XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 18:24   #3901
Alejka13
Zadomowienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Wszystkiego najlepszego jutrzejszym pmkom! Będzie słonecznie, pięknie, wszystko się uda, a wy oszołomicie z tżtami wszystkim gości i nieznajomych
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:26   #3902
klaudusk_a
Zakorzenienie

Jutrzejszym Pmkom życzę pogody ducha, pięknej pogody i żeby usmiech nie schodził wam z buziek

a tak w ogóle to proszę o mocne kciuki bo jutro mam ostatni egzamin który muszę zdać, żeby bronić się w czerwcu
a po egzaminie czeka nas rozdawanie zaproszeń

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:29   #3903
Alejka13
Zadomowienie

Klaudia, trzymamy kciukasy!
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:36   #3904
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
Jutrzejszym Pmkom życzę pogody ducha, pięknej pogody i żeby usmiech nie schodził wam z buziek

a tak w ogóle to proszę o mocne kciuki bo jutro mam ostatni egzamin który muszę zdać, żeby bronić się w czerwcu

co mogę szybkiego i łatwego do ugotowania zrobić na romantyczną kolację ?? najlepiej z makaronów (tego to CI dostatek w domu) ale nie jest to warunek konieczny...
i nie wiem...bede miała jeszcze pieczony karczek z pieczarkami do dyspozycji bo rodzice robią i nam zostawią i sama nie wiem co zrobic co ew do tego mieska
a musi być łatwe i szybkie bo rano jedziemy na cały dzień do kazimierza potem wracamy do TŻ więc najlepiej żeby było szybkie do ogarnięcia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:53   #3905
magdalennne
Wtajemniczenie

Rozmowa o ciastach - u nas będzie chyba 15dag osobę i ciasteczka małe, więc myślę, że wystarczy

Pojechałam do tej hurtowni, co Marylka pisała o niej i cudeńka tam mają Ale... jak się nie ma firmy, to do wszystkich cen doliczają 100% i się to nie opłaca
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:54   #3906
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

co mogę szybkiego i łatwego do ugotowania zrobić na romantyczną kolację ?? najlepiej z makaronów (tego to CI dostatek w domu) ale nie jest to warunek konieczny...
i nie wiem...bede miała jeszcze pieczony karczek z pieczarkami do dyspozycji bo rodzice robią i nam zostawią i sama nie wiem co zrobic co ew do tego mieska
a musi być łatwe i szybkie bo rano jedziemy na cały dzień do kazimierza potem wracamy do TŻ więc najlepiej żeby było szybkie do ogarnięcia
ja lubie robić kurczaka wędzonego z biedronki kroje w kostkę ale tylko jedną ćwiartkę jak najdrobniej się da 3 ząbki czosnku, śmietane i mąke do zagęszczenia oraz kostkę rosolową.

I pierw rozpuszczam kostkę rosołową dodaje do tego kurczaka trochę się to poddusi i dodaje jeszcze pokrojone w talarki marchew, seler, a w między czasie dodaje czosnek. Jak już warzywa są miękkie dodaje śmietane z mąką przyprawiam i gotowe ok 30 minut roboty. I oczywiście wszystko polewam na makaron.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:57   #3907
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Kciuki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:00   #3908
niusia_87
Zakorzenienie

Ej, ludzie! Czy wy jeszcze potraficie imprezować jak te kilka lat temu?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:12   #3909
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:22   #3910
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:

Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:25   #3911
201705121336
Konto usunięte

babka z cukierni chciała abym wzieła 5 blach nie 9.mama zdecydowała ile ciesta bedzie.ona zreszta taka jest że sie martwi że czegoś zabraknie.tak samo mieliśmy meni na 140 zł os powiedziała że za mało dań(ja uważam że wystarczająco)
i teraz mamy za 160 na os

jestem zdołowana byłam farbować włosy u fryzjerki i zrobiła mi za ciemny kolor i mam czekolade ciemna a chciałam naturalny brąz i byliśmy u ksiedza i teraz miał tyle roboty że nas odesłał i jutro mamy być u niego na 8 rano
zaraz sie porycze co za parszywy dzień((((

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

dodam że za farbowanie zapłaciłam 170 zł.nie pofarbuje włosów 2 raz bo chyba by mi wszystkie wypadły.bym musiała zrobić dekoloryzacje a to nie wchodzi w gre.nie farbowałam włosów 4 miechy aby sobie ładny brąz zrobic a tu taka kaszana kasa w dupe a włosy za ciemne.już lepiej sama bym to zrobiła
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:32   #3912
nena1984
Zakorzenienie

wróciłam, cieszycie się

Gratuluję wszelkich egzaminów i trzymam kciuki za potrzebujące (trochę strzelam w ciemno, ale ktoś zawsze potrzebuje).

