|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Cytat:
![]() zmykam kochane kolorowych snów
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam kochane
po ślubie oczywiście fotorelacja w moim profilu ![]() A tak przy okazji, jesteście moją inspiracją szukamy właśnie jakiejś muzyki (bo uzgodniliśmy że to my się tym zajmiemy) i kilka piosenek wykorzystamy, np Beatlesów bo chcemy właśnie stare kawałki taneczne mamy la bambę, Me gusta, itp Jutro postaram się chociaż na chwilkę z rana zajrzeć, bo dzień bez Was jest dniem straconym Ale przed 9 już wybywam robić się na bóstwo ![]() A teraz zmykam się kąpać i spać ![]() KOCHAM WAS DZIEWCZYNY I CIESZĘ SIĘ ŻE WAS MAM !!! |
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
Z nadmiaru wrażeń zasnęłam z laptopem w objęciach
Dziekuję za wczorajsze kciuki i dzisiejsze gratulacje - co do imienia to jakiś czas temu jednogłośnie z mężem orzekliśmy że to będzie Nina ..... i faktycznie tam sobie siedzi Ninka Kruszynka Trzymam kciukasy za jutrzejsze i poniedziałkowe wizyty, oby były tak pomyślne jak moja Kupiliśmy na początek kilka wygodnych pajacyków, czapeczki i niedrapki - teraz przeglądam aukcje z używkami na all Landi trzymam kciuki za jutrzejszy dzień - chłoń każdą chwilę jako coś wyjątkowego bo to cudowny czas kaaamila1 gratuluję udanej obrony MiciaKicia i aniamotylek super że też dziewczynki - może się choć trochę zaróżowi na tym wątku i Pani Jasiowa proszę nie nazywać naszych córeczek DZIURAWCAMI
Edytowane przez Kamalika Czas edycji: 2012-06-28 o 23:32 |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... wychodzę na autobus... jeeej ale mam stresa.. szptale są bleeee
![]()
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!
![]() Jestem, żyję, nic do mnie aktualnie nie dochodzi To chyba nie mój ślub hehehe ![]() Wchodzę tylko na chwilkę bo zaraz się ogarniam i idę do fryzjera i kosmetyczki Kocham Was trzymajcie za nas kciuki!!!
|
|
|
|
#966 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hey imprezowiczki. Czyżby kacyk
Landi piję z rana Twoje zdrówko i życzę Ci wszystkiego najwspanialszego Cytat:
Cytat:
Niech jakiś pacan nie popsuję Ci szczęścia i radości jaką zapewne czujesz. A następnym razem będziesz wiedziała gdzie nie iść Cytat:
Czekam na pozytywne wieści Cytat:
Jestem już w pracy - mąż dziś się poddał i nie przyszedł ze mną. Wieczorem idzie na całonocną imprezę, więc musi się wyspać ![]() Wczoraj maił zakończenie roku szkolnego i żegnał chłopaków (tych, których trenował) bo skończyli gimnazjum. Zrobili mu super zakończenie, bo na apelu przy całej szkole 17 chłopaków krzyczało: "Trenerze dzięki za wszystko!!" Skandowali jego imię itp. Dostał tez statuetkę, dyplom z podpisami wszystkich i SMOCZEK dla córeczki ![]() ![]() Takie chwile zostają w pamięci do końca życia ![]() Nie mam żadnych planów, a taki piękny weekend się zapowiada. Pewnie będę z wami mamusie Wysłałam wam zaproszenie do grona przyjaciół. Oczywiście nie wszystkim, bo zaznaczałam osoby z ostatnich kilku stron wątku, więc jeżeli któraś chciałaby dołączyć to zapraszam. Też będę wstawiała zdjęcia w albumach - tak jest bardziej anonimowo.
