|
|
#1441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
o jaaaaaaaa jaka piekna sesja Kas
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:cudna dziewczyna...chlopaki pewnie stadami pod Waszym domem kraza... Miszka moze ja sie skusze na te rozbiorkowa filorge glowa mnie boli, znowu za duzo wrazen mialam ... ale dzis juz koniec trudnych dni..w sensie zawodowym .... do sierpnia wlasciwie ...pomiedzy wszystko mam poogarniane i poukladane Miszus bo ja wciaz zapominam Ci podziekowac.....jaka Ty kochana jestes... bluzeczke dostalam, lezy cudnie i nawet musialam ja ratowac przed mama, ktora uparla sie mierzyc moje now ecudo ....jakbym jej dala...akurat.... |
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka, kiedys dodawali kosmetyk do 3 dni, teraz znacznie dłuzej. ja co jakis czas sprawdzam najnowsze - czasem tydzien, czasem dłuzej...Tez wczoraj dodałam, to Ci powiem, ile ja czekam
|
|
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Kawa ... Franek szaleje w nocy i nie daje spać... TŻ wspomina coś o kociej skórce .... ![]() Ja też się zbieram powolutku do recenzowania kosmetyków ... Czy to trzeba jakieś warunki spełnić ? Odchudzanie idzie mi świetnie Wczoraj jadłam truskawki , truskawki z serkiem , ciasto drożdżowe z masłem i dżemem ,w ilości hurtowej, drożdżówkę , wielką bułkę z kefirem i co mi tam jeszcze wpadło w ręce ... Nie wiem co się dzieje ... Czy jednak organizm , domaga się pieczywa ? Nie jadłam go dosyć długo ... co zresztą niewiele mi dało , bo nadrabiałam czym innym ...
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wczoraj podjadałam...i przedwczoraj tez
Moja drozdzowka, choc srednio udana - po rozmrozeniu nie jest zła No to rozmroziłam drugi kawałek...Wczoraj tez zaszalałąm - zrobiłam sobie drinka Chodzil za mna gin z tonikiem, bo nie pamietałam, jak to właswciwie smakuje...Gin miałam ( w barku alkohole stoja, czekajac na Godota ), dokupiłam tonik...Nie pijam takiego badziewia, wiec mnie wczoraj powalila informacja na buteleczce ( po co ja dawali?!) - 1 szkl - 108 kcal ![]() Poty szukałam na połce, az znalazłam tonik 58 kcal na szklanke Nie było to złe...ale i tez nie jakies wybitne. a naszło mnie, bo na urlopie ludzie zapijali sie drinkami w all inc. no sorry, ale dla mnie to musi jakos wygladac - plazowa, plastykowa szklanka i wymieszane nie wiadomo co - to jest drink...?! Nie, alkohol to nie chleb, jakas oprawe miec musi, by podkreslic wyjatkowosc picia trucizny bez wartosci odzywczych ![]() Przy recenzowaniu kosmetyków, Tig - nie badz szczera z terminami. kazda pielegnacja musi byc miesiac lub wiecej lub jedno opakowanie pełne, wiec nie pisz szczerze, ze krem stosujesz 3 tygodnie. kolorowka ponad tydzien. Aktualnie testuje freshel kanebo, ktorego szczodrze uzyczyła mi Miszka co mi sie rzadko zdarza. no, ale to mogła byc kwestia tej bazy - baza sampar jest dobra...ale nie za bardzo Freshel wszedł we wszystkie mozliwe i niemozliwe pory, podkreslajac wszystkie niedoskonałosci cery A sladów po tych cholernych moskitach nie zakrył...Coz, widocznie to kanebo nie jest dla mnie ![]() A, Miszka, Twoja recenzje freshel kanebo moga wykopac, bo oceniasz krem BB, a nie baze ze zgłoszenia Krem zgłosze, moge posłuzyc sie Twoim opisem...? ![]() Tigi, cos dla wielbicielki bronzerow ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...il.html&next=1 Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-05-30 o 11:36 |
|
|
|
#1445 |
|
Zadomowienie
|
Kama, widziałam te chanelki
![]() Powiem szczerze , że wyglądają naprawdę cudnie ... Ale brązerów ci u mnie dostatek , wystarczy mi ich do końca życia, będę używać aż jakiegoś uczulenia z przeterminowania nie dostanę ![]() Ukochanym brązerem matowym już chyba pozostanie ten cień artystyczny Ombre Douce z MAP , a kolorowymi różo-brązerami wkłady Glamour Glow z Kryolana .... Mam 3 wkłady , teraz czekam na 3 kolejne . Tak wygląda całą paleta: http://becapri.blogspot.com/2011/11/...mour-glow.html Jakiego mam lenia ... ( jak co dzień , zresztą .... No i od rana złe wieści - Szczerbatka traci dom tymczasowy ... |