Ale miałam strasznie wyczerpujący tydzień. Kilka dni temu zadzwoniła babka, że są jakieś problemy z tortem, jutro jadę ją ubić
Do tego w ciągu dwóch tygodni się przeprowadzam. Na razie tylko rzeczy, na stałe po ślubie - będzie po Bożemu i tak jakoś odświętnie.
Od jutra zmasowany atak ślubnych spraw: na początek xsiądz i obdzwanianie gości.
Idę spać i spróbuję odespać te wszystkie godziny z zeszłego tygodnia. Miłego wieczoru!!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:33   #3913
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
babka z cukierni chciała abym wzieła 5 blach nie 9.mama zdecydowała ile ciesta bedzie.ona zreszta taka jest że sie martwi że czegoś zabraknie.tak samo mieliśmy meni na 140 zł os powiedziała że za mało dań(ja uważam że wystarczająco)

jestem zdołowana byłam farbować włosy u fryzjerki i zrobiła mi za ciemny kolor i mam czekolade ciemna a chciałam naturalny brąz i byliśmy u ksiedza i teraz miał tyle roboty że nas odesłał i jutro mamy być u niego na 8 rano

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

dodam że za farbowanie zapłaciłam 170 zł.nie pofarbuje włosów 2 raz bo chyba by mi wszystkie wypadły.bym musiała zrobić dekoloryzacje a to nie wchodzi w gre.nie farbowałam włosów 4 miechy aby sobie ładny brąz zrobic a tu taka kaszana kasa w dupe a włosy za ciemne.już lepiej sama bym to zrobiła
Z księdzem trochę lipa, ale dobrze, że sobota jest i możecie pójść rano.
A co do koloru, nie lubisz się w ciemnym brązie? CZekolada to bardzo ładny kolor.
hmmm....a z drugiej strony to chyba pokazywałaś i mówiłaś fryzjerce jaki kolor chcesz i zrobiła Ci inny, to chyba dekoloryzacja itp. powinna być w ramach reklamacji, nie? Z tym, że ja się nie farbuję u fryzjera, to nie wiem jak to jest
Stary 2012-06-15, 19:44   #3914
201705121336
Konto usunięte

mowiłam jaki kolor chce.a ona że nie da rady bo mam zbyt nierówny kolor na włosach.i mam ciemne k a takich aż ciemnych to ja nie chciałam!miał byc brąz a jst czekolada nie czuje sie w nich dobrze nie wiem co teraz
Stary 2012-06-15, 20:08   #3915
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Taa a my mamy uwierzyć, że spanie Ci w głowie
cichutko, by nikt nie usłyszał
ach, ten mąż, zmuszać go będę musiała...
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
no tak koncepcję najgorzej wymyśleć
ah niech się dzieje co chce.... już nie chce o tym nawet myśleć.
samym pesymizmem wieje
nie poddawaj się tak łatwo, nie rezygnuj
skąd mniej więcej jesteś?
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
my bierzemy 10 blach ale oprócz tego będą jeszcze kołocze.
widzę, że Śląsk

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
1 dzien

Ja na antybiotyku...
uszy do góry
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Super okazja!

Dziękuję Wam za wsparcie
Ostatnio mam strasznie ciężkie chwile... Trochę się wypłakałam i czekam na wyniki A dziś o 17 wyjazd i na drugi koniec Polski (ślub), w poniedziałek ostatnie zaliczenie... Nie wiem jak dam radę. Trzymajcie za mnie kciuki. Zajrzę do Was jakoś we wtorek pewnie.

