![]() |
#1201 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIII
U mnie jest idealnie, słońce, wiaterek i optymalne (dla mnie) ciepełko
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do zelazka-mam wprawe to powiadam - ni kupuj zelazka marnej marki-zepsuje sie po 2 miwsiacach - wiekszosc zelazek ponizej ceny ok 150 nie prasuje ![]() przydatne zeczy: -dodatkowy wyrzut pary na upoerdliwe zagniecenia - długi kabel - kulkowy przegub kabla-powoduje ze kabel sie samoodkreca a nie mota podczas prasowania-niby pierdoła ale u mnie wybitnie wpływa na komfort prasowania -pionowy wyrzyt pary- moze sie przydac, ale w moim to jakies niewygodne w obsłudze i nie stosuje jednak -trzeba pamietac ze wiekszoac bardzo drogich zelazek to zelazka o potęznej mocy ( i ta moc robi ta cene) i w zwiazku z tym mogą sie nie nadawac do prasowania w bloku ze stara instalacją: włączysz w sobote pralke, zmywarke, TZ odkurza..to juz nie poprasujesz w tym czasie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Zauważ ze w wielu dziedzinach ludzie chcieliby tak jak w filmach a potem wielkie rozczarowanie bo tak nie jest
![]()
#1204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad ostatni paragraf to pragnę nadmienić iż ja unikam prasowania jak ognia i nie będę tak namiętnie prasować ![]() w ogóle u nas to ja odkurzam bo to jest najłatwiesze to se sprytnie to zaklepałąm i wyparłam Teża ![]() ![]() dzięki za wskazówki - bo na ceneo zgópłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i wykończenia dziurek też mi nic nie mówią ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
sad but true
#1210 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale to fakt, odkurzanie szybkie jest i mało męczące, a efekty spektakularne ![]() Ale mi pusta szklanka po soku z marakui zajeżdża pięknie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Malo ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35832708]3 pary z czego 1 używane do biegania może ze dwa lata temu ![]() Wow, faceci to maja proste zycie ![]() Mojego raczej nie sposob namowic na sprzatanie ale i tak jest sukces bo odnosi talerze. Dla niego jest czysto. W sumie mnie juz to nie rusza, sie przyzwyczailam. Problem jest tylko z ogarnianiem dida, nie wyrabiam czasem. I nie wiem co bedzie jak wroce do pracy. Kurde, wpadl nietopesz i oczywiscie genialne pomysly, ze kupi didu konia na biegunach albo rowerek, ciekawe gdzie to postawie i tak polowa zabawek lezy pod lozkiem. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Działa 4 rok. Ważne żebys prasowała zgodnie z zalecenimi na ciuchach . Deske do prasowania mam droższą prawie trzy razy od żelazka ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-11 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z dziurkami to o to chodzi coby: a) były małe - miałam takie kiedyś z kilkoma dużymi i do nich guziki wchodziły ![]() b) były zaokrąglone - jak mają ostrą krawędź szlifu, to potrafią zaciągać po jakimś czasie.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja mam deskę za 39,99 ![]() ![]() Karkki - fifiu niezłe detale - yyyy nie wiem czego mam więcej, - raczej unikam rzeczy z guzikami to może być że mam mało guzików dzięks ![]() ja w ogóle przechowuję ciuchy tak jak w sklepach - wiszą - wszystko wisi, T-shirty itp - nienawidzeu wprost składania bluzek itp ceregieli i potem to prasuj drugi raz przed włożeniem - ja muszę mieć szysko ready-to-go, składam jedynie grube swetry, polary, dżiny. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Mother of Cats
|
Rejcz, mój TŻ a propos żelazka doradza:
![]() - stopę ceramiczną (bo i twarda, i dobry poślizg), - osobny generator pary, żeby można było prasować w pionie (czyli głównie parą, a nie dociskaniem stopy żelazka), np. płaszcze - sprawdzić, czy serwis danej firmy jest w miarę blisko, czy na drugim końcu kraju/Europy itp. ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2012-08-11 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matulu, wyrwane z kontekstu brzmi jak wyznania fetyszysty ![]()
![]() |
#1217 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wow..o dziurkach nie wiedzialam ![]() Cytat:
czekam az wpadnie z trampoliną dla dida ![]() Cytat:
ja mam za 19,90 jestem lepsza ![]() a ja mam pytanie-czy wam sie ciuchy nie wyciągają na ramionach od wieszaków w takie cycki ![]() wkurfia mieu to-najlepsze ze w sklepie se wisi bluzka i jest ok-kupie,przytaszcze do domu, powiedza a za kilka dni juz ma cyce na ramionach WTF? ![]()
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poważnie to są pierdoły które niby niepotrzebne a potem się okazują niezbędne więc jak chcesz wydać więcej kasy to przestudiuj najpierw zelazka ![]() Ja tak samo przechowuję rzeczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-08-11 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie odwrotnie - wiszą tylko te co się nie da złożyć. Ale tych co są złożone i cza prasować mam może ze 4 sztuki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy rózni się od tańszych , jest stabilna, ma dosc dużą regulację wysokości, "płyta' jest stalowa, wierzch do zdjęcia i prania, z boku przymocowana podkładka na odłożenie żelazka w trakcie prasowania ,
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Alem żem wynalazła na to sposób ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Nindżopesz
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. kwestia wieszakow, na waskich lub mocno zaokraglonych mi sie tak nie robi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 20 razem z zimowymi , chodzę w ok. 14 , w 4 czesto, reszta od przypadku do przypadku te 6 nienoszlanych to albo nietrafione zakupy albo buty juz "wychodzone" . nawiasem mówiąc chyba pójdę i wyrzucę je przy okazji tematu ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-11 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale czemu w sklepach jak wiszą ro sie tak nie robi? intryguje mnie ta zagadka ![]()
![]() |
#1225 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wiesz że taką wytypowałam sobie już ![]() Cytat:
![]() kwestia wieszaków - doboru wieszaka do ciucha ![]() ![]() Cytat:
![]() bo my som praktyczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki wszystkim - w sumie niezłą platforma wymiany info - Polly skorzystałą na dziurkach ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 16:32 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1227 | |
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem chora jak mam zagięcia od składania a co dopiero wygniecione
![]() Choć mi to troszkę mija ![]()
#1229 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do par butów to 17 ![]() ![]() Chodzę w ok. 8- 9.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. dlatemu nie kupiłam tej siatkowej choc teraz widzę one rzondzo na sklepach - (nie czaję patentu w ogóle ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.