Chłopak w damskich ciuchach. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 20:24   #181
pawel2012
Raczkowanie

Dot.: Chłopak w damskich ciuchach.

Ale chodzi mi o ,,oswojenie'' chociaż tych z najbliższego otoczenia.
pawel2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-10, 20:25   #182
a34
Zakorzenienie

Nie powiemy Ci, jak zareaguje Twoje otoczenie, sam to zaobserwujesz. Ty sam też będziesz musiał się z tym oswoić.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-10, 21:12   #183
pawel2012
Raczkowanie

Więc jak nie będzie już uśmieszków, głupich tekstów to mogę przejść dalej? Tylko co zakładać później? Legginsy i tunikę czy krótkie jeansowe szorty i czarne kryjące rajstopy?

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Czy taka bluzka może być na początek do dżinsów?
http://moda.allegro.pl/nowosc-bluzka...495653495.html

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Albo taki golf, może być?
http://moda.allegro.pl/golf-tunika-m...526336804.html

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Czekam cały czas.
Stary 2012-08-10, 21:22   #184
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawel2012 Pokaż wiadomość
Ale chodzi mi o ,,oswojenie'' chociaż tych z najbliższego otoczenia.
ale co za różnica?
oswoisz ich z damskimi jeansami i sweterkiem - z trudem bo z trudem, ale przełkną.
a Ty im wtedy wyskoczysz w szpileczkach i mini. Myślisz, że szok będzie mniejszy? gwarantuję Ci, że nie ;-)

ciągle mi śmierdzi prowokacją
Stary 2012-08-10, 21:24   #185
wieczna_urlopowiczka
BAN stały

Cytat:
bo to prowokacja, jestem prawie pewna
wieczna_urlopowiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-10, 21:27   #186
pawel2012
Raczkowanie

Nie od razu w szpilkach i mini. Chcę robić to stopniowo. Dlatego pytam, czy lepiej później zakładać tunikę i legginsy czy szorty i rajstopy? Czy może coś zupełnie innego? Liczę na poradę.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez wieczna_urlopowiczka Pokaż wiadomość
bo to prowokacja, jestem prawie pewna
nie, nie, nie. Taki już jestem. To nie jest żadna prowokacja. Liczę na pomoc i tyle.
Stary 2012-08-10, 21:36   #187
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość

Śmierdzi na kilometr, ale ten troll całkiem mnie rozbawił, miło było go pokarmić przez parę stron a przy okazji obok wywiązała się fajna dyskusja
Stary 2012-08-10, 21:38   #188
pawel2012
Raczkowanie

Ile razy mam powtarzać, że nie jest to prowokacja? Co mam zrobić żebyście mi uwierzyły?
Stary 2012-08-10, 21:40   #189
wieczna_urlopowiczka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość

Śmierdzi na kilometr, ale ten troll całkiem mnie rozbawił, miło było go pokarmić przez parę stron a przy okazji obok wywiązała się fajna dyskusja
jak fajnie, 187 postów bez sensu

Cytat:
Co mam zrobić żebyście mi uwierzyły?
zakończ temat, bo my cię nie będziemy ubierać jak niemowlaka
Stary 2012-08-10, 21:42   #190
pawel2012
Raczkowanie

Liczę tylko na pomoc. Proszę doradźcie mi jakie ciuchy zakładać w kolejnych ,,etapach''.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:

zakończ temat, bo my cię nie będziemy ubierać jak niemowlaka
Ja tylko liczę na poradę, umiem się sam ubrać. Chcę się tylko dowiedzieć czy damy ciuch się nadaje i tyle.
Stary 2012-08-10, 21:47   #191
madana
Zakorzenienie

Facet, w tym jak piszesz, co piszesz, jesteś tak niemęski, że aż mnie zęby bolą; ubieraj się jak chcesz, tylko już tak nie smęć.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-10, 21:48   #192
pawel2012
Raczkowanie

