Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 20:26   #2581
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ło jezU india jak cos znajdziesz to dajkoniecznie znac
szukam czegos wysttrzallowego na wrzesien

laski to sie tak nie da
odpoczac....
wlasnie wrociłysmy z ogrodu natala czerwono-czerwona własciwie powinnam napisac porzeczkowo-poziomkowa
ta jest fajna, ale dla mnie za krótka
http://allegro.pl/nowosc-sukienka-do...427852461.html
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 20:37   #2582
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ogarniesz na pewno! Wy zmieścicie się w jedną małą torbę, a Liluś w jedną dużą Jak my w ubiegłym roku

Pokaż się

Fajnie, że mówi się o nas z sympatią, szczególnie mimo zamieszania wywołanego tym filmem, który jak wiadom zawierał tylko te fragmenty ktore pasowały do koncepcji autora
No właśnie o tym się mówi, że powybierali tylko te fragmenty które im pasowały wielu moich znajomych z pracy było w Polsce, są zachwyceni zwłaszcza Krakowem i Gdańskiem, do tego górami i polskimi dziewczynami Jeden się nawet w Polce zakochał i twierdzi, że Kraków ładniejszy niż włoskie czy hiszpańskie miasteczka ale to pewnie miłość przez niego przemawia. Pomijając nakręcaną przez media zadymę z Rosjanami (gdzie trzech kopiących się gości fotografowało z siedmiu fotografów - nie wiem, podjudzali ich czy co?????) to są bardzo bezpieczne mistrzostwa, nawet porównując z ostatnimi.
Mam tylko nadzieję, że miasto Kraków pozwie pewiem holenderski tabloid, który pierwszy napisał że na stadionie Wisły miały miejsce zachowania rasistowskie, co okazało się nie prawdą ale fama poszła w świat I bardzo się cieszę, że Majchrowski wysłał oficjalny list do UEFA w tej sprawie.
Prawdę mówiąc, po tym co się działo w mediach przez ten czas na tyle straciłam do nich zaufanie, że w ogóle przestałam zaglądać na strony gdzie wcześniej uaktualniałam informacje, bo to chyba nie ma sensu, skoro wszystko sprowadza się do newsa... Onet obecnie wygląda jak strona pewnej agencji, same praktycznie gołe baby i wiadomości: ma 30 lat ale jak się trzymatak sobie myślę - dobrze, że się jeszcze laska trzyma, bo tak to by pewnie upadła Jaki artykuł taka myśl
Przykre tylko, że przy takiej okazji nie ma praktycznie info jak się bawią kibice, co im się podoba, a co nie, co ich zadziwia a co by zmienili. Po paru zdaniach na ten temat zaraz się pojawia baaaaaaaaaaardzo długa analiza "eksperta" co jest poszło źle, jaka to tragedia i jaka to porażka rządu
No to się opisałam....ale już nie mogłam...

Anika - pij dużo np. lekko osłodzoną herbatę, unikaj słońca, na głowe na zewnątrz obowiązkowo coś. Wrzuć plan pokoju i co tam chcesz mieć to Ci raz dwa przemeblujemy chatę!

Marta - tylko w ogrodzie byliście czy jeszcze gdzieś?

Zawsze mnie zadziwia ile taki mały człowieczek potrzebuje rzeczy na wyjazd Ale na kwaterach mają już często łóżeczka, wanienki więc może warto wcześniej zadzwonić się dopytać?

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Fajny fason, ale przez te ozdoby na boku troszku przedobrzona, a patrzyłaś na te oferty, gdzie szyją na miarę sukienkę (nie z Chin, ale z normalnego zakładu krawieckiego)? Wtedy możesz mieć tak długą jak zechcesz i będzie na Ciebie idealna?
A tym, że robisz blędy się nie przejmuj, gadaj do niego ile wlezie, zawsze możesz powiedzieć, że uczysz się od niedawna Masz konwersacje za darmo, korzystaj!