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
efekty bronzerow fajne, ale to nie moja liga makijazowa
Zreszta chanel mnie tez nie kusi i ta cena...Aktualnie uzywam kanebo ( złoty faraon ) i to mi wystarczy...Zawsze jest wiecej kotow niz domow tymczasowych Zal mi kotuni, dla niej kazda przeprowadzka to stres...a tu jeszcze nie wiadomo, co z miejscem...Ja nie mogłabym byc dt. zreszta mam wrazenie, ze sporo dt staje sie ds z koniecznosci, bo nie ma chetnych na kota A ja wiem, ze nie wezmiemy zadnego futrzaka, poki nasze nie odejda...Jestesmy wystarczajaco zalewani - uparcie, systematycznie, w wielu miejscach...Milosc do kotow nieco sie zmniejsza, gdy nigdy nie wiadomo, co zacznie smierdziec ![]() dzis i zimno ( 12) i pochmurno. i do roboty sie nie chce... Wrociłam ( po kilku miesiacach) do maskary wonder z oriflame i kolejny raz sie spytałam: po co szukam czegos lepszego...? to naprawde swietny tusz
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-05-30 o 13:56 |
|
|
|
#1447 | |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Wczoraj wieczorem byłam świadkiem prawdziwej kociej bójki, w związku z czym mam noc z głowy ![]() Najpierw myślałam, że to jakieś małe dziecko niemiłosiernie się drze, jakby je ze skóry obdzierano. Wyjrzałam przez okno i zobaczyłam jak na moim podjeździe kotłują się dwa olbrzymie kocury Pisk był nie do wytrzymania Darły się tak z półtorej godziny, ganiały po całej ulicy Pomogło dopiero polanie wodą=mój mąż nie wytrzymał i podpiął węża do kranu Nie muszę Wam chyba mówić, że dwa duże owczarki sąsiadów chciały się wściecRano, zobaczyłam tony wydrapanej sierści i pełno krwi. Nie wiem czy się nie po zagryzały A ja naiwna myślałam, że koty mają gorsze chwile tylko w marcu ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka, nie wierzysz, ze wonder jest swietny, czy ze ja go lubie...?
Ostatnio meczyłam sie z majolica shiseido ( jeszcze dam jej jedna szanse) i gruba szczota z rimmel scandaleyes. a dzis wonder - szybciutko, sprawniutko, zero sklejenia, zero kalkowania powieki...Długie, podwiniete, pogrubione...Efekt nie gorszy, niz po guerlainie Bambi...I po jaka cholere ja wydaje kase na wysokopołkowce?! Czysto kocia ciekawosc
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() dopiero mam chwilę spokoju i czas na kawę i to chwilę bo zaraz wybywam odbierać dzieciaki... Zahaczyłam dziś o centrum handlowe i przytargałam kilka nowych szmat do domu, oczywiście niczego po co pojechałam, nie znalazłam, więc musiałam się jakoś pocieszyć .Tig zdjęcia córki super , piękna z niej młoda kobieta |
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Kama mozesz moj opis ..no pewnie..Abi
Kam a to ide kupic ten tusz,daj pełną nazwę.. |
|
|
|
#1451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Konto usunięte
|
Co tam Wasze kosmetyczne zakupy
![]() Ja nabyłam to |
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Słodka parka
Widziałyscie to???isispharma nano white serum do skory z przebarwieniami i o wlasciwosciach wybielajacych 28 ml |
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Opis z allegro ( Miszka wie, kto jest autorem
):50 ML TESTER DAJE JAKO URZYWANY PONIEWAZ PRODUKT JEST NIE ZABLABOWANY Po przeczytaniu dostałam pokrzywki ortograficznej ![]() Miszka, oto moj ulubiony tusz ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...h-mascara.html Oczywiscie mam szuflade, gdzie lezy sporo maskar , ale po ten konkretny zawsze moge siegnac. wyglada u mnie baaardzo dobrze. zdradzam go...a potem wracam. najlepsza jest wersja podstawowa, choc miałam i pozniejsze. testowałam tez rozne kolory , jednak czern jest the best ![]() Beti...to sa dwa jeże na rowerze, tak...?
