![]() |
#781 |
Konto usunięte
|
Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy
Ja choruję na tatuaż od kilku lat,róża pomiędzy piersiami, malutka, może 2x2 cm, czerwona. Ale kurcze, nie wiem ile to może kosztować, w kolorze, i ciągle nie mam czasu iść sprawdzić... Nie orientujecie się? I są tu jakieś Wizażanki z Kielc? Bo interesuje mnie studio Rasa Lila
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Wtajemniczenie
|
Oj co do tego to racja, bez dwóch zdań
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Konto usunięte
|
no może 3 na 3
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
róża w takim rozmiarze naprawdę będzie wyglądać jak czerwona plama.
![]() ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi chodzi o duży tatuaż na udzie od biodra do kolana, składający się z wielu elementów, w dodatku kolorowych i zależy mi na takim tatuatorze, który by ze mną usiadł, omówił to, a potem przed położeniem na skórę pokazał swoją wizję. Muszę się upewnić, że Zappa tak robi. A co do terminów to wiem, że na razie nie zapisuje, ja i tak chcę robić zimą, albo dopiero w marcu gdzieś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nawet na takie coś jak moje, czy na pająka TŻ dokładnie się upewniał co i jak i doradzał.
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzeniona
|
Jak dla mnie tak maleńka róża będzie kompletnie nieudana. Nawet sobie nie wyobrażam stworzyć jakiegokolwiek kształtu róży stworzyć tak małego... A nawet, jeśli się uda, to za kilka lat będziesz mieć plamę.
Dziewczyny, jak jest z nakładaniem koloru na czarny tatuaż? Nie da się? Mam tatuaż cieniowany i są miejsca, gdzie jest moja skóra, czy tam normalnie dałoby się nałożyć kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
jeśli dobrze rozumiem, chcesz pokolorować czarny cieniowany rysunek, nie pokrywać kolorem czarnego?? Da się, tam gdzie jest czarny, będzie czarny, nie da się tego przykryć, ale skórę normalną można. W takiej też kolejności tatuują, jak się nie mylę. Kontury -> cienie -> kolor.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- dziewczyny mają rację, min. 6x6, żeby to miało sens. Inaczej będzie to mała czerwona plamka.. nie sądze też, żeby w porządnym studiu zgodzili się wytatuować różę w takich rozmiarach. Sami Ci powiedzą, że musi być większa. |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2012-05-31 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
Da się. Po prostu w miejscu, gdzie masz teraz swoją skórę (tzn. niewytatuowaną) będzie kolor. Czarny i cieniowanie będą dalej widoczne, bo kolor ich nie da rady pokryć żadnym sposobem. (chyba, że cieniowanie jest bardzo jasne i szare, ale żeby nie było go widać, to kolor sam w sobie musiałby być b. ciemny).
a czy będzie to dobrze wyglądać, to zależy od wzory, który tam masz ![]() Edytowane przez Belliza Czas edycji: 2012-05-31 o 12:46 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzeniona
|
Chcę, żeby został czarny
![]() Szkoda, że nie mam talentu plastycznego, rozrysowałabym sobie swój pomysł ![]() Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2012-05-31 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogłabyś pokazać swoje tatuaże jeszcze raz, bo pamiętam, że pokazywałaś, ale nie mogę znaleźć... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
ja już po kocie
![]() ![]() ale wiekszy nie może byc w październiku zaczynam z tym samym tatuatorem całe plecy i tak stwierdził że ta wielkośc najlepiej bedzie przy tym co mam w planach wyglądac.Tak więc kotek jest mały i mały napis (na głowe upadłam chyba jak ja nie lubie małych napisików ![]() tylko ciężko samemu tą szyję smarowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
Pokaz...
#796 |
Zakorzenienie
|
muszę poczekac żeby ktoś obfocił sama nie dam rady,w lusterku wychodzi za ciemny
![]() przypomniało mi się,mam takie byle jakie zaraz po wyjściu robione tylko krzywo siedziałam i krzywo wyszło to zdjęcie Edytowane przez jasnosz Czas edycji: 2012-05-31 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzeniona
|
Bardzo mi się podoba! Co oznacza napis?
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
cytat z kota miał byc po angielsku "we're all mad here" ale jakoś będe się trzymała jednego języka więc jest jak jest
![]() drugą częśc cytatu może jeszcze dodam "I'm mad. You're mad" póki co się zastanawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzeniona
|
A jaki to język?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
hiszpański
![]() namawiali mnie na inną wersje kota ale nieee ta jest taka pokręcona i ma oczka takie szmaragdowe ale na zdjęciu niebieskie wyszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzeniona
|
Świetny kiciuś, te kolorowe oczy są super. I świetna czcionka! Super oddaje klimat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
![]() czcionki szukałam też dziwnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzeniona
|
Ja też właśnie myślałam o Kapeluszniku albo o motywie zegara i klepsydry... Nadal się zastanawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zadomowienie
|
I ja dołączyłam do grona ludzi posiadających tattoo
![]() będę zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
Fajny kicius
![]()
#807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Strasznie mnie jarają mechaniczne motywy, zębatki + jakaś futurystyczna czacha, poleciłybyście kogoś do takiej roboty w Warszawie ew. okolicach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam osobiście osoby, która usiadła na fotelu i po zaczęciu tatuowania uciekła z niego. Co prawda słyszałam opowieści o ludziach, którzy mdleją, ale zastanawiam się czy to nie jest urban legend ![]() ![]() czy takie motywy to nie jest steank punk, czy jakoś tak? ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- jasnosz :brawo: świetna sprawa z kotem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mnie się 2x zrobilo słabo, ale po tatuowaniu (mam niskie ciśnienie, to jednak jest wysiłek dla organizmu taka kilkugodzinna sesja) Ja słyszałam o dziewczynach, które płakały i krzyczały w trakcie, ale o dziwo, żadna nie zrezygnowała ![]() a te motywy ja bym podciągnęła pod biomechanikę, ale to kompletnie nie moje klimaty więc nie doradzę. BTW: będzie któraś jutro albo w niedzielę na Tattoofeście w Krakowie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w Krk jutro jestem więc się zobaczymy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.