|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
ja już chcę ładną figurę ![]() będziemy ![]() Ale dzisiaj jest wybitnie mokro |
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cytat:
trzeba się chociaż pilnować na tyle, żeby przez resztę dnia jeść ładnie i w miarę zdrowo, jak później chce się poszaleć trochę no i jakieś konkretniejsze ćwiczenia by się przydały![]() jejku, doba powinna mieć więcej niż 24h no jak cały dzień padało to się dziwisz ![]() ale jutro chyba ma być już ładniej i słońce może się pojawi mam przynajmniej taką nadzieję bo ta pogoda jest teraz strasznie dołująca |
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w Gdańsku też cały dzień lało? No i Hiszpania 4:0 Idę robić te brzuszki i spać dobranoc!
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Boziuuu, jak dobrze, że dzisiaj piątek! ![]() zrobiłam wczoraj 100 brzuszków ![]() Na razie nie leje Ale jak paCZe na prognozę to o 11 ma lać Dobra, zmykam do pracy ![]() ![]()
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie odpoczywaj!![]() ja mam 3dni wolnego w pracy teraz, ale w pon egz także cóż ale po tym egzaminie w końcu trochę luzu będę miała na uczelni![]() bardzo ładnie!no u mnie dziś już dużo lepiej niż wczoraj. Nawet słońce się pojawiło ![]() ja już po pracy, znów 4h więc jakoś zleciało ![]() teraz czas na kawkę i naukę a potem z TŻtem się widzę
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2012-06-15 o 11:49 |
|
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nareszcie w domu! hopsasa!!! i co były już wyniki z tego poprzedniego egzaminu? ile Ci jeszcze tego zostało bo się pogubiłam ![]() ojjj, ciężko było dzisiaj czuję brzuch Ja sobie właśnie zrobiłam cafe latte niedługo jedziemy na zakupy
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mają być do końca tyg, jest jeszcze czas tak więc czekam![]() no tu czekam na wyniki jednego, jeden mam teraz w pon i chyba koniec egzaminów chyba, że znów nie zdam i jakieś kolejne podejścieno i jeszcze referat zaliczeniowy do napisania, ale tym się zajmę po egzaminie ![]() ja dzisiaj poległam na maxa ![]() tragicznie się ze sobą czuję
|
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna gdzie Ty się podziewasz?
![]() wracaj tu do mnie ![]() Asia, Paulina, Monika wracać mi tu wszystkie
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Hey hey Dziewczynki
![]() Widzę, że wytrwale dążycie do celu U mnie lipa Waga okropna Poza tym czas leci, nadal mam praktyki Poza tym przede mną jeszcze jeden egzamin - do tego to będzie dopiero pierwszy termin! Masakra prawda? W 3mieście wszyscy już dawno skończyli zajęcia, tylko my nie Moje podsumowanie z dziś.. ś: bułka w opiekaczu (plasterek żółtego sera i szynki )+ pół kulki mozzarelli, pomidor 2ś: serek homo z wiśniami przed obiadem: rożek O: sałatka gyros K: serek homo z truskawkami Pomijam fakt, że jestem głodna
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w końcu się pojawiłaś ![]() ja nie jestem niestety wytrwała w dążeniu do celu ostatnio to raczej jestem wytrwała w beznadziejnym jedzeniu i tyciu jem za dużo, niezdrowo, zero ćwiczeń, a ![]() Ty to masz nieźle z tymi praktykami, ciągle coś ![]() a odpoczynek kiedy? ![]() ładnie dzisiaj u mnie dziś porażka znowu![]() lato idzie a ja zamiast chudnąć, to tylko tyje a też wesele mnie czeka, tyle, że w sierpniu
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja wlasnie sie szykuje bo musze jechac na uczelnie, potem jakies zakupy i silownia moze. W koncu pogoda fajniusia sie pojawila,cieplutko,slonec znie,tak wakacyjnie.. ![]() Milego dnia,odezwe sie potem
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() no pogoda dzisiaj fajna ![]() upał straszny, ciężko wytrzymać, ale tak powinno być latem ![]() ja dzisiaj egzamin miałam, mam nadzieję, że do przodu będzie w czw mają być wyniki![]() a teraz siedzę nad durnym referatem ale jak tamten egzamin będzie do przodu i uwinę się z tym referatem to koniec sesji ![]() z jedzeniem dzisiaj ok ![]() I owsianka z truskawkami II żurek z 2jajkami na twardo III grahamka z serem, pomidorem, rzodkiewką i szczypiorkiem; jogurt brzoskwiniowy z musli kolacja trochę przyduża, no ale w ciągu dnia nie zjadłam dużo to nie ma tragedii ![]() potem oczywiście brzuszki będą może nawet coś konkretniejszego poćwiczę zobaczę ile mi jeszcze zejdzie z tym referatem
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem w końcu ale miałam zaganiany weekend, pełen gości, no i nie miałam czasu wejść na neta nawet ![]() oczywiście przeżyłam tragedię, że Polska nie wyszła z grupy ale jestem dumna z naszych piłkarzy, bo zrobili mega postęp i dostarczyli mi mnóstwo emocji Ruski też nie przeszły dalej mówi się trudno, żyje się dalej... wierzę, że Polska jeszcze będzie miała swoje 5 minut na boisku ![]() Monia, no nareszcie zawitałaś ładnie to tak nas zostawiać? nuunuu! jak widać, my jesteśmy wytrwałe tylko w spamowaniu ![]() jesuuu, ile Ty masz tych praktyk? Ania, jadło dzisiaj skromne wręcz
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się zastanawiałam co się z Tobą dzieje![]() po tych ostatnich dniach rozpusty przyda się taki dzień jak dziś |
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ciężko wrócić do normalnego jedzenia ![]() ja ostatnio ciągle grzeszki jakieś, zwłaszcza jak się z TŻtem widzę to już w ogóle rozpusta na maksa dzisiaj wyszło ok, no ale to wyjątek potwierdzający regułę |
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale gorąco u mnie ale lepsze to niż deszcz Oglądasz dzisiaj meczyki? Komu kibicujesz?
|
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko co złe, to wina TŻta![]() u mnie tak samo ![]() ale tak powinno być latem niech ta pogoda się utrzymuje![]() pewnie ![]() oczywiście, że za Hiszpanią jestem ![]() a w tym drugim meczu to w sumie mi rybka fajnie by było jakby Irlandia wygrała, bo lubię ich, fajnych kibiców mają i w ogóle, więc mogliby coś wygrać no ale może być ciężko
|
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niech będzie ciepło Ja też jestem za Hiszpanią ale żeby wygrali Euro to nie no Irlandia mogłaby se wygrać chociaż i tak nic to im nie da ![]()
|
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście ja jeszcze z moim nie mieszkam, to trochę łatwiej mi ![]() nom ![]() choć w sumie jak taka pogoda to tylko na plaży leżeć i się opalać ![]() ja uwielbiam Hiszpanię ![]() a Ty za kim jesteś? no nic nie da, ale fajnie by było jakby wygrali. Należy się im i ich kibicom
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dam się No szkoda, że nie ma czasu na opalanie do plaży też daleko Hiszpania już miała swoje 5 minut wolę Portugalię są bezbłędni ![]() No kibice Irlandii są za.je.bi.ści
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za asertywność![]() ja nie potrafię być taka asertywna jak ktoś je przy mnie coś co lubię słodyczom odmówię, ale chipsy itd to ciężko no właśnie, ja też nie mam kiedy się opalać oj tam, Hiszpania to moi ulubieńcy ![]() Portugalię w sumie też lubię ![]() ale za Szwabami nie przepadam, wiec mimo wszystko nie chciałabym żeby wygrali
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ale dzis padnieta jestem,caly dzien prawie w biegu,myslalam,ze sie zagotuje dzisiaj na miescie i w autobusie..w ogole sie dowiedzialam,ze ostatni egzamin mam ustny-masakra!nie nawidze ustnych,bede musiala sie uczyc,bleee... Ogladnelam pierwsza polowe meczu ale jakos mi sie nie chcialo wiecej,nudza Mnie juz te mecze,euro i wogole! Milego wieczorku
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale upał oddychać nie ma czym piję kawę i się relaksuję
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie dzisiaj do z jedzeniem tak I jogurt morelowy z musli II grahamka z serem i rzodkiewką III spaghetti IV kawałek arbuza V kawałek ciasta, szklanka koktajlu z truskawek kolacja porażka, wiem ale to tak na poprawę humoru, choć nie pomogło i taksą już wyniki tego wczorajszego egzaminu i znów nie zdałam tego gó.wna w pon kolejne podejście, ale ja nie wiem jak ja się tego nauczę. Nie mam już siły na to, nie wierzę już nawet w to, że ja to ogarnę na tyle,żeby to zdać, jeszcze ta praca itd. No masakra
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
na pewno zdasz następnym razem ale rozumiem Twój ból, że musisz się uczyć tego po raz kolejny biedna bądźmy dobrej myśli Meczyk se obejrzyj i piwo se strzel ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- No i fak! Zmykam spać dobrej nocy! ![]() ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
no trzeba się uczyć, nie ma wyjścia tym normalniechociaż w pracy sobie trochę pozamieniałam, jutro idę na 4h a nie na 6, pt i pon wzięłam sobie wolne, to będę miała więcej czasu na naukę i te godz z tych 2dni sobie przełożyłam na lipiec do odrobienia, żeby już nie wpychać na ten ostatni tydz czerwcowy, więc dobrze,bo w lipcu już po sesji itd to będę miała więcej czasu, to sobie na spokojnie to odrobię itd![]() ale generalnie dzisiaj od rana humor do najpierw praca 6h, wróciłam do domu to nad referatem siedziałam, bo jutro babce chce go zanieść, żeby mieć już z głowy a zaraz kawka i biorę się za naukęa miałabym już praktycznie wakacje gdyby nie to gó.wno |
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
wierzę, że sobie ze wszystkim poradzisz musisz to po prostu przetrwać Kochana Ja wróciłam z pracy, zjadłam obiad, wypiłam kawkę teraz siedzę z Waxem na łbie Ale duuuuuuuchota jest 28 stopni niby, ale jest tak parno, że mało nie zemdleję I w ogóle mam doła, bo nie umiem trzymać diety |
|
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żebym tylko to teraz w pon zdała nie chciałabym się jeszcze we wrześniu z tym bujać![]() u mnie też duszno ![]() tzn od rana tak chłodnawo było, na deszcz się zanosiło itd, ale nic nie padało w końcu, potem właśnie tak duszno się zrobiło ![]() u mnie to w ogóle porażka ze wszystkim ![]() z dietą też lipa, wczoraj nawet brzuszków nie było przez to wszystko ale dzisiaj już nie ma to tamto i na pewno będą a jedzeniem cóż, szału nie ma ale wale to teraz, po sesji się porządnie wezmę i za jedzenie i za ćwiczenia, bo na chwilę obecną jest maskara
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

znów pewnie będą % i jakieś niezdrowe przekąski w czasie meczów a
ale teraz mi to zwisa a potem będę płakać, i męczyć się żeby zrzucić to, co teraz przytyję przez własną głupotę i co zresztą wcześniej straciłam na prawdę się starając

dzisiaj jak wygrają to raczej nie będą narzekać

mam przynajmniej taką nadzieję
i spać
dobranoc!

bardzo ładnie!
ojjj, ciężko było
niedługo jedziemy na zakupy 

Poza tym przede mną jeszcze jeden egzamin - do tego to będzie dopiero pierwszy termin! Masakra prawda? W 3mieście wszyscy już dawno skończyli zajęcia, tylko my nie

ODCHUDZANIE
jak widać, my jesteśmy wytrwałe tylko w spamowaniu
ale rozumiem Twój ból, że musisz się uczyć tego po raz kolejny
tym normalnie