Kochane jutrzejsze PM, pięknego, słonecznego dnia, niezapomnianej ceremonii, weselicha do białego rana! Wszystko na pewno wyjdzie cudownie!
gdzie to jedziesz ze stolicy"?
trzeba myśleć optymistycznie
nie smutaj się

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Kindziul dobrze że napisał Ci dzisiaj że są urodziny, mnie TŻt zwykle to oświadcza dzień po
jeszcze nie zaznaczyłaś w kalendarzu na czerwono urodzin teściowej, albo jak to Paulinka napisała Twojej nowej mamusi

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Jakąś niemoc czuję... nic mi się nie chce. Dziwne to, tak w piątek
poszłabyś na imprezę
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Witaaam
Musicie mi wybaczyć, że ostatnio tak ciągle tylko wpadam.... za niedługo się to zmieni i będę częściej tu bywać

A teraz w skrócie co u mnie:
- mam wyznaczony egzamin na awans zawodowy (28.06.) W poniedziałek oddaję całą dokumentację

- oceny wystawione

- wysłałam promotorce CAŁĄ pracę mgr. Zaznaczyła mi, co mam jeszcze poprawić (w sumie 227 poprawek ) i mogę drukować

- w środę jechałam na 2-dniową wycieczkę z dzieciakami. oprócz tego, że pogoda była do bani, to było super! oprócz nas w budynku byli jeszcze gimnazjaliści (3 klasa, czyli mieli po 16 lat, a wyglądali jakby mieli po 19 lat ). mieliśmy wspólną dyskotekę, na której....... jeden gimnazjalista mnie podrywał (o czym poinformowały mnie dziewczynki z naszej szkoły ) (dodam tylko, że z tego chłopaka to niezła du.pa była ale ciiii wiem, głupia jestem )
jak ma 16 lat, to prokurator się nie doczepi. A jak to z własnymi uczniami, to już inna bajka...
Stary 2012-06-15, 20:08   #3916
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:

niefajnie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Kochana to jest straszne co piszesz Naprawdę można złapać jakieś wrzody żołądka... Powinnaś coś z tym zrobić. Szukaj pracy i uciekaj jak najszybciej. W moim poprzednim przedszkolu dyrektor wpadał na 3 godziny dziennie i tyle go było, a nawet jak był to nigdy nic nie zmieniał w przebiegu dnia. Gość naprawdę spoko, pierwszego dnia oprowadzał mnie po przedszkolu i zaprowadził do kuchni mówiąc: "to najważniejsze miejsce w tym przedszkolu, tu jest kawa, herbata i ciasteczko" - tak, zawsze dla kadry było coś słodkiego do popołudniowej kawy Na dodatek nauczycielki pracowały po 6 godzin i dostawały normalnie całe obiady tak, jak dzieciaki. 2 razy w roku dr organizuje wyjazdy integracyjne dla kadry w Tatry, Roztocze czy gdziekolwiek. Naprawdę super prowadzi to przedszkole, ale... kiedyś jedna dziewczyna jęczała mu o umowę na czas nieokreślony i jak jej dał, to na drugi dzień przyniosła zwolnienie, że jest w ciąży Miałam tam pracować od września i chciałam być uczciwa i powiedziałam mu o ślubie. I wiecie co on zrobił? Powiedział, że za ślubem idą dzieci i żebym nie traktowała naszych rozmów zobowiązująco... To chyba jego jedyna wada Poczułam się bardzo źle.
być młodą mężatką, to pracodawca już widzi dzieci
jest mnóstwo kobiet, które dobrze się czują i pracują przez całą ciążę.

TŻ chce już dzidzi, nie umiem znaleźć pracy w zawodzie lub coś związanego ze studiami, bym czyła/wiedziała, że nauka nie poszła w las. Praca w markecie na umowę zlecenie mnie nie interesuje...
Będę w ciąży, to żaden pracodawca mnie nie zatrudni, jak się offem przyznam... Po macierzyńskim będzie jeszcze gorzej ze znalezieniem pracy, bo małe dziecko, a doświadczenie bliskie zeru...
Stary 2012-06-15, 20:15   #3917
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

wróciłam, cieszycie się

Gratuluję wszelkich egzaminów i trzymam kciuki za potrzebujące (trochę strzelam w ciemno, ale ktoś zawsze potrzebuje).

Ale miałam strasznie wyczerpujący tydzień. Kilka dni temu zadzwoniła babka, że są jakieś problemy z tortem, jutro jadę ją ubić
Do tego w ciągu dwóch tygodni się przeprowadzam. Na razie tylko rzeczy, na stałe po ślubie - będzie po Bożemu i tak jakoś odświętnie.
Od jutra zmasowany atak ślubnych spraw: na początek xsiądz i obdzwanianie gości.
Idę spać i spróbuję odespać te wszystkie godziny z zeszłego tygodnia. Miłego wieczoru!!
Jak coś to masz wsparcie
Ale jak odeśpisz, to prosim relację z panieńskiego, bo inaczej

Próbuję ogarnąć zaproszenia, żeby można było drukować, a mi nie wychodzi więc idę nakarmić psa, siebie i trochę się przewietrzyć.
Do później!
Stary 2012-06-15, 20:44   #3918
niusia_87
Zakorzenienie

Wszystkie poszły z Cierpliwością psa wyprowadzić?
Stary 2012-06-15, 21:32   #3919
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dodatkowo zakupiłam pudełka na ciasta i balony (wiem, niektórzy są im strasznie przeciwni), może ich niewykorzystany, zobaczę
I dowiedziałam się również, że na ślubie bedzie orkiestra, w której grał Tż a jego kuzyn tez coś zagra i jego "koleżanka" ma grac na skrzypcach, nie spodziewałam sie, także jestem szczęśliwa
gratuluje bardzo miły gest ze strony znajomych
ja też się zastanawiam nad balonami głównie dlatego że będą dzieci i wiem że one lubią się bawić balonami - a to zawsze jakieś zajęcie dla nich

Cytat:

przyłączam się do życzeń Oby wszystko było takie jak wymarzyłyście

Cytat:

ja nie farbuje włosów więc nie bardzo wiem na czym polega dekoloryzacja ale może gdybyś zrobiła jaśniejsze pasemka ( nie dużo jaśniejsze tylko taki efekt jak od słońca) to optycznie by rozjaśniło włosy a nie było by to pełne farbowanie?
ja w taki sposób wracałam do mojego koloru jak kiedyś dawno temu farbowałam na ciemniejszy i się udało.

i nie przejmuj się ja jutro muszę jechać do szkoły na 8 i profesora łapać bo to ostatni termin kiedy się pojawi na uczelni a zapomniał mi dać jeden podpis :/

też mam dziś parszywy dzień - jakoś nie dogadujemy się z TŻ i jest mi bardzo smutno. I przykro że takie zdarzenia mają miejsce przed ślubem
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 21:43   #3920
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dziewczyny jaki kolor garnituru do sukni koloru jany ecru\kosc słoniowa??
Stary 2012-06-15, 21:48   #3921
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
30 dag to mało dziewczyno czy mi ktoś na weselu zje 30 kg ciasta?? przecież nie każdy je ciasto zacznijmy od tego... ja np jak już jem to i tak 2 małe kawałki max

nam za ciasta plus tort wyjdzie max 900 zł
My mamy 160 osób i kucharz przy ustalaniu menu powiedział że on Nam zaręcza, że 12 kg na tyle osób to jest optymalna ilość, że więcej kompletnie nie ma sensu.

Cytat:
mowiłam jaki kolor chce.a ona że nie da rady bo mam zbyt nierówny kolor na włosach.i mam ciemne k a takich aż ciemnych to ja nie chciałam!miał byc brąz a jst czekolada nie czuje sie w nich dobrze nie wiem co teraz
Ojj znam ten ból... Rok temu w poniedziałek (a w sobote kumpela brała ślub) poszłam ODŚWIEŻYĆ mój lekki brązik. Wyszłam z ciemnym rudym na głowie w czwartek poszłam na dekoloryzację
ale ja mam lekki stosunek do włosów- odzywiam je, ale jak się zniszczą itp to nie ubolewam nad tym, ludzie tracą włosy przez choroby więc nie śmiałabym narzekać.

Ale jest pyta w TV TŻt padł i chrapie przy uchu a ja nie mam co ze sobą zrobić. MASAKRA.
Stary 2012-06-15, 21:56   #3922
201705121336
Konto usunięte

a mi szkoda włosów nie zrobie deko.wypiłam piwo troche mi lepiej
Stary 2012-06-15, 22:04   #3923
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
My mamy 160 osób i kucharz przy ustalaniu menu powiedział że on Nam zaręcza, że 12 kg na tyle osób to jest optymalna ilość, że więcej kompletnie nie ma sensu.

Ale jest pyta w TV TŻt padł i chrapie przy uchu a ja nie mam co ze sobą zrobić. MASAKRA.

ja chyba zamówie 20 najwyżej zrobię większe paczki

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

hyhy gdyby nie moja durna uczelnia (sesja) to jutro bym wychodziła za mąż
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 22:05   #3924
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Rozmowa o ciastach - u nas będzie chyba 15dag osobę i ciasteczka małe, więc myślę, że wystarczy

Pojechałam do tej hurtowni, co Marylka pisała o niej i cudeńka tam mają Ale... jak się nie ma firmy, to do wszystkich cen doliczają 100% i się to nie opłaca
No co ty, mysmy normalnie braly na paragon, nie na firme zadna, i nic nam nie doliczali. Jedyne nad czym sie zastanawiam to czy przypadkiem nie ma tam jakiegos limitu cenowego. Wydaje mi sie ze trzeba za min 200 zl kupic, ale nie jestem pewna. Musialabym zapytac siostry bo ona jest tam czestym bywalcem

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaki kolor garnituru do sukni koloru jany ecru\kosc słoniowa??
Kazdy no moze poza jakims jasnym.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 22:07   #3925
201705121336
Konto usunięte

ide lulac jutro na 8 do ksiedza
miłych
Stary 2012-06-15, 22:29   #3926
omosia
Raczkowanie

Hej dziewczynki.

Ja po ślubie ciągle jestem zalatana. Praca od rana do wieczora i teraz zakupy na nasza podróż poślubną. To już w niedzielę a tu jeszcze tyle rzeczy trzeb akupic....

Masakra....
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 23:27   #3927
kasia_kuku
Zakorzenienie

Buziaki z Augustowa dostaliśmy pokój jak dla nowożeńców, czad. Okna na jeziora i widok jest nieziemski. Buziaki!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 23:33   #3928
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

dobry deń
kochane przeczytałam wsio ale nie mam siły dziś odpisywać bo głowa mi pęka
Ale z tego co pamiętam to czarnej kawie sukni

co do ciast my będziemy mieli po 30dag na osobę (wesele dwudniowe w tym na paczki) i spokojnie wystarczy a w razie w nasza piekarnia jest całodobowa więc się dokupi
Wensday czasem zły kolor to wina hormonów
lolita my kupujemy ciemny
trzymam za wasze ważne sprawy

Jutrzejszym pmkom a w szególności kocurkowi i smerfetce wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

dziewczynki wątek powoli kończymy jaki tytuł będzie nosił nowy?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 23:34   #3929
melod_y
Zakorzenienie

Dziewczyny blaaaaaaaaaagam! Jutro ok 16 mam egzamin. NIC sie nie uczylam, bo to nie jest do ogarniecia, nawet przeczytania a co dopiero do nauki....
Prosze o kciuki... jedyne co mam to sciagi.... :/

Uciekam spac bo dzien mialam wyciety z zyciorysu.. padam na twarz :/

PMka oczywiście zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
pogoda ma Wam dopisac wiec niech bedzie w Waszych malzenstwach
tak pogodnie jak zapowiadaja w prognozach pogody na jutro

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-06-15 o 23:35
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 23:35   #3930
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny blaaaaaaaaaagam! Jutro ok 16 mam egzamin. NIC sie nie uczylam, bo to nie jest do ogarniecia, nawet przeczytania a co dopiero do nauki....
Prosze o kciuki... jedyne co mam to sciagi.... :/

Uciekam spac bo dzien mialam wyciety z zyciorysu.. padam na twarz :/
kochana na pewno zdasz
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości