Wszystko o Avonie - Część II - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-16, 06:33   #2071
trutka23
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Ja też już nie śpię .Już dawno w pracy.Jak mi się nic nie chce....tylko spać spać spać...Miłego dnia życzę
Stary 2007-01-16, 06:45   #2072
maab27
Przyczajenie

GG do maab27

Dzień dobry. Widzę, że mamy sporo rannych ptaszków... Ciekawe czy to z obowiązku - jak w moim przypadku - bo trzeba rano być w pracy
maab27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 06:45   #2073
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Ja też już nie śpię .Już dawno w pracy.Jak mi się nic nie chce....tylko spać spać spać...Miłego dnia życzę
Mnie tak samo, nie jesteś sama! Dzisiaj czuję się jakbym nie spała z tydzien

Przy okazji chciałam się pochwalić, że powstrzymałam się przed zakupem szminki Glass Reflection, zamówię ją w następnym katalogu. Postanowiłam najpierw zużyć przynajmniej jeden z tych kilkunastu błyszczyków, które mam

maab27, dokładnie z tego samego oboowiązku, w weekendy sypiam przynajmniej do 11
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 06:57   #2074
Ulaczek
Rozeznanie

Dziewczynki mam pytanie w kat02 na okładnce jest taki balsam kolorowy pielęgnujący usta i jest napisane, że nadaje połysk, koleżanka go zamówiła i okazało się że nie nadaje połysku tylko maluje na czerwono usta. - wiecie coś o tym a może tylko mi trafił się taki inny..
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 06:59   #2075
maab27
Przyczajenie

GG do maab27

W czwartek paczka A może uda im się dostarczyć ją jutro?? Miałabym fajną niespodziankę Jaki to człowiek niecierpliwy jest jak czeka na paczkę z Avonu
Stary 2007-01-16, 07:08   #2076
agness86
Zakorzenienie

dzień dobry...dziś faktura Jeszcze mi nie odpisali
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 07:09   #2077
maab27
Przyczajenie

GG do maab27

Niestety ja dopiero czekam na paczkę... Mam tylko nadzieję, że moim klientkom nie będzie to przeszkadzać - kilka osób zamówiło te pomadki...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-16, 07:15   #2078
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dzień dobry chyba tylko my już nie śpimy codziennie o tej porze
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Dzień dobry avomaniaczki
Dzień Dobry!!!
jejciu, Dziewczyny podziwiam, naprawdę!
Zajęcia mam dzisiaj od 12, i dopiero teraz zwlekłam się z wyrka, i to tylko dlatego, że muszę się na kolokwium nauczyć:| Bo tak właściwie wcześniej nie miałam kiedy...Zaraz bedzie expresowa nauka... :|

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam pytanie w kat02 na okładnce jest taki balsam kolorowy pielęgnujący usta i jest napisane, że nadaje połysk, koleżanka go zamówiła i okazało się że nie nadaje połysku tylko maluje na czerwono usta. - wiecie coś o tym a może tylko mi trafił się taki inny..
Chodzi Ci o taki balsam, ktróy powinien dawać taki różowy połysk?
taki z biało-czerwonym(rozowym) opakowaniu?
Moja koleżanka go ma, i jest naprawdę różowiutki...
Mi przypomina którąś z tych różowych pomadek ochronnych (Bebe, Nivea,coś w tym stylu...)

Czerwony on nie jest ani troszkę

Pozdrawiam!!
Stary 2007-01-16, 07:28   #2079
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

oto co mi odpisali jak napisałam do nich o braku w mojej paczce naszyjnika Tibet Tusk i wody Individual Blue:

Szanowna Konsultantko,

Spodziewanym terminem dostępności Wody indywidual Blue w magazynie jest 9
marca, natomiast Naszyjnik jest już dostępny w magazynie. Przepraszamy za
utrudnienia spowodowane opóźnieniem w dostawie tego produktu.

Z pozdrowieniami,
Agnieszka Mierzejewska
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska
Stary 2007-01-16, 07:30   #2080
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!!!
jejciu, Dziewczyny podziwiam, naprawdę!
Zajęcia mam dzisiaj od 12, i dopiero teraz zwlekłam się z wyrka, i to tylko dlatego, że muszę się na kolokwium nauczyć:| Bo tak właściwie wcześniej nie miałam kiedy...Zaraz bedzie expresowa nauka... :|

Mi przypomina którąś z tych różowych pomadek ochronnych (Bebe, Nivea,coś w tym stylu...)