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
kciuki juz zacisniete czekamy na pelno relaccje baw sie dobrze
![]() kurcze a ja wku..... i nie wyspana tz wrocil o 21:40 zjadla polozyl sie na ziemi i zasnal do 1 do malej wstawalam 3 razy pozniej juz nie liczylam aaa i jeszcze sie wku... nakrzyczalam na niego zeby poszedl si umyc i spac jak czlowiek to sobie lozeczko dosune---efekt poszedl do 2 pokoju i tam spal a ja cala noc wstawalam do malejjj aaa przyczyna 2 kly sa na wierzchu w nocy strasznie plakala i pokazywala na dziubka bidulka moja |
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeść kochane
ale śliczna pogoda, Landi chyba na zamówienie, co? Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia, Miłości i Szczęścia kochana! ![]() ![]() karolla12, natallkaa , Ma_Majka kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte ![]() Dojotka gratuluję potwierdzonego i zdrowego synka! A wszystkim życzę słonecznego i miłego dnia sama zaś zrobię sobie śniadanko bo już mnie trawi mały głód
|
|
|
|
#969 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w taki piękny dzień
Mąż wychodził na służbę, a ja zamiast odsypiac nieprzespane noce już jestem na nogach ![]() Jeszcze raz dzięki za gratki Od wczorajszego wieczora wlazło mi coś w krzyż i z ledwością mogę usiąsc..na dodatek mój pęcherz oszalał, bo czuje, że jest mega pełny idę siusiu a tam kilka kropelek.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Happy- u nas broniących było 5 dziewczyn i złożyłyśmy się na kwaiaty dla każdego z członków komisji oraz na prezentdla promotorki. Składka wyszła po ok. 80 zł od każdej. Mój mąż ma obronę w lipcu i tam jest spora grupa osób i właśnie oni po obronie idą do restauracji na obiad z komisją. No, ale tam będzie z 15 bądź więcej osób. Weroniczko- wpółczuje ciężkiej nocy ......................... .... Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! ..................... Dzisiaj znowu jedziemy na weekend nad jeziorko Tak więc na weekend mnie nie będzie z Wami
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||||
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A my żadnych weekendowych planów nie mamy , co bardzo mnie przygnębia, bo zapowiadają upały. A my w domach z betonu Weronika a co ten Twój TŻ, oszalał, żeby spać na podłodze? Współczuję ząbkowania i Gabrysi, i Tobie Kasia wow, super zakończenie roku miał Twój mąż
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Aerien- my mamy taki plus, że moi rodzice mają jecht nad jeziorem i przyczepę kempingową tak więc możemy tam jechc kiedy chcemy
Przez ostatnie dwa lata szaleliśmy w okresie wakacyjnym- wyjeżdżaliśmy na dalekie wakacje itp., no ale w tym roku trzeba odkładac kaskę i się nie przemęczac tak więc 60 km. i jesteśmy już na łonie natury
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski mam kaca po tym panieńskim
![]() Ciekawe czy MiciaKicia bedzi emiala jednak tego neta w szpitalu Tomek spal dzis cala noc sie nie budzac Za to TŻ ogladał wczoraj mecz w pubie i wrócił o 1:30 gdzie jak dzwonilam do niego o 11 to mowil ze juz wychodzi dobrze ze zasnelam to sie tak nie denerwowalam ![]() ehh Ci faceci oczywiscie trzezwy nie byl i spal na kanapie, bo smierdziucha w łózku nie zniose ![]() Kaamila moze sie nabawilas zapalenia pecherza ![]() bo jak masz parcie a leci malutko to tak wyglada, lepiej idz z tym do lekarza jakiegos, pij zurawinke i właśnie dzisiaj pare wizyt miało byc więc trzymamy kciuki z dzidzia i Tomusiem ![]() ![]()
|
|
|
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ale tu już ruch ![]() Ja trochę pospałam jak tż wyszedł do pracy.Dziś mam w planach trochę posiedzieć na słoneczku.Nie za dużo oczywiście...może mnie jakiś promyk złapie na brąz.Ale narazie póki co siedzę z Wami |
|
|
|
#974 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Unas zapowiada się ładny dzień. Mieli do nas przyjśc murarze- własciwie to byli ale że swięto no i piątek ( jak to mówią zły początek) to pojechali z powrotem. Dlatego pewnie od jutra bedę się rzadko pojawiac na forum bo na tej wiosce mój mobilny net nie łapie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oby wszystko było po waszej myśliJeszcze raz kciuki za dzisiejsze wizyty ![]()
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
kaaamila1 och, jacht, przyczepa, jeziorko, kiedy chcemy
a ja teraz konsultowałam się telefonicznie z mężem i może w niedzielę pojedziemy z Kubusiem do zoo safari albo do parku dinozaurów na dzień cały dzisiaj nie gotuję |
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj miałam tak z tym pęcherzem z dwa razy wieczorkiem, a dzisiaj rano zrobiłam normalnie siusiu..tak więc może to tak maluszek mnie uwierał.. Żurawinkę mam więc na wszelki wypadek wypiję troszeczkę soczku. Na szczęście w następnym tygodniu robię wyniki moczu tak wiec zobaczymy czy mam jakieś bakterie..
|
|
|
|
#977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze zwolniona z obiadu
|
|
#978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Dorwałam się do komputera mamy na sekundę...
Dziewczynki, melduję, że u nas pogoda PRZEPIĘKNA na ślub, niebo czyste, nie za duszno...Naszej Landi aura sprzyja! ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, do przeczytania wieczorem
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki tutaj liznk do fajnie wytlumaczonej wyprawki dla malucha i do szpitala
http://www.nowamatkapolka.pl/informator/?group=14 ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- ja tez mam ochote na jakiegos gotowca obiadowego ![]() trzeba skonczyc z robieniem obiadkow codziennie, bo sie TZ jeszcze przyzwyczai
|
|
|
|
#981 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Dzisiaj zaczynamy 16tc Landi jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Dużo miłości i szczęścia! ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Jeju jak ten czas szybko leci
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Oj leci, leci... jeszcze rochę i będziemy maluszki trzymać na rękach
Dzisiaj przyjezdza cioicia z UK i mam taką cichą nadzieję, ze przywiezie mi coś ciążowego
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
Oj te maluszki
![]() Dziś mi się śniło,że odeszły mi wody i mówię do tż,że trzeba się zbierać.A on tak się zaczął grzebać i ociągać aż urodziłam w domu.Jak mu rano opowiadałam to się śmiał ![]() Mój mąż to oaza spokoju ale jak zacznie się poród to aż się boję pomyśleć... Edytowane przez anett234 Czas edycji: 2012-06-29 o 09:29 |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też spokojny, póki co
mówi tylko: a jeszcze czas, a po co kupować, jeszcze za wcześnie, ja się chyba bardziej ekscytuje!!!!! Czekam tylko aby móc zapełnić szafki małymi ubrankami ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- OK, kochane ja lece, pojawię się pewnie dopiero w poniedziałek. Nie wiem czy tyle wytrzymam bez was, ehh może dam radę zajrzeć na chwilkę
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze stronka sie podoba
![]() aaa TŻ ma zaltwic domowe kluski ziemniaczane te szare uwielbiam z kiszona kapustka mniam mniama Tż tez ze wszytsko za szybko ze we wrzesniu dopiero mam szukac dostawki do wozka ![]() nosz kurcze jak sie trafi okazja to przeciez czekac nie bede albo kombinezon zimowy ze tez za szybko tylko teraz mozna tanoej a jesienia to juz ceny kosmiczne beda grrrrr |
|
|
|
#988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a no leci leci kochane, ja dziś startuję z 17 tygodniem! i z rana wydawało mi się, że coś poczułam w brzuchu, ale jak przyłożyłam rękę i się skupiłam to już nic nie czułam... czyżbym miała już zacząć czuć mojego skarba ale piękny dzień u nas już 26 stopni : D |
|||
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Kurde co chwile u nas prąd wyłączają...to już trzeci dzień
![]() Lecę dziewczyny do sklepu, z/w |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kamalika śliczne imie Nina, byłam na Nine nastawiona przez dwa lata, mówiłam jak bedzie córeczka to bedzie Nina a teraz jakoś mi sie odwidziało, może dlatego, że czuje, że to chłopak będzie ![]() W ogóle to już sie usg nie moge doczekac!! Chce już wiedziec kto to będzie Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty!! Edytowane przez Mystiquee Czas edycji: 2012-06-29 o 09:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

kolorowych snów

po ślubie oczywiście fotorelacja w moim profilu
za jutrzejsze i poniedziałkowe wizyty, oby były tak pomyślne jak moja
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

, co bardzo mnie przygnębia, bo zapowiadają upały. A my w domach z betonu

28.08 2010 Nasz Dzień