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-05-30 o 20:34 |
|
|
|
#1455 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
hihi Beti...
Śliczne jeżyki ......ale nawet one jak ten Brutus , przeciwko mnie ...... na ..rowerze ....Ja mam od jakiegoś czasu tak , że jak gdzies postoję/pochodzę zbyt długo to potem coś mnie tak boli w lędźwiach , że każdy ruch powoduje okropny ból ......Niby jakby w kręgosłupie , ale ja nie wiem czy to nie od moich posklejanych jelit , czy jajników ....Jak poleżę godzinkę , to przechodzi ... Ból jest dziwny ...Nagły , jak gwałtowny nerwoból ... Jak pomyślę o wędrówkach po lekarzach i ich poroskładanych rękach , to mi się odechciewa ....ale to się zaczyna robić okropnie uciążliwe .... Ale do urlopu muszę wytrzymać ... ![]() Bo pewnie i tak krojenie znów mnie czeka .... A jutro znów stomatolog... Kama, dlaczego ten tusz ma silikonową szczoteczkę ? Ja mam drugą miniaturkę Sumptousa EL i już nie jestem tak zadowolona jak z pierwszej ....Muszę szukać tuszu ... Wszystkie mi sklejają rzęsy ... Moim problemem jest też to , że moje rzęsy rosną w różnych kierunkach ... i są różnych długości ... Popróbowałabym Armani Maestro , bo mi najb. zależy na wydłużeniu , a Miszka pisała , że on najlepiej wydłuża ... ale miniaturek nie ma .... A na ryzykowanie całego opakowania nie bardzo mogę sobie pozwolić ....I jeszcze . Ostatnio koleżanka zachwalała mi na lato lekki podkład Calvina Claina ( są dwa rodz.: matujący i nawilżający) - paczyłam na allegro - są b. tanie .....popróbowałabym , ale jak tu kolor utrafić ? Ona ma soft beige - dla mnie na lato trochę za jasny ,... http://allegro.pl/listing/user.php?s...&us_id=4901367 Kanebo na razie użyłam jeden raz i też uczucia mieszane .... widać go na twarzy i podkreśla pory .... ale dam mu szansę jeszcze raz ....bo dużo sobie po nim obiecywałam .... Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-05-30 o 21:37 |
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Tigi, nie moja branza, ale jajniki i jelita nie bola w czasie chodzenia, nie ma powiazania. raczej dolny odcinek kregosłupa, naczesciej poprzez uciski i zmniejszenie przestrzeni miedzy kregami. czesto wrodzone skłonnosci, skrzywienia sprzyjaja... Znajdz dobrego spondyliatre, niech Cie obejrzy, moze ponastawia, na pewno zdiagnozuje...lepiej lekarz-kregarz, niz sam kregarz. tu znam, ale do kołobrzegu masz kawałek, dobry fachowiec, maz jezdzi i ja tez. sprobuj z prostym cwiczeniem ( dla kazdego w zasadzie
) tzw krzesło. kładziesz sie na ziemi ( kocu), podnosisz nogi do gory i opierasz łydki na krzesle. uda prostopadle do podłogi, łydki rownolegle, czyli kat prosty. lezysz 15 minut ,nawet pare razy dziennie. w ten sposob relaksujesz kregosłup, zwłaszcza odcinek ledzwiowy, minimalnie go rozciagasz
|
|
|
|
#1458 |
|
Konto usunięte
|
Tigi, naprawdę..
Twoje wszystkie koty powinny Cię do jakiś speców na smyczy zaciągnąć, naprawdę, choć rozumiem Twoją niechęć, bo sama lekarzy omijam łukiem baaaardzo szerokim... Do dermatologa z ręką idę od paru miesięcy, jak pewnie wspominałam... Absolutnie nie chciałam Cię zdenerwować rowerem, wiec to dla odprężenia Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-05-30 o 21:19 |
|
|
|
#1459 |
|
Konto usunięte
|
A na rower powinna sama wskoczyć, bo drugi dzień jem jak szalona. Cholerny comiesięczny problem...Tylko nie wiem, czy mogę to tłumaczyć nadchodzącym @, czy już jest to urodzinowa depresja
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-05-30 o 21:19 |
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Kama no błędy ort w jego opisach oj dają po oczach.
