|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
a co do testów owu to miałam zaległe trzy kupiłam kiedys w aptece zrobiłam dzis jeden ale jedna krecha gruba , ale dzis 14 dzien wiec owu może jeszcze za wczesnie napisane w instrukcji ze jak miałam cykl 32dni to powinnam zaczac od 15 dc wiec zobacze co jutro sie pokarze mam jeszcze dwa testy wiec co mi szkodzi.
|
|
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
a ty Madziorka moze wstawisz nam pare fotografi ktore wykonalas.
No prosze jakie zdolne dziewczyny mamy w tym watku |
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie pomyślałam że jak dziś będe miałą owu to jutro może będzie mozna zobaczyć jajeczko na usg, dobrze myśle, jak to u was było
?
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Adatko - ten czwarty jest super!! Mysle ze naprawde jest z Ciebie niezla artystka. Czwarty the best!
Jukolku - Celina, choc mialam sie nazwyac Marcelina Nie chcialo mi sie nad czcionka zastanawiac -- wybralam pierwsza
|
|
|
|
#3095 |
|
Raczkowanie
|
Jezeli dzisiaj bedziesz miala owu,to juz jutro nie zobaczysz jajeczka na USG,moja Ginekolog pokazywala mi natomiast taka smuge ktora to miala swiadczyc,ze byla owu.
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
ja to nie mam takich zdolności jak adatka moje zdjęcia są zwykłe bez rewelacji, dopiero się ucze fotografii ![]() no to szkoda, ale przynajmniej będe miała pewność czy była owu czy nie. |
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja cos zaczelam plodzic hiihihih moze dzis skonczę
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziorka pochwal sie plisss
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Zadomowienie
|
a do mnie zbliża się wielkimi krokami ta wstrętna @
czuję ją już. w tym mcu znowu nie da mi szans na zrobienie testu, nawet na odrobię nadziei. boli brzuch i lekko piersi a jej termi dopiero na 6.02 ehh.. brak mi słów
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziorka daj znac jak jutro po wizycie bedziesz, a idziesz na bociania do Novum? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze ze juz mi sie teskni za prawdziwymi starankami...
|
#3103 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie ciut ponad godzinkę i tyle napisałyscie nie nadążam z czyaniem
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje że lekturka poprawi wam hunorki, momentami plułam w monitor ![]() http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...r=asc&&start=0 Cytat:
i działajcie, szkoda czasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja wrócilam własnie od gina z testu PCT, stan żołnierzyków doktorek ocenił celująco zrobił też usg dopochwowe, pecherzyk ma już 28mm i dzis mamy znowu dzialac , w poniedziałek znowu do niego na usg zobaczyc co sie dalej dziej z pecherzykiem. Odebrałam tez dzis wyniki estadriolu - wyszedł bardzo dobrze. A doktorek bardzo fajny, sympatyczny, pozartowalismy troszkę, bardzo fajna wizyta
|
|||||||
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Yoolia
Kurcze cos ten nasz drogowskaz jakis pechowy jest wszystkie fasolkuj wkolo tylko nie my biedulki z drogowskazu-co jest!
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna sprawa ten drogowskaz ale to juz pytanie do wszystkich dziewczyn na tym watku -co dalej ?
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Jukolu nie smutaskuj się trzeba wierzyć w to, ze ten rok będzie dla nas szczęśliwy i w końcu i nam się uda
Adatko super te Twoje obrazy zwłaszcza te tryptyki a ten ostatnio to cudo a jak by taki u mnie na ścianie cudownie wyglądałYoolio to dobrze ze wszystkie badania są pozytywne teraz tylko należy mieć nadzieję że coś z tego będzie ale jak widać jesteś pod opieką dobrego lekarza więc napewno wszystko się dobrze skończy. Madziu korzystaj z owu ile się da, oby tylko skutecznie Witam nowe koleżanki A ja dziś miałam ciężki dzień w pracy, zresztą zawsze końcówkę i początek miesiąca mam straszny jestem padnięta ale musialam choć na chwilkę zajrzeć i zobaczyć co u Was, to chyba jest moje hobby wizaż innego niestety nie mam, wszystko jest albo nie dla mnie albo za szybko mi się nudzi Muszę Wam się do czegoś przyznać, bo ja już praktycznie pogodziłam się z faktem iż ten cykl możemy uznać za stracony, ale zastanawia mnie jedno. Mam naprawdę super doktorową, to ona nie zlekceważyła mnie i zdiagnozowała u mnie endometriozę, kierowała mnie do szpitala na laparo i asystowała przy operacji. Prócz tego, ze wg mnie jest świtnym lekarzem jest też super osobą, ale zaczęłam się dziś zastanawiać nad tym, czy jej nie "zdradzić" Po tym jak dostanę okres mam się u niej zjawić, ale zastanawiam się po opisach Yooli nad monitorowaniem cyklu tylko nie wiem czy u niej jest to możliwe, bo po 1 przyjmuje ona tylko wtorki i czwartki po 2 pracuje jeszcze w szpitalu po 3 ona ma specjalizację ginekolog położnik a nie lekarz od niepłodności. Sama nie wiem co zrobić Czy nie poszukać jeszcze jakiegoś innego lekarza i isć do niego sprawdzić co i jak, poradzcie....
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu dziekuje za mile slowa
wszystkim podoba sie ten 4 obraz -bo tam sa kobitki w ciązy Nikitko poczekamy do wiosny to zaledwie 2 miesiace jak nic sie nie ruszy to zobaczymy co sie z tym zrobi-zreszta wszystkie razem zadecydujemy Uciekam sie plusknac bo jak mezus wruci z pracki to czeka nas male przytulanko hhiihihi
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu dzwonek przyszedl kolega do TZ ...
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez licze na małe przytulanko bo wczoraj przegrałam z komputerem
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze nie przerwal wam w trakcie -strasznie głupie uczucie mialam juz okazje ubierac sie w biegu
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nie raz :/ albo tesciowa albo siostra TZ pcha sie na gore ... (do nas)raz to juz po sobie lezalam naga a tu siostra TZ :/ super ...Ale za to teraz sie oddam swojej pasji czyli ... prostowaniu wlosow |
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham miec proste włoski sa wtedy taki lśniace i gładziutkie mmmmmmmmmmmmmm chyba zaraz przylece do ciebie na miotle bo nie mam innego połączenia hahaha i mi wyprostujesz odrazu za jednym zamachem kurcze ide bo ten wizaz tak wciaga ze szok ide sie pluskac zaraz wracam
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obrazy nie chciały mi się otworzyć w osobnej karcie więc oglądałam je jako takie jak zamieściłaś minaturki i nie zauważyłam, ze te kobiety są w ciązy![]() poprostu jest kolorystycznie pasujący do mojego pokoju i jest zupełnie inny, taki że chciało by się go mieć
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, a ja mam juz przytulanko za soba dzis
wprawdzie to dopiero 5dc ale juz trenujemy, trenujemy Joolia- nie wiedzialam ze pecherzyk ma az 28mm To az taka wielka komorka jest ze ja mozna zobaczyc??
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielu osobom wlasnie podoba sie tamten obraz niektorzy patrza na zywo i nie widza brzucholow a pozniej sa zdziwieni dklaczego te babki sa w ciazy A to moja slodka tajemnica Tylko wy dziewczyny moj TZ i ginka wiecie ze poragne miec dzidzie
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubie prostowac booo wtedy moje wlosy siegaja do pasa
a jak nie wyprostuje sie kreca i sa krotsze ... ale kupialm sobie na A. lokowke do wlosow wylicytowalam ja za 1 zl wiec chyba polubie krecone hihihEdit:korzystam z okazji i prostuje lwosy jak TZ nie widzi bo wtedy sie drze na mnie po prostu lubi mnie w kreconych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

KAPUSCIANE POLE

Dziekuje Wam ze jestescie ze mna wiele mi to daje ale pomalu trace sily,nie mam juz ochoty sie dalej tak rozczarowywac tracic kase na chore testy zyc zludzeniami bo to wykancza.Placze a jak ... ale nie z powodu ciazy ale z powodu ze w niej nie jestem po raz kolejny ...Wynik 1,0 a kobiety w ciazy powyzej 16 ... 
Czy nie poszukać jeszcze jakiegoś innego lekarza i isć do niego sprawdzić co i jak, poradzcie....