|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
este Ty to masz pod górkę, zawsze @ jak maż wraca , bidulka
poklikam |
|
|
|
#4742 |
|
Rozeznanie
|
Superkas i to jest najgorsze nie widzimy się 3 miesiące aż, przyjeżdża jedynie na tydzień i co ani plaża ani aqua park bo ja korków nigdy nie używałam i bym się bała.... no nic nie będę się kąpać ale pecha to my mamy serio
|
#4743 |
|
Rozeznanie
|
Laski, jutro dokładnie doczytam i poodpisuję. Weekend mam szalony jak zwykle
ale nie wytrzymam do jutra. Musze się pochwalić że osiągnęłam swój pierwszy cel Więc podaję do tabelki : 79 kg Hura!
|
#4744 |
|
Rozeznanie
|
elganja
wielkie brawa, udało się, teraz poleci już cel za celem obyś ię nie poddawała i nadal miała taką silną motywację
|
#4745 |
|
Rozeznanie
|
Lapie dola.
Juz mam dosc tego jezyka, ktory jest wszedzie nawet w tv i tego, ze nie nigdzie nie moge pojsc, tego jedzenia tez mam juz dosc i szczerze mowic malo dzis zjadlam oraz klimatu tez. Po prostu tego wszystkiego co tutaj jest zaczynam miec dosc.
dzidzia 27.01.14 Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 14:16 |
|
|
|
#4746 |
|
Wtajemniczenie
|
Podaję tylko do tabelki i zmykam do pracy:
71,5kg czyli bez rewelacji
|
#4747 |
|
Rozeznanie
|
este : dzięki
Co do tamponów to jakbyś się jednak przekonała to polecam OB. Są w różnych rozmiarach i dobierasz w zależności od potrzeb. Ja latem tylko ich używam bo od podpasek dupsko mi się odparza. Od wszystkich. Poza tym jakoś tak się pewniej czuję i nie ma tej "nieświeżości". Mało tego jeśli chodzi o kąpiele to kazał mi ich używać lekarz. Żeby zapobiegać infekcjom od wpływającej/ podmywajacej wody. I odkąd stosuję się do jego rady, nawet jak nie ma @ to smaruję tampon - wtedy ten najmniejszy mini- clotrizmazolum (przeciwgrzybiczne) i używam. Od tego czasu skończyły mi się wszelkie infekcje i stany zapalne. Nie namawiam, bo to oczywiście sprawa indywidualna, ja sobie bez korków życia nie wyobrażam. A o co chodzi z tym klikaniem? edit : a już widzę i klikam ![]() Soldus: Ja cię kręcę ! Ale akcja z blondynem... Dzisiaj jak zdążę to wam wrzucę moje przepisy na dietetyczne co nie co słodkie. I myślę że tyle było już zamieszczonych linków do ćwiczeń że nie robię rozpiski tygodniowej i te co chcą to będą ćwiczyć, oczywiście jak znajdę coś fajnego na youtube to linka wrzucę. Baleronowa napisałaś : "nie taka dodatkowa, bo za wieczory jak chodzę nie dostaje penisy," ja nie wiem takie drobne przejęzyczenie, a prosze - jak mu humor od rana poprawiło Może brak owego powoduje doła ? a na poważnie trzymaj się kochana, 4 tygodnie dasz radę. To tylko miesiąc, wiem że tam aura sprzyja dołowaniu się ale my cię tu ukochamy i przytulimy i będzie lepiej Tur: gratki odstawienia coli! Oby tak dalej!