Pozdrawiam!!
TAK TAK O TEN TO czyli ja mam chyba jakis towar wybrakowany ???
Stary 2007-01-16, 08:16   #2081
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

witam wszystkich

Cytat:

ja go zamawiałam, ale paczkę będe miała dopiero 22 stycznia, więc wtedy się okaże jaki on będzie, mam nadzieje, że jednak nie czerwony

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

Pozdrawiam!!
ja też sobie je skojarzyłam z Nivea wsumie dlatego je wziełam i na tą cene- mam nadzieje, że się nie rozczaruje

Cytat:
Napisane przez basiuniaaa1990 Pokaż wiadomość
oto co mi odpisali jak napisałam do nich o braku w mojej paczce naszyjnika Tibet Tusk i wody Individual Blue:

Szanowna Konsultantko,

Z pozdrowieniami,
Agnieszka Mierzejewska
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

ach nie no tylko nie 3 marca wziełam tą wode dla TŻ na urodziny które ma 29 stycznia, ciekawa jestem kiedy moja konsultanka składać będzie zamówienia z kat 03 czy zdąże ją mieć ewentulanie na walentynki

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 08:39   #2082
asia_z
Zakorzenienie

o nie 3 marca a mojej koleżance bardzo na tej wodzie zależy... może będą mieć na biurze, tylko musze się tam jutro przejść... ja dzisiaj składam zamówienie.. mam nadzieje, że za dużo braków nie bedzie
Stary 2007-01-16, 08:48   #2083
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
o nie 3 marca a mojej koleżance bardzo na tej wodzie zależy... może będą mieć na biurze, tylko musze się tam jutro przejść... ja dzisiaj składam zamówienie.. mam nadzieje, że za dużo braków nie bedzie
och nie własnie załapałam dopiero że na walentynki też nie dojdzie nie wiem czemu odrazu nie załapalam może dlatego że sądziłam że to nie możliwe że dopiero 3 marca będzie nie ma jak być naiwnym i wierzyć w rzeczy nie realne

a przy okazji znalazłam na allegro naszyjnik maeve z kat 04 http://www.allegro.pl/item158155119_...e_okazja_.html
musze przyznać, że w katalogu ładniej się prezentuje

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 09:22   #2084
pAtiŚ
Zakorzenienie

CO do tego balsamu do ust z okladki to nie wiem jaki jest.
Ale jak zamówiłam sobie z Avon Care z tej letniej edycji to on jest taki czerwony;/ calkiem inny niz w katalogu... w katalogu byl taki rozowiutki a w rzeczywistosci wcale to nei jest róż ;/
ale niedawno zamowilam sobie taki inny co był w ktoryms katalogu na wyprzedazy w takiej rozowej etykietce i on jest na szczescie rozowy...

pozdrawiam i zmykam bo musze sie jeszcze nauczyc z historii...
papa

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 09:23   #2085
off-wietrzka
Rozeznanie

witam!
ktoś się pytał jaki jest ten alternatywny krem do rąk z gliceryną - mi przyszedł ten w świątecznym opakowaniu z bombkami...
a klientka zamawiała naszyjnik+bransoletkę Taya. zdążyłam pstryknąć fotki zanim jej dałam... jest ktoś zainteresowany? bo jeśli tak to może jakoś później uda się mi je tu wrzucić, bo teraz to jestem w pracy...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 09:25   #2086
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość

a mi dzisiaj paczuszka przyjdzie ale nikogo nie bedzie w domu wiec do sasiadki pojdzie odbiore dopiero po 19
jak coś to dam znać i opisze co nieco

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 09:44   #2087
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Ale jak zamówiłam sobie z Avon Care z tej letniej edycji to on jest taki czerwony;/ calkiem inny niz w katalogu... w katalogu byl taki rozowiutki a w rzeczywistosci wcale to nei jest róż ;/
ale niedawno zamowilam sobie taki inny co był w ktoryms katalogu na wyprzedazy w takiej rozowej etykietce i on jest na szczescie rozowy...

pozdrawiam i zmykam bo musze sie jeszcze nauczyc z historii...
papa
no tak ale na okładce jest napisane, że nadaje połysk - kiedys był taki różowiutki balsam nadający połysk, a ten co przyszedł to nie nadaje połysku tylko nadaje ustom kolor czerwony i teraz nie wiem chyba zadzwonię na infolinię i się zapytam jak to jest
Stary 2007-01-16, 10:21   #2088
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
paczkę odboerałam 08.01

no to z jednej strony się bardzo cieszę, że będe mogła jeszcze coś klientce zamówić a z drugiej co za idiotka w tym COK-u pracujezadałam proste pytanie, pokazywałam katalog o którymi chodzi i jeszcze się upewniałam czy to na pewno o 02 chodzi a ona dalej w zaparte że już tylko 03-co za babsko
no nic -w tygodniu się tam znowu wybiorę i dokupię to co potrzebuje
a ktora to byla sprzedawczyni?? Jak wygladala?
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 10:32   #2089
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
witam!
ktoś się pytał jaki jest ten alternatywny krem do rąk z gliceryną - mi przyszedł ten w świątecznym opakowaniu z bombkami...

