MY STYLE DIARY po polsku II - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-12, 16:08   #361
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Ojalika dzieki
Praline jak to jak? pod leginsy cieniutkie rajstopy (DEN15) i smigam nie widac ich, a nie zmarzne poza tym u mnie nie jest az tak zimno (wczoraj bylo 14 stopni)
N_o_b_o_d_y dziekuje bardzo heh 38 to nie pamietam kiedy nosilam, ale dobrze mi z moim 42
Pyra1990 dzieki
Czarownicagosia tez bardzo dziekuje i pozdrawiam
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 16:35   #362
Milky_quartz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
anies5 wersja bez apaszki mnie powaliła . Jest świetna, sweterek szary wydaje się znajomy. Hmm... Bershka? Kojarzy mi się, że właśnie mierzyłam takowy, tylko że żółty

Teraz coś mojego
Przepraszam za bałagan i słuchawki w uszach ('lekki' zbok )
Bardzo ładnie wyglądasz Podoba mi się zarówno bluzka jak i spodnie - ogólnie całość ekstra

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny od dawno ogladam Wasze zestawy i musze przyznac, ze niektore sa swietne
Do tej pory pozostawalam bierna uczestniczka tego watku, ale dzisiaj w koncu odwazylam sie pokazac Wam kilka moich zestawow . Jak widac, do szczuplych nie naleze - nosze roz. 42, ale mam nadzieje, ze to nie przeszkodzi w ocenie moich zestawien

1 zestaw - normalny, dzienny, na uczelnie czarne ankle shoes, granatowe rurki, szary long, czarna marynarka, czarne korale i torebka jak widac
2 zestaw - bardziej wyjsciowy, chce tak sie udac na egzamin, ale jeszcze nie waham czy nie jest za bardzo casual czarna marynarka, bluzeczka ecru, spodnica czarno-kremowa, leginsy czarne, czarne baleriny, torebka
3 zestaw - cos w stylu "do cioci na imieniny" czarny cienki golf, sukienka, korale, leginsy, baleriny i torebka
4 zestaw - tez dzienny, nic specjalnego: czerwona bluzka, brazowa spodnica, czekoladowe rajstopy, jasne zamszowe kozaki, bialy szalik i korale w kolorze starego zlota, brazowa torebka
5 zestaw - kolejny dzienny: golf, tunika, korale w odcieniach zieleni, granatowe rurki, saszki, torebka
6 zestaw - szary na szare dni szara sukienka lub long jak kto woli, szare rurki, ankle shoes, torebka
7 zestaw - zestaw z przeznaczeniem do wyjscia na dwor z elementami czerwieni , dwa zdjecia: czerwony sweterek long, szare rurki, zamszowe kozaki, kurtka, czerwona torebka

To tyle jak na razie, zycze milego ogladania i czekam na opinie (nie koniecznie pozytywne )

Najbardziej przypadł mi do gustu zestaw 1, 5 i 6, tylko w 5 zrezygnowałabym z korali w tym odcieniu Super golf w zestawie 6
Milky_quartz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 16:42   #363
canile
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny od dawno ogladam Wasze zestawy i musze przyznac, ze niektore sa swietne
Do tej pory pozostawalam bierna uczestniczka tego watku, ale dzisiaj w koncu odwazylam sie pokazac Wam kilka moich zestawow . Jak widac, do szczuplych nie naleze - nosze roz. 42, ale mam nadzieje, ze to nie przeszkodzi w ocenie moich zestawien

1 zestaw - normalny, dzienny, na uczelnie czarne ankle shoes, granatowe rurki, szary long, czarna marynarka, czarne korale i torebka jak widac
2 zestaw - bardziej wyjsciowy, chce tak sie udac na egzamin, ale jeszcze nie waham czy nie jest za bardzo casual czarna marynarka, bluzeczka ecru, spodnica czarno-kremowa, leginsy czarne, czarne baleriny, torebka
3 zestaw - cos w stylu "do cioci na imieniny" czarny cienki golf, sukienka, korale, leginsy, baleriny i torebka
4 zestaw - tez dzienny, nic specjalnego: czerwona bluzka, brazowa spodnica, czekoladowe rajstopy, jasne zamszowe kozaki, bialy szalik i korale w kolorze starego zlota, brazowa torebka
5 zestaw - kolejny dzienny: golf, tunika, korale w odcieniach zieleni, granatowe rurki, saszki, torebka
6 zestaw - szary na szare dni szara sukienka lub long jak kto woli, szare rurki, ankle shoes, torebka
7 zestaw - zestaw z przeznaczeniem do wyjscia na dwor z elementami czerwieni , dwa zdjecia: czerwony sweterek long, szare rurki, zamszowe kozaki, kurtka, czerwona torebka

To tyle jak na razie, zycze milego ogladania i czekam na opinie (nie koniecznie pozytywne )
bardzo ładnie wszystkie zestawy mi się podobają

canile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 16:49   #364
Justa1980
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
I dwa ostatnie zdjecia:

Zapomnialam dodac, ze przepraszam ze balagam na podlodze
Kasiu - swietny styl - bardzo w moim guscie. Bardzo spodobal mi sie "promodowy" szary long na którego tez ostatnio mialam chrapke i dopatrzylam sie sukienki-longa szarego z H&M, który tez ostatnio dolaczyl do mojej garderoby. Nosisz 42 ??? W zyciu bym nie powiedziala Super sie prezentujesz w rurkach. Duza torebka brazowa to tez chyba H&M ?
Pokazuj sie czesciej.
EDIT: Zakiecik z H&M czarny tez jest rewelacyjny
Justa1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 17:33   #365
Apali
Wtajemniczenie

Dziękuję
Szczerze to liczyłam, że zbierze mi się kilka negatywnych opinii.
Miłe zaskoczenie

Więc tak:
butki są z Daniji.
spodnie to nowa kolekcja Bershka, na nogawkach mają jeszcze zameczek.

Justa1980 miło czytać
paulinka_vel_paulinka szczerze mówiąc, to pół roku temu tak nie wyglądałam. Po chorobie przytyłam, ale teraz wszystko wróciło do normy
besciara w Bershce, na pewno dorwiesz ten model

W ogóle, wszystko miło czytać.
Może jak wpadnę w rytm, będę robić więcej zdjęć i zamieszczać.

kasian86 - 42? na prawdę? Absolutnie nie wygląda. Zestawy bardzo ładne w eleganckim stylu.

Edytowane przez Apali
Czas edycji: 2007-01-12 o 17:36 Powód: dodanie treści
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 17:45   #366
besciara
Wtajemniczenie

Czekamy na więcej zdjęć. Masz bardzo fajny styl. Spodnie z Bershki ... hmm nie do zdobycia bo do Krakowa ani do Katowic się nie wybieram .
Stary 2007-01-12, 19:30   #367
hathayoga
perfumove love

Apali, świetne zestawy!

Jesteś żywym przykładem na to, że nie trzeba nosić rozmiaru 34 czy 36, by się móc świetnie ubrać
Czekamy na więcej!

edit: mój 666 post

Kosmetyki

Wish

Edytowane przez hathayoga
Czas edycji: 2007-01-12 o 21:42
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-12, 21:09   #368
kal1nka
Zadomowienie

hej Anies

jesli dobrze doczytalam, to masz torbe z tego zdjecia z allegro
Jak moge ja znalezc, oczywiscie o ile w ogole znow ktos taka wystawi?
mam nadzieje, ze jakos mi pomozesz pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Image4.jpg (27,9 KB, 484 załadowań)