Fakt, jestem trochę upierdliwy, ale to tylko dlatego, że nie mogę nawiązać z Wami kontaktu.
Stary 2012-08-10, 21:51   #193
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego bez sensu? Poza kilkoma postami to reszta była całkiem sensowna- na temat akceptacji (i jej braku) różnych dziwactw itp.
Stary 2012-08-10, 21:57   #194
wieczna_urlopowiczka
BAN stały

no chyba że tak, bo dla mnie karmienie trolla zajmuje 3/4 tematu
Ale ok, może masz rację
Stary 2012-08-10, 21:58   #195
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, jestem trochę upierdliwy, ale to tylko dlatego, że nie mogę nawiązać z Wami kontaktu.
wrzuć foty, to Cię wystylizujemy
Stary 2012-08-10, 22:01   #196
wieczna_urlopowiczka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
wrzuć foty, to Cię wystylizujemy
oooo dobry pomysł
Stary 2012-08-10, 22:04   #197
pawel2012
Raczkowanie

Na fory na publicznym forum jeszcze chyba za wcześnie. Poza tym nie ma kto mi ich zrobić, a samemu to takie byle jakie.
Ale po co foty? Same wymiary nie wystarczą? Jestem podobno szczupły, 67kg, 176 cm wzrostu.
Szukam odpowiedzi na pytanie co zakładać w kolejnych etapach.
Stary 2012-08-10, 23:12   #198
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
Ale pewne rzeczy nie dzieją się z dnia na dzień. Moda modą, ale nie oczekujemy zbyt wiele.

Czemu nie? Bo mimo tego, że uwielbiam te kwiatki to zdrowy rozsądek mówi mi, że ich miejsce jest na parapecie a nie mojej głowie I mogę je podziwiać gdy są tam gdzie ich miejsce

No dobra, ale genetyka i biologia to jedno, ale jak widzisz człowieka na ulicy to pierwsze wrażenie i odbiór pozwala na zakwalifikowanie go do płci jednej lub drugiej. Nikomu DNA nie badamy i w gacie też nie zaglądamy od razu

To jak ktoś się czuje to jedno. Jak chce to może czuć się w swojej głowie nawet i samym Herkulesem ale jeśli wygląda jak Calineczka, to będzie odbierany jako Calineczka

Ale od metroseksualnego kolesia do kolesia w sexi damskich ciuszkach jest jeszcze kawałeczek
Doskonale rozumiem, że metroseksualni faceci mogą podobać się kobietom (a właściwie tylko młodym dziewczynom...), ale no sorry - facet w damskich ciuszkach i w szpilkach?
pingwintastas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-10, 23:59   #199
coco_kiciusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sloniatko007 Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Chciałbym być w końcu sobą, ale widzę, że Polska to nietolerancyjny kraj. Podobno na zachodzie takie rzeczy nie budzą sensacji.[COLOR="Silver"]

Kochany zawsze możesz się wyprowadzić do bardziej tolerancyjnego kraju gdzie będziesz mógł paradować w damskich fatałaszkach bez jakiejkolwiek sensacji.

Jeśli mieszkasz w Polsce,zrozum że u nas panuja inne standardy i (dzięki Bogu) faceci paradujący po ulicach w damskich strojach nie są normą.
Przeraża mnie myśl,że pewnego dnia moja córka mogłaby przedstawić mi swojego narzeczonego ubranego jak ona więc ja osobiście ciesze się że daleko nam do "zachodniej'kultury.

o ile to nie prowokacja:
nie masz co gościu w życiu robić? nieźle Ci się musi nudzić.
w sumie ewentualna prowo, też pewnikiem wynikła z jakiejś kosmicznej nudy
Stary 2012-08-11, 00:18   #200
pawel2012
Raczkowanie

Wprost przeciwnie, jestem dość zajętym człowiekiem. Myślisz, że damskie ciuchy podobają mi się od tygodnia? Nie, mam tak od dzieciństwa.
Szkoda, że nie ma ani jednej osoby która mogłaby odpowiedzieć na moje pytania, coś doradzić itp. Widocznie los jest dla mnie okrutny. Mam mnóstwo pytań które dręczą mnie od lat i liczyłem, że otrzymam tu na nie odpowiedź.
Stary 2012-08-11, 00:53   #201
_indestructible
Raczkowanie

http://warsawfashion.blogspot.com/
polecam blog tego Pana, znajdziesz tam coś dla siebie
prowokacja na 100 %
_indestructible jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 01:08   #202
pawel2012
Raczkowanie

Styl tego człowieka jest zupełnie inny od mojego. Ja chciałbym chodzić w damskich ciuchach na co dzień i tylko tyle, a może aż tyle. Nadal czekam na wskazówki jak się ubierać w kolejnych etapach.

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Nie zauważyłem, że w poprzednim poście jest napisane ,,prowokacja na 100%'', więc moja poprzednia wypowiedź wydaje się zbędna.
Ile razy mam powtarzać, że nie jest to żadna prowokacja? Jaki byłby tego cel? Czy wy myślicie, że ja nie mam co robić? Chciałem zasięgnąć porady w kwestii ubioru itp. i to wszystko.
Stary 2012-08-11, 03:26   #203
pawel2012
Raczkowanie

Dopiero przeglądając net w telefonie zauważyłem, że niektóre zdania widać dopiero jak się je zaznaczy. Okazuje, że byłem uznany za trolla dużo wcześniej niż mi o tym otwarcie powiedziano i cała dyskusja jest bez sensu, ponieważ niektórzy pisali tylko po to aby karmić rzekomego trolla. Czuję się teraz jak oszust mimo, że oszustem nie jestem, a jedynie mnie o to posądzono. Mylicie, że jakbym był trollem to siedziałbym w środku nocy na nacie i bzdury wypisywał? Nie śpię ponieważ to co mnie spotkało nie daje mi zasnąć. W pierwszym poście opisałem siebie jakim jestem i liczyłem na pomoc. Czy jak pokarze swoje fotki to uznacie, że mówię prawdę?
Stary 2012-08-11, 08:57   #204
nesseugenides
Przyczajenie

http://20poorandfabulous.files.wordp...73514594_n.jpg
nesseugenides jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 08:59   #205
rousse
BAN stały

[QUOTE=pawel2012;35818606]Damskie ciuchy po prostu mi się podobają i tyle. Są rzeczy których nie można zrealizować, a są takie które można i to jest właśnie tak rzecz, mimo, że nie będzie łatwo.

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Zakładając ten temat liczyłem na porady w kwestii ubioru, a jak się o coś pytam to mało kto odpowiada.[/QUOTE]

1. A jakie są te " rzeczy, których nie można zrealizować"?

2. Ale to nie jest forum o modzie, tylko "plotkowe"... i ciuchy, które wklejasz nie mają nic wspólnego z modą... Ty nie masz pojęcia o modzie. Te szmatki z allegro to obciach i disco polo, leginsy są uważane przez większość dziewczyn za wyjątkowo tandetne faceci ich nienawidzą, podobnie jak rajstop. O rurkach z kokardką nie wspomnę. Mówisz o tunice a wklejasz obcisłą bluzkę z miejscem na biust - wypchasz sobie to miejsce watą? Nie zasłaniaj się modą, te ciuchy sa brzydkie i niemodne, ciebie to kręci, ok ale nie wciskaj nam kitu Podobają ci się bo są damskie. Nie są ładne.
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 09:22   #206
pawel2012
Raczkowanie

W pierwszym moim poście z góry przeprosiłem jeżeli założyłem temat w złym dziale. To forum jest bardzo rozbudowane i ciężko jest nowej sobie trafić w odpowiedni dział.
Co do ciuchów. Takie mi się akurat podobają i wg mnie dużo dziewczyn tak chodzi. Między innymi po to założyłem ten temat żeby poradzić się w kwestii ubioru, co do czego pasuje, a co nie. Dziś nie spałem całą noc, ponieważ temat moich upodobań nie pozwalał mi zasnąć. Ponadto zawiodłem się na tym forum liczyłem na pomoc, a usłyszałem prawie samą krytykę i docinki. Bym napisał to co przemyślałem dzisiejszej nocy, ale chyba nie ma sensu ponieważ spowoduje to nową falę krytyki i zaczepek.
Nie wypycham biustu watą. Nie chcę upodabniać się do kobiety tylko chodzić w damskich ciuchach, a to dwie różne sprawy.
Stary 2012-08-11, 10:03   #207
Panna Mia
Rozeznanie

nie ogarniam sytuacji.. po pierwszych postach sobie pomyślałam ot nawiedzony fashionista, ale jak zobaczyłam te pożal się boze propozycje z allegro to zgłupiałam - bo pokazuje to dość jasno, że o modzie to Ty bladego pojęcia nie masz.. więc o co chodzi? w tym kraju obojętne czy założysz rurki + bluzka z cekinami i baleriny czy mini i tak ludzie będą się za Tobą oglądać i rzucać niewybredne komentarze, myślę, że od niektórych betnów mógłbyś zebrać po prostu bęcki na ulicy w ciemnej bramie (żeby nie było, że popieram takie zachowanie - broń boże - tylko musisz mieć świadomość tego jak to się moze skończyć)
Stary 2012-08-11, 10:13   #208
pawel2012
Raczkowanie

A mógłby mi ktoś doradzić od jakich ciuchów zacząć zmianę stylu?

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Tak żeby było modnie i niezbyt odważnie jak na początek.
Stary 2012-08-11, 10:18   #209
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Słuszna uwaga

Nie zgadzam się z tym Damskie ciuchy są damskie tylko dlatego, że nasza kultura tak przyjęła. Teraz pewnie zdziwiłby Cię widok faceta w np. koszuli nocnej, a nie w piżamie, a jeszcze w XIX wieku wielu mężczyzn się upierało, że co to za facet w piżamie, prawdziwy mężczyzna śpi w koszuli nocnej

Nie widzę powodu, dla którego facetowi nie mogłaby się podobać np. spódnica. To, że ma ochotę chodzić w spódnicy, nie znaczy, że ma problem z płcią. Tak samo kobieta w spodniach, garniturze czy krawacie, niekoniecznie jest transwestytą.
Dokładnie tak. We Wrocławiu jeden z wykładowców uniwersyteckich znany jest m. in. z tego, że pomyka w szpilkach i spódniczkach. Dlatego, że jemu się te ciuchy podobają i uważał za rażącą niesprawiedliwość, że tylko kobiety mogą w nich chodzić. Zdaje mi się, że mignął mi też kiedyś w pomalowanych paznokciach. Może nie jest to codzienny widok, ale też nie jest szczególnie odrażający.

A jeśli moja potnecjalna córka przyprowadzi kiedyś chłopaka, z którym będzie mogła się wymieniać ciuchami, to jeśli będzie z nim szczęśliwa nie pozostanie nam nic innego jak zaakceptować jej wybór.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 10:22   #210
Panna Mia
Rozeznanie

Cytat:
A mógłby mi ktoś doradzić od jakich ciuchów zacząć zmianę stylu?

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Tak żeby było modnie i niezbyt odważnie jak na początek.
ale co mamy doradzić? w żadnych damskich ciuchach nie będziesz wyglądał dobrze ponieważ one są przeznaczone dla kobiet i na ich figury szyte.. niezależnie czy założysz świecącą bluzeczkę czy małą czarną będziesz zawsze wyglądał jak przebrany facet - przebrany nie ubrany.. i dla Ciebie nie ma opcji niezbyt odważnie bo facet w rajtkach i krótkich gatkach zawsze będzie zwracał uwagę i wywoływał komentarze "WTF?!" a nie jęki zachwytu "ależ bosko na nim ta bluzeczka leży".. tym bardziej, skoro twierdzisz, że nie jesteś transem, nie chcesz robić makijażu, układać fryzur - jeszcze bardziej tylko podkreśli to kontrast i fakt, że cos tu jest nie halo..

nie widzę problemu w tym, żebyś nosił spódnice ale męskie - patrz np. Piróg, kilogramy dodatków, obcisłe różowe rurki - ale wybieraj te przeznaczone dla facetów; ale wbjanie sie w typowo babskie ciuchy pod pretekstem tego, że kochasz modę (o której pojęcia nie masz) jest trochę śmieszne..

mnie osobiście to nie przeszkadza - ludzie mogą sobie nosić co im się podoba bo nikogo tym nie krzywdzą, tylko po prostu Twoja teoria się wg kupy nie trzyma i chyba po prostu sam jeszcze nie do końca wiesz kim jesteś i kim chcesz być

Edytowane przez Panna Mia
Czas edycji: 2012-08-11 o 10:24
Panna Mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości