![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Licealistki 2012 - łączmy się! :D
[QUOTE=nekofood;35488974]jaką cenę ma ta książka ;oo
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=nekofood;35488974]
Cytat:
super! zapytam jutro w księgarni ![]()
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możliwe, póki co bardzo chcę poznać pewnego chłopaka, o którym już wcześniej mówiłam. Już od dawna do niego wzdycham i robię wszystko by się z nim zapoznać ale nigdy nie wychodziło... Będę miała okazję na początku sierpnia ![]() 4 lata? No dla mnie na początku też by to było dużo... Ale to przez aktualny wiek, dlatego wydaję nam się, że to duża różnica ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie bójcie się różnicy wieku, to nic nie znaczy ![]() Właśnie teraz siedzieliśmy sobie u mnie, przyszedł ojciec, zaczął z nim rozmawiać ' TATO WYJDŹ JUŻ ' ![]()
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
obejrzałam Chirurgów
![]() Planuje jutro poleżeć z rana w wannie, a o 10 musze do Rossmana skoczyc ![]()
#97 | |
Zadomowienie
|
A doobrze, spędziłam cały dzień na mieście, grając w twistera przed teatrem
![]() Cytat:
![]() ![]() Haha rodzice bywają uciążliwi w takich momentach... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniiam ![]() ja to musze zapie.rdzielać do sklepów po żarcie na kolonie i 3km do koleżanki jej pendriva oddać.. z własnej woli jadę ;d schudnie mi sie ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Hahahaha no stwierdziłyśmy z koleżankami, że zrobimy sobie piknik przed teatrem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() On chociaż o tym wie, że Ty taka zauroczona ? ![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
![]() aa zapomniałabym...właśnie biorę się, aby po raz kolejny obejrzeć od początku Veronicę Mars ![]() Boziu tak daleko ? Ja mieszkam w centrum to do rossmana mam jakieś 40 sekund, poczekam do 9 na otwarcie i pójde sobie po potrzebne rzeczy, aby zrelaksować się w wannie. Trudno, że ludzie się przestraszą jak do sklepu wejdę ![]() Tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki, kolejny dzień wakacji przed nami, wstawajcie! ![]()
19.05.2012 ![]() Edytowane przez gretally Czas edycji: 2012-07-25 o 06:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Noo, nasz następny cel to rynek
![]() Cytat:
![]() Nie, nie ma pojęcia, chociaż może się domyśla, bo dziwnie się na niego patrzę i często jestem tam gdzie on, oczywiście "przypadkiem" ![]() Ja wstałam przed 11, to szybko jak na mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O 14 kończy pracę w firmie mojego ojca to pobiegnę na przystanek po niego,a teraz robię deser, placuszki z bananami, brzoskwiniami, jabłkami posypane kakaem i jogurtem z cukrem ![]() haha, wszystko jest takie przypadkowe, kurczę naprawdę bym chciała, aby Ci się udało, a co będzie studiował jeżeli mogę zapytać ? ![]() Babcia mi kupiła dziś kolejne 3 książki, został jeszcze wos.. mierzyłam taką ładną sukienkę, ale nie chciała mi kupić, bo za krótka ![]()
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj, ja też bym chciała... ![]() ![]() Górnictwo i geologię ![]() Ja jeszcze żadnych książek nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nekofood;35488974]
Cytat:
![]() tylko 11,50 zapłaciłam a znajduje się w nim wszystko. od słówek, pisania, czytania, do gramatyki i czasów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo powodzenia, jak wrócisz to pisz, opowiadaj ! ![]() kierunek bardzo ciekawy, nie ma go w mojej dziurze niestety. Ja już wszystko mam prócz 7 okładek i książki do wosu, nie uczę się dobrze, ale lubię mieć wszystko idealnie i w swoim czasie poukładane ![]()
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie , do koleżanki mam tak daleko. ja nie mam rossmana bo mieszkam na wsi. ale do miasta często jeżdżę mam ze 20 minut pociągiem , do szkoły tam będę chodzić. ;] Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha wciągnęło mnie to troszkę, ale i tak wolę chyba Chirurgów, ale PLL to takie młodzieżowe, nie wiem sama, ah te seriale ![]() oo nie przeszkadza Ci taki dojazd ? ja będę miała 15 minut autobusem + 5 piechotą i narzekam, że szkoła na zadupiu. Moja o to nie krzyczy, bo nie mam czego pokazywać ![]()
![]() |
#109 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A skąd jesteś? Ja już okładek nie kupuje, bo i tak były w strzępach potem ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Black_Eyes Czas edycji: 2012-07-25 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwnym sposobem wszyscy są tam jakoś ze sobą powiązani no wiesz przeszkadza.. ale 90 % ludzi z mojej miejscowości idzie do szkół w tym mieście bo dobre licea mają i wgl.. innego nie moge wybrać chyba że chcę do innego miasta 4h wcześniej wstawać.. już wolę tutaj. i tak do bardzo dobrego liceum poszłam i nie narzekam. oj tam, zawsze coś tam jest ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Magda: Białystok
![]() a wy ? ![]()
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jem obiad to nalewam sobie miskę pełną zupki a ta do mnie co tak mało o.0 no ja nie ogarniam kobiety ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- ja woj. łódzkie obok Piotrkowa trybunalskiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do bardzo dobrego ? nauka i nauka non stop ? ![]() Hahaha nie no ja nie narzekam na swój biust, mały do mnie bardzo pasuje ![]() ile macie wzrostu tak w ogóle ? ![]()
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czemu do takiego poszłam.. bo jeśli chodzi o moje przyswajanie wiedzy to słabo ja się czasem uczę słówek z anglika ( jedna strona a4) 4h i nie umiem wszystkich. ale poszłam do niej może ze względu na ludzi, którzy całe życie mnie upokarzali.. dopiero teraz stałam się na tyle silna psychicznie że nie boję się już tego że jak je zostawiłam to jestem sama. ciągle byłam jak worek do bicia.. i chciałam im udowodnić, że stać mnie na więcej niż moje koleżanki... bo zawsze były lepsze ode mnie.. może nawet sama chcę sobie udowodnić, że wcale nie jestem ta do bicia .. że potrafię więcej. potrzebuję zmiany otoczenia ze względu na to co mnie spotkało od podstawówki. musze na nowo się otworzyć na ludzi. a bardzo też chciałam mieć dobrego nauczyciela od polskiego bo lubię pisać a nie umiem.. i chcę ciężko pracować i w końcu być w czymś dobrą. no i dobrze, małe jest piękne ![]() 153 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Ja z Rybnika
![]() Wzrost? 163... maaała jestem xd I też mam małe piersi... -,- |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
a ja mam ZA duże...
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||||
フワフワの猫
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=tenaring;35503151] Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Każda lubi, ale nie ma gdzie w takich wyjść nawet, przynajmniej ja takich okazji nie mam ![]() wow, naprawdę Cię bardzo podziwiam, pewnie, że tak. Dzięki forum i nowym ludziom zmotywujesz się do nauki chociażby, otworzysz na nowe kontakty, powodzenia z całego serca, a wiemy że Ci się uda ![]() niska, ajj ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
Mam koleżankę w Rybniku ![]() witaj w klubie małych piersi ![]() a 163 to już coś ![]()
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nekofood;35509770]Moja narzeka że się cała zakrywam. I weź człowieku ogarnij o co chodzi.
![]() Oj tak... ![]() no nie, tak źle i tak źle no wiesz pisze sobie słówka z tłumaczeniem po kolei .. potem zakrywam kartką i powtarzam .. a potem pisze po polsku i próbuję napisać po angielsku a potem znowu zakrywam kartką i próbuję przetłumaczyć Cytat:
dzięki ![]() no mała mała |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.