.Jezu byłam z synem na tenisie ,godzinę gralismy-ledwo żyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto mnie umyje
|
|
|
|
#1461 |
|
Zadomowienie
|
Miszus nie myj sie
jak to mawiala moja Babcia: kopciuszek sie nie myl i krolem zostal ![]() Tig zrosty moze ?? i co kupila Ci kas ten podklad bo mi nie napisalas... Beti hehehe pozycja ostatniego jezyka bardzo mi sie podoba.... Miszus jak mnie sie moglo nie podobac??? no jak ??? tylko ze d...a wolowa ze mnie i zapominalam napisac noooooo, wybacz Abi, co........... |
|
|
|
#1462 |
|
Zadomowienie
|
Beti , ten jeżyk o wiele bardziej mi się podoba .....
![]() Ja myślę , że to zrosty coś strasznie ciągną przy kręgosłupie .... Od ostatniej operacji minęło już 6 lat ....Wtedy mi ładnie wszystko porozdzielali , co trzeb byłop owycinali, ale podobno wszystko było zrośnięte w jedną całość ... Takie bóle miałam własnie przed operacją ... Potem prawie jak ręką odjął .... Wprost nie mogłam się przyzwyczaić , że mnie plecy nie bolą i ze mogę długo chodzić ![]() Najlepsze jest to , ze jak siedzę , czy leżę to nie boli nic a nic .... ![]() ![]() A lekarzy omijam ,bo mam naprawdę bardzo złe doświadczenia ... Beti .Ty i 100kg ..... Jesteś filigranowa i nawet powinnaś troszkę przytyć .... ![]() Abiś ? Jaki podkład ? Ja chciałam zeby mi bazę kupiła pod cienie , teraz w Niemczech, ale jak pojechali w pon. do Kolonii na zakupy to się okazało , ze Niemcy jakieś świeto mają i wszystko było pozamykane ... ![]() Z zagramanicy to poczebuję Naked 2 ( potrzebuję , to mało adekwatne słowo ) i własnie bazę pod cienie też z Urban Decay - Primer Potion - kolor oryginal .....Ale nie pali się .... Bo inne wydatki są ....Miszka , popieram - nie myj się ... A z powiedzonek: "Przecież się z g..... nie biłaś ..." No to się poruszałaś ....W tenisa kiedys próbowałam i chociaż baba ze mnie na schwał , to za cięzka ta rakieta była ....
|
|
|
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
aaaa widzisz....ja to mam pamiec no...znowu mi ten niemiec namieszal w glowie ....
w kazdym razie jesli chcesz poczekac do wrzesnia to moja corcia bedzie mi kupowala obydwie paltki i moze te baze pod cienie rowniez ...sie zastanawiam czy bede jej uzywac.....any way...jak cos to wiesz...razem do jednego wora wrzucimy ...no chyba do wrzesnia Cie przypili
|
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś dostałam 2 próbki jakichs najcudowniejszych na świecie fluidów Kanebo. No może i były, ale nie dla mnie
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
nie zasnełabym bez myju myju,co jak co,nawet po imrezie do białego rana buzka demakijaz,..hm..dolna
ale podoba mi sie kopciuszek sie nie myl i krolem zostal Miszka i 7 letni syn =odbilismy 4 razy pod rząd ..bedzie z nas para deblistów nauka zaczęta,mały chwycił bacykla..gorzej ze mna bo chodz tenis uwielbiam przed telewizorem Oeparol -swietny---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Krop to masz sucha skórę?bo aqua to raczej w kierunku suchej..mnie on sie nie sprawdził ..niestety
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc chętnie skorzystam A tę bazę pod cienie naprawdę warto mieć , nakłada się na powieki tylko ją , żadnego już podkładu , czy pudrowania innego i cienie trzymają się calutki dzień ... W obydwu Naked-ach większośc cieni jest perłowa , a perłowe cienie lubią się rolować ....Ja mam powieki , które się "pocą" i jak mi trzeba całodziennego nieskazitelnego makijażu to wtedy obowiązkowo baza ![]() Hydrosense trzeba będzie kupić i micel też spróbuję .... ![]() Miszka , który krem kupiłaś ?
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
O , ja dziś pierwsza z kawą ....i tak w ramach odchudzania z drożdżówą
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja już po kawce, ale pogoda taka że zaraz kolejną sobie sieknę .Dziś jakiś baran podniósł mi ciśnienie...zaparkował tak swoje auto że częściowo mnie przyblokował , ledwo wyjechałam. Najpierw dzieciaki przed wyjsciem ciśnienie mi podniosły, potem ten baran....może powinnam sobie darować tę 2 kawę .Przyszły do mnie wczoraj próbki z Caudalie...ojj będą testy bo jeszcze niczego ich nie miałam. Przyszedł też zapas hot cloth cleansera z Liz Earle, miałam 30 ml na wypróbowanie i spodobało mi się to to, więc teraz sobie pełnowymiarowe opakowanie zamówiłam .Maskarę z Ori Wonder też kiedyś miałam i fajna była, aż się zdziwiłam że w Ori taka fajna maskara jest. Jednak moimi faworytami są EFC YSL i Eyes To Kill Armaniego. I mimo ze na EFC psioczę i się zarzekam że więcej nie kupię bo wysycha po 2-2,5 msc to zawsze do niego wracam . Za to dwufazowiec z YSL do demakijazu oczu to jakaś porażka, gdybym nie wiedziała że to YSL to obstawiałabym Ziaję czy coś podobnego .Miszka fajnie że z synem na tenisa chodzisz i razem gracie, zawsze to porządna dawka ruchu a jeszcze jak na świeżym powietrzu to już w ogóle. Ja chętnie pochodziłabym ze swoim ale widząc jak piłeczkę odbija chyba nie ma szans żeby grał . Dziewczynki z jego klasy chodzą na tenisa, fajnie by było żeby też coś po szkole robił...z drugiej strony on ma codziennie 2 godz zajęć sportowych w szkole, więc czasem wraca tak wypompowany że aż mi go szkoda.---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
Teraz bardzo lubię Clarinsa Skin Illusion i Shiseido Sun Protection jak jest gorąco. ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Tak, tak ja też dietuję a 100 g pistacji już wrąbałam. |
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po kubku mleka z muffinkami ( super mi reguluja przemiane materii
) i teraz dopijam zielona herbate Kawa z ekspresu moze pozniej, bez drozdzowki, bo zjedzona, ale reszty nie rozmroze. tz mnie dobija, bo wazy sie dwa razy dziennie i ciagle przychodzi, ze schudł kolejne 20 dag, ale jeszcze kilogram by sie przydał, bo wtedy mu ta fałdka w talii do konca zniknie itp 66,6, z czego ten facet chce chudnac ?! Bardziej go lubiłam, jak wazył 68,6 i narzekał Coz, all inclusive sie skonczył, moze znowu go podtucze ![]() Earle ma najlepsza szmatke, cleanser taki, jak inne ![]() EFC tez fajna maskara ![]() Dobrze, ide zarabiac na kosmetyki firm wszelakich
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-05-31 o 08:35 |
|
|
|
#1470 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
z bolem gardla, maz twierdzi, ze cala noc chrapalam..ciekawe...ja?? ?? w zyciu ..... hahahhaa za te emocje od rana pije wlasnie kawe i jem paczka z roza ![]() Tig no to poczekamy i juz ...a mloda kupi jak tylko pojedzie i zaraz wysle Miszka musisz dobre buty sobie kupic jak chcesz w tenisa grac, ciocia Abi wie c o mowi .... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

klask i:

Wczoraj jadłam truskawki , truskawki z serkiem , ciasto drożdżowe z masłem i dżemem ,w ilości hurtowej, drożdżówkę , wielką bułkę z kefirem i co mi tam jeszcze wpadło w ręce ... Nie wiem co się dzieje ... Czy jednak organizm , domaga się pieczywa ? Nie jadłam go dosyć długo ... co zresztą niewiele mi dało , bo nadrabiałam czym innym ...

co mi sie rzadko zdarza. no, ale to mogła byc kwestia tej bazy - baza sampar jest dobra...ale nie za bardzo
A sladów po tych cholernych moskitach nie zakrył...

.Jezu byłam z synem na tenisie ,godzinę gralismy-ledwo żyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto mnie umyje