21.02.10 zakochana
31.12.13 narzeczona
16.07.16 żona
kal1nka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 21:38   #369
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dzieki dziewczyny
Justa brazowa torebka jest z Reserved
Hathayoga wedlug mnie Apali nosi 34 albo 36
Stary 2007-01-12, 23:17   #370
sweet_mystery
Rozeznanie

Anies superrr te Twoje zestawy!! normalnei napatrzec sie nie moge nooo i masz sliczna fryzurke i KOLOREK to Twoj naturalny?? jesli nie to na jaki farbujesz?
Stary 2007-01-12, 23:33   #371
em.
Raczkowanie

kal1nka bardzo fajne zestawienie, podoba mi sie Twój styl

dieta. rehabilitacja. francuski.

powracam powoli do pełnej sprawności.
em. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-13, 09:13   #372
kal1nka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez em. Pokaż wiadomość
kal1nka bardzo fajne zestawienie, podoba mi sie Twój styl
to nie ja, to Anies, ja tu pytam tylko o torbe ze zdjecia

21.02.10 zakochana
31.12.13 narzeczona
16.07.16 żona
kal1nka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 10:17   #373
szi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Mój dzisiejszy "look", wersja z wisiorem. Poza tym wersja z paskiem i szalikiem.
Anies! Jak zwykle pięknie i brak słów. Najbardziej podoba mi się wersja z wisiorkiem, potem z paskiem, a na końcu z szalikiem I skąd Ty bierzesz te longi

szi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 10:36   #374
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
SarahMoon dziekuje
Tunika jest z Promodu
po pierwsze super wyglądasz
a po 2 tą tuniczkę dawno kupiłaśi za ile? Były inne kolory?
Stary 2007-01-13, 11:37   #375
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Kaisandra dzieki
Tunike kupilam w promocji przeceniona na 79 zl ze 149 zl.
Nie bylo innych kolorow w tym kroju. Kupilam na poczatku stycznia lub pod koniec grudnia
Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-13, 11:54   #376
NiEBiE
Zakorzenienie

kasian86

Jesteś niezbitym dowodem na to, że nie trzeba nosić rozmiarfu 36, by świetnie wyglądać! Sama noszę ten rozmiar, co Ty i naprawdę chciałabym wyglądać tak rewelacyjnie.. Ale to chyba właśnie kwestia doskonałego dobrania kolorów, krojów, dodatków. Jestem pod wielkim wrażeniem.
NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 12:19   #377
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Kaisandra dzieki
Tunike kupilam w promocji przeceniona na 79 zl ze 149 zl.
Nie bylo innych kolorow w tym kroju. Kupilam na poczatku stycznia lub pod koniec grudnia
Pozdrawiam
dzięki
Stary 2007-01-13, 15:41   #378
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
kasian86

Jesteś niezbitym dowodem na to, że nie trzeba nosić rozmiarfu 36, by świetnie wyglądać! Sama noszę ten rozmiar, co Ty i naprawdę chciałabym wyglądać tak rewelacyjnie.. Ale to chyba właśnie kwestia doskonałego dobrania kolorów, krojów, dodatków. Jestem pod wielkim wrażeniem.
NiEBiE dziekuje bardzo, ale bez przesady Chyba nie chodzi o odpowiednie dobranie kolorow, bo ja po prostu kupuje co mi sie podoba (oczywiscie najwazniejsze jest jak w danej rzeczy wygladam), ale nie mam jakiejs obsesji, ze wchodze do sklepu i od razu pytam tylko o spodnice ciete ze skosu itp
Najwazniejsze jest dobre samopoczucie, ja sie dobrze czuje sama ze soba (jeszcze jakis czas temu tak nie bylo, ale teraz juz tak), bo stwierdzilam, ze najwazniejsze to czuc sie dobrze ze soba. Oczywiscie - gdybym nosila rozmiar 34 mialabym wiecej mozliwosci doboru ciuszkow - ale mi jest dobrze tak jak jest, bo to co mi sie podoba i jest w moim guscie produkuja jeszcze w rozmiarze 42 Od dlugiego czasu juz nosze ten rozmiar (z przeblyskami do 40) i jest fajnie Pozdrawiam
Stary 2007-01-13, 15:52   #379
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Hathayoga wedlug mnie Apali nosi 34 albo 36

Oczywiście pomylilam nicki? Wybaczcie , a więc...

kasian86, podziwiam Twoje zestawy, długi golf (tunika? sukienka?) sssuper.

(dobra, za drugim razem takie słodzenie już nie wychodzi tak dobrze jak za pierwszym )

Kosmetyki

Wish
Stary 2007-01-13, 16:24   #380
anies5
Zakorzenienie

DeeDee13, Agniuszka87, Iwona, NasteCzka, Milky Pyra1990, Manolita, Elfiku, Gosia - Dziewczyny wszystkim Wam pięknie dziękuję za miłe słowa . Jest mi bardzo miło .

Cytat:
Napisane przez kruk Pokaż wiadomość
Anies nie widze dokładnie ...co masz pod tym longiem ,zwykły top? bo ja nie wiem co ubierac pod takie sweterki... ,a zestawy sliczne. jak zwykle
Czarny long, zwykły, gładki z krótkim rękawem z H&M.

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Super sweterek na guziczki! i do tego szary
Gzie kupiłaś go i za ile?Chodzi za mną coś szarego..poza tym dostałam trochę kasy, bo dziadek znalazł dziś 150zł w sklepie hyhy
Kupiony w Bershce za 35 zł, na przecenie. Praline ogarnęła nowa mania, tym razem szarość .
Wow, dziadek sokoli wzrok, albo szczęściarz...albo jedno i drugie.

Cytat:
Napisane przez sabcia-myszka Pokaż wiadomość
wlasnie tez to zauwazylam musze poczekac do lata

twoje zestawy swietne !!!!!!!!!!! i ta kulka wszystko do siebie idealnie pasuje ! jak zawsze!
Eee tam do lata, wystarczy do wiosny . Zważając na obecną pogodę, to do wiosny może być całkiem blisko.
Kupiłaś ten wisiorek?

Cytat:
Napisane przez stellios Pokaż wiadomość
Anies5

Twoich zestawów nie trzeba nawet komentować

Mimo, że mam jednak troche odmienny styl niz ty, doceniam w twoim sposobie ubierania się to, ze zawsze (chyba , zetgo co widze tutaj na wizazu) wyglądasz w porządku, wszytsko jest ciekawie i odpowiednio dobrane.

A nie raz zachwycasz mnie jakimis ciekawymi ciuszkami.

Podziwiam
Staram się wszystko dobierać dokładnie, w zasadzie nie myślę długo nad strojem, bo zwyczajnie nie mam na to czasu, ale nie jest trudno coś komponować, kiedy większość rzeczy ma się w podobnych kolorach i podobnym stylu.

Za to Ty mnie zaskakujesz odwagą! Nie miałabym tyle śmiałości, żeby ubrać sukienkę krótką i jeszcze z takim dekoltem (piszę o niebieskiej kreacji). Po prostu źle bym się czuła.
Oczywiście stylizacja bardzo mi się podoba, niecodzienna i do twarzy Ci w niebieskim.

Cytat:
Napisane przez Justa1980 Pokaż wiadomość
Jejku jak pieknie Wersja z szaliczkiem do zakochania Ja tez chce taki Jest cudowny. Wszystko jak zawsze BOSKIE. Wisior rewelacyjny i ta branzoletka której sie dopatrzylam równiez. Nie no Aga jak zwykle - brak slów. Sweterek jest cudowny. To byla swietna decyzja Widze, ze Balenciaga jest teraz no. 1 wsród Twoich torebek ? I wcale sie nie dziwie, bo swietna jest
Oczywiście merci beaucoup . Spokojnie mogę Ci go odstąpić, bo jakoś nie przepadam za nim. Nie umiem nosić szalików i apaszek .
Ty to masz oko, bransoletka prawie zlewa się ze sweterkiem.
Balenciaga jest raczej przypadkiem, bo wszystkie inne czarne torby mam w Chrzanowie. Wzięłam je na święta i nie chciało mi się brać ich z powrotem. Acz przyznam, że lubię ją. Choć nie jest aż tak pakowna jak ta z Asos'a .

Cytat:
Napisane przez jaszmurka Pokaż wiadomość
Anies wersja z wisiorkiem za***ista
Bardzo mi się podoba Ślicznie Ci w tym sweterku
Jaka dosadna opinia . Dzięki Jasz .

Cytat:
Napisane przez SarahMoon Pokaż wiadomość
Anies
Mi też najbardziej podoba się wersja z wisiorkiem. Zauważyłam ,że jesteś chyba najbardziej komplementowaną użytkowniczką tego forum. Dziwię sie ,ze jeszcze nie zrobiłaś się zarozumiała.
Chyba jest to wynikiem licznych zestawów jakie wklejam, bo ostatnio sporo się nazbierało i faktycznie zebrałam dużo pozytywnych opinii, co mnie ogromnie cieszy i nie raz poprawia mi nastrój.

Cytat:
anies5 wersja bez apaszki mnie powaliła . Jest świetna, sweterek szary wydaje się znajomy. Hmm... Bershka? Kojarzy mi się, że właśnie mierzyłam takowy, tylko że żółty

Teraz coś mojego
Tak, Bershka .

Mnie natomiast przypadł do gustu Twój zestaw. Ostatnio coraz bardziej podoba mi się połączenie rurek z bluzą sportową i np. peep toe. Bardzo ładnie wyglądasz! Pokazuj nam się częściej .
Ha widzę właśnie, że jesteś nieźle okablowana .

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Anies, wygladasz rewelacyjnie kazdy zestaw , mimo ze bardzo podobny jest przesliczny sweterek szary wyglada na tobie jak na modelce powinnas byc chodzaca reklama roznych firm
Baza ta sama, zmieniałam tylko dodatki . Na przebieranki nie było już czasu, bo wychodziłam na Tutorial.
Dziękuję Ci bardzo . Mnie się wydawało, że sweterek jest zbyt opięty .

Cytat:

Ooooo mamo! Toż to rewelacja! Nigdy w życiu nie powiedziałabym, że nosisz rozmiar 42. Chyba dlatego, że wysoka jesteś? Wyglądasz na 38.
Prezentujesz się świetnie dosłownie we wszystkim. Każdy zestaw mi się podoba. Idealnie dobrane ubrania.
Mój faworyt, to szary long z Promodu . Też go przymierzałam, ale wyglądałam jak worek na ziemniaki . Za niska jestem do niego.

Ze spódniczką czarno białą i getrami . Jeszcze ten żakiet!

Szare kozaki bomba.

Pokazuj się częściej!

Cytat:
Napisane przez kal1nka Pokaż wiadomość
hej Anies

jesli dobrze doczytalam, to masz torbe z tego zdjecia z allegro
Jak moge ja znalezc, oczywiscie o ile w ogole znow ktos taka wystawi?
mam nadzieje, ze jakos mi pomozesz pozdrawiam
Szukaj pod hasłem "Balenciaga". Moja była jednorazową okazją. Kupiłam używaną, ale taką o jakiej zawsze marzyłam .

Cytat:
Napisane przez sweet_mystery Pokaż wiadomość
Anies superrr te Twoje zestawy!! normalnei napatrzec sie nie moge nooo i masz sliczna fryzurke i KOLOREK to Twoj naturalny?? jesli nie to na jaki farbujesz?
Aaa dziękuję. Cieszę się, że się podobają .
Tak, naturalny. Nigdy nie farbowałam włosów. Obawiam się, że szał by mnie ogarnął z odrostami. Poza tym żal mi niszczyć włosy. Jak osiwieję, to zacznę .

