|
|
#301 |
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Rossmann - część XIV
To prawda, jest strasznie wiotki. Jak się nim potrząchało, to włosie latało na wszystkie strony
Jeszcze trochę i przestanę go żałować |
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam za to ma włosy cienkie, puszace sie, że skłonnością do przetluszczania u nasady óraz przesuszania na końcach. Olejkow Alterry używam od ponad 3 miesięcy. Szczerze? Nie zauważyłam różnicy między powinien pomarqnczowo-brzozowym a pozostałymi wariantami. jak dla mnie działanie mają bardzo porównywalne. Olejuje włosy od kwietnia i powiem szczerze, że nadal czekam na widoczne efekty. Jedyne co do tej pory zaobserowalam to to, że włosy przy skalpie stały sie bardzie miękkie i łatwiej sie rozczesuj, a olejuje włosy 3-4 w tygodniu Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-19 o 21:31 |
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś kupiłam krem do rąk Isana czerwony i odżywka do włosów Alterra granatowa.
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bym żałowała, gdyby kosztował mnie 30 zł. ![]() Czy ten korektor na pewno jest pomaranczowy? W Pepco zauważyłam jedynie jakiś korektor Astora oraz Rimmel stay matt bodajże (bezowe opakowanie). Może jutro uda mi się zajść do drugiego Pepco to zapytam. |
|
|
|
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I trzeba było towar reklamować ! ale polak mądry po szkodzie - ja bym pewnie też żądała wymiany.Ale rossman widział w tym zysk. |
||
|
|
|
#307 | |||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
Nieładnie, Rossmannie. ![]() Cytat:
Ja również bardzo dziękuję PokaPoka. Asiuchal, Ty masz drugie konto na wizażu czy jak, bo patrzyłam czy "któraś z nas" wygrała i Ciebie nie widziałam. ![]() A może jest jakaś dłuższa lista i ja patrzę nie na to co trzeba. |
|||
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#309 |
|
404 Not Found
|
No coś Ty. To ja chyba rzeczywiście patrzę na jakąś inną tabelę.
EDIT: rzeczywście (gratuluję )A to czym się różni ta lista od listy w zakładce lista laureatek (ta jest znacznie krótsza). EDIT dwa: ta zakładka dotyczy innego konkursu. Trochę bez sensu. Sorry za zamieszanie. Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2012-06-19 o 22:38 |
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
Co powiecie o szamponach Ziaja (do wlosow przetluszczajacych sie)?
myslicie ze balsam do wlosow z miodem z joanny nadaj sie jako odzywka do splukiwania?
|
|
#312 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Gratulacje!
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha, no to obie mamy mocne głowy po % ![]() ![]()
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-19 o 23:24 |
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też wypowiem się na temat pędzli zakupionych na promocji.
Do cieni : super Do podkładu : nakładam cienką warstwę i dobrze rozcieram, mnie pasuje, daje lekki efekt krycia (na tę pogodę ok.) Do pudru: używam do bronzera, tu też ok. Ogólnie nie są złe, ale rzeczywiście nie są warte 30zł. Cena po promocji to max. Hakuro są najlepsze |
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam(mam nadal tylko uzywam teraz do mycia podlogi) ale strasznie mnie po nim swedziala głowa i pojawil sie łupież. a co do przetluszczania...-musialam myc codziennie takze ja nie polecam
|
|
|
#316 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet chciałam wziąć, bo taki rarytasik, ale ja nie używam korektorów pod oczy ![]() Kupiłam nową paletkę ![]() Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
||
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie moge ogarnąć pędzla do różu. Robie sobie nim plamy
.jestem początkująca w makijazu i nakładanie różu lepiej mi idzie skośnym hakuro
|
|
|
|
#318 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Moje pytanie zatem brzmi: gdzie najlepiej zaczaić się na pędzle Hakuro? Polecicie jakiś sklep?
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Do nakładania podkładu polecam pędzel sephory http://www.markasephora.pl/produkt/2...l_brush_powder Naprawdę warto ja akurat kupiłam na promocji, że jak się przyniosło stary kosmetyk to dostawało się -50% Ktoś jeszcze wybiera się po jakieś promocyjne produkty do rossa? Pewnie duzo ludzi wybierze się po 2000 calorie's |
|
|
|
|
#320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() raz ją kupuję, a raz nie ![]() Aktualnie mam 60% na nie, a 40% na tak, bo standardowo - za taką cenę to żal nie wziąć
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja również myślę o zakupu gąbki magia blogów i wizażu ![]() tusz kupiłam w SP (przy zakupach od 30 zł, tusz za 9,99) i zakochałam się
|
|
#322 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Może sobie Hakuro do pudru kupię. Co myślicie? Jaki pędzel jest świetny do pudru? EDIT: Gdzie te gąbki leżą? Sprawdzałam przy gąbkach, rękawicach, pilniczkach i odżywkach do paznokci i nie było. Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2012-06-20 o 09:06 |
|
|
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę w tej dużej ekipie czatującej na 2000 Calorie
Kleopatra Edytowane przez 1315 Czas edycji: 2012-06-20 o 09:15 |
|
|
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, ja tylko subskrybuję.
|
|
|
|
#326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS. Największy ruch był przy pudrach Astora
|
|
|
|
|
#327 |
|
Konto usunięte
|
Jej, dostałam się do testu pędzli
Hm, ja w olejkach Alterra widzę różnice. Na skórze i w olejowaniu. Cytrusowy na skórze jest lekki, szybko się wchłania, daje efekt lekkiego nawilżenia, a skóra jest napięta. Na włosach - u mnie, bo to już sprawa indywidualna - daje efekt objętości, lekkości. Granat z kolei jest ciężki, mocno odżywczy. Czuć go na skórze i włosach. Skóra jest dobrze nawilżona, miękka, delikatna. Włosy baardzo błyszczące, lejące - ale trudniej go zmyć, aniżeli cytrusy. Pewnie przez olejek rycynowy w składzie. Byłam wczoraj w Ross - kupiłam krem matujący siarkowa moc i serum siarkowa moc dla brata. I białą kredkę z Manhattanu. Podzielam się też włosowym odkryciem. Dostałam jakiś czas temu maskę do włosów isana - tą żółtą z proteinami pszenicy. Jeja, jakie piękne włosy po niej |
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z rossmanna i przecenione są wszystkie rodzaje astora (nikt oprócz mnie go nie oglądał).
Z farb tylko: H8 i H9. Wszystkie produkty kolastyny i herbatka taka jak na obrazku, melisa z grusza, zurawina z maliną i dzika róża z czymś. i u mnie wisi jedna gąbeczka konjac, która chyba na mnie czeka w sobotę
|
|
#329 |
|
Przyczajenie
|
Nie dalej niż wczoraj pisałam, że w moim Ross nie ma problemów z promocją gazetkową no i... doczekałam się dziś. Podeszłam po krem nawilżająco-matujący (sprawdzona wczoraj pełna półka) a tam ... widać ścianę - zaś przy kasie 70-letnia pruderia wykładała i z uśmiechem do kasjerki mówi: "7 sztuk". C'est la vie
|
|
|
|
#330 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

Jeszcze trochę i przestanę go żałować

Są milsze i fajniejsze w dotyku. Ale spektakularnych zmian nie zauważyłam. To też pewnie zależy od stanu wyjściowego włosów.
Ale bym żałowała, gdyby kosztował mnie 30 zł.
Ale od początku... Wchodzę do R. i opowiadam kasjerce, że kupiłam w sobotę w promocji pędzle ET i niestety jeden z nich ma sklejone włosie. Wygląda jakby komuś spadły krople kleju na pędzel. Chciałabym wymienić na inny egzemplarz. Nie zwrócić tylko wymienić. Ona, że nie ma sprawy zaraz do mnie podejdzie, tylko obsłuży klientów. Podczas, gdy ja z nią rozmawiałam stanęły dwie osoby do kasy. Pani podeszła, więc ja od początku raz jeszcze, że zależy mi na wymianie, nie zwrocie. Pani poszła "po koleżankę". Za chwilkę wraca z inną panią i mówi, że ta pani zwróci mi kasę. Bo w takich sytuacjach najpierw zwraca się kasę. Jakoś specjalnie mnie to nie zaniepokoiło. Raz mama kupiła farbę do włosów i nie zauważyła, ze wzięła farbę na 24 mycia. Wtedy też najpierw oddali mi kasę, a dopiero potem kazali wybrać właściwą, bo wymian jako takich nie ma u nich. Tak mi wtedy powiedziano przynajmniej. W czasie, gdy inna pani dokonywala zwrotu, ta "moja" kasjerka na chwilę odeszła, bo zawołała ją inna kasjerka. Zatem pani zwróciła mi 15 zł i poszła sobie. A ja czekam dalej na wymianę. Wraca "moja" kasjerka. Patrzy na mnie zdziwiona i pyta "jeszcze coś?". Wtedy zgłupiałam. Mówię, ze miałam mieć wymieniony pędzel. Pani powiedziała, ze najpierw zwraca się w takich sytuacjach kasę. No ok. Zwrócono mi ją, wiec czekam co dalej. A wtedy słyszę, ze nie ma u nich wymian. Jeśli chcę pędzel to owszem mogę sobie go kupić, ale za 29,99. Dzisiaj promocja już nie trwa, więc nie mogą mi wymienić na inny pędzel bez dopłaty do tych 29,99zł. Szkoda, ze na początku mówiła co innego. I nie od razu poinformowała mnie, ze jeśli chcę wymienić pędzel, to muszę dopłacić. Zrobiła to dopiero, gdy wadliwego pędzla i rachunku za niego już nie miałam. Moze napiszecie, ze to moje niedopatrzenie, ze dałam się olać czy coś w ten deseń. Ale czuję się oszukana. To jest nie fair. To tak jakbym kupiła bluzkę w sklepie X, a po powrocie do domu zauważyła, ze jest dziurawa. A sklep nie wymieni mi na inną niewadliwą, bo promocja była do wczoraj. I jeśli chcę tę bluzkę niewadliwą to muszę zapłacić 100% ceny. Jestem rozgoryczona. Chyba skonsultuję się z rzecznikiem praw konsumenta, bo wydaje mi się, ze to jest nie w porządku. .
I trzeba było towar reklamować ! ale polak mądry po szkodzie - ja bym pewnie też żądała wymiany.

takze ja nie polecam

06.09.2014