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2012-06-18 o 20:38
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:04   #2583
bzyczka1
Zakorzenienie

Iwka ciężko o taką kwaterę co by te rzeczy były le my się obdzwoniliśmy zanim znaleźliśmy coś w ogóle gdzie my z dzieckiem w miarę damy radę. Wszędzie jak pokój dwu osobowy to za mały by w ogóle rozłożyć swoje łóżeczko Nie spotkałam się z takim co by te rzeczy były na stanie.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:08   #2584
kliwia
Zakorzenienie

moj maz jest bohaterem w swoim domu - prasuje sobie wlasnie koszule
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:11   #2585
india83
Zakorzenienie

Iwka nie sprawdzałam takich ofert, chyba się porozglądam

Jeśli chodzi o angielski to ja po prostu się wstydzę, co chwilę mi brakuje słow i czuje się głupia... no ale przynajmniej siedze z nimi się osłuchuję i czasem wtrące swoje 3 grosze
Stary 2012-06-18, 21:13   #2586
ktosia86
Zakorzenienie

Babeczki, pamiętacie o mnie w k.?

India Twój stres związany z mówieniem w obcym języku jest zupełnie naturalny. Uwierz, że ja - filolog - też miewam dużego stresa, jak mam się odezwać, czy po angielsku czy po hiszpańsku. A przecież zajęcia na studiach miałam z obcokrajowcami, którzy po polsku ni w ząb i trzeba sobie było radzić. Na tym polega sztuka konwersacji w obcym języku, by po prostu mówić. Jak słucham nieraz "angolszczyzny" mojego brata, który od 5 lat jest w IE, to jego gramatyka przyprawia mnie o zawał serca, ale on dogaduje się rewelacyjnie. Pomijam oczywiście fakt, że większość Irlandczyków mówi masakrycznie niepoprawnie Także nie martw się i korzystaj z tego, że tak jak Iwka pisze, masz konwersacje za darmo! Bo Ci przeokrutnie zazdroszczę

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-06-18 o 21:22
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:15   #2587
india83
Zakorzenienie

a co do kibiców, u nas jest baza Irlandczyków i tez pokochali Polske i Toruń i obiecują tu wracać. No i kochają polskie dziewczyny

kumpel szwagra po poworcie ze starówki był zszokowany, że u nas tyle ładnych dziewczyn i powiedział, że wsdyt mu za jego kraj bo tam same brzydule
a więc Polski rzeczywiscie musza mieć to coś

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
wow
Stary 2012-06-18, 21:25   #2588
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Iwka ciężko o taką kwaterę co by te rzeczy były le my się obdzwoniliśmy zanim znaleźliśmy coś w ogóle gdzie my z dzieckiem w miarę damy radę. Wszędzie jak pokój dwu osobowy to za mały by w ogóle rozłożyć swoje łóżeczko Nie spotkałam się z takim co by te rzeczy były na stanie.
ja moją mamę uświadomiłam że nad morze chce jechać to już dawno temu miała dzwonić

Cytat:

Cytat:
Babeczki, pamiętacie o mnie w k.?

India Twój stres związany z mówieniem w obcym języku jest zupełnie naturalny. Uwierz, że ja - filolog - też miewam dużego stresa, jak mam się odezwać, czy po angielsku czy po hiszpańsku. A przecież zajęcia na studiach miałam z obcokrajowcami, którzy po polsku ni w ząb i trzeba sobie było radzić. Na tym polega sztuka konwersacji w obcym języku, by po prostu mówić. Jak słucham nieraz "angolszczyzny" mojego brata, który od 5 lat jest w IE, to jego gramatyka przyprawia mnie o zawał serca, ale on dogaduje się rewelacyjnie. Pomijam oczywiście fakt, że większość Irlandczyków mówi masakrycznie niepoprawnie Także nie martw się i korzystaj z tego, że tak jak Iwka pisze, masz konwersacje za darmo! Bo Ci przeokrutnie zazdroszczę
ja pojechałam do Anglii jak mi zarzucił ktoś coś do mnie w sklepie to nie wiedziałam gdzie się chować
przyznam się bez bicia że w sob nawet komputera nie włączyłam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:23   #2589
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Nadrabiam na szybko..
Scio - spozniony zyczenia zdrowka i radosci dla Agatki!

Ktosia - pamietam w k. zrobione !

Mam chyba juz zapalenie krtani i niedlugo strace glos! a jutro caly dzien w pracy...
Dzis mielismy mega aktywny dzien-rano odbiór naszego auta z serwisu, zakupy w dwoch centrach hendlowych-mamy nowego grilla taki http://allegro.pl/gril-duzy-grill-pr...409523578.html tylko tanszy bo w praktikerze byl poi 69zl! Potem grupa zabawowa i padlam...
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:32   #2590
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

nie moge zasnac z tego upalu... masakra
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:41   #2591
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

Nadrabiam na szybko..