Cytat:
Napisane przez szi Pokaż wiadomość
Anies! Jak zwykle pięknie i brak słów. Najbardziej podoba mi się wersja z wisiorkiem, potem z paskiem, a na końcu z szalikiem I skąd Ty bierzesz te longi
Pięknie dziękuję.
Mnie się najbardziej podoba z paskiem, ale bardziej wygodna jest z wisiorkiem, więc ostatnio taką wersję wcieliłam w życie.
Longi? Zazwyczaj z H&M, niektóre mam też z Zary.
Stary 2007-01-13, 16:53   #381
00aga00
Wtajemniczenie

Qrcze ale super te zestawiki ... Postanowiłam zadebiutować z moim :P Dziś jade tak na 18stke przyjaciółki Czegoś mi jeszcze brakuje w tym moim zestawie i mile widziane jakieś Wasze sugestie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestaw.JPG (48,4 KB, 241 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ja.JPG (53,9 KB, 353 załadowań)
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

Edytowane przez 00aga00
Czas edycji: 2007-01-13 o 18:37
00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 16:58   #382
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Najwazniejsze jest dobre samopoczucie, ja sie dobrze czuje sama ze soba (jeszcze jakis czas temu tak nie bylo, ale teraz juz tak), bo stwierdzilam, ze najwazniejsze to czuc sie dobrze ze soba. Oczywiscie - gdybym nosila rozmiar 34 mialabym wiecej mozliwosci doboru ciuszkow - ale mi jest dobrze tak jak jest, bo to co mi sie podoba i jest w moim guscie produkuja jeszcze w rozmiarze 42 Od dlugiego czasu juz nosze ten rozmiar (z przeblyskami do 40) i jest fajnie Pozdrawiam
W pełni się z Tobą zgadzam. Gdy czujemy się dobrze same ze sobą, akceptujemy się i podobamy się sobie, wtedy w ten sam sposób odbierają nas inni. Kobieta zadowolona z siebie, zupełnie inaczej wygląda, inaczej się porusza, częściej się śmieje. A to odgrywa ogromną rolę w tym, w jaki sposób jesteśmy postrzegane.

Ja się tego powoli uczę, ale muszę przyznać, że czuję się coraz lepiej właśnie dlatego, że znajduję coraz więcej fajnych ciuchów na moją figurę. Jeszcze 1,5 roku temu w moim mieście nie było żadnego centrum handlowego, a ubieranie się w sklepach 'bezfirmowych', to horror, bo tam wszystko jest na szczuplutkie dziewczyny. Przez brak fajnych ciuchów, w których dobrze wyglądałam, czułam się po prostu fatalnie. Na szczęście, to już przeszłość.

Pozdrawiam serdecznie, czekam na nowe zestawy i inspiracje dla mnie!

Ja swoich niestety nie zamieszczę, bo nie posiadam w domu odpowiednich warunków do zrobienia dobrego foto. ;/ Mam lustro tylko do 'połowy ud', zaraz za nim jest szafa i nie ma jak zrobić foto, a szkoda.
NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 17:07   #383
rafii8891
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość
Qrcze ale super te zestawiki ... Postanowiłam zadebiutować z moim :P Dziś jade tak na 18stke przyjaciółki Czegoś mi jeszcze brakuje w tym moim zestawie i mile widziane jakieś Wasze sugestie
no co ja Aguśśś Ty moja Myszko moge napisac bedziesz w tym pieknie wygladac napewno super!!! mi nic w tym zestawie nie brakuje chyba ze mnie hehehehe...
rafii8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 17:39   #384
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Hathayogadzieki w takim razie

Anies mam 172 cm wzrostu, wiec faktycznie moze dlatego. Poza tym hmm... jestem dosyc proporcjonalna jesli chodzi o figure, wiec to tez duzo ulatwia Ale dziekuje za komplementy

NiEBiE pozdrawiam jeszcze raz
Stary 2007-01-13, 18:56   #385
sabcia-myszka
Zadomowienie

GG do sabcia-myszka

Cytat:
Eee tam do lata, wystarczy do wiosny . Zważając na obecną pogodę, to do wiosny może być całkiem blisko.
Kupiłaś ten wisiorek?
nie nie kupilam skusilam sie na ten naszyjnik o ktorym sobie marzylam i akurat byl tanszy o 50% umiescilam na styczniowych zakupach taki "zloty"a dzis jeszcze dokupilam lancuszek z serduchemtez na styczniowych wkleilam ale postaram sie dzis troszke poprzebierac i pokazac kilka zestawikowbuzka
sabcia-myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 19:17   #386
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Jest OK, tylko ja nie przepadam za złotymi paskami więc ten passss mnie razi. Aczkolwiek chyba pasuje do zestawu i ważne, że Tobie się podoba.
Przyjemnej zabawy

Kosmetyki

Wish
Stary 2007-01-13, 19:32   #387
praline
Zakorzenienie

Cytat:
hej!
czy ta bluzka jest z atmosphere?
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 21:58   #388
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Moj stroj wyjsciowy do lumpa, wyszlam bez torebki, wrocilam z wczoraj szukalam jak najtanszej na allegro, ale pomyslalam ze tyle wytrzymalam to jeszcze jeden dzien dam rade dzis patrze, stoi w lumpie kosztowala 16 zl na dodatek ze skory
Ladny zestaw Wszystko do siebie pasujei ta torba !! za taka cene -gratuluje. Jak bys znalazla taka druga to wiesz dla kogo wziac ?

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
A to moje bardziej imprezowe....
Ale Ty masz figure!! Slicznie jak zawsze Kobieco a zarazem bardzo szalone.

Cytat:
moj zestawik, ale cos mi w nim nie pasuje podpowiedzcie mhh ...
Jakos mi sie gryzie bluzka z tym sweterkiem.Czekaj do lata.

Cytat:
czarownicagosia
w tym problem ze nic nie pasuje do tej bluzeczki zaden sweterek:/ przynajmniej nie z mojej szafy

a to moj stroj na dzisiejsze zakupytaki prosty zwykly...
Klasyzny i ladny. Ale torebka-ciagle moje marzenie

Cytat:
Mój dzisiejszy "look", wersja z wisiorem. Poza tym wersja z paskiem i szalikiem.
Po co ja w ogole komentuje Agus Ty zawsze masz swietne zestawy i w kazdym sie swietnie prezentujesz. Przez Ciebie? -dzieki Tobie kupilam long z Promodu a teraz ta kulke z H&M. A zestawy wszystkie mi sie podobaja-najbardziej z paskiem-skad? pozniej z kulka i z chustka. Skad ona?
No i swietna fryzurka!

Cytat:
Teraz coś mojego
Tak jak pisaly dziewczyny-swietne polaczenie lekiej,sportowej bluzki z rurami i peep toe.Pokazuj sie czesciej

Cytat:
W ogole nie powiedzialabym ze nosisz rozmiar 42!!Wszystkie mi sie podobaja! Idealnie wybierasz kroje i kolory-rowiez pokazuj wiecej zestawow-bedziemy czerpac inspiracje

A teraz cos ode mnie-zestaw z nowym longiem na urodziny do kolezanki.Podoba sie;>??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg impra.jpg (54,6 KB, 702 załadowań)
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 22:08   #389
canile
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
A teraz cos ode mnie-zestaw z nowym longiem na urodziny do kolezanki.Podoba sie;>??
bardzo ładnie tylko ja zmieniłabym spodnie na ciemniejsze (takie zboczenie )

canile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-13, 22:08   #390
CzarnyElf
Zakorzenienie

Super karo-bardzo fajny
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości