|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Wszystkiego najlepszego jutrzejszym pmkom! Będzie słonecznie, pięknie, wszystko się uda, a wy oszołomicie z tżtami wszystkim gości i nieznajomych
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Jutrzejszym Pmkom życzę pogody ducha, pięknej pogody i żeby usmiech nie schodził wam z buziek
a tak w ogóle to proszę o mocne kciuki bo jutro mam ostatni egzamin który muszę zdać, żeby bronić się w czerwcu ![]() a po egzaminie czeka nas rozdawanie zaproszeń |
|
|
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
Klaudia, trzymamy kciukasy!
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co mogę szybkiego i łatwego do ugotowania zrobić na romantyczną kolację ?? najlepiej z makaronów (tego to CI dostatek w domu) ale nie jest to warunek konieczny... i nie wiem...bede miała jeszcze pieczony karczek z pieczarkami do dyspozycji bo rodzice robią i nam zostawią i sama nie wiem co zrobic a musi być łatwe i szybkie bo rano jedziemy na cały dzień do kazimierza potem wracamy do TŻ więc najlepiej żeby było szybkie do ogarnięcia
|
|
#3905 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozmowa o ciastach - u nas będzie chyba 15dag osobę i ciasteczka małe, więc myślę, że wystarczy
![]() Pojechałam do tej hurtowni, co Marylka pisała o niej i cudeńka tam mają
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pierw rozpuszczam kostkę rosołową dodaje do tego kurczaka trochę się to poddusi i dodaje jeszcze pokrojone w talarki marchew, seler, a w między czasie dodaje czosnek. Jak już warzywa są miękkie dodaje śmietane z mąką przyprawiam i gotowe ok 30 minut roboty. I oczywiście wszystko polewam na makaron. |
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ludzie! Czy wy jeszcze potraficie imprezować jak te kilka lat temu?
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3911 |
|
Konto usunięte
|
babka z cukierni chciała abym wzieła 5 blach nie 9.mama zdecydowała ile ciesta bedzie.ona zreszta taka jest że sie martwi że czegoś zabraknie.tak samo mieliśmy meni na 140 zł os powiedziała że za mało dań(ja uważam że wystarczająco)
i teraz mamy za 160 na os ![]() jestem zdołowana byłam farbować włosy u fryzjerki i zrobiła mi za ciemny kolor i mam czekolade ciemna a chciałam naturalny brąz i byliśmy u ksiedza i teraz miał tyle roboty że nas odesłał i jutro mamy być u niego na 8 rano![]() zaraz sie porycze co za parszywy dzień ((((---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- dodam że za farbowanie zapłaciłam 170 zł.nie pofarbuje włosów 2 raz bo chyba by mi wszystkie wypadły.bym musiała zrobić dekoloryzacje a to nie wchodzi w gre.nie farbowałam włosów 4 miechy aby sobie ładny brąz zrobic a tu taka kaszana kasa w dupe a włosy za ciemne.już lepiej sama bym to zrobiła
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam, cieszycie się ![]() Gratuluję wszelkich egzaminów i trzymam kciuki za potrzebujące (trochę strzelam w ciemno, ale ktoś zawsze potrzebuje). Ale miałam strasznie wyczerpujący tydzień. Kilka dni temu zadzwoniła babka, że są jakieś problemy z tortem, jutro jadę ją ubić ![]() Do tego w ciągu dwóch tygodni się przeprowadzam. Na razie tylko rzeczy, na stałe po ślubie - będzie po Bożemu i tak jakoś odświętnie. Od jutra zmasowany atak ślubnych spraw: na początek xsiądz i obdzwanianie gości. Idę spać i spróbuję odespać te wszystkie godziny z zeszłego tygodnia. Miłego wieczoru!! |
|
|
|
#3913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do koloru, nie lubisz się w ciemnym brązie? CZekolada to bardzo ładny kolor. hmmm....a z drugiej strony to chyba pokazywałaś i mówiłaś fryzjerce jaki kolor chcesz i zrobiła Ci inny, to chyba dekoloryzacja itp. powinna być w ramach reklamacji, nie? Z tym, że ja się nie farbuję u fryzjera, to nie wiem jak to jest
|
|
|
#3914 |
|
Konto usunięte
|
mowiłam jaki kolor chce.a ona że nie da rady bo mam zbyt nierówny kolor na włosach.i mam ciemne k a takich aż ciemnych to ja nie chciałam!miał byc brąz a jst czekolada nie czuje sie w nich dobrze nie wiem co teraz
|
|
|
|
#3915 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cichutko, by nikt nie usłyszał
ach, ten mąż, zmuszać go będę musiała... Cytat:
![]() nie poddawaj się tak łatwo, nie rezygnuj skąd mniej więcej jesteś? widzę, że Śląsk uszy do góry Cytat:
trzeba myśleć optymistycznie nie smutaj się Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest mnóstwo kobiet, które dobrze się czują i pracują przez całą ciążę. TŻ chce już dzidzi, nie umiem znaleźć pracy w zawodzie lub coś związanego ze studiami, bym czyła/wiedziała, że nauka nie poszła w las. Praca w markecie na umowę zlecenie mnie nie interesuje... Będę w ciąży, to żaden pracodawca mnie nie zatrudni, jak się offem przyznam... Po macierzyńskim będzie jeszcze gorzej ze znalezieniem pracy, bo małe dziecko, a doświadczenie bliskie zeru...
|
||
|
|
|
#3917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jak odeśpisz, to prosim relację z panieńskiego, bo inaczej Próbuję ogarnąć zaproszenia, żeby można było drukować, a mi nie wychodzi więc idę nakarmić psa, siebie i trochę się przewietrzyć.Do później!
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie poszły z Cierpliwością psa wyprowadzić?
|
|
|
|
#3919 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje bardzo miły gest ze strony znajomychja też się zastanawiam nad balonami głównie dlatego że będą dzieci i wiem że one lubią się bawić balonami - a to zawsze jakieś zajęcie dla nich ![]() Cytat:
![]() przyłączam się do życzeń Cytat:
ja w taki sposób wracałam do mojego koloru jak kiedyś dawno temu farbowałam na ciemniejszy i się udało. i nie przejmuj się ja jutro muszę jechać do szkoły na 8 i profesora łapać bo to ostatni termin kiedy się pojawi na uczelni a zapomniał mi dać jeden podpis :/ też mam dziś parszywy dzień - jakoś nie dogadujemy się z TŻ i jest mi bardzo smutno. I przykro że takie zdarzenia mają miejsce przed ślubem
|
|||
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki kolor garnituru do sukni koloru jany ecru\kosc słoniowa??
|
#3921 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
w czwartek poszłam na dekoloryzację ale ja mam lekki stosunek do włosów- odzywiam je, ale jak się zniszczą itp to nie ubolewam nad tym, ludzie tracą włosy przez choroby więc nie śmiałabym narzekać. Ale jest pyta w TV TŻt padł i chrapie przy uchu a ja nie mam co ze sobą zrobić. MASAKRA.
|
|
#3922 |
|
Konto usunięte
|
a mi szkoda włosów nie zrobie deko.wypiłam piwo troche mi lepiej
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba zamówie 20 najwyżej zrobię większe paczki ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- hyhy gdyby nie moja durna uczelnia (sesja) to jutro bym wychodziła za mąż ![]()
|
|
#3924 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no moze poza jakims jasnym.
|
||
|
|
|
#3925 |
|
Konto usunięte
|
ide lulac jutro na 8 do ksiedza
miłych
|
|
|
|
#3926 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki.
Ja po ślubie ciągle jestem zalatana. Praca od rana do wieczora i teraz zakupy na nasza podróż poślubną. To już w niedzielę a tu jeszcze tyle rzeczy trzeb akupic.... Masakra....
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki z Augustowa
dostaliśmy pokój jak dla nowożeńców, czad. Okna na jeziora i widok jest nieziemski. Buziaki!
|
#3928 |
|
Konto usunięte
|
dobry deń
![]() kochane przeczytałam wsio ale nie mam siły dziś odpisywać bo głowa mi pęka Ale z tego co pamiętam to czarnej kawie suknico do ciast my będziemy mieli po 30dag na osobę (wesele dwudniowe w tym na paczki) i spokojnie wystarczy a w razie w nasza piekarnia jest całodobowa więc się dokupi ![]() Wensday czasem zły kolor to wina hormonów ![]() lolita my kupujemy ciemny trzymam za wasze ważne sprawyJutrzejszym pmkom a w szególności kocurkowi i smerfetce wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dziewczynki wątek powoli kończymy jaki tytuł będzie nosił nowy?
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny blaaaaaaaaaagam! Jutro ok 16 mam egzamin. NIC sie nie uczylam, bo to nie jest do ogarniecia, nawet przeczytania a co dopiero do nauki....
Prosze o kciuki... jedyne co mam to sciagi.... :/ Uciekam spac bo dzien mialam wyciety z zyciorysu.. padam na twarz :/ PMka oczywiście zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia pogoda ma Wam dopisac wiec niech bedzie w Waszych malzenstwach tak pogodnie jak zapowiadaja w prognozach pogody na jutro
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-06-15 o 23:35 |
|
|
|
#3930 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

A dziś o 17 wyjazd i na drugi koniec Polski (ślub), w poniedziałek ostatnie zaliczenie... Nie wiem jak dam radę. Trzymajcie za mnie kciuki. Zajrzę do Was jakoś we wtorek pewnie.
W poniedziałek oddaję całą dokumentację
wiem, głupia jestem
więc idę nakarmić psa, siebie i trochę się przewietrzyć.
gratuluje bardzo miły gest ze strony znajomych
przecież nie każdy je ciasto zacznijmy od tego... ja np jak już jem to i tak 2 małe kawałki max
w czwartek poszłam na dekoloryzację