|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cytat:
![]() ![]() Teraz czekamy na dobre nowiny ![]() Brawo za remont..dawaj zdjecia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia to może jak już meble będą i firana.
teraz juz może będzie nam sie układało. gdzieś na dniach jedziemy do fachowca który bedzie nam robił salon i kuchnie więc za kilka miesięcy znowu remont.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My po slubie zaczynamy robic gore..sypialnie dla nas i pokoik dla dziecka ![]() ![]() ![]() Tp sie zacznie dopiero..a moj slub juz tak blisko, ze az wierzyc sie nie chce.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no ślub juz bardzo bardzo blisko. masz stresa? pokaz suknie, bo nie pamietam jaka była, wszystko gotowe?jak ty biedna będziesz tańcowała? ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- uciekam dziewczyny bo coś mnie głowa boli, klade sie do łóżka.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo potrzebuje zaczerpnac troche innego tematu ![]() Cytat:
![]() Ciesze się ze wszystko jest ok! Ja tez mam nadzieje ze teraz bedzie nam sie ukladalo.. W lipcu sie przeprowadzamy do wynajetego miszkania, ale jest cudowne w najlepszym miejscu tanie itp. dlatego bardzo sie ciesze. Niby mielismy sie wyprowadzic przez ciaze ale ona i tak bedzie tylko ze pozniej wiec i tak sie wyprowadzamy ![]() ![]() A co do slubow, to dziewczyny ja mam chyba pecha, albo przynajmniej pod gorke. Byłam w zwiazku i to bardzo intensywnym przez 4 lata. Od poczatku wlasciwie mieszkalismy razem wiec znalismy sie na wylot heh ale rok temu w czerwu mojemu narzeczonemu odbilo stwierdzil ze musi sie wyszalec wiec sie rozstalismy. Płacze do dzis ze zmarnowal sobie zycie, ale jak zmarnował mi? Na szczescie odnalazl mnie moj TŻ i teraz jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi! Bynajmniej nie z zakochania, ale z tego ze jest tak dobrze... bez kłutni, wybrykow, szacunku. wszystko jest tak jak ma być, ale to pewnie dlatego ze TŻ uwaza ze zawsze na mnie czekal i jestem ta jedyna, a ja juz mialam "jedynego" to teraz wiem co jest najwazniejsze w zwiazku: przyjazn i szacunek. Jak do tego dochodzi milosc i namietnosc to zwiazek wrecz idealny! Wczoraj sie smialismy ze nasze dzieci wogole nie beda krzyczec jak my tacy spokojni jestesmy ale tylko do siebie bo naparwde to dwa nadpobudliwe ludziska z nas ![]() ale sie rozpisałam.. no wiec "moj" slub za 10 dni czyli 9 czerwca, ale wcale mi nie zal ![]() ale się rozpisałam-wybaczcie ![]() Jeszcze jedno! Jak chcielismy odwolac slub to gosc powiedzial ze nie odda zaliczki wiec nie odwolalismy i chcielismy sprzedac nasz termin, wtedy baba z ogloszenia zaczela mi pisac ze jestem oszustka bo to jej termin.. i tak sie okazalo ze on sam go zarezerwowal komus innemu a nam powiedzial ze moze nam oddac ale po slubie i to polowe. a pol podzielic jeszcze na pol to wyjdzie nam po 200 zł!! Musze sie przejechac tam z siostra i zrobic burde bo ten termin teraz moglabym sprzedac nawet za 2 tys. Co o tym myslicie? mam pokwitowanie wiec moge sie nawet z nim sądzić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stres jaki mi towarzyszy to taki, ze nie bede mogła isc na swoj slub.... Jeśli bedzie dobrze (modle sie o to) i krwiak zniknie to bede mogła na spokojnie sie bawic. Oczywiscie bez wygibasów ![]() Szczerze, jest mi to obojetnie..chce złozyc przysiege i moge nawet siedziec..u mnie wszyscy znaja sytuacje i na pewno zrozumieja... Cytat:
Tyle rzeczy do załatwienia, ale moj Tz wszystko ogrania. Sprzata dom (skonczyli nam remot łazienki), moja mam przyjedzie pomyc okna. Panienski mam 2.06 u mnie w domu..dziewczyny przygotuja wszystko ja mam tylko sie ładnie ubrac ![]() Kochana jak masz pokwitowanie to idz tam koniecznie...postrasz policja ![]() Swoja droga jak to w zyciu jest, ze czasmi wszystko sie przestawia na inne tory..ale moze i na dobre Ci kochana wyszło ![]() Moja suknia...prosta...moze za prosta, ale mi sie podoba...: http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
Kocurek suknia mega
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Witajcie kobitki ![]() Łeb mi nawala od wczoraj, nie cierpię tego, tym bardziej, że mam dziedziczone migreny ![]() Mam nadzieję, że w końcu Arletka i LunaO znów napisza, że zostały mamami ![]() Jestem szczęsliwa, że niedługo kończę zażywanie tabletek ziołowych na ustabilizowanie gospodarki hormonalnej, bo mam wrażenie, że zamiast pomagać, to jeszcze wszystko burzą. U mnie brak objawów na @ i na więcej. Nie rozstaję się z bólem piersi i głowy, ale z pewnością nic nie znaczy. Jeszcze dziś na uczelnię i mam nadzieję, że za dwa tygodnie koniec. Już mi się wcale nie chcę. A Tobie jak LunaO na uczelni? Co studiujesz? Na którym roku? Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coffe skad wiesz, ze nic z tego? Ja byłam przekonana, ze @ dostaam a na drugi dzien były dwie krechy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zadomowienie
|
A tam bałagan, przynajmniej wiemy po części jak kocurek wygląda
![]() Bardzo ładnie się prezentuje! Ja swoją miałam na podwójnej halce i kole i nie miałam takiej stabilności co Ty ![]() Nie wiem, nie wydaję mi się żebym była, przestałam szukać potwierdzeń, no ale zobaczymy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
kooocur a jednak to jeden maluszek tam jest?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
Tak kochana jedno serduszko tam bije
![]() ![]() Jka Ty sie czujesz? Kiedy na USG idziesz? Moze dowiesz sie juz czy dziewczynka czy chłopaczek??? Masz jakies przeczucia?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chce troche odczekac, bo im dłużej poczekam tym wieksze prawdopodobieństwo, że sie dowiem kto to ![]() A co do samopoczucia to sie nie wypowiadam, meczy mnie to wszystko, non stop mdłości, nic nie jem, zero apetytu, wszystkie zapachy mnie drażnią, niektóre to tak, że od razu moge ![]() Nie czuje sie najlepiej, ale mam nadzieje, że mi dzidziuś to wynagrodzi lekkim porodem i nie marudzeniem ![]() ![]() A co do przeczuc to sama nie wiem... na początku myślałam, że to chłopiec, teraz jakoś mnie tak bierze, że to bedzie dziewczynka. Ale jest mi to zupełnie obojętne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety takie sa uroki tego stanu....chociaz u Ciebie juz powinno byc lepiej.... Mnie mecza mdłosci, ale apetyt mam..chociaz wciaz chudne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Mysti może jednak dziewczynka będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Tak serio to wolałabym chłopca
![]() Ale jak bedzie dziewczynka to przecież nic sie nie stanie ![]() Jest mi to obojętne ![]() Ale smaki (według tych staropolskich przesądów) to mam na dziewczynkę ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Promykas a u Ciebie bedzie chłopak? |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie proste nie podobały, ale pierwszy raz widze coś takiego. I szczerze to duzo ładniej wygląda na Tobie, taka zwiewna i kobieca, no wow! Szkoda że nie poszalejesz na weselu, ale wesele sie ma nijak do dzidziusia dlatego wiadomo że teraz to bez zadnego znaczenia ![]() Co do mnie to ten "slub" wyszedł mi bardzooo na dobre i ani przez sekunde nie zaluje ze sie nie udał ![]() Cytat:
![]() Ehh ta moja uczelnia, poszlam na nia z nudów bo wczesniej robilam studium kosmetyczne wiec jestem na 1 roku pedagogiki. Miałam skończyć te studia, ale zapragnelam dzidziusia i stwierdziłam że pojde na dziekanke a pozniej na zaoczne. Ale plany sie musza przeniesc o pare miesiecy wiec jeśli niedługo zaskocze to gdy skonczy sie dziekanka bede niedlugo po porodzie i raczej nie wroce do szkoly. Zreszta ani troche mi na tym nie zalezy, bo ta uczelnia to raczej cos w rodzaju gimnazjum, zreszta same nazywamy to "szkołą" a grupe "klasą"... W ciazy nie ma szans tam chodzic, bo mi odpada kregoslup (mam straszna wade, lekarz 5 lat temu powiedzial ze w wieku 30 lat bede na wozku ale trzymam sie dzielnie ![]() Chce skonczyc ten rok, dla samego skonczenia ale nie wiem czy dam rady bo ani checi ani motywacji nie mam. Na dodatek chyba po narkozie mam cos nie tak z pamiecia bo nie moge nic zapamietac plus stres po tej calej tragedii i moge siedziec z zeszytem godzine i nic. Wiec stwierdzam nic na sile ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
LunaO
To by było chyba zbyt piękne, żeby moje bóle głowy były jakimś tam objawem ![]() I w pełni Cię rozumiem, ja też miałam zamiar wziąść dziekankę, mimo, że jestem na końcu czwartego roku studiów, ale już się tym nie martwię, byle by w końcu ten mój organizm załapał ![]() Co do studiów, obecnie zrozumiałam, że to tylko zabijanie czasu, stres, nic mega wartościowego, są w życiu ważniejsze rzeczy - chociażby bobasek ![]() 3mam za Ciebie kciuki zarówno jeśli chodzi o szkołę jak i o dzidzię. Buziaki. Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2012-05-30 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() podczytuję Was regularnie, ale przeniosłam się do wątka mamuś listopadowo-grudniowych z tego powodu, jak to któraś z Was słusznie zauważyła, że była kiedyś ta dyskusja na temat rozdzielenia wątka na staraczkowy i mamusiowy i tak jakoś przestałam się udzielać, nie chcą robić przykrości dziewczynom, które się starają ![]() a gdzie się podziała Misia? odpoczywa od nas? strasznie długo jej nie ma, bo Natalia to wiem, że ma urwanie głowy z pisaniem pracy i wróci jak już będzie po. Luna, arletka bardzo Wam współczuję przeżyć, nie powiem, że rozumiem przez co przeszłyście i przechodzicie, bo nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak się czujecie, ale wierzę, że na każdą z Was przyjdzie ta chwila, że zostanie mamą - widocznie teraz nie był najlepszy moment, więc trzymajcie się dziewczyny ![]() kocurek suknia - cudo ![]() ![]() ![]() widzę, że kilka nowych staraczek przybyło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1520 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Taki maleńki chłopczyk! Ja na razie jak znajduje jakieś ciuszki fajne to wszystkie prawie na chłopaka mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale masz sliczny podpis ![]() kocurku suknia jest piękna i świetnie na Tobie lezy ![]() i to mówi ci osoba, ktora nie gustuje w takim stylu,a jednak mnie urzekła ![]()
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Promykas gratuluję synka!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Wtajemniczenie
|
Kocurek dziękuję
![]() ![]() No i sukienka piękna jak nie wiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaczełam plamic na brazowao..moj ginekolog nie odbiera....
Co mam robic??? Chyba do szpitala pojade...?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Raczkowanie
|
Jedź do szpitala jeśli gin nie odbiera i nie stresuj się.Miałam to samo.Dostałam dupka i wszystko jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej jedź sprawdzic czy wszystko ok ![]()
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Hej
Kocurku trzymaj sie na pewno wszystko bedzie dobrze ![]() Ja dostałam w niedziele pierwszą @ po zabiegu po 32 dniach ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.