|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyście ? Co o tym sądzicie ?
Cytat:
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze, co mi przyszło do głowy jak zobaczyłam twój blog heartcore to to, że z depilacją woskiem nie masz problemu
![]() Widziałam, w innym wątku, że nie chcesz rozmawiać o sobie i prosiłaś Złośliwca o to, żeby dopilnował, żeby komentarze dotyczyły zdjęć, więc schodzę z tematu "motywów" |
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
A ja podziwiam Heartcore za cierpliwosc i inteligencje w wypowiedziach, których nie zagłuszają niektore obrazliwe komentarze.
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
No i wreszcie weszlam na ten fotoblog .
Hmm, duzo zdjec jest fajnych, tak jak juz pisalam, do dziar nie mam nic,i kolczykow, jedno co mi sie nie podoba, to te sznyty. Ale coż, kazdy jest jaki jest, to jej cialo, i to co robi to jej sprawa. Mi szkoda byloby się tak pokancerowac,ze to tak nazwę. Mimo to i tak chylę czola Heartcore,za odwage.
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
tak. na pewno ukradlabym ci telefon. i pobilabym cie.
<sciana> |
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#97 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jackass robią to dla kasy i dla show. Według mnie to kompletnie nie ma związku. Cytat:
wygadywanie takich głupot na pewno nie jest "spoko".
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak juz ktos napisal co ma do tego Jackass? Nie widze kompletnie zwiazku. A jesli juz mamy wypisywac bzdury pt kogo bym sie bala ze mi zapier... komorke to raczej drecha niz kogos z tatuazami. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Calkiem spoko, mnie dżakasy akurat bardzo bawią. Poza tym dziewczyny napisaly,oni robią to dla kasy.
A Heartcore nie.
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
Dla kasy.
I zwrocenia na siebie uwagi - jak Heartcore. W koncu po cos te zdjecia do netu wrzuca. Mi sie to nie podoba, taka ilosc tatuazy/kolczykow kojarzy mi sie z kryminalem i recydywa, a juz na pewno nie kojarzy sie z ludzmi o wysokim statusie spolecznym i wysokiej pozycji zawodowej. |
|
|
|
|
#101 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
/ a tak nawiasem... czy blog z Twojego podpisu jest Twój? Najnowsza notka jest naprawdę wybitna i ciekawa jestem jak ma się to z konfrontowaniem przez Ciebie całej instytucji blogów ... / I w jaki sposób osoby prowadzące bloga/photobloga miałyby pobierać z tego tytułu profity finansowe? Cytat:
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
hmm no coz, na pewno Heartcore chce sie pochwalic swym wygladem, tak jak i duzo ludzi ktorzy mają cos do pokazania.
A ze wyglada inaczej to czemu by nie. A status spoleczny? coz, w dzisiejszych czasach juz nie powinno sie patrzec na to jak kto wyglada. A wysoka pozycja zawodowa? Hmm no mysle,ze byc moze w biurze ,w sądzie itp dziewczyna nie dostalaby roboty,ale wie doskonale na co sie decyduje ,gdy robi sobie kolejną dziare albo percing.
|
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
Hmm..od kilku lat prowadzę bloga...
Nie powinno sie patrzec na to, jak kto wyglada? Chyba sama wierzysz w to, co mowisz! Zadna tajemnica, ze oceniamy ludzi po wygladzie. Stety? Niestety? Wszyscy to robimy, mniej lub bardziej swiadomie. Nie przecze, ze nie wie, na co sie decyduje robiac sobie kolejna dziare/piercing. Ale jakos nie chce mi sie wierzyc, ze z takim wygladem mozna jakakolwiek powazna, normalna prace wykonywac. |
|
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
wykonuje prace, w ktorej jestem dobra, i ktora od dlugiego czasu zarabiam na siebie. wiec nie mow mi ze niemozliwe jest znalezienie pracy z takim wygladem.
poza tym skad ty mozesz wiedziec dlaczego prowadze photobloga? idac twim tokiem myslenia wychodzilo by na to ze kazdy kto ma pb chce zwrocic na siebei uwage. sama prowadzisz bloga wiec tez pewnie chcesz na siebie zwrocic uwage...? a to ze tobie sie taki wyglad z kryminalem kojarzy, nie oznacza ze z kryminalem mam cokolwiek wspolnego. to twoje glupie uprzedzenia i twoja wizja swiata i ludzi - ktora nie ma wiele wspolnego z prawda. |
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
Jezeli moje uprzedzenia sa glupie, to jak nazwac okaleczanie wlasnego ciala i oszpecanie go (wg przyjetych kanonow piekna oczywiscie)?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ja raczej staram sie nie oceniac ludzi po wygladzie.
A co do pracy zawodowej -powaznej,,to napisalam juz wyzej co o tym sadze.
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
kanony piekna zmieniaja sie co jakis czas, ponadto sami je tez tworzymy w swoich glowach. ja mam calkiem inna wizje piekna niz ty i uszanuj to. nie ranie cie w ten sposob, nie obrazam, w zaden sposob ciebie to nie dotyczy.
a roznica jest taka ze swoimi uprzedzeniami i slowami dotykasz moja osobe i bardzo sie mylisz co do mnie. wyrabiasz sobie bledna opinie na moj temat, ktora na dodatek wyrazasz publicznie. |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Są różne przyjęte modele estetyk.
|
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
Wybierając sobie taka wizje na swoj image, musialas byc świadoma tego, ze będziesz wywolywala kontrowersje i wiekszosc ludzi jednak bedzie to negatywnie postrzegać i wyrabiać sobie zla opinie, patrząc na to co zrobilas z własnym cialem.
|
|
|
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
jestem swiadoma tego ze tak sie dzieje, ale jestem tez swiadoma tego jak glupie jest ze strony ludzi postrzegac to w taki sposob. troche otwartosci umyslu, mamy 21 wiek!
|
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
Nie mozna uznawac, ze otwartosc umyslu z automatu oznacza akceptacje na okaleczanie wlasnego ciala.
To, ze ktos nie akceptuje tego, co robisz, nie znaczy, ze jest ze sredniowiecza i ciemnogrod w ogole. |
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie mamy 21 wiek, a Ty stosujesz praktyki pierwotnych ludow. Moze wlasnie dlatego wzbudzasz kontrowersje.
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
pierwotnych ludow? moze i stad sie czesc tych praktyk wywodzi, ale nawet nie wiesz jak ta kultura jest rozwinieta w tych czasach.
ponadto nie wymagam akceptacji i pochwal, nie potrzebuje tego. ale nie potrzebuje tez traktowania mnie jak zlodzieja i kryminaliste |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, są ludzie ktorzy lubią wzbudzac kontrowersje.
Ja po raz enty mowie,ze jak dla mnie Heartcore, jest ekscentryczną osoba. Ale i nie glupia. Z jej wypowiedzi wnioskuje ze jest bardzo inteligenta. A co do 21 wieku, to jest to epoka na pewno kontrowersyjna, i myslę ,ze jest wielu bardziej ekscentrycznych ludzi niz Heart.
|
|
|
#115 |
|
BAN stały
|
Mnie intryguje ten przecięty jezyk. Da sie normalnie mowic w takiej sytuacji? Calowac? Da sie to zszyc pozniej?
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze? Obejrzałam tego Fbloga i moim zdaniem nie mam tam nic szokującego. Moje pierwsze wrażenie? O ta dziewczyna ma swój styl i leje na to co ludzie sobie o niej pomyślą. Szkoda tylko, że malo jest osób, które potrafią zaakceptować ludzi innych (chodzi mi tutaj o inny styl) od siebie. I to Mnie denerwuje w tej Polsce, zero tolerancji ;/
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
mowie normalnie, caluje sie tez (wiekszosci ludz,i z ktorymi sie caluje, nawet jak calkowicie nie zainteresowani tematem, podoba sie to bardzo :P )
zszyc sie nie da, jest to modyfikacja na zawsze. niby jest mozliwosc taka, ale bardzo skomplikowana, i czesc tkanki z jezyka tracisz bezpowrotnie. jezyk ma juz inny ksztalt i troche mniej sprawny jest. |
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Ps. Takie małe pytanko dlaczego doczepiliście się do niej? Że ma inny styl? to tak samo można by było się doczepić do różowych laleczek Barbie ;/
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
niezbyt. krwawilo bardzo.
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podziwiam Ja to bym chyba z bólu tam zmarła A takie małe pytanko? Czy bolało jak to miałaś rozcinane?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

klik
56...54...53...52...51...50 
A takie małe pytanko? Czy bolało jak to miałaś rozcinane?