Mam chyba juz zapalenie krtani i niedlugo strace glos! a jutro caly dzien w pracy...
Dzis mielismy mega aktywny dzien-rano odbiór naszego auta z serwisu, zakupy w dwoch centrach hendlowych-mamy nowego grilla taki http://allegro.pl/gril-duzy-grill-pr...409523578.html tylko tanszy bo w praktikerze byl poi 69zl! Potem grupa zabawowa i padlam...
Dziękuję za pamięć
Mamy identycznego grilla Ale nasz po 3 latach juz taki ładny nie jest No i płacilismy za niego zdecydowanie więcej wtedy
Stary 2012-06-18, 23:23   #2592
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Dziękuję za pamięć
Mamy identycznego grilla Ale nasz po 3 latach juz taki ładny nie jest No i płacilismy za niego zdecydowanie więcej wtedy
nie za ma co
mam strone w zakladkach i wlaczam codziennie
To jak Wam juz 3 lata sluzy tzn ze jest OK-sezon grillowy na naszym nowym duzym grilu czas zaczac
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 23:57   #2593
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle jestem na etapie poszukiwan sukienki na wesele i oczywiscie nic na mnie nie ma. Jakbyście jakąś fajną znalazły to proszę dać mi znać. Ale podstawowy warunek to musi zasłaniać kolana.
poszukam

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Marta - tylko w ogrodzie byliście czy jeszcze gdzieś?
tylko tam, bo oni są za mali na dłuższe chodzenie, 3h w zupełności im wystarczy

Cytat:
no brawo

właśnie skończyłam ksiązkę http://www.empik.com/zlosc-miecznick...7695,ksiazka-p
Złość - Magdalena Miecznicka, ksiązkę polecała M. Kasperowicz w kontrkulturze w radiu czwórce i mnie zaintrygowała jej recenzja, sięgnęłam i....
REWELACJA czyta się bardzo szybko, narasta napięcie, nie możesz nadążać z przewracaniem kartkami, świetna ksiązka o dorastaniu -w sensie psychicznej zmianie dziewczyny, ale jest na prawdę super, punkt kulminacyjny przewidziałam ale na 2-3 strony przed wybuchem, acz zakończenia sie nie domyśliłam
ooo i świetnie opisana psychika ludzka, zestawienie charakterów, proces zmiany, dla mnie ojciec miażdży, do tego Marta cholernie mądra błyskotliwa ironiczna dziewczyna zestawiona z Mają infantylną, naiwną, no i totalnie pustą...
ale nie zdradze wam nic tylko powiem CHOLERNIE CHOLERNIE POLECAM

wrzuce to jeszcze do książek

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-06-19 o 00:19
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 08:43   #2594
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 09:02   #2595
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
chociaz nieeeee - nauczyla sie wdrapywac na kanap[e a ze kanapa stoi przy biurku to wlazi na biurko..... a stamtad blisko do okna:/
chyba czeka nas przemeblowanie.... tylko jak..... nie mam pomysłu jak to zrobic:/
oj, to faktycznie czeka Was przemeblowanie!
Tęsknie Aniczko

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
KOCHANA jakby nie ty to bym zwariowała więc ja bardziej się cieszyłam z mocy porozmawiania

byliśmy w tym krakowie, ogród super tylko tak gorąco... ale za to o 16 wzięłam szybki chłodny prysznic, wypiłam szklanę somersby położyłam się z książką w ręku i raczyłam się spokojem...
a teraz słucham dredsquadu i mi błogo

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

kochana połóż się i odpocznij...
Super, że wycieczka udana! Jak ten somersby? Bo ostatnio mnie kusił, ale nie wzięłam

Cytat:
Ha! Na szczęście doczekałam się roweru Fajny jest i fajnie się na nim jeździ. Mężuś mi dziś go poskręcał, a więc zakup udany

zdjecia na razie nie wrzucę, bo jakoś nie mam ochoty na zdjecia

Do szwagra przyjechał kolega Anglik, więc mam okazje troszkę pogadać po ang, ale oczywiscie czuje się skrępowana i wstyd mi się odzywać. A teraz to nawet złapałam doła

Ale dziś upał

Tak w ogóle jestem na etapie poszukiwan sukienki na wesele i oczywiscie nic na mnie nie ma. Jakbyście jakąś fajną znalazły to proszę dać mi znać. Ale podstawowy warunek to musi zasłaniać kolana.
Super, że rower przyszedł! I kiedy zaczynasz pedałować do pracy?

Co do języka, to znam ten ból. Jeździłam na obozy językowe z amerykanami, na pierwszym, oprócz "hello" nie powiedziałam ani słowa, na drugim miałam w pokoju genialną dziewczynę ze Stanów i mi puściło. Przestałam się przejmować - ważne aby być komunikatywnym Także korzystaj, korzystaj ile wlezie!

Właśnie sobie uświadomiłam, że od kilku lat nie używałam angielskiego... podejrzewam, że lęk przed gadaniem powróciłby ze zdwojoną siłą...

Cytat:
haha, BoCHater! Kochana, ja tęsknię! Mało Cię tu, zdecydowanie za mało!

Cytat:
czesc

Nadrabiam na szybko..

Kasia mam nadzieje, że choróbsko szybko Ci przejdzie. Może jakieś L4 od zajęć, żeby nieco zaoszczędzić głos?
Fajny dzień wczoraj mieliście!

Witajcie,

My wczoraj pojechaliśmy na zakupy i wróciliśmy z niczym. Na pocieszenie kupiliśmy sobie piwko i cheetosy

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 09:15   #2596
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
nie za ma co
mam strone w zakladkach i wlaczam codziennie
To jak Wam juz 3 lata sluzy tzn ze jest OK-sezon grillowy na naszym nowym duzym grilu czas zaczac
W takim razie przyjemnego grillowania

Cytat:
(...)

właśnie skończyłam ksiązkę http://www.empik.com/zlosc-miecznick...7695,ksiazka-p
Złość - Magdalena Miecznicka, ksiązkę polecała M. Kasperowicz w kontrkulturze w radiu czwórce i mnie zaintrygowała jej recenzja, sięgnęłam i....
REWELACJA czyta się bardzo szybko, narasta napięcie, nie możesz nadążać z przewracaniem kartkami, świetna ksiązka o dorastaniu -w sensie psychicznej zmianie dziewczyny, ale jest na prawdę super, punkt kulminacyjny przewidziałam ale na 2-3 strony przed wybuchem, acz zakończenia sie nie domyśliłam
ooo i świetnie opisana psychika ludzka, zestawienie charakterów, proces zmiany, dla mnie ojciec miażdży, do tego Marta cholernie mądra błyskotliwa ironiczna dziewczyna zestawiona z Mają infantylną, naiwną, no i totalnie pustą...
ale nie zdradze wam nic tylko powiem CHOLERNIE CHOLERNIE POLECAM

wrzuce to jeszcze do książek
Zainteresowałaś mnie tą książką, dodałam do listy!

Dzień dobry!
Stary 2012-06-19, 09:21   #2597
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 09:26   #2598
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
mój jeszcze nigdy nie pracował ostatnio doszłam do wniosku, że sama go tego przyzwyczaiłam, bo jak zamieszkalismy razem to jak szedł na rozmowe w sprawie pracy to mnie poprosił o wyprasowanie, a o potem już tak poszło...

Cytat:
właśnie skończyłam ksiązkę Złość - Magdalena Miecznicka, CHOLERNIE CHOLERNIE POLECAM
pozycja zapisana

Nie mam czasu przeczytać wszystkie Wasze posty tyle dokumentów leży na biurku...

w piatek wziełam wolne i zaczęłam malować biblioteczkę... zmiana totalna bo z ciemnego brazu na siwy na razie nie zachwyca mnie ( nadal nie skończona ) i martwię się czy dam radę. A jeszcze środek stwierdziłam, że nie będe malować tylko nakleję jakiś ładny papier a nigdzie nie moge znaleźć odpowiedniego- wszstko sa albo w jakieś kwiatki albo mocne kolorowe wzory geometryczne, albo postacie z bajek...

pamietacie jak się Was pytałam czy 100 zł to dużo czy mało za wieczór panieński... okazało się że skłądka na kawalerski to 250 nie doceniałam świadkowej.... do tej pory zresztą mi nie odpisała co za to będzie, ani gdzie się to odbędzie... więc chyba nie idę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 09:39   #2599
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
cześć i czołem

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Super, że wycieczka udana! Jak ten somersby? Bo ostatnio mnie kusił, ale nie wzięłam
ja pijam tylko 3 piwa, redds, somersby i lech shandy, i kiedyś tylko redds, a teraz jest na 3 miejscu, a te dwa to jak są mocno zmrozone to rewelacja. różnica taka że lech jest słaby bo tylko2.5 a somersby jak normalne piwko tylko o smaczku jak średnio zmrożone to wolę lecha bo ja nie bardzo smaczek piwa a mocność jednak czuc ale wiesz, lodówka działa więc...
tylko wiesz, ja jestem stronnicza bo zwykłe piwo jest dla mnie niedobre, musisz kupić koniecznie zmrozić i spróbować
jakieś doświadczenie to na pewno jest

Cytat:
Zainteresowałaś mnie tą książką, dodałam do listy!
dodaj dodaj myślę że ci sie spodoba

india miłego jeżdżenia super że jednak transakcja zakończona pomyślnie

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
w piatek wziełam wolne i zaczęłam malować biblioteczkę... zmiana totalna bo z ciemnego brazu na siwy na razie nie zachwyca mnie ( nadal nie skończona ) i martwię się czy dam radę. A jeszcze środek stwierdziłam, że nie będe malować tylko nakleję jakiś ładny papier a nigdzie nie moge znaleźć odpowiedniego- wszstko sa albo w jakieś kwiatki albo mocne kolorowe wzory geometryczne, albo postacie z bajek...

pamietacie jak się Was pytałam czy 100 zł to dużo czy mało za wieczór panieński... okazało się że skłądka na kawalerski to 250 nie doceniałam świadkowej.... do tej pory zresztą mi nie odpisała co za to będzie, ani gdzie się to odbędzie... więc chyba nie idę
a w obi, leroy, czy innych takowych?
a kiedy ten panieński?
Stary 2012-06-19, 09:40   #2600
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-06-19, 10:11   #2601
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
zgadłaś dziecko się wyblechtało, ja przy okazji jej chlapania też
dzisiaj powtórka?

Hej!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:24   #2602
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
cześć i czołem

ja pijam tylko 3 piwa, redds, somersby i lech shandy, i kiedyś tylko redds, a teraz jest na 3 miejscu, a te dwa to jak są mocno zmrozone to rewelacja. różnica taka że lech jest słaby bo tylko2.5 a somersby jak normalne piwko tylko o smaczku jak średnio zmrożone to wolę lecha bo ja nie bardzo smaczek piwa a mocność jednak czuc ale wiesz, lodówka działa więc...
tylko wiesz, ja jestem stronnicza bo zwykłe piwo jest dla mnie niedobre, musisz kupić koniecznie zmrozić i spróbować
jakieś doświadczenie to na pewno jest

dodaj dodaj myślę że ci sie spodoba

india miłego jeżdżenia super że jednak transakcja zakończona pomyślnie

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

ho

a kiedy ten panieński?
Piłaś nowego reddsa cranberry? Mnie bardzo smakuje

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
dzisiaj powtórka?

Hej!
Oczywiście

Dzidziuś dospał, a ja wykorzystałam wolną chwilę i dokończyłam czytać trzecią część "Cukierni pod Amorem" - polecam! Całość bardzo mi się podobała, wielowątkowa powieść, trochę o współczesności, trochę o dawnych czasach. Zakończenie tylko takie o, bo w zasadzie nie wyjaśniło niczego, ale może tak własnie miało być, by pozostawić pole do popisu dla wyobraźni czytelnika.

A teraz bym poczytała sama nie wiem co Ciągnie mnie do książek w stylu "Jezioro osobliwości", czyli takie wiecie, książki dla młodzieży, ale nie współczesne, a takie z lat 70-tych. Mam moją ukochaną "balladę dla Anny Marii", ale ileż można czytac to samo
Stary 2012-06-19, 10:57   #2603
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy ten panieński?
papier? nie, chcę kupić zwykły ładny papier do prezentów i użyć go do wyklejenia wnętrza a potem go polakierować (tak jak decoupage)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2012-06-19, 11:09   #2604
baja_86
Zakorzenienie

Ktosiu z młodzieżowych to polecam "Zapałka na zakręcie"Siesickiej -b.lubię i na dodatek ma wakacyjny klimat
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:09   #2605
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-06-19, 11:13   #2606
śliweńka
Zakorzenienie

hej

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-19, 11:20   #2607
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ktosiu z młodzieżowych to polecam "Zapałka na zakręcie"Siesickiej -b.lubię i na dodatek ma wakacyjny klimat
O, dziękuję, już szukam w bibliotece
Stary 2012-06-19, 11:28   #2608
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
nie ma sprawy tylko skończe remont

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2012-06-19, 11:34   #2609
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-06-19, 13:12   #2610
śliweńka
Zakorzenienie

goldi to kolejne cuda będą

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości