|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2012 - fanki futbolu wszystkich krajów łączmy się!
Jejku, a jakby Franz robił te zmiany i przez to byśmy stracili jeszcze więcej bramek?? I tak źle i tak nie dobrze, jak zwykle
|
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Ja napiszę tylko jedno chociaż palcem wskazywać nie będę.
Nienawidzę kibiców, którzy dopingują i wychwalają pod niebiosa drużynę, która gra świetnie a przy pierwszym potknięciu zmieniają swoje zachowanie o 180 stopni. Wiem, że Polacy fenomenalnie nie zagrali drugiej połowy, wiem, że zawiedli nadzieje kibiców, moje również ale serio dziewczyny, zastanówcie się nad sobą trochę ![]() Możecie mnie teraz zjeść ale takie jest moje zdanie i się tego nie wstydzę
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#934 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
hej; ja się odmeldowuję na dzisiaj już idę spać
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
notej bramki to szkoda powpadali na siebie... pomijali się z piłką i tyle no szkoda
|
|
|
#937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już Cię kocham![]()
|
|
|
#939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jaka jestem zła i zawiedziona. 10 parobków klepało nas, jak dzieci. Początek był rewelacyjny. Pierwsze 20 minut to była sama radość patrzenia. Graliśmy zdecydowanie i odważnie, co zaowocowało kapitalnym golem Lewandowskiego. Facet jest fenomenalny! Później standardowo była euforia, rozluźnienie i w efekcie głupie wyrównanie (to się w naszej grze nie zmienia od lat). Mało tego, straciliśmy Wojtka... i chyba to mnie najbardziej zdołowalo. Kondycyjnie słabo wypadliśmy, przynajmniej moim zdaniem. Tytoń - chapeau bas
Podziwiam, że się wybronił. Grecy robili właściwie co chcieli. Przedstawili niezły teatrzyk tak, jak napisała dark. Mascherano mógłby się od nich uczyć. Podkładali nam się na każdym kroku, a my zaś pokładaliśmy się psychicznie. Co do Smudy. Facet jest daremny. Liczę, że asystenci powiedzą mu, że w meczu można robić AŻ trzy zmiany. I to nawet takie niewymuszone kontuzją czy kartką Ja wiem, że remis to nie koniec świata, ale ten pierwszy mecz jest zawsze tak ważny. To jest jak rozdanie kart. Teraz znowu trzeba się będzie oglądać na przeciwników i liczyć na ich potknięcia.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Podziwiam Was za ten optymizm co do meczu z Rosją. Moim zdaniem NIE wygramy. Ruscy pokażą nam, jak się gra w piłkę To, co dzisiaj zrobili z Czechami Petr już chyba od dawana tyle piłek nie wyciągał z siatki.
|
|||
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
dark, chciałabym żebyśmy urwali ten punkt, oj, chciałabym
i wierzę, że szczęście będzie nam sprzyjać.---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Idę spać, bo mam nerwy na tych Greków |
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiektywnie rzecz biorąc będzie bardzo ciężko. Straciliśmy Szczęsnego, w drugiej połowie stanęliśmy, frajersko straciliśmy gola. Takie są fakty i ja nim nie zaprzeczam ale pomimo tego nie nazwę ich teraz żałosnymi kopaczami, którym Rosja strzeli 8 bramek. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Swoją drogą ja też byłam pod Spodkiem
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Nea, jak atmosfera pod Spodkiem? Dużo ludzi było?
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Było dużo
![]() Generalnie nie zamieniłabym tego na oglądanie w domu przed tv, we wtorek jednak wybiorę się do parku
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taką cichą nadzieję, że Rosjanie spoczną na laurach. To by nawet do nich trochę pasowało
Za to nasi chłopcy zadowoleni nie są - widać po wywiadach. I bardzo dobrze! Teraz zepną swoje śliczne tyłeczki i ich działania będą bardziej przemyślane Zastanawia mnie tylko ta słaba kondycja. Czyżby Smuda przegiął z treningami? Podobno Rosjanie mieli niezłą labę przed dzisiejszym meczem i widać pomogło
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawdziwy kibic zawsze wierzy. Po cichu, czy głośno, ale ZAWSZE do końca ;* |
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
atmosfera super no fakt że troche siadła razem z piłkarzami ale i tak uważam że warto było ![]() chociaż na meczu Rosja-Czechy zrobiło się gorąco bo jakaś bójka się zaczeła w sumie zaraz koło mnie ale szybko policja była i był spokój
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam już czy była o tym mowa... Jak się Wam podobała ceremonia otwarcia Euro?
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poszłam pić po meczu Polaków
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale krótka... myślałam że z 30 minut będzie jak nic a te flagi co kibice zrobili
07.02.2016 Edytowane przez Katuszka89 Czas edycji: 2012-06-09 o 00:18 |
|
|
|
|
|
#952 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajnie wyszło smieszne te spódniczki przekładane na drugą stronę. Bardzo podobały mi sieflagi na trybunach i te wzory układane przez tancerzy.Co do meczu, to chyba już wszystko zostało powiedziane. Początek, boski, a później klapa Już byłam pewna, że wygramy, a tu wszystko się popsuło. Lewandowski był super, Obraniak też się w miarę wykazywał. Tylko z Wojtusiem słabo No, ale Tytoń był świetny.Myślałam, że jak Wojtka wywalił, to już jest po meczu, karny, potem jeszcze jakieś inne bramki, a jednak Tytoń wybronił nas ![]() Ta reklama z Kubą i dzieckiem "Bez Ciebie nie pójdę" strasznie mnie rozczuliła A pierwszej połówki meczu z Rosją nie obejrzałam Równiutkie 45 minut tłumaczyłam przez telefon mojemu, że jak trwał nasz mecz, to nie mogłam mu odpisiwać na smsy, a tym bardziej odbierać telefonu Co to się dzieje, że dziewczyny oglądają mecze, a facetom trzeba tłumaczyć, żeby nie przeszkadzali Ogólnie wniosek z drugiej połowy meczu Rosja-Czechy - boję sięRosji
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-06-09 o 00:27 |
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34591673]Spóźniłam się i nie obejrzałam-.- (Za to mogę powiedzieć, że podoba mi się logo Euro, cała ta oprawa graficzna i logotypy-takie to swojskie i ludowe )[/QUOTE]Mi też się mega podoba oprawa graficzna całego Euro, fiolet, zieleń, logo, te stadiony
Edytowane przez darkdot Czas edycji: 2012-06-09 o 00:23 |
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Mieszkam przy Policyjnym Centrum Dowodzenia i jeszcze ciągle mi radiowozy na sygnale wracają z obstawiania Euro. Nie będę mogła spać. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-06-09 o 00:33 |
|
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podobała ceremonia otwarcia ale podobnie jak Katuszka niezbyt dobrze słyszałam i chętnie obejrzałabym podobnie. Cieszę się, że obyło się bez ludowej orkiestry, dziewczynek w warkoczach, chleba i soli itp...
![]() Magdallen ja też się Rosji boję... Chociaż ja tego meczu nie oglądałam i nie wiem czy Rosja grała tak świetnie czy Czesi tak słabo. Mój znajomy Czech stwierdził, że Czesi zagrali beznadziejnie i dali się wodzić za nos. Prawda to? W każdym razie morał z tego taki, że dobry bramkarz sam meczu nie wygra więc może brak Szczęsnego nie będzie decydującym czynnikiem. Ja liczę na to, że dla Tytonia to będzie turniej życia Swoją drogą mam nadzieję, że Kuba zacznie coś pokazywać, rozmawiałam o tym z Diamante i choć nigdy nie przypuszczałam, że to powiem, to musiałam stwierdzić, że Ojgen był bardziej widoczny od swojego protoplasty i mistrza
|
|
|
#957 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A TUTAJ jest link do filmiku z ceremonii otwarcia. Flagi z ludzi faktycznie super Mnie się jeszcze podobały nasze maskotki - żywy Slavek i Slavko![]() Zawsze marzyłam o tym, żeby wyprowadzać piłkarza na boisko i trzymać go za rękę
Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2012-06-09 o 00:43 |
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34591811]
Zawsze marzyłam o tym, żeby wyprowadzać piłkarza na boisko i trzymać go za rękę [/QUOTE]Ja też o tym marzę, ale jakoś tak od około 15 roku życia Dzisiaj rozkminiałam, że pasowałabym do wyjścia ze Szczęsnym. W końcu jest taki duży, to potrzebuje większego dziecka
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja siebie określam jako obiektywną
|
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z polskiej kadry chciałam wyprowadzać Tomasza Rząsę A Szczęsnego chyba bym nie mogła wyprowadzać-bramkarz Arsenalu, a Arsenal to drużyna, której, hmm, nie kibicuję
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

powpadali na siebie... pomijali się z piłką i tyle

już Cię kocham
Podziwiam, że się wybronił.
słabo kryli i popełniali mega błędy, to pośrednio przez nich Wojtuś wyleciał.
i wierzę, że szczęście będzie nam sprzyjać.

Za to nasi chłopcy zadowoleni nie są - widać po wywiadach. I bardzo dobrze! Teraz zepną swoje śliczne tyłeczki i ich działania będą bardziej przemyślane

Ja siebie określam jako obiektywną