nie żartuj... jakby klientka chciała z bombkami, to by zamówiła wtedy, kiedy takie były... ehhh ten avon...

a propos tego balsamu do ust z ostatniej strony - mam, kupiłam sobie latem i używam bardzo często. nie cierpię mieć na ustach czegoś bardzo widocznego, a ta pomadka daje taki delikatny róż z połyskiem. na pewno nie jest to kolor czerwony, bo tego bym nie zniosła. zresztą nawet moja mama, która się wcale nie maluje jej używa, więc nie jest to żaden jaskrawy ani mocny kolorek.
zamówiłam wtedy i teraz też biorę

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-16, 10:40   #2090
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
nie żartuj... jakby klientka chciała z bombkami, to by zamówiła wtedy, kiedy takie były... ehhh ten avon...

a propos tego balsamu do ust z ostatniej strony - mam, kupiłam sobie latem i używam bardzo często. nie cierpię mieć na ustach czegoś bardzo widocznego, a ta pomadka daje taki delikatny róż z połyskiem. na pewno nie jest to kolor czerwony, bo tego bym nie zniosła. zresztą nawet moja mama, która się wcale nie maluje jej używa, więc nie jest to żaden jaskrawy ani mocny kolorek.
zamówiłam wtedy i teraz też biorę
czyli widzę że coś innego mi się trafiło, tak sie teraz zastanawiam jak to załatwić, bo bez sensu jest odsyłać cos co kosztuje 4,5 i dodawac do tego koszt przesyłki, ja nie wezmę siobie tej szminki bo jest za czerwona, a z tego katalogu już chyba nic nie wezmę - a ta szminka jest po 4,5 przy zakupie dowolnego produktu ehhh ten avon
Stary 2007-01-16, 11:42   #2091
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
chodzi Ci o biżuterię Coverture? też ja dostałam i uważam za obok Mosaic najfajniejszą
jak biżu przyjdzie to daj znać czy klientka zadowolona

też mi się podoba
Mi Coverture w ogóle nie przypadła do gustu Ale za to ten naszyjnik z Solutions to tak Kocham błyskotki i kolorowe kamyczki Tylko w katalogu te kamyczki są o wiele jaśniejsze..a na foto takie ciemne wyszły..ciekawe jakie są na prawdę

Cytat:
TAK TAK O TEN TO czyli ja mam chyba jakis towar wybrakowany ???
Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Kiedyś ta szmineczka była w takim rózowym opakowaniu i kolor też był taki delikatny rózowy i tak ładnie pachniał Dokładnie wyglądał tak jak w K02 na foto z ustami. Ostatnio ta szminka też była i kolezanka zamówiła ją z myślą że bedzie taka sama jak ta wcześniejsza w rózowym opakowaniu a tu lipa..bo szminka się okazała czerwona A jak jest z tą z K02 to nie wiem... Wtedy też pokazywali foto z lekko rozowymi ustami a się okazało że maluje na czerwono

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
witam!
a klientka zamawiała naszyjnik+bransoletkę Taya. zdążyłam pstryknąć fotki zanim jej dałam... jest ktoś zainteresowany? bo jeśli tak to może jakoś później uda się mi je tu wrzucić, bo teraz to jestem w pracy...
Nie no przesada..Święta już dawno się skończyły...powinni dawać taki produkt jaki na zdjęciu a zapasy kosmetyków w opakowaniach świątecznych wyprzedawać w netto czy w internetowej :|
A fotk inaszyjnika i bransoletki Taya możesz wrzucić Chętnie zobaczymy jak na realu wygląda

Czy któraś z Was skojarzy w którym to katalogu było ?
http://www.allegro.pl/item158166972_...ny_.html#photo

Chyba mam sklerozę bo nie pamiętam tej biżu

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-03-04 o 13:38
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 11:49   #2092
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
zależy ile się jej nałoży jeśli tak normalnie to jest taki lekki, ładny brązik, jeśli więcej to wpada w mleczną czekoladę
Byłam dzisiaj w COK-u i okazało się że nie można już kupować z k02a chciałm dokupić coś dla klientki-ech- spóźniłam się
Cytat:
przepraszam za zamieszanie ale ja też byłam w szoku
wprawdzie minął mi termin składania zamówień na pierwszy termin k02 ale drugi jeszcze nie.
Byłam dziś w COK, stanęłam w kolejce z k02 w ręce poprosiłam o szminkę regenerującą, pokazałam ją w katalogu a kobita do mnie że z tego katalogu kupować już nie możnafaktycznie wydało mi się dziwne że w miejscu gdzie zawsze leżą katalogi były tylko k03
Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ja już po zakupach, wszystko działa jak należy i można kupować do 1 lutego Aha, nie ma scrubu z morską solą, szczotki do włosów takiej owalnej, i kredek kajalstick z CT... I jeszcze tam kilku rzeczy nie było jak kupowali inni, ale nie dosłyszałam czego :P Następna dostawa w czwartek Tak poza tym to fajnie że jednak jeszcze można kupować
ufff, całe sczęście, bo wybieram się w pt we WRO do COKu, klient zamówił u mnie jeszcze parę kosmetyków dla żony

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Miałam to samo. Też nie używam tej książeczki...
i ja również nie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Mi Coverture w ogóle nie przypadła do gustu Ale za to ten naszyjnik z Solutions to tak Kocham błyskotki i kolorowe kamyczki Tylko w katalogu te kamyczki są o wiele jaśniejsze..a na foto takie ciemne wyszły..ciekawe jakie są na prawdę
mnie również bardzo spodobał się ten naszyjnik, mam nadzieję, że ktoś zamówi u mnie coś z Solutions, a ja sobie dobiorę jedną rzecz i kupię naszyjnik a może uda mi się, jak z kosmetyczką Solutions, dwie klientki niezależnie kupiły po jednej rzeczy, a ja miałam kosmetyczkę za 0,50zł
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 12:01   #2093
agnieszkakrk
Raczkowanie

Dziewczyny, co do tego balsamu do ust, to dziwna sprawa. Ja go zamawiałam jakiś czas temu i zamawiała go też moja koleżanka, zamawiałysmy u tej samej konsultatntki w tym samym terminie ( ja jeszcze wtedy konsultantką nie byłam) i mój był czerwony a koleżanki różowy!!!! Z zewnątrz wyglądały identycznie. I jak to wytłumaczyć??? :/
agnieszkakrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-16, 12:06   #2094
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:

Z tego co ja kojarze to biżuteria za konkurs na sprzedaż cristal aury
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 12:07   #2095
Ulaczek
Rozeznanie

Kiedyś ta szmineczka była w takim rózowym opakowaniu i kolor też był taki delikatny rózowy i tak ładnie pachniał Dokładnie wyglądał tak jak w K02 na foto z ustami. Ostatnio ta szminka też była i kolezanka zamówiła ją z myślą że bedzie taka sama jak ta wcześniejsza w rózowym opakowaniu a tu lipa..bo szminka się okazała czerwona A jak jest z tą z K02 to nie wiem... Wtedy też pokazywali foto z lekko rozowymi ustami a się okazało że maluje na czerwono

i mnie się chyba trafił ten czerwony opakowanie takie samo jak na okładce - no prawie bo na okładce na etykiecie jest jeden napis a fizycznie na produkcie są 2 napisy każdy w innym jezyku ale oznaczające to samo

Chyba mam sklerozę bo nie pamiętam tej biżu [/quote]

ja jej nie kojarzę ale juz mi się podoba - może to nie z polskiego katalogu
Stary 2007-01-16, 12:28   #2096
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez basiuniaaa1990 Pokaż wiadomość

Szanowna Konsultantko,

Z pozdrowieniami,
Agnieszka Mierzejewska
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska
no chyba oszaleli z tym terminem

Cytat:
Każdy ma swoje upodobania postaram się jakos pokombinowac i zamówić sobie ten naszyjnik Solutions ale pod warunkiem, że będzie na normalnym łańcuszku a nie jakimś rudo-miedziano-burym...
Stary 2007-01-16, 12:33   #2097
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:

na 100% nie było tej biżuterii w żadnym polskim katalogu w ciągu ostatnich 4 lat, bo gdyby była to na pewno bym ją już dawno miała
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-16, 13:09   #2098
maab27
Przyczajenie

GG do maab27

Cytat:
Napisane przez monik78gda Pokaż wiadomość
Ja mam COCOA. Myślałam, kupując, że będzie bardziej kakaowy. Tymczasem, tego koloru w ogóle nie widać na ustach. Mam parę konturówek i nimi nadaję kolor
Wielki dzięki za informację. Ja jednak w końcu wybrałam ten drugi kolor: merlot... Miejmy nadzieję, że też będzie ok.
Stary 2007-01-16, 13:12   #2099
agness86
Zakorzenienie

Odpisali...:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani zapytanie pragniemy poinformować że oferta specjalna jest przygotowana jako swoista forma wyprzedaży.Wobec powyższej sytuacji nie jesteśmy w stanie przewidzieć jak dużo produktów sprzeda się w danym dniu, a tym samym podzielić danej ilości pomiędzy 10 dni wysyłkowych.

tararara

Pobrali mi do realizacji ok godz. 12, a faktury jeszcze nie ma
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-16, 13:22   #2100
maab27
Przyczajenie

GG do maab27

Mam pytanko... Czy ktoś używa kosmetyków z serii "Anew Clinical" ?? A może słyszałyście coś na ich temat??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości