|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIV
Potwierdzam, jak miałam mocno zniszczone końcówki, w ogóle farba nie chciała chwytać
|
|
|
|
#4442 |
|
Konto usunięte
|
ja też tak miałam z rozjaśniaczem. Fryzjerka powiedziała mi, że po rozjaśniaczu wyjdzie mi taki kolor, jaki jest na opakowaniu. Żaden blond mi nie łapał, dopiero jasny brąz na głowie zmienił mi się w szary. Teraz jak farbuję, zawsze dół mam jaśniejszy, a tam gdzie są odrosty, jest już normalnie.
|
|
|
|
#4443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie, żeby uniknąć plam/smug jest prosta metoda peeling na dzień przed, dobre nawilżenie skóry przed nałożeniem samoopalacza i aplikacja kosmetyku tak żeby go dobrze rozsmarować na skórze. Przed aplikacją samoopalacza warto nawilżyć skórę, efekt będzie ładniejszy i nie powstaną plamy. |
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Kraków-Sopot, to pociąg InterCity Kraków-Gdynia, a potem z Gdyni do Sopotu się dostać to już nie problem. Intercity jedzie ok 7h, wyjeżdża o 6 z Krakowa.
Ale nie jest szczególnie tani ![]() Niemniej ja zawsze nad morze jeździłam InterCity, dlatego, że jest bezpieczny, szybko jedzie i człowiek raz dwa jest na miejscu. |
|
|
|
#4447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bilety i miejscówki wystarczy kupić kilka dni wcześniej, chociaż podejrzewam, że nawet w dzień odjazdu nie będzie z tym problemu. w zeszłym roku jechałam nad morze z wrocławia bez miejscówek i mieliśmy z moim chłopakiem cały przedział dla siebie, ja kimałam całą drogę, czyli prawie 12 godzin, on stwierdził, że woli mnie pilnować. dwa lata temu jechałam sama nad morze na noc i nie miałam żadnych nieprzyjemnych sytuacji, nic mi nie zginęło, chociaż też dużo spałam. po prostu - wartościowe rzeczy, pieniądze, dokumenty przy sobie i można spokojnie iść w kimę moim zdaniem. a jak jedziecie w kilka osób to jeszcze dla bezpieczeństwa, jeśli się boicie, możecie spać na zmianę. IC to niestety trochę droga opcja, moim zdaniem spokojnie można tym tlk drugą klasą jechać |
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Smutny siedzi i naburmuszony, chyba zły na mnie. Na razie z klatki go nie wyjmuję ani w niej nie sprzątam, bo chyba potrzebuje swojego zapachu wokół. Pewnie wciąż czuje białego jelenia
Poza tym ok
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4450 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4451 |
|
Wtajemniczenie
|
O co chodzi z Grażynką z YT? Tak w skrócie, jak ktoś mógłby wyjaśnić
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=631535 tutaj masz watek o tym
widzialam wywiad z jej "tworcami" i mowili ze miala ona uosabiac wszystko to czego mlodziez nie cierpi w starszym pokoleniu czy cos takiego
|
|
|
|
#4453 |
|
Rozeznanie
|
babka wrzucala filmy na YT, mowila ze jest katolickim glosem w twoim domu czy cos takiego. wyrazala dosc skrajne poglady, np przyklad na temat stosowania kar w szkolach. w komentarzach pod jej filmami chamstwo sie lalo strumieniami doslownie, ludzie nagrywali filmy, mowiac jaka to ona jest nienormalna i glupia (padaly o wiele, wiele mocniejsze slowa).
teraz sie okazalo, ze babeczka jest podstawiona, ze to byl jakis projekt dwoch facetow, ktorzy chcieli pokazac jak bezkarni sa ludzie w sieci i jak sie to buractwo i agresja tam szerzy. no i ze mnostwo ludzi w sieci to oszusci, ktorzy swoimi kontrowersyjnymi wypowiedziami nakrecaja sobie ogladalnosc itp. babka sie teraz troche boi o siebie, bo tam jakies grozby nawet lecialy pod jej adresem. a to podobno bardzo spokojna i mila kobieta jest, x lat pracowala w przedszkolu i w ogole szok wielki, ze ludzie takie rzeczy w tych internetach wypisujo ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- o, new_me mnie ubiegla
Edytowane przez karinkowa Czas edycji: 2012-07-25 o 17:00 |
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
czy mężczyzna może zachorować na raka piersi?? wieeem głupie pytanie
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Osobiście sama się nad tym ostatnio zastanawiałam
W końcu im rosną, tylko mniej to teoretycznie mogą, nie?
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macie jakis sposób na wyczyszczenie spodu żelazka? cos tam ostatnio prasowałam i spód jest teraz czerwono-brązowo-niebieski
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w biedronce albo polo dostanę olej kokosowy?
|
|
|
|
#4458 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
Też mi się zdarzyło na zbyt gorącym wyprasować coś ze sztucznego materiału i się przypiekło. Pomogła zwykła bawełniana szmatka kuchenna (czy coś innego, czego nie szkoda) -- przejechałam po niej kilka razy i cały osad przeniósł się na materiał, żelazko czyste.
|
|
|
|
#4460 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ja spryskuje płynem do mycia kabin prysznicowych, zostawiam na jakieś 5-10 minut i wycieram do sucha ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- może i powiem więcej- mężczyznom może nawet lecieć mleko z piersi
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Perfekcyjna Pani Domu ( ) radzi wysypać na kartkę sól i przeprasować ale trochę niewiarygodnie to wyglądało |
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam teraz i zrobiłam myk z tą solą ale jak włączyłam żelazko to ta maź się rozpuściła i najpierw starłam ściereczkąTekila da się tak myslę po umyciu zrób nowy przedziałek i przytrzymuj spinka. na moje oko po jakimś czasie włosy powinny sie już tak układać
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2012-07-25 o 19:12 |
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam pytanie do dziewczyn olejujących włosy ![]() Nakładacie olej na suche włosy? Czy przygotowujecie je wcześniej, np. myjąc dokładnie oczyszczającym szamponem? Bo tak teraz patrzę, że używam teraz kosmetyków z silikonami, to raczej nie wsiąkłoby mi do środka za dużo substancji odżywczych
|
|
|
|
|
#4467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do wcześniejszego oczyszczenia - silikony to nie beton, nie mam pojęcia jak wiele trzeba by mieć ich nałożonych na włosy, żeby nie przepuściły substancji odżywczych
|
|
|
|
|
#4468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o to pierwsze, niedawno czytałam, na blogu Anwen zdaje się, że dobry połysk daje olej z nasion malin. Albo może to był olej z pestek śliwki? Eee, któryś z tych dwóch .Poza tym nie stosowałam do tej pory tego sposobu, ale jeśli już, to na suche, umyte włosy. Jeśli chodzi Ci o olejowanie na całą długość -- jaki jest sens w nakładaniu na umyte włosy, skoro po X godzinach trzeba olej zmyć (szamponem)? Myć włosy 2x dziennie? Olejuję włosy na dwa sposoby: albo wylewam trochę oleju na dłoń i przejeżdżam po włosach, powtarzam; albo do miski wlewam wodę i olej, mieszam i zanurzam włosy. Drugi sposób jest dobry, jeśli w pierwszym wydaje Ci się, że zużywasz za dużo oleju -- woda pomaga w rozprowadzeniu oleju. |
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed olejami miałam włosy myte szamponami z sylikonami i zauważyłam działanie olejków.
|
|
|
#4470 |
|
and cigarettes
|
Farbowała któraś z Was pomarańczową odzież?
Jakiego (mniej więcej oczywiście) koloru mogę się spodziewać farbując pomarańczową bluzkę na szaro? Wyjdzie ładny szary (tzn. farba przykryje kolor bluzki) czy się wymieszają te kolory? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

jakby w ogóle nic nie kładła.
czasami go rozsmarowywalam, kiedy za duzo popsikalam na nogi i np jakies propelki pociekly; on jest bardzo delikatny i mysle ze trudno nim sobie zrobic krzywde
- w tym temacie jestem kompletnie zielona
, bus czy autobus) ; siedze aktualnie przed komputerem i sprawdzam rozne opcje ale hm.. sama nie wiem....

Poza tym ok