Nasze blogi kosmetyczne - cz. X - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-07, 14:35   #2071
_polly_
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X

Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny... mój kotek ma dzisiaj operację
To coś poważnego?

Będę trzymać kciuki za futrzaka

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:35   #2072
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
nonooo, a ja sie dowiedziałam jeszcze lepiej (tu cytuje, nie z mojego bloga, chodzilo o odzywkę nivea)
TAK ODŻYWAK NIGDY WAM NIE DAM TAKICH REZULTATÓW JAK TE, KTÓRE SIĘ UŻYWA PRZY POKOZACH I SESJACH
odżywka, żeby mogła nazywać się odżywak i naprawdę odżywiała włosy musi kosztować dużo....
A dla tych dziewczyn co chcą mieć długie włosy: nie używać suszarki, prostownicy, zawsze mieć związane włosy bo włos kiedy ociera się o materiał ubrania rozdwaja się i myjcie włosy ostrożnie i delikatnie bo włos się łamie przy myciu

ew
kazdy stylista Ci powie to co ja .
prawdziwa odzywka moze nawet kosztowac 30 zl ale gdy kupimy ja w aptece lub profesjonalnym sklepie.

no to trololo normalnie
no jasne
No jestem ciekawa co powie na temat superdrogiej odżywki Shu Uemura. Normalnie badziew za ponad 100 zł
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:36   #2073
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Oj jak mnie czasami ciarki przechodzą po plecach jak wchodzę na 'młode' blogi a zdjęcia tak ohydne, że wstydziłabym się je pokazać. Raz widziałam recenzję kremu, którego wszystkie zdjęcia pochodziły od producenta. Wychodzę z założenia, że jak nie mam warunków to się nie bawię w blogowanie. No ale o czym ja mówię... bloga się przecież zakłada żeby wyciągać od firm darmowe kosmetyki

Ja się wkurzam na mój aparat i chciałabym mieć lepszy obiektyw, ale widzę, że niepotrzebnie
U mnie zrobienie zdjęcia, takiego do recenzji czy swatcha wiąże się z rozstawienie lampy i softboxa, przeorganizowaniem połowy salonu, żeby znaleźć miejsce na to ministudio, a i tak potem w 99% nie jestem zadowolona z efektów. Czasem, tak jak przy dzisiejszym poście, zrobienie i późniejsza obróbka zdjęć do jednej notki zajmuje mi ponad 3 godziny. Jedyne co robię na szybko to zdjęcia denka, bo chcę się jak najszybciej pozbyć tych pustych opakowań i szlag mnie trafia jak widzę blog z 15 obserwatorami i 20 notkami na krzyż z pikselozą na zdjęciach, bo foty robione marnym telefonem i magiczne słówko: współpraca - czasem aż mnie zwątpienie bierze, po cholerę poświęcam tyle czasu, skoro mogłabym to zrobić po najmniejszej linii oporu, wypisywać błagalne maile do firm o współprace, robić zdjęcia widelcem i kopiować notki, bo jeśli jest to tak popularne... albo zupełnie sobie odpuścić. a potem przypominam sobie o tych przynajmniej kilkunastu osobach, którym moje włosowe notki pomogły w poprawie stanu czupryny i wprowadzeniu dobrej pielęgnacji, biorę głęboki wdech... i rozstawiam po raz kolejny moje mini studio

oh, wylałam swoje żale, a teraz się pochwalę, że zrobiłam sobie dziś makijaż który mi się tak podoba, że chodzę co kilkanaście minut do łazienki na siebie popatrzeć. albo wyciągam lusterko z torebki i w pracy już dziwnie się na mnie patrzą

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok powiem moim dwóm futrzakom, żeby też trzymały swoje łapki mocno zaciśnięte
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:40   #2074
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja rozumiem jeszcze testowanie kolorówki, bo na nią nie trzeba miesiąca testów, ale jak widzę krem, kolejny krem i jeszcze jeden...krem, do testowania, czy jakieś balsamy, czy odżywki, i wszystko na co innego, to ja nie wiem jak one to używają, na zmianę przecież wtedy nie wiadomo co jak działa, nie ogarniam
No właśnie posmaruje się raz i recenzja jest
Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Przecież wystarczy spojrzeć na opakowanie i już czujesz, jak dobrze on działa na Twoją cerę. Albo zrobić wywiad i pospisywać zalety i wady tego kremu z innych blogów. Heloooooł?