|
|
#4748 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyrafinowana: a o mnie zapomniałaś
![]() superkas: najważniejsze to sobie poradzić z tym, jak ma się chcicę na żarełko jakieś mniej zdrowe i zamienić to lżejszą alternatywą ![]() este: to nic strasznego jak nie używałaś, są tampaxy z aplikatorami dla początkujących, tak czy siak ja nie mogę używać tamponów w ogóle, bo mam wtedy większe szanse na grzyba, tak samo jak po basenie ![]() elganja: brawo! patrzę, że obie zareagowałyśmy śmiechem na penisa Balki ![]() Baleronowa: nie łam się serdeńko, pomyśl o tym z innej strony, przywieziesz sporo kaski ![]() do tabelki: 74.0 i jak już pisałam, to moje ostatnie ważenie, kolejny raz wagę zamelduję po powrocie, czyli we wrześniu
|
|
#4749 |
|
Rozeznanie
|
Waga do tabelki: 92,6
elganja ja nigdy nie brałam anty i teraz tez nic nie biorę, naturalnie mam co 27-29 dni więc nie ma bata wypadnie jak on przyjedzie.... co do tamponów to ja się boję, człowiek przywykł do jednego i boi się spróbować czegoś innego ;/ a tan zapalny mam chyba od dwóch miesięcy i wyleczyć się nie mogę, całą ciążę miałam grzybice i wtedy właśnie się zaczęło ja nie kumam tego... całą ciążę byłam na lekach a teraz nie mam kiedy się wybrać..... normalnie życie ale widzę, że przechodzi już pomału (nie już tylko wkońcu) ;p
|
#4750 |
|
Konto usunięte
|
Elganja- GRATULUJĘ !!!!
Baleronowa- Doskonale Cię rozumiem. Ja sama raz, a nawet dwa razy do roku latam do UK. Mam tak rodzinę, a od półtora roku chrześnicę, więc jestem nawet do tego zobligowana Nigdy tam nie pracowałam, bo spędzam tam 1-2 tygodnie- w zależności od możliwości. Nawet po tym czasie wiem, że nie nadaję się na mieszkanie na stałe za granicą. Nie lubię tamtego jedzenia, wszystko jest jakieś takie 'niepolskie', a ja bardzo lubię nasz kraj i chyba można powiedzieć, że jestem patriotką Nie ma nic lepszego niż język polski choć po angielsku mówię biegle i nie mam barier językowych. Moja rodzica mieszka w niedużym miasteczku, które jest ładne i przyjazne. Jednak dla mnie jest to tylko miejsce na 'urlop'. (Oczywiście uwielbiam tamtejsze sklepy )Este- Ja przez jakiś czas tamponów nie znosiłam, potem się przekonałam i używałam tylko ich. Obecnie używam i podpasek i tamponów- w zależności od planu dnia. Jak idę na imprezę to wiadomo, że tampon, a jak mam dzień w domu to podpaska. Postaraj się przekonać, bo to czasem na prawdę życie ułatwia- takie posiadanie różnych opcji. Ja tak Elganja używam OB. Ja dziś do tabelki podaję: 71,2 kg :j Jestem bardzo zadowolona z rezultatów tego tygodnia ![]() Jeszcze tylko 'trochę' i będzie 6 z przodu i być może III cel ![]() Już wróciłam do siebie od rodziców i wieczorkiem lecę na fitness ![]() Co do Blondaska: Fakt, zachował się jakby urodził się w innym stuleciu To miłe i rzeczywiście ujmujące
Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-07-30 o 09:37 |
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Słoneczka! Jestem z powrotem,mam dwa dni wolnego i mam zamiar poświecić ten czas Wam
Moja żono Kochana gdzie się podziewasz? Co do mojej diety rypła w gruzach,bo nie mam czasu na systematyczne posiłki i liczenie kcal.. Mam trochę problemów ze zdrowiem,jutro idę do lekarza,bo znowu minęły dwa miechy a ja nie mam @.. Pewnie torbiele już dają znać o sobie na maksa.. Tak czy inaczej jutro będę wiedzieć na czym stoję.. Bardzo za Wami tęskniłam i żałuję,że zaprzepaściłam to co osiągnęłam,ale nie jem dużo i niezdrowo może to wina braku okresu i tego,że nie ćwiczę,bo po prostu nie mam na to siły..Ale muszę się wziąć do kupy i ćwiczyć chociaż z piłką.. Moja praca mnie wykańcza
|
#4752 |
|
Rozeznanie
|
Thenerd skądże znowu - o Tobie nigdy nie zapomnę Elganja hip hip hura I oby spadek po powrocie był mega giga Darling ![]() Este wczoraj i dziś klikam Martuszka ale postęp jest ![]() Baleronowa oby te 4tygodnie szybko Ci zleciały Penisy Ci w głowie Maleńka Soldus brawo brawo brawo ![]() Suzzi dużo zdrówka Ci życz i pisz tutaj jak najczęściej ![]() Babeczki a u mnie było tak fajnie już widziałam 61,6 a przez wyjazd znów zrobiłam krok w tył eh 63kg ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#4753 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
czy ja też mogę figurować w tabelce?
zważyłam się dzisiaj i ważę 81 kg ![]() dziewczyny... ale beznadziejna pogoda ![]() deszyk pada... a ja mam dzisiaj znowu rozmowę kwalifikacyjną i nie wiem w co się ubrać skoro jest tak mokro i dość zimno ![]() sasza10 mam taki masażer antycellulitowy fajna sprawa. kiedyś kupiłam zapas żeli z loreala i właśnie one są z takimi masażerami. ten z serii pro (taki turkusowy- szerszy) ma super masażer (taki sam można chyba kupić w rossmannie oddzielnie za 7 zł) no i mam nadzieje, że w ciągu jakiegoś miesiąca codziennych masaży da to jakiś efekt. zainwestowałam w serum eveline 4d (taki turkusowy). zimno jest meeega. ciekawa jestem efektów
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-07-30 o 10:19 |
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka, ale ty laska jestes
Soldus, to miły wieczor miałas ![]() Baleronowa, super, że w pracy sie tak dobrze kreci ![]() Puchatku, podziwiam cie za te weki. ale co racja to racja z tym jedzeniem z budek. ostatnio ogladałam filmik z tvn, gdzie reporterka zatrudniła sie w jakiejs nadmorskiej smażalni i uzywali tam np spleśniałęgo sera ![]() turkus, ja polecam dove shape up ujędrniający. w takim zielonym słoiku. cudowny jest este, ale bidna jestes z tym @ jak mąż bedzie ![]() eleganja, gratulacje!!!!! eleganja, dobra rada z tym tamponem i clotrimazolem zastosuje nastepnym razemu mnie dzisiaj 90.9kg, czyli przez półtora tygodnia (od kiedy jestem) zleciało mi ponad 2 kg ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- odnosnie cellulitu to ja polecam jeszcze masaże fusami z kawy. od znajomej kosmetyczki wiem, że taka szczotka z twardym włosiem (jakas taka przemysłowa? :condused: na drewnianej rączce) daje super efekty, bo ma twarde włosie i ono dobrze masuje. no i gąbka syrenka. a ja w antycellulitowe kremy nie wierze. jesli chodzi o kremy to wole nawilżać i ujędrniać
|
#4755 |
|
Rozeznanie
|
Tur jasne, że TAK, jesteś z nami więc do tabelki jak najbardziej przynależysz
No niestety pada i pada...crozee super wynik I teraz zobacz ile nadprogramowo jadłaś, że organizm w tak krótkim czasie się oczyścił i jeszcze trochę zbił nadwagi - SUPER Szok dla organizmu z nagłym odcięciem kcal
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#4756 |
|
Konto usunięte
|
hej
![]() jak na razie thenerd i soldus niezły spadek , soldus mimo winka nic na plus szook ![]() tur jasne,że tak podawaj wyniki co tydzień w poniedziałek do 15 suzzi ![]() dziś mam zamiar wpisać moje jadło dla samokontroli , Was do tego też zachęcam by nie było wpadek jedzeniowych,.
Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-07-30 o 10:56 |
|
|
|
#4757 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
wiecie co? chyba popełniłam małą wpadkę jedzeniową... bo kupiłam sobie mleko sojowe czekoladowe i popijałam je sobie 3 dni (w sensie codziennie trochę nie tak że pół litra na raz
). to chyba średnio, prawda? bo tutaj raczej nie chodzi mi o ilość kcal bo raczej wychodziłam na odpowiednią ilość tylko o sam smak czekolady. ![]() więc już sama nie wiem ale za to jak przechodzę koło ciasteczek w sklepie to robi mi się niedobrze chyba największy sukces mojego życia ![]() edit- właśnie wyrzucałam kartonik i spojrzałam na zawartość cukru. już więcej nie kupie :/ co za błąd strategiczny. aż mi wstyd.
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-07-30 o 11:13 |
|
|
|
#4758 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w biedronce tzn trzymałam w go ręce ale coś mnie ruszyło i powiedziało nie
|
|
|
|
|
#4759 |
|
Rozeznanie
|
Ja słyszałam, że mleko sojowe waniliowe jest świetne do kawy... Ale nie próbowałam jeszcze
![]() Dziewczyny dodałam wpis do klubu Idę się dziś upić
|
|
|
#4760 |
|
Rozeznanie
|
Laski Kochane jesteście, dziękuję za klikanie
Jak już kiedyś mówiłam nie mam kasy aby kosmetyki sobie kupować a tak to mam tylko za klikanie jak mam wolną kasę to wolę coś dziecku kupić niż sobie Wyrafinowany upić??? co się stało? Już lecę przeczytać....
|
#4761 |
|
Konto usunięte
|
Este- Ja za każdym razem, gdy mi się ten baner w Twoim podpisie oczom ukaże to zawsze klikam. Nie wiem ile to razy dziennie, ale zawsze coś
|
|
|
|
#4762 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- z tego co widzę to gothika też jest w tym konkursie |
|
|
|
|
#4763 |
|
Rozeznanie
|
Tak wysłali tak jak było w regulaminie 4 kosmetyki
tak też jest i czasami się wymieniamy klikami Dzięki Wam pnę się coraz wyżej, a czuję się masakrycznie Od pasa w dół wszystko tak boli, jeszcze małą teraz usypiałam uwaga 2h.... taka pogoda duszno i jej ciężko jest zasnąć mimo iż wiatrak chodzi no ale wkońcu śpi
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
este, jest jeszcze konkurs dla mam z flos leku
trzeba napisac jak sie najchetniej spedza wakacje.ja własnie wszamałam wieśniaka light z pomidorem malinowym w sobote zrobiłam 25km w tym upale ![]() ale za to wczoraj poucztowałam na urodzinach siostry;/ ja chyba tez zaczne pisac co jem, zeby nie podjadać dodatkowo..
|
#4765 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyrafinowana: piłam z kawą, nie poczułam różnicy szczerze mówiąc, więc chyba niepotrzebny wydatek
|
|
#4766 |
|
Rozeznanie
|
Thenerd o to super, że napisałaś - nie będę już się w ogóle za nim rozglądać
|
|
|
#4767 |
|
Zadomowienie
|
Este gratki już jesteś 4
Ja też klikam odkąd link na gadulcu zobaczyłam![]() Superka Kochanie moje Nie wiecie co się dzieje z moją Czarną? Nie odp na esy,tu jej nie ma.. Martwię się
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nic nie czytałam, muszę lecieć, wrzucam tylko wagę 67,9
a wieczorkiem nadrobię ;-)
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#4769 |
|
Rozeznanie
|
suzzi i inne lasencje dziękuję Wam
co do Czarnej była w klubie bo notkę zostawiła a czemu tu jej nie ma to nie mam pojęcia
|
#4770 |
|
Rozeznanie
|
dobra teraz na prawde lece, bo bank mi zamykaja za 40min.
![]()
dzidzia 27.01.14 Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 14:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

ale nie wytrzymam do jutra. Musze się pochwalić że osiągnęłam swój pierwszy cel
Juz mam dosc tego jezyka, ktory jest wszedzie nawet w tv i tego, ze nie nigdzie nie moge pojsc, tego jedzenia tez mam juz dosc i szczerze mowic malo dzis zjadlam oraz klimatu tez. Po prostu tego wszystkiego co tutaj jest zaczynam miec dosc.

Co do tamponów to jakbyś się jednak przekonała to polecam OB. Są w różnych rozmiarach i dobierasz w zależności od potrzeb. Ja latem tylko ich używam bo od podpasek dupsko mi się odparza. Od wszystkich. Poza tym jakoś tak się pewniej czuję i nie ma tej "nieświeżości". Mało tego jeśli chodzi o kąpiele to kazał mi ich używać lekarz. Żeby zapobiegać infekcjom od wpływającej/ podmywajacej wody. I odkąd stosuję się do jego rady, nawet jak nie ma @ to smaruję tampon - wtedy ten najmniejszy mini- clotrizmazolum (przeciwgrzybiczne) i używam. Od tego czasu skończyły mi się wszelkie infekcje i stany zapalne. Nie namawiam, bo to oczywiście sprawa indywidualna, ja sobie bez korków życia nie wyobrażam. A o co chodzi z tym klikaniem? edit : a już widzę i klikam
a na poważnie trzymaj się kochana, 4 tygodnie dasz radę. To tylko miesiąc, wiem że tam aura sprzyja dołowaniu się ale my cię tu ukochamy i przytulimy i będzie lepiej