|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Do 30 się zbliżamy i o siebie bardziej dbamy! New Life z uśmiechem zaczynamy! :)
Witam Kochane wizażanki , zwłaszcza te przed 3o
Założyłam ten wątek jako odzwierciedlenie mojej obecnej sytuacji życiowej. Mam 28 lat i w zasadzie dopiero teraz zaczęłam naprawdę żyć. Dopiero teraz znalazłam miłość życia. Dopiero teraz myślę o założeniu rodziny, budowaniu domu. Zaczynam od zera , a może raczej od minusa, bo gdzieś tam za mną ciągle ciągnie się przeszłość z którą muszę się jeszcze uporać. Mimo to w końcu znalazłam jakieś swoje szczęście i azyl.. Naglą przeprowadzka za granicę do ukochanego, nowe miejsce, nowi ludzie, praca... Czuje się czasami jak dziewiętnastka wyjeżdżająca na studia daleko od domu, z nowym i świeżym spojrzeniem na przyszłość.. Myślę sobie ,ze nie jestem w tym sama
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do 30 się zbliżamy i o siebie bardziej dbamy! New Life z uśmiechem zaczynamy! :
hej i ja dołączę do tego wątku. Mam 27 lat ale też podobnie jak Ty czuje ze odrodziłam się na nowo. Mam faceta z którym planuje wspolne zycie, dostałam dobra prace i czuje ze zyje!
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Do 30 się zbliżamy i o siebie bardziej dbamy! New Life z uśmiechem zaczynamy! :
I ja chętnie dołączę!
Mam... jeszcze 28 lat TŻ, super psa i do pełni szczęścia i "new life z uśmiechem" brakuje mi tylko pracy
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
łoj, ja już też blizej 30 niż 20
w sierpniu kończe 26 lat i teraz zaczynam sobie układac nowe, lepsze życie ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
zycze powodzenia na rozmowach, bo wiem jakie to irytujące jak się czeka, aż coś w koncu ruszy ![]() ale bedzie dobrze!
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli to zmiana na lepszą to się nie wahaj Nie dziękuję...
|
|
|
#6 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana wyobraź sobie ,ze ja rok temu byłam bez pracy, bez perspektyw i ogólnie w totalnym dołku.. pracę znajdziesz.. a jakiego masz psa? My z TŻ planujemy dwa psy ![]() Cytat:
Cytat:
Zgadzam się. Jeśli masz jakaś lepsza prace w alternatywie i polepszysz sobie tym życie to nie czekaj! zmieniaj !
|
||||
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Cytat:
Muszę być dobrej myśli bo inaczej to Mam kundelka, suczkę. Przygarnęłam ją bo biegała u mnie pod blokiem i była niczyja i od 9 lat świata poza nią nie widzę Uwielbiam spacery z psem i TŻtem
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co byś chciała robić?? Tzn jakiej pracy szukasz? Fajnie , że przygarnęłaś psa
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Ty czym się zajmujesz? Hehe ja gdybym mogła to też bym wzięła, strasznie mnie ruszają historie zwierząt i patrzeć nie mogę jak ludzie wyrządzają im krzywdę... Też miałam papugę kiedyś, nawet dwie. Jedna moja, druga siostry. O ile mnie pamięć nie myli to chyba były faliste, a Ty jaką masz? Później miałam też kanarka... jejku jak on śpiewał W podstawówce miałam też chomika, świnkę morską, która była ze mną dobre kilka lat, reagowała na swoje imię i strasznie przeżyłam jej stratę... I teraz mam psa i nie wyobrażam sobie życia bez niego, bardzo się przywiązałam ![]() Fajnie, że masz kota
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja obecnie zajmuje się pakowaniem odzieży w magazynie zajmującym się sprzedażą internetową. To moja pierwsza praca odkąd przyjechałam na wyspy I straszna z niej krzykaczka Ja też bardzo się przywiązuję do zwierząt, a w przeszłości miałam ich bardzo dużo. Koty, psy, chomiki, myszy, królika...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Ja za chwilę kończe 26 i zaczynam sobie powolutku uświadamiać, że bliżej mi do trzydziestolatków niż dwudziesto...
Tylko kurczę, czemu wciąż pytają mnie o dowód, gdy chcę kupić piwo
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
To całkiem miłe raz, kilka razy ale ciągle to już przesada
Dzień dobry
|
|
|
#14 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też sie pytają I nie tylko. Generalnie każdy mi daje 22 lata i jest w wielkim szoku jak mówię , że mam prawie 28 No i witaj Też tak uważam ![]() Cytat:
Witamy, witamy |
||
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
No własnie, tak ciągle to bywa męczące (irytujące)
![]() Tak samo jak słyszę idąc z córką, ze wyglądam jak siostra... A jak chodziłam z mlodszym bratem, to mówili, że jak mama... ![]() Dziś taka pogoda, że czuję się na pięćdziesiąt... |
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No u mnie było tak , że kiedyś jak szłam z mamą to jej wszyscy mówili ,ze wygląda jak moja siostra a nie jak mama ![]() A co do pogody to odkąd przyjechałam tutaj to ciągle szaro i depresyjnie...ale za to na maxa zielono! aż razi w oczy
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi tam za każdym razem miło jak słyszę, że młodo wyglądam i że mam dobre geny Lepiej, że odejmują lat niż mają dodawać Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Osobiście bardzo mi odpowiada klimat na wyspach ![]() Wcześniej mieszkałam w Poznaniu i nabawiłam się tam przewlekłego kaszlu. Odkąd jestem tutaj ta dolegliwość minęła jak ręką odjął No może przydałoby się więcej słońca ...ale mimo to podoba mi się. Jestem pod wielkim wrażeniem jak tu wszystko wspaniale kwitnie Ale to pewnie właśnie dlatego,że nie jest bardzo zimno, raczej umiarkowanie, i duuużo pada Czyli raj dla tych roślin
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Co tutaj tak cicho...
U mnie przez ostatnie dni non stop padało :/ Dopiero dziś się trochę rozpogodziło więc popołudniu wybiorę się na spacer z TŻ i siostrzeńcem ![]() Poza tym byłam dziś w hotelu z cv i teraz trzymam kciuki, by coś z tego było ![]() A co u Was? bezcukrowa27 zmieniłaś avatar, ładny
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś z Tż na zakupach i trochę się zgubiłam w Primarku Wyniosłam worek ubrań A co do avatara , zmieniłam bo tamten za bardzo nie pasował do nicku
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pochwal się co udało Ci się upolować
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm....6 bluzek, w tym 4 z motywami z bajek W domu okazało się ,zs na bluzce z Twettym jest napis - jestem z głupkiem - Oczywiście nie zauważyłam Sweter, bluza, 5 staników, 2 koszulki do pracy , bransoletkę, i jeszcze jakieś drobiazgi
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja upolowałam wczoraj koszulkę, ma śliczny nadruk Zostałyśmy w wątku same
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z hotelu, w którym byłam ostatnio też cisza :/ Więc nadal szukam...
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,można? ja też koło 30-tki, chociaż tak bardziej koło 27-wiosenek niż 30
![]() co u mnie?jest TŻ, jest praca, jest kot przybłęda niestety mimo wielu chęci nie mogę zmienić pracy, a szkoda, bo trochę mi się aktualna znudziła...i nikt mnie już o dowód nie pyta
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj A czym się zajmujesz w pracy?
|
|
|
#28 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mieszkasz może w jakimś dużym mieście? I jak szukasz pracy? na stronach internetowych, gazetach? Cytat:
Jasne, ze można Ja też mam 27 lat, ale nie ma się co oszukiwać ,że zbliżamy się do tej 30 A czemu nie możesz zmienić pracy?
|
||
|
|
|
|
#29 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szukam przez strony, gazety, znajomych, rozsyłam-zanoszę też cv/lm do różnych firm, które nie szukają pracowników. Z nadzieją, że może akurat. Zaznaczam w lm, żeby zatrzymali moje cv w celach potencjalnej przyszłej rekrutacji. I cisza. Wszędzie, że kryzys, że nie przyjmują nowych pracowników, że raczej redukcja zatrudnienia ich interesuje... i co zrobić :/ Staram się mieć pozytywne nastawienie, że w końcu coś się zmieni, że znajdę pracę... bo jak tak czasem o tym wszystkim myślę to Ale nie chcę psuć Wam humoru swoim narzekaniem, dlatego zmieńmy temat na jakiś bardziej pozytywny ![]() Czym się interesujecie? Co robicie w wolnych chwilach?
|
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz..ja szukałam pracy pół roku, i to w Poznaniu Wiec znam ten ból. Jeśli chodzi o moje wolne chwile to jest ich mało w tygodniu Mam kiepską zmianę Czekam zawsze na weekend
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

Założyłam ten wątek jako odzwierciedlenie mojej obecnej sytuacji życiowej. Mam 28 lat i w zasadzie dopiero teraz zaczęłam naprawdę żyć. Dopiero teraz znalazłam miłość życia. Dopiero teraz myślę o założeniu rodziny, budowaniu domu. Zaczynam od zera , a może raczej od minusa, bo gdzieś tam za mną ciągle ciągnie się przeszłość z którą muszę się jeszcze uporać. Mimo to w końcu znalazłam jakieś swoje szczęście i azyl.. Naglą przeprowadzka za granicę do ukochanego, nowe miejsce, nowi ludzie, praca... Czuje się czasami jak dziewiętnastka wyjeżdżająca na studia daleko od domu, z nowym i świeżym spojrzeniem na przyszłość.. Myślę sobie ,ze nie jestem w tym sama 

TŻ, super psa i do pełni szczęścia i "new life z uśmiechem" brakuje mi tylko pracy 

Wyniosłam worek ubrań 
Wiec znam ten ból. Jeśli chodzi o moje wolne chwile to jest ich mało w tygodniu
Czekam zawsze na weekend