zdaniem pasują każde-może tak klasycznie czarne? albo może ecru-wiesz perły i te sprawy- hmmm nie mam pojęcia ![]() Czekamy na foty z przymiarki
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę się chwalić co macie, kiedy ślubujecie? wszystkiego jesteśmy ciekawe!!!! Inusia88 super wyglądałaś, a najważniejsze że się świetnie bawiłaś ) Co do porządku będę walczyła ale delikatnie prośbą.
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34360275]
ni udało bo pan nie miał fioletowych! nie wiem, po co wystawia jak nie ma:/pójdziemy do parku Saskiego w centrum Wawy i na Stare Miasto, nie chce mi się tego pleneru w ogóle robić. Mamy go od 18, muszę wyjść z pracy o 15, aby dojechać do domu, ogarnąć się i wyjść.[/QUOTE] Skąd ten pesymistyczny nastrój? Kochna nosek do góry dziś znów założysz swoją piękną suknie, zobaczysz swojego męża tak eleganckiego, zrobicie coś nowego razem no i będzie piękna pamiątka. Będzie fajnie zobaczysz a co do sprzedawcy to strasznie nie lubię takich niepoważnych ludzi. Zawsze jak zamawiam cos z allegro to martwię się czy nie wywaliłam pieniędzy a teraz czekam na 2 przesyłki... Uśmiechnij się Mrożonko trzymam kciuki za popołudnie ![]() Cytat:
Za zakupy. Ja do takiej sukienki dobrałabym albo cos delikatnego ecru albo żywego jak żółty lub niebieski ale moje połączenia kolorystyczne bywają dziwne ![]() Super ze będą piwonie tak jak chciałaś. |
|
|
|
|
#4447 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pod suknią masz halkę z kołem? Cytat:
Zastanawiam się czy robić winietki i zawieszki samemu czy zdać się na "profesjonalistów" - wezmę pod uwagę Twoje wskazówki co do programów - a szablony sama tworzyłaś czy były już dostępne?Cytat:
![]() Jeśli chodzi o białe sukienki, to mi się wydaje, że biel i ecru jest dla Panny Młodej, czy naprawdę nie ma inncyh kolorów sukienek niż biel i ecru ? Ja bym nie chciała, żeby na moim weselu pojawiła się jakaś dziewczyna w białej sukni, a niektóre to jeszcze długie zakładają :| Sama mam ecru sukienkę na poprawiny i ubolewam, że nie założę jej na wesele w sierpniu. W sobotę miałam makijaż próbny Nie dawałam żadnych inspiracji, mówiłam tylko, że chcę fiolet. W załączniku zdjęcia, liczę na szczere opinie, bo sama mam pewne uwagi co do makijażu, więc wasze też będą dla mnie ważne. Jeśli chodzi o samą usługę, to bardzo profesjonalnie. Makijaż trwał prawie 1,5 h, nie było żadnej fuszerki, wszystko robiony na tip top, a nie niedbale, bo to tylko próbny. Malował mnie Daniel Sobieśniewski.
www.gabrysiowo.pl zapraszam ![]() Ćwiczę!! 1.12.2012 15.10.2008 Edytowane przez mayeczka87 Czas edycji: 2012-05-29 o 13:06 |
|||
|
|
|
#4448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Będziesz piękną panną młodą ![]() A masz doczepiane rzęsy?
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-28 o 12:03 |
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz oczy stworzone do malowania. Też chętnie się dowiem ile zapłaciłaś - z czystej ciekawości, dla porównania
|
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Ja zamiast szaleć przed weselem ze stresu, biegać i załatwiać, mam czas jak nigdy haha byłam wczoraj na wyścigach i wygrałam moje drogie polecam takie podejście... poza tym mój brat zamawiał mi winietki i jeszcze ich nie ma ... ale co tam, najwyżej będę myśleć coś na szybko...Nie dam rady was nadrobić... ale cieszę się ze wszystkich waszych załatwionych spraw, udanych imprez itd.. A i odebrałam dziś moją suknię wszystko jest super! Zaspałam rano bo nie zadzwonił mój budzik... nie pamiętam kiedy ostatnio gdziekolwiek się spóźniłam, no ale i tak klientka się spóźniła więc było OK.Ja też miałam mały problem ze sprzątaniem mojego Tż-ta, ale jakoś coraz lepiej mu to idzie bo chłopak na prawdę się stara, ale wiele rozmów było na ten temat. Mayeczka witaj! - super makijaż, masz śliczną buźkę, ja bym tylko cienie delikatnie wyżej pociągnęła na powiekę, żeby je było widać, bo przez rzęsy jakoś niewiele ... ale kolory i rozcieranie super! |
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos, super, że jesteś wyluzowana
ja też zamierzam być, dlatego spinam się (w granicach rozsądku ) teraz, zawczasu i wiele rzeczy obmyślam, żeby później móc pozwolić sobie na luz i spokojne oczekiwanie
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
mayeczka87- o matko jaki piękny makijaż
|
|
#4454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Inusia super, że panieński udany
wyglądałaś rewelacyjnie Cytat:
Super, że będa piwonie I domagamy się zdjęć z przymiarki ![]() Cytat:
Śliczna z Ciebie dziewczyna
|
|
#4455 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dmuchaj na niebo, aby chmury sobie poszły w inną stronę ![]() jakoś tak, nie mam nastroju... nie będę mała super fryza, ani makijazu, sama się delikatnie umaluję i wyprostuję włosy. jakbym chciała coś ze sobą zrobić, to musiałabym brać wolne a szef już krzywo patrzy na te moje urlopy...---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podejscie masz świetne luss bluesss i wygrane brawo ![]() A ostatnie zdjęcia w sukni przed wielkim dniem to gdzie? [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34363814]dmuchaj na niebo, aby chmury sobie poszły w inną stronę ![]() jakoś tak, nie mam nastroju... nie będę mała super fryza, ani makijazu, sama się delikatnie umaluję i wyprostuję włosy. jakbym chciała coś ze sobą zrobić, to musiałabym brać wolne a szef już krzywo patrzy na te moje urlopy...[/QUOTE]Troszkę Cię rozumiem. Zwykle się nie maluję i nie umiem tego robić do fryzjera chodzę od wielkiego dzwona i aż się sama zdziwiłam jak stwierdziłam że na plener nikt już o mnie tak wizualnie nie zadba jak w dniu ślubu... ale to nie jest powód do smutku najważniejsze że będziecie/będziemy we dwoje tak wiec nie smutaj tylko pozytywnie się nastrajaj a ja uciekam na ogródek dmuchać na chmury
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a w photoshopie jakieś nieładne krostki fotograf zredukuje boje się najbardziej o włosy bo mam cienkie, latalą wszędzie jak opętane :/ ale zabiorę ze sobą szczotkę i będziemy działać
|
|
|
|
|
#4458 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogóle to nie spodziewałam się aż tylu komplementów dziewczyny! Rzęsy doczepiane, oczywiście Moja są o połowę krótsze ;p Cytat:
Trwałość: malowana byłam od 9 do 10.15 około, potem pojechałam do mamy, do domu wróciłam koło 18-19. W załączniku narcystyczne zdjęcie po powrocie do domu. Generalnie nos i czoło zaczęły się mi błyszczeć po ok. 5 h, ale to raczej nie problem (dodatkowo nie użył utrwalacza do makijażu, bo ponoć źle wpływa na cerę, na ślub już będę miała). Makijaż oka praktycznie w niezmienionym stanie przetrwał do mycia (delikatnie poplątały mi się rzęsy, ale też się obcierałam o TŻ ). Aaa, zapomniałam, na noc zostawiłam makijaż oczu żeby zobaczyć jak nad ranem ;p Rzęsy nie powypadały, lekko się tylko przerzedziły, cienie zblakły, ale wciąż tam były Generalnie trwałość oceniam bardzo dobrze, z poprawką na pogodę i brak szaleństwa na parkiecie ![]() Moje uwagi: 1. Rzęsy trochę za długie, na zdjęciach tego nie widać, ale na żywo dziwnie się czułam - na codzień używam tuszu i nie ma takiego efektu, planuję poprosić o krótsze ciut rzęsy (wolę gęste niż długie) i w zewnętrznych kącikach żeby były dłuższe; 2. Chciałabym trochę inny odcień fioletu, tutaj środkowy kolor wpadał w róż; 3. Nie używam eyelinera i się nie do końca dobrze z nim czuję, więc poproszę, aby był od połowy powieki, mam wrażenie, że obciążał mi oko. 4. Bardziej różowy kolor różu ;p i mnie roświetlacza. Cytat:
Cytat:
- rzęsy bym chciała krótsze i być może intensywniej pomalowane oko ![]() Cytat:
Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34363814] śliczne!!! ależ ty masz rzęsy!![/QUOTE] Tusiamar - ależ ja mam kępki rzęs ;p Ale na swoje nie narzekam Dziękuję
|
|
#4459 |
|
Rozeznanie
|
O mój Boże, dziewczyny ale poleciałyście z tymi postami! No myślałam, że nie nadrobię, ale jakimś cudem mi się udało. Niestety na dokładne odpisywanie nie mam teraz za bardzo czasu. Więc tak to co pamiętam:
Przede wszystkim bardzo dziękuję za kciuki Podróż na szczęście przebiegła spokojnie bez żadnych problemów. W niedzielę, przebyłam tą samą trasę w drodze powrotnej tylko jechałam już z siostra i jej synkiem. Niestety biedaczek mały męczył się z powodów choroby lokomocyjnej a właśnie macie może jakieś sprawdzone sposoby na te dolegliwości na półtora rocznego szkraba? Bo jakoś jeszcze będzie musiał wrócić, a tak mi go szkoda było ![]() Inusia super, że impreza udana, wyglądałaś ślicznie Mayeczka makijaż powalający Malgos witamy w PL Tusiamar głowa do góry gratuluję podróży! Zazdroszczę ale oczywiście poztywnie Matitka witamy bardzo ciekawskie wszystkie tu jesteśmy![]() Aaaaaaaa no i jestem bez TŻ opuścił mnie na trzy tygodnie
|
|
|
|
#4460 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chcemy widzieć jak wyglądałaś?Cytat:
Cytat:
No kochane mam te babeczki, a tak się stresowałam No torcik piękny nie był ale na szczęście smakował ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34360275] no i super imprezka! i jeszcze ta nagroda!! extra! super wyglądałaś teraz tylko do ślubu.......... [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
![]() Jesteście kochane
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|||||
|
|
|
#4461 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo mi miło, że się podoba Brwi: robiłam sobie jakieś 9 lat temu u kosmetyczki, potem już sama o nie dbałam. Niedawno zauważyłam, że prawą zaniedbałam i nadałam jej kształt. Też jestem zadowolona Moje brwi są gęste, długie i ciemne - ciemniejsze niż włosy.Współczuję wyjazdu TŻ. Mój był 3 dni na integracji i usychałam z tęsknoty i odchodziłam do zmysłów -taki ze mną zazdrośnik.
|
|
#4462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ahh cholernie długie będą te trzy tygodnie, ale cóż jakoś będę musiała tez przeżyć a jaki ze mnie zazdrośnik
|
|
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34364216]ja na co dzień się maluję, ale wiadomo, że nie robię tego tak super i zgrabnie jak panie, które profesjonalnie się tym zajmują. ale cóż, tak jak mówisz, będziemy we dwoje
a w photoshopie jakieś nieładne krostki fotograf zredukuje boje się najbardziej o włosy bo mam cienkie, latalą wszędzie jak opętane :/ ale zabiorę ze sobą szczotkę i będziemy działać [/QUOTE]Właśnie miałam Ci podpowiedzieć żebyś wzięła szczotkę.Ja swoją zawsze zabieram jak idę "do ludzi" bo moje długie włosy co chwilkę się plączą a po najkrótszym spacerze jak wieje wyglądam jak czarownica ![]() Cytat:
dla całkowitego laika w tym temacie który określa makijaż na piękny, czegoś brakuje, nie podoba mi się to się po prostu czepiasz ale może faktycznie rzęsy mogłyby być troszkę krótsze ale w kącikach zostaw długie a z rozświetlenia i kreski ja bym nie rezygnowała ale zrób tak żebyś Ty się dobrze czuła. Co do ceny myślałam że jest dużo wyższa. Po Twoim zdjęciu nie bałabym się iść do niego nawet bez próbnego szczególnie że mam bardzo dziecinną buzię i ciężkie do pomalowania oczy...Na zdjęciu wyglądał pysznie a jak smakował to nie wiem bo nas nie poczęstowałaś |
|
|
|
|
#4464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam go Mojej siostrze się bardzo podobało i sama się będzie u niego malować, moja mama i chyba teściowa też
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - zdjęć niestety nie zrobiłam bo był ze mną tż, ale oczywiście nic nie widział, a poza tym zaspałam , a nawet nie tyle zaspałam, co budzik mi nie zadzwonił! Na szczęście kolejna klientka też się spóźniła, więc już nie zawracałam im głowy ze zdjęciami... nic nie musiałam poprawiać
![]() Ewula na chorobę lokomocyjną wszystko tylko nie aviomarin. Dawniej był tylko on ale czasem gorzej się czułam po nim, byłam zaspana, zmęczona i jak naćpana... człowiek jak ogłupiały...a teraz lokomotiv działa fajnie, a jak pójdziesz do apteki to na pewno dadzą coś dla dziecka. |
|
|
|
#4467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja już w domu, urwałam się z pracy. umyłam łepek, teraz wyprostować porządniej niż w 3 minuty rano do biura, sieknąć makijaż i jedziemy, jak tż wróci z pracy. zrobię jeszcze jakiś obiadek na szybko. właśnie mi już kasy szkoda, ale najgorsze, że mam na środku policzka pryszcz!!! okropny!!!! muszę go jakoś zakopać, bo wydusiłam i jeszcze gorzej. TRZYMAJCIE KCIUKI BY NIE PADAŁO!!! |
|
|
|
|
#4468 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34366271]ja już w domu, urwałam się z pracy. umyłam łepek, teraz wyprostować porządniej niż w 3 minuty rano do biura, sieknąć makijaż i jedziemy, jak tż wróci z pracy. zrobię jeszcze jakiś obiadek na szybko.
właśnie mi już kasy szkoda, ale najgorsze, że mam na środku policzka pryszcz!!! okropny!!!! muszę go jakoś zakopać, bo wydusiłam i jeszcze gorzej. TRZYMAJCIE KCIUKI BY NIE PADAŁO!!![/QUOTE] daj znać jak będziesz po sesji już
|
|
|
|
#4469 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny POMOCY!!! Czy ja jestem jakaś nienormalna?
Mój tż właśnie mi oświadczył że chce sobie pojechać na 2 dni do poznania, na jakieś targi z pracy dokładnie na tydzień przed naszym ślubem... Nie musi na nie jechać, tylko po prostu chce. A ja się wściekłam bo to tak zaraz przed tym naszym ślubem i w ogóle od nas do Poznania jest bardzo daleko i boję się, bo różnie bywa i w ogóle... Ale on mnie nie rozumie, uważa, że strzelam focha, a mi jest po prostu przykro bo na tydzień przed ślubem trzeba jeszcze pozałatwiać różne rzeczy, dopiąć wszystko a on sobie pojedzie i ja zostanę z tym sama... W ogóle mam wrażenie, że on tak jakoś mało się tym ślubem interesuje a wszystko inne jest ważniejsze... Powiedzcie mi czy ja przesadzam??? Bo juz sama nie wiem
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Melduje się jako "ślubująca w 2012 roku". Wszystkim gratuluje
Były balony takie słodkie na panieński i w każdym była karteczka z zadaniem jakie mam wykonać 
moja moetoda to nie sprzątać a jak tż sprzątnie to trzeba pochwalić- chłopy to lubią 
bo pan nie miał fioletowych! nie wiem, po co wystawia jak nie ma:/
Muszę spróbować w tym programie to zrobić. A czas już nagli. 

Ale nie zdziwi mnie fakt jak np 'zmęczona bratowa' postanowi wynieść się z bratem do domu spać przed północą. Już się przygotowuję na to psychicznie 

klik!