|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
i wtedy jeszcze chyba nie były takie popularne noclegi dla gości, więc jakoś mnie to wtedy nie raziło.Z kolei 2 lata temu byliśmy jeszcze dalej, bo w Siedlcach, czyli 140km stąd i też nie było żadnego noclegu zorganizowanego. Część rodziny mieszkała jednak w pobliżu, więc przenocowaliśmy u babci TŻta. Sporo osób będzie z tamtych okolic i my im zapewniamy noclegi.
|
|
#3572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe czy nena wie ostatnie 10 stron i koniec potem pod wieczór powtórka i finito wtedy dołącze do zestawienie dzisiejsze relacje ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- my w większości przypadków mieliśmy noclegi... my wszystkim zapewniamy oprócz osób z Lublina (bo i tak już nie mamy gdzie
|
|
#3573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to makijaż zostawiłaś sobie na następny dzień??? Ale buźkę masz bez skazy, więc Tobie to nie zaszkodzi Cytat:
Marylko a ja bym chciała jeszcze raz. Mimo tego całego zamieszania. Niestety zabiło mnie ostre zapalenie oskrzeli na 3 dni przed ślubem. Ciekawie nie było i wtedy leżąc w łóżku z wysoką temperaturą- stwierdziłam będzie co ma być Ruszyć się nie mogłam, dograć szczegóły też było ciężko, na szczęście rodzinka była przy mnie.I chciałabym jeszcze raz przez to wszystko przechodzić, gdybym mogła choć na chwilę wrócić do tamtego dnia. E87 trzymam kciuki za Ciebie jutro i za ładna pogodę!!!!! Będzie wspaniale- zobaczysz
|
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
WTF!! Zdjęcie Neny zerżnięte ?!
ludzie są bezczelni!!
|
#3575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na weselu wyszliśmy z założenia że jeśli my nie będziemy tańczyć i się bawić to goście też tego nie będą robić iiii było super - zakwasy mam jeszcze dziś bo całą noc przetańczyliśmy naprawdę było extra
|
|
#3576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czulam sie bardzo dobrze, jak po porzadnie przespanej nocy, bez koszmarow i budzenia sie co chwile. Ale moze na wszelki wypadek wyprobuj wczesniej bo na kazdego takie tabletki moga dzialac inaczej. |
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak swoją drogą to Nena wyznacza trendy
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny jak Wam się widzi taka dekoracja auta? auto z 1973r
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34688971]dziewczyny jak Wam się widzi taka dekoracja auta? auto z 1973r[/QUOTE]
Tył super, margerytki super, ale ta kokarda, która pewnie robi tutaj za muchę wygląda mi jakoś tak pogrzebowo Może bez tej kokardy?
|
|
|
|
#3580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pięknie
Cytat:
|
|
#3581 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
zgadzam sie może jakby była mniejsza ![]()
|
|
#3583 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34688971]dziewczyny jak Wam się widzi taka dekoracja auta? auto z 1973r[/QUOTE]
Zgadzam się z Koziczką, kokardo-mucha wygląda bardzo smutno. W ogóle smutna ta dekoracja.
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny jesteście kochane
moja padlina uparła się na tą muchę a ja do niego z tekstem: napiszę do dziewczyn na wizażu to zobaczysz ze napiszą ze wygląda wiejsko
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34689591]dziewczyny jesteście kochane
moja padlina uparła się na tą muchę a ja do niego z tekstem: napiszę do dziewczyn na wizażu to zobaczysz ze napiszą ze wygląda wiejsko [/QUOTE]no tak Wiazowe dziewczyny to guru w każdym względzie
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34689591]dziewczyny jesteście kochane
moja padlina uparła się na tą muchę a ja do niego z tekstem: napiszę do dziewczyn na wizażu to zobaczysz ze napiszą ze wygląda wiejsko [/QUOTE]Pogrzebowo Portugalio dawaj teraz na defensywę!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
moja padlina uparła się na tą muchę a ja do niego z tekstem: napiszę do dziewczyn na wizażu to zobaczysz ze napiszą ze wygląda wiejsko [/QUOTE]
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że ten dzień już się kończy... Gastrolog super, EEG głowy super, a na rezonansie musieli przerwać badanie - zrobiło mi się słabo, duszno, serce waliło jak oszalałe i myślałam, że się uduszę Więc zaczęłam wrzeszczeć, machać rękami i nogami i przerwali, wyjechałam z maszynki, odpoczęłam chwilę i próba numer dwa. Przez cały czas się modliłam i powtarzałam "byle był już koniec" - dramat!! Klaustrofobia się u mnie odezwała ?? No ale do rzeczy: na razie mam czekać na wyniki i pod koniec przyszłego tygodnia będą już u neurologa Babka z EEG miała niewesołą minę, jak wychodziłam i mam nadzieję, że mi się tylko wydawało, a o rezonansie to nie wspominam ![]() Z ruskiego 4 Dziękuję za kciuki i przytulaski!! Relacje... Baskaeta - siostrzenica super, się wzruszyłam bardzo czytając... Omosia - ślicznie wyglądałaś!! Marylko - ślub jak z bajki! Dziękuję Wam za poparcie w sprawie pazurków i rzęs Czuję się jak potrącona przez tramwaj a muszę robić projekt na jutro Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-06-13 o 20:04 |
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Bo w końcu na wizaż nie ma rady
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny na panieński wszystkie laski powinny mieć jakiś tam atrybut (kapelusik różki czy coś ) czy tylko PMka ??
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam wszystkim. Podejrzewam, że mnie zapomniałyście i wyklęłyście, jako tę chyba najbardziej niesystematyczną wizażankę...
Dajcie mi jeszcze szansę... Cały długi weekend spędziliśmy u mojej rodziny i dawaliśmy zaproszenia, W związku z tym pozostało nam tylko 11 do dania tu na miejscu, 8 do wysłania. Na 60 zaproszeń, wynik całkiem niezły mi się wydaje... W czwartek mieliśmy 3 miesiące do ślubu, a więc już możemy się wybrać do USC. W związku z tym, że do ślubu jest coraz mniej czasu, zaczyna się coraz więcej sprzeczek, a z moją mamą to nawet kłótni. Usłyszałam, że jestem niedbała, bo jeszcze nie wysłałam tych 8 zaproszeń. A ja nie mam kiedy wybrać się po koperty, codziennie wychodzę z domu o 7 rano, w poniedziałek wróciłam o 21, wczoraj o 23... Jestem załamana tym jak na nic nie mam czasu... Nie wyobrażam sobie mieć dziecka na obecną chwilę (to oczywiście jest chwilowe), przy takim trybie życia... Nie robię nic związanego ze ślubem, tylko praca, zakupy, gotowanie, sprzątanie i tak tydzień mija... Oj, widziałam, że ewuszka zgubiła coś niecoś, ale na szczęście już się znalazło. Teraz biorę się za nadrabianie wątku. Przepraszam, że długo mnie nie ma a potem żale. Teraz coś pozytywnego - w sobotę gramy o awans, a nie o honor!!!! ![]() klask i: Zapraszam do naszej wrocławskiej strefy kibica - będzie się działo...
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
padniesz: mowie do TZ: - jak podoba Ci sie ta dekoracja - no ładna - a ta kokarda? - NO PRZECIEZ KRAWATU NIE UWIESI umieram i kazal powiedziec ze Twoj TZ to rowny gosc :P jemu tez sie podoba ![]() mi niestety nie.. srednio pasuje do wszytskiego reszta dekoracji bardzo ladna
|
#3593 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga - wrzucam fotki butów mojego TŻa na ślub
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś pytał o moją ślubną fryzurę na pączku
Mam jedno zdjęcie od tyłu
|
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
A ja wam wrzucam jeszcze kilka dekoracji z naszego slubu.
-bukiet- -butonierka -samochod -kosciol |
|
|
|
#3596 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
spotkałam się z tym że wszystkie coś miały a spotkałam się też że tylko pmka albo żadnaCytat:
![]() Cytat:
pierwszy raz takie widzę
|
|||
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Zadomowienie
|
-kosciol cd
-sala -tort -tablica z numerami stolikow |
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
chw
Cytat:
![]() Mozesz zdradzic co to za kwiaty byly? widze piwonie, eustome, santini a ta reszta?
|
|
#3600 |
|
Zadomowienie
|
c.d.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

Na szczęście my mamy jakieś 40 minut drogi, ale reszta rodziny zdecydowanie więcej.
i wtedy jeszcze chyba nie były takie popularne noclegi dla gości, więc jakoś mnie to wtedy nie raziło.

Ruszyć się nie mogłam, dograć szczegóły też było ciężko, na szczęście rodzinka była przy mnie.

Może bez tej kokardy?

Więc zaczęłam wrzeszczeć, machać rękami i nogami i przerwali, wyjechałam z maszynki, odpoczęłam chwilę i próba numer dwa. Przez cały czas się modliłam i powtarzałam "byle był już koniec" - dramat!! Klaustrofobia się u mnie odezwała ??
Babka z EEG miała niewesołą minę, jak wychodziłam i mam nadzieję, że mi się tylko wydawało, a o rezonansie to nie wspominam 

klask i: Zapraszam do naszej wrocławskiej strefy kibica - będzie się działo...