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
no tak też przecież można, jak mogłam zapomnieć, a co taam

na blogach nie lubię też takiej niechlujności na zdjęcia na przykład, że są robione byle jak, byle gdzie i byle czym, rozumiem, że nie każdy musi mieć Nikona, żeby mieć bloga, ale robienie zdjęć telefonem z 2mpx gdzie na tym zdjęciu widać jedynie szum jednak źle się odbiera, bo uważam, że jak już się decyduje na bloga, to chcę to jednak pokazać ładnie, a nie tak, żeby tylko było, żeby może właśnie nabić sobie tylko obserwatorów i dostać coś za darmo
Też nie lubię niechlujstwa ja robię po 50 zdjęć i godzinę wybieram najlepsze i tak czesto nie jestem do końca zadowolona a tu niektórzy robią tak na odwal że prawie nic nie widać i co ja mam tam zobaczyć
Cytat:
nonooo, a ja sie dowiedziałam jeszcze lepiej (tu cytuje, nie z mojego bloga, chodzilo o odzywkę nivea)
TAK ODŻYWAK NIGDY WAM NIE DAM TAKICH REZULTATÓW JAK TE, KTÓRE SIĘ UŻYWA PRZY POKOZACH I SESJACH
odżywka, żeby mogła nazywać się odżywak i naprawdę odżywiała włosy musi kosztować dużo....
A dla tych dziewczyn co chcą mieć długie włosy: nie używać suszarki, prostownicy, zawsze mieć związane włosy bo włos kiedy ociera się o materiał ubrania rozdwaja się i myjcie włosy ostrożnie i delikatnie bo włos się łamie przy myciu

ew
kazdy stylista Ci powie to co ja .
prawdziwa odzywka moze nawet kosztowac 30 zl ale gdy kupimy ja w aptece lub profesjonalnym sklepie.

no to trololo normalnie
He he niezła
Stary 2012-08-07, 14:41   #2075
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
To coś poważnego?

Będę trzymać kciuki za futrzaka
Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
U mnie zrobienie zdjęcia, takiego do recenzji czy swatcha wiąże się z rozstawienie lampy i softboxa, przeorganizowaniem połowy salonu, żeby znaleźć miejsce na to ministudio, a i tak potem w 99% nie jestem zadowolona z efektów. Czasem, tak jak przy dzisiejszym poście, zrobienie i późniejsza obróbka zdjęć do jednej notki zajmuje mi ponad 3 godziny. Jedyne co robię na szybko to zdjęcia denka, bo chcę się jak najszybciej pozbyć tych pustych opakowań i szlag mnie trafia jak widzę blog z 15 obserwatorami i 20 notkami na krzyż z pikselozą na zdjęciach, bo foty robione marnym telefonem i magiczne słówko: współpraca - czasem aż mnie zwątpienie bierze, po cholerę poświęcam tyle czasu, skoro mogłabym to zrobić po najmniejszej linii oporu, wypisywać błagalne maile do firm o współprace, robić zdjęcia widelcem i kopiować notki, bo jeśli jest to tak popularne... albo zupełnie sobie odpuścić. a potem przypominam sobie o tych przynajmniej kilkunastu osobach, którym moje włosowe notki pomogły w poprawie stanu czupryny i wprowadzeniu dobrej pielęgnacji, biorę głęboki wdech... i rozstawiam po raz kolejny moje mini studio

oh, wylałam swoje żale, a teraz się pochwalę, że zrobiłam sobie dziś makijaż który mi się tak podoba, że chodzę co kilkanaście minut do łazienki na siebie popatrzeć. albo wyciągam lusterko z torebki i w pracy już dziwnie się na mnie patrzą

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok powiem moim dwóm futrzakom, żeby też trzymały swoje łapki mocno zaciśnięte

Ma problemy z drogami moczowymi. Lekarz uznał, że nie ma dalej sensu go wozić co drugi dzień na cewnikowanie. Nie jest bardzo źle, ale wolałabym, żeby się obeszło bez krojenia
NioseWamPicie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:42   #2076
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Bo dokąd facebook potraktował <+3 jako to samo co alt+3 i ładuje serduszka, to ludzie zapomnieli o skrótach klawiaturowych :P
 - alt+6
- alt+9
 - alt+4
- alt+12
♫ - alt+14 :P

Dla mnie serduszko to ładna wygoda na ten przykład :P
A ja durna zawsze żeby wstawić taki znak, otwierałam edytor tekstu i grzebałam w symbolach. Dzięki, fajny bajer

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Jeżeli jesteście ciekawe jakie gratisy dorzuca paatal i dlaczego nigdy więcej nic u nich nie kupię, zapraszam do przeczytania teksu na blogu. Jednak gratisik Tż nie był wyjątkiem, ja dostałam równie cudowny gadżecik. Przecież to nie może być przypadek...
O jeny....

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Też nie ogarniam, o ile konsystencję czy pierwsze wrażenia da się tak opisać, to nawet na podkład potrzebuję minimum 2 tygodni, by móc określić jego wpływ na skórę
Im dłużej coś testujemy, tym lepsze pojęcie mamy na temat danego produktu. Szczególnie jeżeli jest to kosmetyk do twarzy - nasza skóra różnie reaguje w różnych fazach cyklu
Cytat:
Ściskam mocno kciuki

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:42   #2077
Patalus
Zakorzenienie

co mu jest?
Cytat:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-07, 14:43   #2078
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

bestio trzymam kciuki za kotka
Stary 2012-08-07, 14:45   #2079
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:

Ma problemy z drogami moczowymi. Lekarz uznał, że nie ma dalej sensu go wozić co drugi dzień na cewnikowanie. Nie jest bardzo źle, ale wolałabym, żeby się obeszło bez krojenia
ważne, że operacja mu pomoże i będzie znów zdrów oby wszystko przeszedł pomyślnie

mój też kiedyś miał zdrowotny problem, ale nie wiadomo, co mu było, miał jakiś niedowład tylnych łap, więc nie mógł chodzić, nie chciał jeść, ale dostał kilka zastrzyków i odżył niesamowicie, szkoda, że teraz mi mój Zdzisław gdzieś zaginął
Stary 2012-08-07, 14:45   #2080
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zoila, nie ma za co. Na chrome coś mi ich nie wrzuciło, ale jak pokombinujesz, to właśnie tam kryją się symbole różne

NiesieszNamPlacki Trzymam kciuki
Stary 2012-08-07, 14:46   #2081
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki i mam nadzieję że kiciuś szybko wróci do zdrowia
Stary 2012-08-07, 14:48   #2082
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
w sumie... 350...

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:51   #2083
aqqA
Rozeznanie

panna mrau - też mi się marzy taki jakiś namiocik bezcieniowy.. ale narazie nie mam możliwości zorganizowania w tym mieszkaniu czegoś takiego więc kombinuję jak mogę:P I masz rację - obrabianie zdjęć też zajmuje sporo czasu. Ostatnio robię zdjęcia do recenzji na zapas bo mój Ukochany zabierze mi na 3 tygodnie lustrzane.. Chyba się popłaczę..

Też tak macie, że codziennie robicie zdjęcia jakimś kosmetykom, paznokciom? U mnie codziennie aparat jest w ruchu:P Dzień bez zdjęć na bloga dniem straconym

Idę robić Cannelloni..

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:55   #2084
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki za kotka
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 14:57   #2085
lele
Zakorzenienie

paatal story ciąg dalszy- odpisali mi na maila czym mnie ubawili do łez- "nie są w stanie usatysfakcjonować każdego klienta", no cóż, zawsze wiedziałam że jestem wymagająca

AqqA- niestety, nie mam czasu by robić codziennie zdjęcia (często nie ma już warunków). Zdjęcia robię często wielu produktom, ale co z tego jak nie mam czasu się nimi zająć i np. przepis na ciasto i zdjęcia mam w planach od hmm, lutego chyba? Ale powoli ogarniam stare zdjęcia. Motywuje mnie np. wycofywanie produktów

NioseWamPicie- mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze
lele jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-07, 15:00   #2086
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
panna mrau - też mi się marzy taki jakiś namiocik bezcieniowy.. ale narazie nie mam możliwości zorganizowania w tym mieszkaniu czegoś takiego więc kombinuję jak mogę:P I masz rację - obrabianie zdjęć też zajmuje sporo czasu. Ostatnio robię zdjęcia do recenzji na zapas bo mój Ukochany zabierze mi na 3 tygodnie lustrzane.. Chyba się popłaczę..

Też tak macie, że codziennie robicie zdjęcia jakimś kosmetykom, paznokciom? U mnie codziennie aparat jest w ruchu:P Dzień bez zdjęć na bloga dniem straconym
Ja namiot też mam, ale zdecydowanie lepsze zdjęcia mi wychodzą jak używam duże lampy z soft boxem - jest cień, ale bardziej plastyka zdjęcia mi podchodzi.
Ja zwykle fotki cykam w weekendy - wtedy mniej więcej planuję sobie, jakie posty będę wrzucać w tygodniu i robię zdjęcia pod tym kątem. Czasem jak wpadnę na jakiś pomysł, że MUSZĘ JUŻ TERAZ napisać o tym to robię w tygodniu, ale rzadko mi się zdarza

NioseWamPicie, wszystko będzie dobrze - problemy urologiczne są dość częste u kotów, szczególnie u tych sterylizowanych. Tyle kciuków będzie trzymanych, że nie może być źle
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:00   #2087
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Cytat:
Trzymam kciuki za kotka! Moim ostatnio ropieją oczy, nie wiem, dlaczego
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:03   #2088
maffash
Zakorzenienie

Dzien doberek
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:06   #2089
Soso
Zakorzenienie

[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;35745944]Trzymam kciuki za kotka! Moim ostatnio ropieją oczy, nie wiem, dlaczego[/QUOTE]

Podejdź do wetka, oczy to słaby punkt u kotów
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:12   #2090
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

nie, żebym kogos obgadywała ale nasza diella/małaczarna/lady april tak sie spinała na wątku o filmikach na nową postać na yt, redLipstickMonster a teraz wielka miłość i ją taguje
choć w sumie (podobno) ktos jej doradza w sprawach wizerunku(nie wiem gdzie to czytalam) i przeprosiła tam dziewczyny i uzytkowniczki yt, jakie obrazała na danym wątku

jak dla mnie zaden doradca co do wizerunku nie pomoże, czasem trzeba byc sobą, naturalność górą, albo nie pchać sie na yt i potem płakać,że ktos ma więcej subskrybcji

Edytowane przez Czarna Orchidea
Czas edycji: 2012-08-07 o 15:16
Czarna Orchidea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:16   #2091
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
dzień dobry

a ja byłam dziś u lekarza i kazał mi pić pokrzywę... a ja nie znoszę ziółek, tego zapachu i smaku co zrobić
Może spróbuj dodać do pokrzywy z pół łyżeczki albo łyżeczkę miodu? Ja tak robiłam, ale wolę pokrzywę bez żadnych dodatków

Cytat:
a i porównywałam notki kokosowej panny z tą laską i śmiem twierdzić, że zwyczajnie przeredagowała jej notki do czego ten blogowy świat zmierza? jak sie nie ma siły/ochoty to sie nie prowadzi bloga...ale nie, teraz top tematem są współprace, jakby to tylko na tym polegało.
Mogłabym prosić o linka na pw?

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:20   #2092
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Mogłabym prosić o linka na pw?
ja tez proszę o link na pw
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:26   #2093
tova1
Zakorzenienie

Cytat:

A sama dieta nie pomaga?
Stary 2012-08-07, 15:27   #2094
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
A sama dieta nie pomaga?
niesety, nawet w gabinecie, jak go lekarz odetka to 5 sekund i to samo.
Stary 2012-08-07, 15:30   #2095
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
nie, żebym kogos obgadywała ale nasza diella/małaczarna/lady april tak sie spinała na wątku o filmikach na nową postać na yt, redLipstickMonster a teraz wielka miłość i ją taguje
choć w sumie (podobno) ktos jej doradza w sprawach wizerunku(nie wiem gdzie to czytalam) i przeprosiła tam dziewczyny i uzytkowniczki yt, jakie obrazała na danym wątku

jak dla mnie zaden doradca co do wizerunku nie pomoże, czasem trzeba byc sobą, naturalność górą, albo nie pchać sie na yt i potem płakać,że ktos ma więcej subskrybcji
Też to czytałam, żenua.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:35   #2096
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
niesety, nawet w gabinecie, jak go lekarz odetka to 5 sekund i to samo.
Szkoda
Mój poprzedni kotek trochę rzadziej się zapychał, jak przestał jeść mięso i ryby i żył tylko na chrupkach (tych Urinary Diet).
Ale vet zrobił mu badanie pH moczu?
Stary 2012-08-07, 15:35   #2097
Patalus
Zakorzenienie

[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;35745944]Trzymam kciuki za kotka! Moim ostatnio ropieją oczy, nie wiem, dlaczego[/QUOTE]
przemyj chociaż raz dziennie rumiankiem, na pewno pomoże
Stary 2012-08-07, 15:38   #2098
maffash
Zakorzenienie

musze sie spiac i jakis makijaz zrobic na bloga
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 15:41   #2099
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Szkoda
Mój poprzedni kotek trochę rzadziej się zapychał, jak przestał jeść mięso i ryby i żył tylko na chrupkach (tych Urinary Diet).
Ale vet zrobił mu badanie pH moczu?
nie mógł zrobić badań, bo nie było jak pobrać moczu. Ten, który się udało to był zakłamany i nie wyszły wyniki
Stary 2012-08-07, 15:47   #2100
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
nie mógł zrobić badań, bo nie było jak pobrać moczu. Ten, który się udało to był zakłamany i nie wyszły wyniki
Ale to nie powinno mieć wpływ na samo pH (chyba, bo vetem nie jestem).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości